- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gold tipi olanları seviyorum ben, sırf sütle nefis oluyor bence. Aslında aromalı olanları da seviyorum (fındık, vanilya) ama sağlık nedenlerinden eve girmiyor onlar :) Zaten iki yudum alınca baykuş moduna girdiğim için pek seyrek içiyorum.
Ben üniversiede iken bilinçsizce neler yerdim nelerrr. Allahtan o zamanlar bu kadar fazla çeşit ve zararlı gıda yoktu. İyice dinazor hissettim ama bu cümleyle kendimi. 96 mezunuyum ben, o zamanlar buraları hep dutluktu
...
Asumancığım çıkmadan gördüm mesajını; iyi geceler canım :) Banu geçmişe daldı herhalde, sesi soluğu çıkmıyor...
günaydınlar herkese
çok güzel bir hafta geçiririz inşallah benim için pek güzel olmasada
emir çarşamba günü gidiyo çünkü oyy oyy
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım :) Hoşgeldin ve de kolay gelsin. Havalar ısındı tuvalet eğitimleri başladı :)
Canım, çok teşekkür ederim. Resimlere de yorumlarını okudum, mutlu oldum :)
...
Resimlere yorum yapan arkadaşlarım, tek tek teşekkür ederim :) Motivasyon tavan yaptı sayenizde :) Artık bu kdar havalanmışken yere çakılmam inşallah :)
...
Banucuğum, pastaya yorum yapmışsın ya :) Onu evde yapmak çok kolay aslında. Hatta evde yapılması en kolay pastalardan biri :) Minik kızın için düşünebilirsin. Bu tip bir bebek al en uygun fiyatlısından. Üç ayrı kalıpta pandispanya pişir. (Kalıp olması şart değil, en ufağı borcam gibi bir şey de olur.) En büyük yuvarlak keki en alta, üstüne pasta kreması+malzeme (muz yada fıstık, ne koyacaksan artık),ortanca keki üstüne, sonra tekrar malzeme, en ufak keki de en üstüne koyduktan sonra tamamını krema ile kapla. (Buzdolabında soğuttuğun ganajla çok iyi sonuç alırsın) İşte bebeğin eteği hazır. Bebeği steç filmle kaplayıp bu eteğe sapla. Sonra da eteği şeker hamuru ile kapla. Hatta hiç kaplamasan çikolata kremasının üzerine kurabiye kalıpları ile çiçek desenleri de koysan olur :)))
Kızlar, kızlar, kızlarrrr.
Bu sabah diyetisyene gittim. Parti telaşından geçen hafta gidememiştim, kontrol hakkım yanmadan gideyim dedim. Zaten verdiğime emindim ama su kaybı mıdır, kas kaybı mıdır merak ediyordum. Neyse kız ben tartıya çıkmadan "siz bu hafta aynı kalsanız ben razıyım" gibilerinden bir şeyler diyordu, partide fazla kaçırdığımı düşünerek :) Tartıya bakınca gözleri yuvalarından uğradı :) Tammmm 3 kilo vermişim. Tamamı yağdan gitmişşşşşşşşşşşş. Ve de tamamı göbek bölgesinde gitmiş. Bu bizim için harika bir sonuç.
En son 24 Mayıs tarihinde gitmiştim, bugün 10 gün olmuş. İlk defa bu kadar fazla yağ kaybı oldu bende çok sevinçliyim. Demek çarşı pazar gezmek, meşgul olmak, birşeylerle uğraşmak bünyeye iyi geliyor :)
Liste miste de yazmadı. "Siz ne yapıyorsanız aynen onu yapmaya devam edin" dedi :)) Gidenlerin geri gelmemesi için hiç gevşememem gerekiyor yalnız. Yürüyüşü az yaptığım halde kaslarım da 500 gr artmış. Her yere yürüyerek gitmeye devammm. Asuman modeli diyorum ben buna
hava öle sıcakki bunaldım resmen.birde perdeleri yıkıyorum..
yazlık kışlıkları ayırdıktan snra elleyememstm şimdi onları ütülüyorum.
saolsun eşim hergün 1 pantol gömlek giyiyor..oyüsden evde sayıca öle coklarki..
hepsi de oldugu yerde kırışmış yazlıkların.onların hepsi ütülenecek
dolaba yerleşecek
ayh bende ağlama duvarı gibi kullandım burayı ama napayım ama kime dert yanacagım baska
2 gündür de gelemedim özledim sizleri..az günah çıkarayım dimi
Selamm kızllaaarr
annemleri bugün öğlen yolcu ettim , kaynanamlar geçen perşembe gidiyorlardı ama halen burdalarr
her neyse harika bir haftasonu geçirdikk hep beraberr , çoookk iyi geldi bu
cumartesi Elbistandanda Ceyhan nehrinin kenarında piknik yaptık , pazar günü erkenden yola çıktık Malatya / Darendeye gittik , bir piknikte şelalede yaptık , daha sonra Somuncu Baba Türbesine gittik , çook güzel yerler vardı , veee rafting yaptık ailecekk tabi anneler babalar hariçben daha öncede yapmıştım Antalya / köprülü kanyonda o süperdi , bu ona göre daha basit ve daha az eğlenceliydi
neyse bu kadar spor yorumu yeterr , baya bi hastayım , gözüm burnum hepsi birden akıyor , bu kadar tempo yetti bana , şimdi dinlenecemm , hepinizi çookk özledimm , görüşürüüüzzz , öppttüüümm
afiyet olsun canım karnıbaharı her türlü yerim çiğ bile
nerden buldun bu mevsimde ben pek görmüyorum markette
ah umutcum çok tatlısın..gecenin şu saatinde öle bir kahkaha attırdınki bana...o zamanlar buraları hep dutluktu
Bizde seni çooooook özledik ve merak ettik
İyi olmana sevindim MeryemciğimDaha güzel haberlerinide alırız inşallah
Bu arada fazlada temizliğe kaptırıp yorma kendinibak burada küçük emrah modunda beklerim haaa Halin kalsın iki sohbet etmeye
ben kendimi tutamadım topicide dip köşe temizledim
anahtar paspasın altında...kapanış benden olsun ama sabahta ilk gelen asumn ablacım olur die düşünüorum..
bakalım dogru tercih mi
bende yatayım artık ii gecelerrr
Merhabalar
Hastaneden geldim şimdi.Patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.Kromozomal bi sıkıntı yok.
Bende bu sevinç ve gazla hastaneden ana yola kadar yürüdüm.Yarım saat sürdü hemen hemen.Artık daha sıkı tutunucam diyetime ve yürüyüşlerime.Kilo vermemiz gerek kızlaaaaar haydi motivasyonlar tavan yapsınnn
gözün aydın gözümüz aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına
zamanı geldiğinde o güzel haberide vericeksin bize inşallah allahn izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?