- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
iyi akşamlar karnıbahar köftesi yaptım ilk defa çocuklar bayıldı hiç yemiyolardı karnı baharı tabi 3 adet bende götürdüm neyseki frenledim kendimi hayırlı akşamlar tarifini verebilirim isteyenlere
Kızlar, kızlar, kızlarrrr.
Bu sabah diyetisyene gittim. Parti telaşından geçen hafta gidememiştim, kontrol hakkım yanmadan gideyim dedim. Zaten verdiğime emindim ama su kaybı mıdır, kas kaybı mıdır merak ediyordum. Neyse kız ben tartıya çıkmadan "siz bu hafta aynı kalsanız ben razıyım" gibilerinden bir şeyler diyordu, partide fazla kaçırdığımı düşünerek :) Tartıya bakınca gözleri yuvalarından uğradı :) Tammmm 3 kilo vermişim. Tamamı yağdan gitmişşşşşşşşşşşş. Ve de tamamı göbek bölgesinde gitmiş. Bu bizim için harika bir sonuç.
En son 24 Mayıs tarihinde gitmiştim, bugün 10 gün olmuş. İlk defa bu kadar fazla yağ kaybı oldu bende çok sevinçliyim. Demek çarşı pazar gezmek, meşgul olmak, birşeylerle uğraşmak bünyeye iyi geliyor :)
Liste miste de yazmadı. "Siz ne yapıyorsanız aynen onu yapmaya devam edin" dedi :)) Gidenlerin geri gelmemesi için hiç gevşememem gerekiyor yalnız. Yürüyüşü az yaptığım halde kaslarım da 500 gr artmış. Her yere yürüyerek gitmeye devammm. Asuman modeli diyorum ben buna
yenacım ben görüyorum bilemedimki neden sayfayı açıp kapatsan yada yenile yapsan bi
afiyet olsun canım karnıbaharı her türlü yerim çiğ bile
nerden buldun bu mevsimde ben pek görmüyorum markette
Bende çiğ yerim,yiyorum :)
olsa da yesek
ben de bir ara giremedim kk ya
zaten eve 6 da geldim bugün tüm gün gezdik kızlarımla
Ohhh ne güzel..bende tüm gün temizlik yaptım..bir ara oğlanı parka götürdüm o kadar..
Yarında ben gezmeye gideceğim önce bir arkadaşa kahvaltıya sonra kahvaltıya gittiğim arkadaşla bebek görmeye gideceğiz..
Bebek ziyaretine gideceğimiz arkadaşın ilk çocuğuyla yeni bebeği arasında taam 14 yaş var..
2si bir aradalardan günde 1 den fazla içsem çok mu olur kilo yönünden olumsuz etkilermi acaba sizce
Türk kahvesi şekersiz sıfır kaloriymiş..
İkisi bir aradanın içinde krema var değilmi.?
sade nescafe iç..
türk kahvesi de içiyorum bir fincan ama nescafe fincanıyla:))
evet krema var sade içemiyorum henüz ama deneyim yavaştan olmazsa
Ben normal stüle içiyorum nescafeyi..
en iyisi o aslında ama tembellik başa bela
senmi tembelsin..Duyda inanma..
asucuğum iyi geceler diliyorum ve dinlenmeye çekiliyorum :)
türk kahvesi de içiyorum bir fincan ama nescafe fincanıyla:))
evet krema var sade içemiyorum henüz ama deneyim yavaştan olmazsa
Ben de sadece sütle yapmayı seviyorum, hiç su katmadan. Haftada 1-2 süt hakkımı böyle kullanıyorum. İkisi bir arada iyi bir karışım değil, diyet açısından çok bilmiyorum ama sağlık açısından hiç değil. Eğer her gün içiyorsan azaltmaya çalış bence. :)
Bir yanda anneanne bir yanda babaanne tarafı, el üstünde tutarlar onu. Güzelce gezer oynar, havası suyu temiz, daha ne olsun? Madem şartlar böyle, yıpratma kendini. Şu iki gün bol bol öpücük depola :) sen de hep yapmak isteyip vakit bulamadığın ne varsa onlarla oyala kendini Ayşeciğim....
saol cnm benim senin yazdıkların öyle iyi geliyoki bu konuda bana anlatamam
bunları okurken bile bi yandan ağlıyorum elimde değil yaşlar süzülüyo kendiliğinden
bu ara gerçekten çok bunaldım üzerinede emirden ayrı kalmak hiç yaramayacak bana ama hayırlısı o güzel geçiricek bu bir ayı en azından tek tesellim bu umarım bizi aramaz
Hoşgeldin :) Ve de geçmiş olsun. Köprülü Kanyon'da ben de rafting yapmıştım çok zevkliydi :)Selamm kızllaaarr
annemleri bugün öğlen yolcu ettim , kaynanamlar geçen perşembe gidiyorlardı ama halen burdalarr
her neyse harika bir haftasonu geçirdikk hep beraberr , çoookk iyi geldi bu
cumartesi Elbistandanda Ceyhan nehrinin kenarında piknik yaptık , pazar günü erkenden yola çıktık Malatya / Darendeye gittik , bir piknikte şelalede yaptık , daha sonra Somuncu Baba Türbesine gittik , çook güzel yerler vardı , veee rafting yaptık ailecekk tabi anneler babalar hariçben daha öncede yapmıştım Antalya / köprülü kanyonda o süperdi , bu ona göre daha basit ve daha az eğlenceliydi
neyse bu kadar spor yorumu yeterr , baya bi hastayım , gözüm burnum hepsi birden akıyor , bu kadar tempo yetti bana , şimdi dinlenecemm , hepinizi çookk özledimm , görüşürüüüzzz , öppttüüümm
....: 41 kerreee
Umutt harikasın canım maşallah...10 günde 3 kg hemde yağdan bravo darısı başımıza..
Umuuuuuuuuut tebrik ediyorummmmmve başarılarının devamını diliyorum Maşallahhhh
Doğumgünü fotolarına baktım şimdi herşey çok güzel görünüyor ellerinize sağlık sarmalarda gözüm kaldı
....
ay harikasın canım benim 10 günde 3 kilo ve hepsi yağdan maşallah maşallahhhhhhhh
...
maşallah canım sanaçok sevindim çoooook ama ben de istiyorum ben deeeee:84::84:
....versem de vermesemde yürümeye devam tabii ki
Asuman modeline devam umutcuğum:) vermesek de sağlıklı ve enerjik oluruz değil mi
Ben de full sütle yapıyorum nerdeyse. O 3ü ya da 2si biraradaların içinde çok katkı maddesi var yaa. Üniversitedeyken içerdim bilinçsizce ama şimdi asla sürmem ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?