Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar karnıbahar köftesi yaptım ilk defa çocuklar bayıldı hiç yemiyolardı karnı baharı tabi 3 adet bende götürdüm neyseki frenledim kendimi hayırlı akşamlar tarifini verebilirim isteyenlere

afiyet olsun canım karnıbaharı her türlü yerim çiğ bile
nerden buldun bu mevsimde ben pek görmüyorum markette

yenacım ben görüyorum bilemedimki neden sayfayı açıp kapatsan yada yenile yapsan bi

Ayşeciğim daha yeni görebildim..Bugün topiğin bana gıcığı vardı..

bugün yediklerim yine 1500 kaloriyi bulmuş Allahtan 2 öğün yiyorum yoksa işim kötü
ama yürüdklerimle gitmiştir inşallah hepiciği

olsa da yesek
ben de bir ara giremedim kk ya
zaten eve 6 da geldim bugün tüm gün gezdik kızlarımla

Ohhh ne güzel..bende tüm gün temizlik yaptım..bir ara oğlanı parka götürdüm o kadar..
Yarında ben gezmeye gideceğim önce bir arkadaşa kahvaltıya sonra kahvaltıya gittiğim arkadaşla bebek görmeye gideceğiz..
Bebek ziyaretine gideceğimiz arkadaşın ilk çocuğuyla yeni bebeği arasında taam 14 yaş var..

oh ne güzel yarın sabah beni de yürüyüşe davet etti arkadaş giderim büyük ihtimal sonrasında da bir sofra kurarız artık birimizde:)
14 yıl az değil cesurmuş arkadaşın güle güle büyütsün

2si bir aradalardan günde 1 den fazla içsem çok mu olur kilo yönünden olumsuz etkilermi acaba sizce

Türk kahvesi şekersiz sıfır kaloriymiş..
İkisi bir aradanın içinde krema var değilmi.?
sade nescafe iç..

türk kahvesi de içiyorum bir fincan ama nescafe fincanıyla:))
evet krema var sade içemiyorum henüz ama deneyim yavaştan olmazsa

Ben de sadece sütle yapmayı seviyorum, hiç su katmadan. Haftada 1-2 süt hakkımı böyle kullanıyorum. İkisi bir arada iyi bir karışım değil, diyet açısından çok bilmiyorum ama sağlık açısından hiç değil. Eğer her gün içiyorsan azaltmaya çalış bence. :)

Ben de full sütle yapıyorum nerdeyse. O 3ü ya da 2si biraradaların içinde çok katkı maddesi var yaa. Üniversitedeyken içerdim bilinçsizce ama şimdi asla sürmem ağzıma

Bir yanda anneanne bir yanda babaanne tarafı, el üstünde tutarlar onu. Güzelce gezer oynar, havası suyu temiz, daha ne olsun? Madem şartlar böyle, yıpratma kendini. Şu iki gün bol bol öpücük depola :) sen de hep yapmak isteyip vakit bulamadığın ne varsa onlarla oyala kendini Ayşeciğim....

...
Hoşgeldin :) Ve de geçmiş olsun. Köprülü Kanyon'da ben de rafting yapmıştım çok zevkliydi :)
....: 41 kerreee

Umutt harikasın canım maşallah...10 günde 3 kg hemde yağdan bravodarısı başımıza..

....
ay harikasın canım benim 10 günde 3 kilo ve hepsi yağdan maşallah maşallahhhhhhhh

...
maşallah canım sanaçok sevindim çoooook ama ben de istiyorum ben deeeee:84::84:

....versem de vermesemde yürümeye devam tabii ki
Asuman modeline devam umutcuğum:) vermesek de sağlıklı ve enerjik oluruz değil mi

Destekleriniz için teşekkür ederim tatlı bayanlar. Burada bir şey paylaşmayı seviyorum ben, güzel bir şeyse herkes katkıda bulunuyor, olumsuz bir şeyse moral veriliyor. Çok tatlısınız hepiniz :)

Son düzenleme:
ben de sade sütle yapınca daha çok seviyorum aslında
bundan sonra hazırları tercih etmeyim en iyisi ya sırf sütle yaparım ya da karışık

Ben de full sütle yapıyorum nerdeyse. O 3ü ya da 2si biraradaların içinde çok katkı maddesi var yaa. Üniversitedeyken içerdim bilinçsizce ama şimdi asla sürmem ağzıma

Gold tipi olanları seviyorum ben, sırf sütle nefis oluyor bence. Aslında aromalı olanları da seviyorum (fındık, vanilya) ama sağlık nedenlerinden eve girmiyor onlar :) Zaten iki yudum alınca baykuş moduna girdiğim için pek seyrek içiyorum.

Ben üniversiede iken bilinçsizce neler yerdim nelerrr. Allahtan o zamanlar bu kadar fazla çeşit ve zararlı gıda yoktu. İyice dinazor hissettim ama bu cümleyle kendimi. 96 mezunuyum ben, o zamanlar buraları hep dutluktu

...

Asumancığım çıkmadan gördüm mesajını; iyi geceler canım :) Banu geçmişe daldı herhalde, sesi soluğu çıkmıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…