Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım 3 ayda 70 kiloya bile düşersin. 70 kiloda hamile kalmak hem senin hem d ebebeğinin sağlığı için çok iyi olur. Ben de 65 kiloya düşersim umarım o zaman kadar. Gerçi benim önümde aşılmesı gereken başka engeller var ama. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Selam beybilerr , keyiflerr nasıll

ben artık okulun sonunu getirdim sayılır , ama iyiden iyiye sıkmaya başladı , birde müdürüm afedersiniz tam bi büyükbaş , olmadık şeyleri bulup bulup bize kuralmışçasına önümüze koyuyor , aammmaaannn bitsede kurtulsak diyoruz artık

sizlerde durumlar nasıl yavrılarr? ben 10 günlük yemek serüvenimin ardından karşınızdayım tekrardan , Allahıma bn şükürler olsunki , kilo almadımm , öncede olsa mutlaka şu 10 günde 2-3 kilo alırdım , şimdi aklımda haziran ayını olabildiğince kendi adıma iyi geçirmek istiyorum , 79 olayım diyordum şimdi 83-84 olsam bari diyorumm

neyse bakalım hayırlısı olsun , buarada yazın sıcağında grip oldum ama yinede herkesleri öpüyorumm

selam kızlar

Kimsecikler yok topicte yaz geldi ya artık PC başında oturmak sarmıyor. Herkes dışarı atmış valla kendini çay bahçeleri haftaiçi olmasına rağmen dolup taşıyor çok şükür Erzuruma da yaz geldi sonunda

Benim rejim iyi gidiyor gibi bugün ara öğün olarak yediğim dondurmayı saymazsak Ama uzun bir süre daha yemem diye düşünüyorum Akşamada yürüyüşe çıkma fikrine kendimi alıştırsam tam süper olacak. Cumaya kadar 1 kg daha verebilme isteğindeyim

herkese iyi akşamlar.bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
ara öğün:yarım bardak süt
öğle:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:4 yk light yoğurt
akşam:5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 adet domates
ara öğün:10 erik

iyi akşamlar
bugün 2 saat felan yürüdk herhalde arkadaşımla tabii boş boş değil dersane araştırdık çocuklara
öğlene kadar sıcakta dolaştık çok yorulduk bittik resmen sonra arkadaşımda kahvaltı yaptık tabii fazla kaçtı ama günün tek öğünüydü nerdeyse akşam da hafif geçiştireceğim inşallah

İyi akşamlar kızlar bende yürüşüyümü yaptım geldim 1 saat yürüyüş yolu dolmuş taşmış yaz geldi millet yollara atmış kendini

İyi akşamlar ,

gelmeyenler derhal izahat versin.:)

sen başla bakalım naptın bugün gördünüzmü bebişi nasıl geçti gezmeler

Ayyyy o kadar şekerkii.. Bayıldım yaa..
Bebek görmeye gitmeyeceğim artık..Şeytana uyacağım bu gidişle . kırkından sonra yoldan çıkmak istemiyorum..:)

Genel olarak güzel bir gündü, yoruldum az biraz..fakat içimde bir huzursuzluk, bir mutsuzluk var bugün. nedendir bilmem.

ben bugün müdürüme çook sinir oldum , gıcık kaptım kendisinden , püüüüü ona tükürüyom bakınn

Öfff bu ne ya..ayı mesaj elli kere geliyor..

Son düzenleme:
evet yaa aynı mesajı yolluyo kaç kere , birde son sayfayı göremiyom bazenn

Son düzenleme:
ben bugün müdürüme çook sinir oldum , gıcık kaptım kendisinden , püüüüü ona tükürüyom bakınn

Tükürük sinerjisi yaratalım..
arkadaşlar,chıckpeas'ın müdürüne hep beraber PUUUUUUUU diyoruz.:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…