Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar, kızımın sınıf anneleriyle kurduğumuz bir facebook grubu var, oraya resim yüklerken buraya da doğum günü reimlerimizden yükledim.

Resimler biraz dağınık pozlardan oluşuyor çünkü başkalarının açıkça göründüğü fotoğrafları habersizce buradaki albüme yüklemek istemedim. Bir de yaptığım süslemelerin resimleri var, "görmemişin doğum günü partisi olmuş" diye düşünmezsiniz değil mi? :))) Belki bu tip parti düzenleyecek olanlar vardır, fikir alabilir diye ufak detayların (kürdanlıklar, meşrubat şişeleri vb.) resimlerini de ekledim :)

Benim yavrular rahat bırakmadığı için fazla yazamıyorum, sizlere iyi geceler diliyorum, yarın yeni bir hafta başlıyor, herkese yağların şıkır şıkır eridiği bir hafta diliyorum :)

Son düzenleme:
Ben geldimmmmmmmm :122:

Oyyy hele şükür totoşum yer gördü
Bugün tam 2 saat ütü yaptım hemde bu sıcaktı :26: tabi tıpta çare tükenmez misali karşıma ikinci sevgilimi aldım yani vantilatörümü
Eşim bir kaç sene evvel vantilatörü gittiğim her odaya taşıdığında öyle demişti sevgilin sanki anasını satam diye
Gece yatarken bile çalıştırıyorum duvara doğru verip çarpmasın diye ama tabi çok çok sıcak olursa
Beni hiç etkilemiyor ama her seferinde eşim bir yampiri hale geliyor
Dışarı cıkalımmı dedi bir ara eşim ama ben kendimi biliyorum planlarımda en ufak değişiklik yaparsam bu sefer geride kalıp panik yapıyorum son güne kadar işlerim bitmeyecek diye
Eşimde şaşırdı normalde gezme oldumu ak ciğerin gözükür saniyesinde mankenlerden bile hızlı giyinirsin diye
Şurda kaldı 4 günüm :122:
Dip köşe temizlik faslım bitti şükür şimdi gidene kadar ancak günlük üstten yaparım. Yarında inşallah sabahtan bir bizim pazara bir parmak atarım sonrada eve gelince valiz hazırlamaya başlarım. Eşime kalsa son güne bırakır ama iki çocuk olunca birşeyleri unutma şansım sıfır

Şimdi biraz keyif yapayım dedim hazır küçük cadıda rahat verirken
Umarım sizlerinde haftasonu çok güzel geçmiştir

Canım daha zaten 1 buçuk ay evvel evlendiler ama dediğin gibi insan biraz incelik bekliyor. Hadı unuttun bari ben hatırlattığımda biraz üzülmüş gibi davran yarım ağızla da olsa özür dile ama oda yok.
Yarın akşam bütün sülale o yeni gelinde toplanacaklar. Önceden eşimin halası sende gelsene dediğinde tamam dedim ama dün akşam halasına gittiğimizde eşimde kızdı bizi kek gibi bekletsin ama kendi istediğinde onun ayağına mı gideceksin diye. Bende o yüzden gitmiyeceğim ama eşimin halasıda çok kızdı ve benim tanıdığım Hala mutlaka o geline gerekeni söyler hayatta yutmaz
O çok kızar öyle şeylere ve haksızlığa gelemez. Hareketlerine dikkat etsin diye kesin ona söyler bak geçen gün yaptığınız hiç hoş değildi banu ve eşi size kızdılar o yüzden gelmedi diye
Nezaketten haberi yoksada bende tepkimi koyar ona gerekeni söylerim ilk fırsatta

hemen hemen aynıyız... bende 2 haftada 4 kilo verdim. bu arada bu çizelgeyi nasıl hazırlıyosunuz. bende istiyorum :))

canımmm dediğin gibi aynı nerdeyse inşallah bu haftada 2 kilo veririm cetvele gelince teknik bölümde yazmışlar aşama aşama ordan takip edersen yapabilirsin

umutcum kızının doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah canım
partiyi de yüzakıyla atlatmışsın ne güzel

umut ne kadar ince ince düşünerek hazırlanmışsın çok güzel olmuş herşey canım
nice yıllar dilerim yeniden

Son düzenleme:
Umuttttttt ya gerçekten önünde saygıyla eyiliyorum
Maşallah yaa ne becerikli, ne hamarat bir hatunsun gerçekten hayranım senin energine.
Hani derler ya 10 parmağında 10 marifet diye bence o bile az senin için

Bende severim birşeyler yapmayı heleki özel günler için ama sen herşeyi düşünmüşsün
Gerçekten eşinde evlatlarında çok şanslı
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve ailenle sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamayı nasip etsin Aminnnn

Bu arada Fıstığın doğum günü tekrar kutlu olsun Öp onu bizim yerimize

Merry İddadaşım nerelerdesinnnnnn :26:
İki üç gündür deng gelemedim merak ettim seni inşallah sadece enişteyle yazın tadını cıkardığın için devamsızlık yapıyorsundur
Güzel haberlerini bekliyorum canım

Çok sağ ol canım
İnşallah iyice enerji depolayıp gelince de daha bir motive olmuş bir şekilde şu tartının beynine beynine kazırım eksildikce kiloları

hayırlısı ile inşaallah canım:)
ben yatıyorum canım, hadi iyi geceleeeer, kolay gelsin sana işlerinde ayrıca...

umut ne kadar ince ince düşünerek hazırlanmışsın çok güzel olmuş herşey canım
nice yıllar dilerim yeniden

Sağolun canlarım, güzel yorumlarınız için. Ayrıca fotoğraflara yapılan güzel yorumlar için de çok teşekkür ederim. Demek beyaz pantolon tombul üst bacaklarımı o kadar ortaya çıkarmamış :) Moral oldu bana gerçekten :)

Ben yıllarca tanıtım halkla ilişkiler seköründe çalıştığım için biraz mesleki yatkınlık da var, organizasyon işinde öyle detaylar var ki dudak uçuklatır. Ama aşırı abartıya kaçmamak için frenledim kendimi, üstelik ev tipi işlerde bütçe ve zaman da önem kazanıyor. Neyse bu sene böylece atlattık bu işi, seneye de doğum günü moğum günü düşünmüyorum :)) Ne yapıp etmeli bu işten sıyrılmalı bir şekilde :) Belki bir sefer de oğlum için girişirim 3 sene sonra böyle bir işe, o da son olur herhalde :)

Kutlamalarınız için de çok teşekkür ederim, prensesimin gerçek doğum günü 13 Haziran, ben okullar kapanmadan yapmak istediğim için bu tarihi seçmiştim. Gece herkes uyuyor, ben de kafa dinliyorum şimdi :)

hayırlısı ile inşaallah canım:)
ben yatıyorum canım, hadi iyi geceleeeer, kolay gelsin sana işlerinde ayrıca...

Sağ ol canım
Sanada iyi geceler

Bende ufak ufak yatayım bari hazır ufaklıkta uyumuşken
Az enerji toplayayımda yarın pazarı sabah sabah talan edeyim
Bir aksilik olmazsa yarın akşam görüşürüz inşallah yine

herkese günaydın mutlu haftalar
kimsecikler gelmemiş
okullar tatil oldu gibi kızlar evde bu hafta gitmeyi düşünmüyorlar sadece karne almaya gidecekler
dün salonun düzenini değiştirdik perdesini camını hallettim
bugün de odalara dalayım hafiften bakalım inşallah tabiii
bugün itibarıyle diyetime de daha çok dikkat etmeye çalışacağım artık haziranda 2 kilo olsun vermek istiyorum

günaydınlar herkese
çok güzel bir hafta geçiririz inşallah benim için pek güzel olmasada
emir çarşamba günü gidiyo çünkü oyy oyy

günayyydınnnnnn kızlarrr bu hafta günde 3 mil yapıcam lasly evdeki düzensizlkten yeme düüzenim kalmadı ama en azından sporummu yapmam lazımm

günaydın kızlar bişey sorcam hergün yediklerimizi yazmak zorundamıyız yoksa cumadan cumaya kilo yazsak yeterli olurmu:44::44:

günayyydınnnnnn kızlarrr bu hafta günde 3 mil yapıcam lasly evdeki düzensizlkten yeme düüzenim kalmadı ama en azından sporummu yapmam lazımm
günaydııııın yap canım yapabilirsen iyi olur ben de yürüyorum ancak işte ama haftaya 80le başladım yine yaaa
günaydın kızlar bişey sorcam hergün yediklerimizi yazmak zorundamıyız yoksa cumadan cumaya kilo yazsak yeterli olurmu:44::44:

günaydın her gün menü paylaşabilirsin tabii ama mecbur değilsin ama sadece cumadan cumaya kilo bildirmek yeterli olmaz gün içinde burda vakit geçirmen lazım hem zaten hafta bir bildirimle motivasyon da sağlayamazsın

Günaydın kızlar,
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Ben bugünden itibaren tempolu sporu da katıcam hayatıma. Biraz önce 3 mil leslie yaptım. 45 dakika sürüyor. Haftada 220 dakika sporu tamamlarım umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…