Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim hanımlar...cuma günü de izinliydim oyüzden işler birikmiş sabah beri geçmişi okudum iş yaptım..anca toparlandım..herkese güzel bir hafta diliyorum..benim hafta sonu tatilinde kaçamaklarım oldu elbette =))) cumaya artı olmam inşallah..

Fadime kız aynı kilodayız aferim kız sana diyetisyen ve spor işe yaramaya başlamış maşallah...

Dereceye giren herkesleri tebrik ediyorum..

Ben son sayfayı neden göremiyorum yaa..:95:

canım benim kendim vermiş kadar sevindim valla darısı başımıza ne diyelim 21 haziranda benim kontrolüm bakalım ne çıkacak tartıda
çarşambadan sonra yürümemek için hiç bir bahanem olmayacak paşamda gidiyo bari bu 1 ayı iyi değerlendirim
mümkün olduğunca az depresif olurum inşallah
daha şimdiden suratımı görenler neyin var diyo
stresten tüm vücudum kabar kabar oldu bile

Harika birşey buuuu... Yazdıklarını heyecanla ve sevinçle okudum.Tebrikler arkadaşım süpersin

Delireceğim yaaa..12468.sayfadan öteyi göremiyorum..Kendi mesajımı dahi göremiyorum...

Harika birşey buuuu... Yazdıklarını heyecanla ve sevinçle okudum.Tebrikler arkadaşım süpersin

Sağolun arkadaşlarım :) Hepimiz hedef kilolarımıza sağlıkla ulaşırız inşallah :) Ben de şaşırdım bu işe. Ama stres ve evde oturmak olumsuz etkiliyor demek beni. Dışarıda oldukça kendimi daha iyi hissediyorum, havam değişiyor, bir de meşgale bulunca kendime atıştırmaya ara verdim demek :)

Şimdiki hedefim 6 Temmuz'daki düğün :) O zaman kadar 4 kilo verebilsem harika olur. Eskiden olsa imkansız derdim, çok yavaş gidiyor çünkü benden ama şimdi umutluyum. Ben elimden geleni yapayım, 4 olur 2 olur, sonuca razı gelirim artık :)

...

Ayşeciğim sana üzülme desem bir anlamı olmayacak, üzülürsün elbet. Özellikle ilk günler çok zor olur, hem süre uzar gözünde daha 30 gün var diye hem de yokluğu kendini çok belli eder. Ama 5-10 gün geçince az kalmasının etkisiyle toparlarsın inşallah. Bari üzüldüğünü belli etme, ağlayarak vedalaşırsan, yanında konuşursan o da çok etkilenir Bu son ayrılığınız olur inşallah, bundan sonra hiç ayrılmazsınız.

saol cnm benim senin yazdıkların öyle iyi geliyoki bu konuda bana anlatamam
bunları okurken bile bi yandan ağlıyorum elimde değil yaşlar süzülüyo kendiliğinden
bu ara gerçekten çok bunaldım üzerinede emirden ayrı kalmak hiç yaramayacak bana ama hayırlısı o güzel geçiricek bu bir ayı en azından tek tesellim bu umarım bizi aramaz

asuuuu neolacak bu halimiz bu parça sana ''80 lerde tutuklu kaldık'''
canım yaaa yakın olsak gelirim valla emeğe acıyo insan paradan geçitin

vardır bi hayır sıkma canını

: 41 kerreee

hava öle sıcakki bunaldım resmen.birde perdeleri yıkıyorum..
yazlık kışlıkları ayırdıktan snra elleyememstm şimdi onları ütülüyorum.

saolsun eşim hergün 1 pantol gömlek giyiyor..oyüsden evde sayıca öle coklarki..
hepsi de oldugu yerde kırışmış yazlıkların.onların hepsi ütülenecek

dolaba yerleşecek

ayh bende ağlama duvarı gibi kullandım burayı ama napayım ama kime dert yanacagım baska

2 gündür de gelemedim özledim sizleri..az günah çıkarayım dimi

Umuuuuuuuuut tebrik ediyorummmmm ve başarılarının devamını diliyorum Maşallahhhh

Doğumgünü fotolarına baktım şimdi herşey çok güzel görünüyor ellerinize sağlık sarmalarda gözüm kaldı

Tahmin ettim canım işinin yoğunluğunu.

İyi gezmeler bu arada..
sağol canım anlayışın için... bu arada ben aynıyım :) gram gitmez bu haftada çünkü bugün dahil hergün veda var okulda :) almazsam iyi artı yarın günüm ertesi günde akşam eşlerle gezmem var offf offff ne yapsam :)
eee bu devirde zor tabi ne yapacaksın :)
aferin sanaaaaaaaaa:)
ay harikasın canım benim 10 günde 3 kilo ve hepsi yağdan maşallah maşallahhhhhhhh
Fazla giremedim ev cocuk dolu aksma baska bi yere gecceklr gelecegm beni ozleyin anacim

özleriz anacımmmmmmmmmm

Selamm kızllaaarr

annemleri bugün öğlen yolcu ettim , kaynanamlar geçen perşembe gidiyorlardı ama halen burdalarr

her neyse harika bir haftasonu geçirdikk hep beraberr , çoookk iyi geldi bu

cumartesi Elbistandanda Ceyhan nehrinin kenarında piknik yaptık , pazar günü erkenden yola çıktık Malatya / Darendeye gittik , bir piknikte şelalede yaptık , daha sonra Somuncu Baba Türbesine gittik , çook güzel yerler vardı , veee rafting yaptık ailecekk tabi anneler babalar hariç ben daha öncede yapmıştım Antalya / köprülü kanyonda o süperdi , bu ona göre daha basit ve daha az eğlenceliydi

neyse bu kadar spor yorumu yeterr , baya bi hastayım , gözüm burnum hepsi birden akıyor , bu kadar tempo yetti bana , şimdi dinlenecemm , hepinizi çookk özledimm , görüşürüüüzzz , öppttüüümm

herkese selam.bu sabah acelem olduğu için tam kahvaltı edemedim ama activia yedim.hepinize tavsiye ederim gerçekten çok güzel doyurucu
bugün yediklerim:
sabah:1 adet activia kahvaltı zamanı
ara öğün:8 badem
öğle:2 adet yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
akşam:4-5 yk taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 erik

iyi akşamlar karnıbahar köftesi yaptım ilk defa çocuklar bayıldı hiç yemiyolardı karnı baharı tabi 3 adet bende götürdüm neyseki frenledim kendimi hayırlı akşamlar tarifini verebilirim isteyenlere

maşallah canım sanaçok sevindim çoooook ama ben de istiyorum ben deeeee:84::84:
asuuuu neolacak bu halimiz bu parça sana ''80 lerde tutuklu kaldık'''

canım yaaa yakın olsak gelirim valla emeğe acıyo insan paradan geçitin

vardır bi hayır sıkma canını

: 41 kerreee
aynen canım yaa bu 70ler beni sevmedi nedense
Fazla giremedim ev cocuk dolu aksma baska bi yere gecceklr gelecegm beni ozleyin anacim

bekliyoruz canım

biz de bugün kızlarım ve kardeşimle gezdik çarşı pazar kıyafetler denedik bir sürü ama ben hiç bişey alamadım beğendiğim şeylerin bana uygun bedenlerini bulamadım kısmet değilmiş demek ama lcw nin hem alt hem üst beden de 42 si rahat oluyor hatta bazı 42 gömlekler bol bile geldi ama bne 75 olmak istiyorum en acilinden nasıl olacak bilemiyorum
evden yürüyerek gittik saatlerce gezdik ve yürüyerek döndük kızları da alıştırdım yürümeyesadece bir yerde kahve içtik o kadar başka hiç oturmadık
versem de vermesemde yürümeye devam tabii ki
Asuman modeline devam umutcuğum:) vermesek de sağlıklı ve enerjik oluruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…