Kızlar, kızlar, kızlarrrr.
Bu sabah diyetisyene gittim. Parti telaşından geçen hafta gidememiştim, kontrol hakkım yanmadan gideyim dedim. Zaten verdiğime emindim ama su kaybı mıdır, kas kaybı mıdır merak ediyordum. Neyse kız ben tartıya çıkmadan "siz bu hafta aynı kalsanız ben razıyım" gibilerinden bir şeyler diyordu, partide fazla kaçırdığımı düşünerek :) Tartıya bakınca gözleri yuvalarından uğradı :) Tammmm 3 kilo vermişim. Tamamı yağdan gitmişşşşşşşşşşşş. Ve de tamamı göbek bölgesinde gitmiş. Bu bizim için harika bir sonuç.
En son 24 Mayıs tarihinde gitmiştim, bugün 10 gün olmuş. İlk defa bu kadar fazla yağ kaybı oldu bende çok sevinçliyim. Demek çarşı pazar gezmek, meşgul olmak, birşeylerle uğraşmak bünyeye iyi geliyor :)
Liste miste de yazmadı. "Siz ne yapıyorsanız aynen onu yapmaya devam edin" dedi :)) Gidenlerin geri gelmemesi için hiç gevşememem gerekiyor yalnız. Yürüyüşü az yaptığım halde kaslarım da 500 gr artmış. Her yere yürüyerek gitmeye devammm. Asuman modeli diyorum ben buna
Bu sabah diyetisyene gittim. Parti telaşından geçen hafta gidememiştim, kontrol hakkım yanmadan gideyim dedim. Zaten verdiğime emindim ama su kaybı mıdır, kas kaybı mıdır merak ediyordum. Neyse kız ben tartıya çıkmadan "siz bu hafta aynı kalsanız ben razıyım" gibilerinden bir şeyler diyordu, partide fazla kaçırdığımı düşünerek :) Tartıya bakınca gözleri yuvalarından uğradı :) Tammmm 3 kilo vermişim. Tamamı yağdan gitmişşşşşşşşşşşş. Ve de tamamı göbek bölgesinde gitmiş. Bu bizim için harika bir sonuç.
En son 24 Mayıs tarihinde gitmiştim, bugün 10 gün olmuş. İlk defa bu kadar fazla yağ kaybı oldu bende çok sevinçliyim. Demek çarşı pazar gezmek, meşgul olmak, birşeylerle uğraşmak bünyeye iyi geliyor :)
Liste miste de yazmadı. "Siz ne yapıyorsanız aynen onu yapmaya devam edin" dedi :)) Gidenlerin geri gelmemesi için hiç gevşememem gerekiyor yalnız. Yürüyüşü az yaptığım halde kaslarım da 500 gr artmış. Her yere yürüyerek gitmeye devammm. Asuman modeli diyorum ben buna
canım benim kendim vermiş kadar sevindim valla darısı başımıza ne diyelim 21 haziranda benim kontrolüm bakalım ne çıkacak tartıda
çarşambadan sonra yürümemek için hiç bir bahanem olmayacak paşamda gidiyo bari bu 1 ayı iyi değerlendirim
mümkün olduğunca az depresif olurum inşallah
daha şimdiden suratımı görenler neyin var diyo
stresten tüm vücudum kabar kabar oldu bile
Harika birşey buuuu... Yazdıklarını heyecanla ve sevinçle okudum.Tebrikler arkadaşım süpersin
Sağolun arkadaşlarım :) Hepimiz hedef kilolarımıza sağlıkla ulaşırız inşallah :) Ben de şaşırdım bu işe. Ama stres ve evde oturmak olumsuz etkiliyor demek beni. Dışarıda oldukça kendimi daha iyi hissediyorum, havam değişiyor, bir de meşgale bulunca kendime atıştırmaya ara verdim demek :)
Şimdiki hedefim 6 Temmuz'daki düğün :) O zaman kadar 4 kilo verebilsem harika olur. Eskiden olsa imkansız derdim, çok yavaş gidiyor çünkü benden ama şimdi umutluyum. Ben elimden geleni yapayım, 4 olur 2 olur, sonuca razı gelirim artık :)
...
Ayşeciğim sana üzülme desem bir anlamı olmayacak, üzülürsün elbet. Özellikle ilk günler çok zor olur, hem süre uzar gözünde daha 30 gün var diye hem de yokluğu kendini çok belli eder. Ama 5-10 gün geçince az kalmasının etkisiyle toparlarsın inşallah. Bari üzüldüğünü belli etme, ağlayarak vedalaşırsan, yanında konuşursan o da çok etkilenirBu son ayrılığınız olur inşallah, bundan sonra hiç ayrılmazsınız.
Delireceğim yaaa..12468.sayfadan öteyi göremiyorum..Kendi mesajımı dahi göremiyorum...
asuuuu neolacak bu halimiz bu parça sana ''80 lerde tutuklu kaldık'''günaydııııınyap canım yapabilirsen iyi olur ben de yürüyorum ancak işte ama haftaya 80le başladım yine yaaa
günaydın her gün menü paylaşabilirsin tabii ama mecbur değilsin ama sadece cumadan cumaya kilo bildirmek yeterli olmaz gün içinde burda vakit geçirmen lazım hem zaten hafta bir bildirimle motivasyon da sağlayamazsın
canım yaaa yakın olsak gelirim valla emeğe acıyo insan paradan geçitinbugün spor yapamıcam valla sabah poça filan yedim dün mafoldum evim yeni tadilat ve boya olmuştu dün akşam aydın da resmen afet oldu toluyla beraber şiddetli yagmur evim çatı katı olunca çatıdoldu taştı bütün gece su taşıdık kovayla evimin bacasından su geldi ev de battı şuan hastayım hertarafım çok şiddetli agrıyo:2:
sağol canım anlayışın için... bu arada ben aynıyım :) gram gitmez bu haftada çünkü bugün dahil hergün veda var okulda :) almazsam iyi artı yarın günüm ertesi günde akşam eşlerle gezmem var offf offff ne yapsam :)Tahmin ettim canım işinin yoğunluğunu.
İyi gezmeler bu arada..
eee bu devirde zor tabi ne yapacaksın :)Bende yalnızım evde..Kız özel derse gitti..
eşim oğlanı alıp işe gitti :) Para lazım baba oğul çalışıyorlar..
Bende yayıldım büyütüyorum :)
Oğlum eşimin şirketini çok seviyor bant usulü çalışan makinalar var onları izlemeye bayılıyor..haftaiçi uygun olmuyor pek..Haftasonu diye gittiler birlikte bir dolaşıp gelecekler..
@Umuttt şimdi partide tabiii. enfes mamaları yiyormudur acaba..
aferin sanaaaaaaaaa:)Ben geldimmmmmmmm :122:
Oyyy hele şükür totoşum yer gördü
Bugün tam 2 saat ütü yaptım hemde bu sıcaktı :26: tabi tıpta çare tükenmez misali karşıma ikinci sevgilimi aldımyani vantilatörümü
Eşim bir kaç sene evvel vantilatörü gittiğim her odaya taşıdığında öyle demişti sevgilin sanki anasını satam diye
Gece yatarken bile çalıştırıyorum duvara doğru verip çarpmasın diye ama tabi çok çok sıcak olursa
Beni hiç etkilemiyor ama her seferinde eşim bir yampiri hale geliyor
Dışarı cıkalımmı dedi bir ara eşim ama ben kendimi biliyorum planlarımda en ufak değişiklik yaparsam bu sefer geride kalıp panik yapıyorum son güne kadar işlerim bitmeyecek diye
Eşimde şaşırdı normalde gezme oldumu ak ciğerin gözükür saniyesinde mankenlerden bile hızlı giyinirsin diye
Şurda kaldı 4 günüm :122:
Dip köşe temizlik faslım bitti şükür şimdi gidene kadar ancak günlük üstten yaparım. Yarında inşallah sabahtan bir bizim pazara bir parmak atarımsonrada eve gelince valiz hazırlamaya başlarım. Eşime kalsa son güne bırakır ama iki çocuk olunca birşeyleri unutma şansım sıfır
Şimdi biraz keyif yapayım dedim hazır küçük cadıda rahat verirken
Umarım sizlerinde haftasonu çok güzel geçmiştir
Canım daha zaten 1 buçuk ay evvel evlendiler ama dediğin gibi insan biraz incelik bekliyor. Hadı unuttun bari ben hatırlattığımda biraz üzülmüş gibi davran yarım ağızla da olsa özür dile ama oda yok.
Yarın akşam bütün sülale o yeni gelinde toplanacaklar. Önceden eşimin halası sende gelsene dediğinde tamam dedim ama dün akşam halasına gittiğimizde eşimde kızdı bizi kek gibi bekletsin ama kendi istediğinde onun ayağına mı gideceksin diye. Bende o yüzden gitmiyeceğim ama eşimin halasıda çok kızdı ve benim tanıdığım Hala mutlaka o geline gerekeni söyler hayatta yutmaz
O çok kızar öyle şeylere ve haksızlığa gelemez. Hareketlerine dikkat etsin diye kesin ona söyler bak geçen gün yaptığınız hiç hoş değildi banu ve eşi size kızdılar o yüzden gelmedi diye
Nezaketten haberi yoksada bende tepkimi koyar ona gerekeni söylerim ilk fırsatta
ay harikasın canım benim 10 günde 3 kilo ve hepsi yağdan maşallah maşallahhhhhhhhKızlar, kızlar, kızlarrrr.
Fazla giremedim ev cocuk dolu aksma baska bi yere gecceklr gelecegm beni ozleyin anacim
maşallah canım sanaKızlar, kızlar, kızlarrrr.
aynen canım yaa bu 70ler beni sevmedi nedenseasuuuu neolacak bu halimiz bu parça sana ''80 lerde tutuklu kaldık'''
canım yaaa yakın olsak gelirim valla emeğe acıyo insan paradan geçitin
vardır bi hayır sıkma canını
: 41 kerreee
Fazla giremedim ev cocuk dolu aksma baska bi yere gecceklr gelecegm beni ozleyin anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?