evet kızlar yaklaşık bir hafta tam gününü bbilemiyorum sizlerle başladığım yolculukta 2 kilo vermiş bulunuyorum
ceco hakkaten misolara bende olsa sinirlenirim ben nekadar ince düşünürsem karşıdakide o kadar gevşek oluyo sanırım buda güler yüzllülüğümüzden kaynaklanıyo
evlenincede aynısını sende ona yaparsın ödeşirsiniz:)))
hemen hemen aynıyız... bende 2 haftada 4 kilo verdim. bu arada bu çizelgeyi nasıl hazırlıyosunuz. bende istiyorum :))
ceco34 canım iyi tatiller sana:)))
Çok sağ ol canım
İnşallah iyice enerji depolayıp gelince de daha bir motive olmuş bir şekilde şu tartının beynine beynine kazırım eksildikce kiloları
umut ne kadar ince ince düşünerek hazırlanmışsın çok güzel olmuş herşey canım
nice yıllar dilerim yeniden
Umuttttttt ya gerçekten önünde saygıyla eyiliyorum
Maşallah yaa ne becerikli, ne hamarat bir hatunsun gerçekten hayranım senin energine.
Hani derler ya 10 parmağında 10 marifet diye bence o bile az senin için
Bende severim birşeyler yapmayı heleki özel günler için ama sen herşeyi düşünmüşsün
Gerçekten eşinde evlatlarında çok şanslı
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve ailenle sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamayı nasip etsinAminnnn
Bu arada Fıstığın doğum günü tekrar kutlu olsunÖp onu bizim yerimize
hayırlısı ile inşaallah canım:)
ben yatıyorum canım, hadi iyi geceleeeer, kolay gelsin sana işlerinde ayrıca...
günaydıııııngünayyydınnnnnn kızlarrr bu hafta günde 3 mil yapıcam lasly evdeki düzensizlkten yeme düüzenim kalmadı ama en azından sporummu yapmam lazımm
günaydın kızlar bişey sorcam hergün yediklerimizi yazmak zorundamıyız yoksa cumadan cumaya kilo yazsak yeterli olurmu:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?