Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de gold içiyorum, geçen markette gördüm yeşil kapaklısı çıkmış, antioksidan özelliği daha fazlaymış falan. Evdeki bitsin onu deniycem. Aslında bana kahve yasak. Gastrit ve ülser var bende. Kahvesini az koyup bol sütle yapıyorum,ders çalışırken içmezsem konsantre olamıyorum. Ders olayı yokken pek aramazdım ama şimdi alışkanlık yaptı

Hangi bölümden mezunsun bu arada? Ben de 2007 mezunuyum,bizim zamanımızda çok çeşit vardı malesef.

Hele şükür gelebildim geçte olsa

Bugün bizi haftasonu eken gelin hanım telefon açtı bana anam akşam akrabalardan hanımlar toplanacak ille gel işte yok sensiz olmaz falan diye bir yağcılıktır sormayın gitsin
Bende kusura bakma işim var daha valiz hazırlayacağım dedim Aslında boş boş oturacaktım ama ona öyle dedim o an.
Bu sefer kuzenlerden birini arayıp ona demiş banu herhalde bana kırıldı birde sen arayıp ısrar etsene ille gelsin diye
Kuzene durumu izah edince haklısın yenge sen nasıl istiyorsan öyle yap ama bizde senle görüşürüz diye de tamam dedik dedi.
TAbi sülale toplanınca bende dayanamadım büyük kızımıda aldım yanıma gittim
Küçüğünü babaya bıraktık sonuçta yeni evli evinde birşey kırılır sonra kör ölür badem gözlü olur olayına dönmesin dedim
Gittiğimde Amcaoğluda daha evden cıkmamıştı beni görünce aaaa yenge seni burada görmek ne güzel falan yaptı yağcı bende valla kızlar ısrar etmeseydi gelmeyecektim, aslında gözüme gözükmemen lazımdı hadi ben kinci değilim ama eşimi gözüne uzun bir müddet gözükme istiyorsan dedim
Adamın hiç birşeyden haberi yok hayırdır dedi eee dedim cumartesi böyle böyle hesapta bize geliyordunuz ya dedim. Meğer eşi söylememiş bile davetliyiz diye :26: Abi insan daha yeni girdiği bir aileye kafadan bukadar entrika yaparmı yaaa :26: Pes dedim ama ondan sonrada konuyu kapattım sonuçta kendim sinir olurdum ancak.
Bir saatten biraz fazla oturdum ( Kv, görümce, hala, yenge tüm kadro daha oturuyorlardı ) benden bukadar ben kaçtım dedim evime geldim
Küçük cimcime babası için ölür bana hiç pas vermez normalde ama bir baktım ben daha asansörden inerken apartmanı inletiyor aniiii diye Eşime bile dedim ben bukadar ilgi görebilmek için her gün 1 saatte olsa evden mi uzaklaşsam öp öp doyamadı cadı

Bu arada perşembe akşamı eşimin halasına gidilecek diye konuştuk ama bize iki kere git gel olmasın diye galiba halaları bizde kalacak o gece ben yokkende evi yine talan etmişler : offfffffffff perşembeyi saymazsam kaldı iki günüm tekrar temizlik yapıp toparlamam lazım. Yarın kızın okul pikniği var ona bile gidemiyeceğim çok uzun sürüyor bir günüm kayıp olur diye. Gündüz birde yarın için börekle uğraştım ama henüz niyeti bozmadım

günaydınlar herkese
çok güzel bir hafta geçiririz inşallah benim için pek güzel olmasada
emir çarşamba günü gidiyo çünkü oyy oyy

Canım eminim senin için kolay olmayacak ama Allah yardımcın olur inşallah
Şimdiden güle güle gitsin ve Rabbim sizi kavuştursun 1 ay sonra inşallah .... Aminnn

Gerçektende dediğin gibi yapılabilecek bir pastaymış
Bakalım nasılsa bayramdan sonrasında olucak doğum günümüz. Pastasını ben yapmak istiyordum zaten bence bu çok hoş bir seçenek olur. Ben pek Şeker hamurunu sevmiyorum pastalarda ama dediğin gibi süslenebilirde. Hazır şekilli ufak çikolatalardan etek uclarını süsleyebilirim yada şu ufak jelibon tarzı şekerlemelerle.
O güne bir cıkayımda olmadı senden manevi destek alırım

Canım süpersin
İnan kendim versem ancak okadar sevinebilirim
Rabbim inşallah hepimize ( benim kiloda olanlara ) senin indiğin kiloları da görmeyi nasip eder. Tabi sana daha aşağılarıda nasip etsinki bizde peşinden gelelim

Bizde seni çooooook özledik ve merak ettik
İyi olmana sevindim Meryemciğim Daha güzel haberlerinide alırız inşallah
Bu arada fazlada temizliğe kaptırıp yorma kendini bak burada küçük emrah modunda beklerim haaa Halin kalsın iki sohbet etmeye

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın bak ne güzel gezmelere gittikce harekette etmiş oluyorsun
Rafting yaptım yazmışsın yaa anaaaa dedim resmen sesli Aslında çok yapmayı isterdim ama eşim yüzme bilmediği için eşlik etmez üstelik biraz tırsarım herhalde Hayır ben yapacağım desem adam izin vermez birşey olur diye
Benim en büyük adrenalinim herhalde 4.cü katta cam silmek yükseklik korkusundan az fazla sarktığım an resmen tir tir titriyorum

afiyet olsun canım karnıbaharı her türlü yerim çiğ bile
nerden buldun bu mevsimde ben pek görmüyorum markette

:))) buraya biraz geç gelince gitmeside anca oluyo sebzenin buralılar bilmiyo genelde tava falan yaptırıyolar fırınlarda patlıcanlı falan doğuda zaten en çok kabak patlıcan kırmızı biber manavda top 10 da ilk 3 te:))zaten başka sebzede yok memurlar birleşip istek yapıyoruz manava bezelye bakla getir diyeee

o zamanlar buraları hep dutluktu
ah umutcum çok tatlısın..gecenin şu saatinde öle bir kahkaha attırdınki bana...
eşim bile sıçradı yatakta

aklıma ananemi getirdin..onun lafıdır bu..aksi ama çok da tatlıdır..
dizlerinden rahatsız bir yere cıkamaz..annemler arabayla ya bize ya da doktora götürürken hep eliyle dısarıları gösteriri o zaman ben gençken buralar hep dutluktu derdi...

bende biraz ilerleyince anane burası da dutlkmuydu der gülerdim anında suratını asardı bana

ahh ahh gülerken gözlerim doluverdi görüyormusun..
1cümle beni nerden nereye getirdi...sanırım özlem doluyum

tamamm cecoşum msjın alındı yarın akşam erkenden buluşalım
bn iyiyim canım temizliğim geldi braz o kadar..
hadi sen tatile gidiyorsun hazırlklar ondan bana ne olduysa

Son düzenleme:
ben kendimi tutamadım topicide dip köşe temizledim

anahtar paspasın altında...kapanış benden olsun ama sabahta ilk gelen asumn ablacım olur die düşünüorum..
bakalım dogru tercih mi

bende yatayım artık ii gecelerrr

iyi bildin canım ben geldim ve yine kimse yok malesef
günaydın topiğimin güzel hatunları hernerelerdeyseniz tabii
dün akşam yemeği olarak kocaman ton balıklı salata yapıp yedim o kadar da yürüdüm dün peki soruyorum ben neden hala 80 kiloyum
bugün kızlar evde yine peki ben neden erken kalktım arkadaşla yürüyüşe gideceğim bugün daha az yemeye çalışayım bari belki o zaman eksilirim biraz inşallah

3.günaydın da benden olsun..aslında ilk ben geldim fakat hastalar nefes aldırmıyo ki anam yazı yazayım buraya...herkeslere kolay gelsin güzel bir gün olsun inşallah...

günaydınlar herkese
umarım herkescikler iydir keyifler yerindedir
regl oldum sabaha acayip kasık agrısı bel ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum
vücudumda da acayip bi şişlik var umarım cumaya kadar gider biraz

herkese iyi günler...
cumartesi günkü nöbetin yorgunluğunu henüz yeni attım üzerimden...
ve bu sabah tartıda benim için çok güzel bir rakam gördüm

küçük bir hesap yaptı ardından....

vücut kitle indeksine göre 1 mayısta bir obez olarak başladığım diyetimde şimdi orta derecede şişmanım

ve haziranın ortalarında hafif şişman sınıfına düşmeyi hedefliyorum...

güzeller dikkat dikkat....
bu cuma 1. olamasamda listede ilk üçte olmayı planlıyorum...

haberiniz olsun....

hadi herkese kolay gelsiiiiiiiinnnnnnnnnn

şimdi pasta istedi arkadaş canı çekmişmiş yanımda kocaman dilim pasta yediler 2side ben çok ısrar ettikleri için sadece 1 çatal tadına baktım

kızlar hepiniz bi yerlerde bi kaçamak mı peşindesiniz ne oluyo böyle kimsecikler yok
topiğimiz nazara geldi şen şakrak diye sanırsam

Merhabalar

Hastaneden geldim şimdi.Patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.Kromozomal bi sıkıntı yok.

Bende bu sevinç ve gazla hastaneden ana yola kadar yürüdüm.Yarım saat sürdü hemen hemen.Artık daha sıkı tutunucam diyetime ve yürüyüşlerime.Kilo vermemiz gerek kızlaaaaar haydi motivasyonlar tavan yapsınnn

gözün aydın gözümüz aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına
zamanı geldiğinde o güzel haberide vericeksin bize inşallah allahn izniyle

gözün aydın gözümüz aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına
zamanı geldiğinde o güzel haberide vericeksin bize inşallah allahn izniyle

Sağol Ayşe'm.Tatlı bir sevinç var içimde bilemiyorum.Çok umutluyum artık hamile kalma konusunda.Kistim yok çok şükür.

Bugün hastanede gördüm baya hamile var ve vücutları güzel.Sadece göbüşleri var haliyle.Ama kilo fazla almamışlar.Bende öyle olmak istiyorum inşallah.Bunun için de kürtaj nedeniyle korunma sürecinde ne kadar kilo verirsem benim için o kadar iyi.2-3 ay sonra çalışmalara devam :) Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…