- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
bugün spor yapamıcam valla sabah poça filan yedim dün mafoldum evim yeni tadilat ve boya olmuştu dün akşam aydın da resmen afet oldu toluyla beraber şiddetli yagmur evim çatı katı olunca çatıdoldu taştı bütün gece su taşıdık kovayla evimin bacasından su geldi ev de battı şuan hastayım hertarafım çok şiddetli agrıyo:2:
geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah beterinden korusun
günaydınlar herkese
çok güzel bir hafta geçiririz inşallah benim için pek güzel olmasada
emir çarşamba günü gidiyo çünkü oyy oyy
günaydın kızlar bişey sorcam hergün yediklerimizi yazmak zorundamıyız yoksa cumadan cumaya kilo yazsak yeterli olurmu:44::44:
Günaydın kızlar,
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Ben bugünden itibaren tempolu sporu da katıcam hayatıma. Biraz önce 3 mil leslie yaptım. 45 dakika sürüyor. Haftada 220 dakika sporu tamamlarım umarım.
bugün spor yapamıcam valla sabah poça filan yedim dün mafoldum evim yeni tadilat ve boya olmuştu dün akşam aydın da resmen afet oldu toluyla beraber şiddetli yagmur evim çatı katı olunca çatıdoldu taştı bütün gece su taşıdık kovayla evimin bacasından su geldi ev de battı şuan hastayım hertarafım çok şiddetli agrıyo:2:
öyle tabi ama akşam nasıl sinir oldum agladım valla 1000 lira masraf oldu eve emege mi acıyım paraya bilemedim tek böbrekliyim bide hasta olduk iki ucu .... degnek oldu kafayı yicektim akşam:2:
merhabalar ben geldim nasılsnız fıstıklar ben yaz temposuna başladım hayır olsun sonumburası çok göz hava güneş deniz yaz geldi şükür olsun ama tatil gelmedii okula gitmeden bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz yine motivasyon dibe çöktü aslında geliyorum okuyup gidiyorum yazmıyorum burdan koparsam olmuyor gündüz giremiyorum gece de kimse olmuyor haliyle tabiki de annem de yok düzenim tamamen alt üst oldu neyse diyorum hayır olsun sabah diyete başlayıp akşam fiyasko olanlardanım bu aralar spor zaten yok bana ne oldu ki :26::26::26::26::26: neyse şekerler olanı düzeltmek elimde biliyorum işte boleee geçen yaz ki kilomla aynı kilodayım 1 senem boşa gitti eksilere düşmedim yaz da geldi düşemem artk geliyor yeğenler hafta sonu herkesi öptm sağlık sıhhat huzur diliyorum herkese
gunaydınnn kızlarrr nasılsınızz bakalımm geçmiştende anladıgım uzere hersey yolunda masallahh
umutcum kızının g-dogum gunu kutlu olsunn bebklı pastanızzz harıka görünüyorr
asumancımm saol canım nasılsınızz geri geldimm artık burdayım bıraz kafamı dınledımm memlekete gıttımm ablama gıttım eve donunce olusumu sünnet yaptırdıkk oda gectı coksukurrr şimdi evde cadı kızıma tuvaletını ogretmeye calısıyorummm
bana gelırsek 1,5 veya 2 kılo aldım galıba sureklı tartılıp morelımı bozmak ıstemedımm kac gundur ufak ufak dıkkat etmeye basladım inş..
kk takıp etmeyi bırakınca gecekten boslukta hıssetım kendımı dıyet mıyet uctu gıttı
temızlık yapmakuzere ayrılıyorumm görüşürüzz
günaydın,
azmin hiç bitmesin..
günaydın canım,
1 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah..
Bildirim gibi paylaşımda şart canım..Birbirimizi motive etmek esastır..burda ağırlığımızla birlikte arkadaşlığımızı paylaşıyoruz aynı zamanda...
Yoksa evde tek başına yaz kilonu her hafta, aynı şey..
günaydın,
azmin hiç bitmesin..
Çok Geçmiş olsun..Kötü olmuş hakkaten..
Allah beterinden korusun canım..
saolun kızlar inşallah geçer çabucakta gidebilirim bende oğlumun yanına bir aksilik çıkmadangünaydın canlarım..
yardımcı eleman yıllık izne çıktı koşuyorum resmen uff dün bile işteydim pazara kadar böylee...dün çok iyi gittim koşturmacadan yemek aramadım zaten. evegittim 19,30 da uymusum resmen eşim 23,30 da kaldırdı saolsun kiraz ve dondurmayı koydu önüme yemem diyorum akşamda yemek yemedin diyor. yedim gitti eee noldu sabah +500 le uyandım bu adam illa sekteye uğratacak diyetimi...
neyse geçen geçti olan oldu ömümüze bakalım değilmi?
UMut kızının doğum günü tekrar kutlu olsun çok güzel bir organizasyon hazırlamışsın ellerinize sağlık..SEnde çok hoş görünüyorsun inceldiğin bariz belli oluyor.
Ayşe Çabucak geçsin bu bir ay hadiii iyi değerlendirelim..
Turnal çok geçmiş olsun..
Gulma hoşgeldin..
Herkese güzel verimli az kalorili hafta diliyorum. herkesi öpüyorum
Çok geçmiş olsunbugün spor yapamıcam valla sabah poça filan yedim dün mafoldum evim yeni tadilat ve boya olmuştu dün akşam aydın da resmen afet oldu toluyla beraber şiddetli yagmur evim çatı katı olunca çatıdoldu taştı bütün gece su taşıdık kovayla evimin bacasından su geldi ev de battı şuan hastayım hertarafım çok şiddetli agrıyo:2:
Teşekkür ederim canım :) Hoşgeldin ve de kolay gelsin. Havalar ısındı tuvalet eğitimleri başladı :)gunaydınnn kızlarrr nasılsınızz bakalımm geçmiştende anladıgım uzere hersey yolunda masallahh
umutcum kızının g-dogum gunu kutlu olsunn bebklı pastanızzz harıka görünüyorr
asumancımm saol canım nasılsınızz geri geldimm artık burdayım bıraz kafamı dınledımm memlekete gıttımm ablama gıttım eve donunce olusumu sünnet yaptırdıkk oda gectı coksukurrr şimdi evde cadı kızıma tuvaletını ogretmeye calısıyorummm
bana gelırsek 1,5 veya 2 kılo aldım galıba sureklı tartılıp morelımı bozmak ıstemedımm kac gundur ufak ufak dıkkat etmeye basladım inş..
kk takıp etmeyi bırakınca gecekten boslukta hıssetım kendımı dıyet mıyet uctu gıttı
temızlık yapmakuzere ayrılıyorumm görüşürüzz
günaydın canlarım..
yardımcı eleman yıllık izne çıktı koşuyorum resmen uff dün bile işteydim pazara kadar böylee...dün çok iyi gittim koşturmacadan yemek aramadım zaten. evegittim 19,30 da uymusum resmen eşim 23,30 da kaldırdı saolsun kiraz ve dondurmayı koydu önüme yemem diyorum akşamda yemek yemedin diyor. yedim gitti eee noldu sabah +500 le uyandım bu adam illa sekteye uğratacak diyetimi...
neyse geçen geçti olan oldu ömümüze bakalım değilmi?
UMut kızının doğum günü tekrar kutlu olsun çok güzel bir organizasyon hazırlamışsın ellerinize sağlık..SEnde çok hoş görünüyorsun inceldiğin bariz belli oluyor.
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?