Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa benim görümcemde arkadaşlarıyla aynı yerdeymiş dün konuştuk o da çok beğendiğini söyledi, hep uğrardık somuncu babaya ama çok değişmiş daha güzel olmuş falan dedi :) bende yaza giderim artık
2si bir aradalardan günde 1 den fazla içsem çok mu olur kilo yönünden olumsuz etkilermi acaba sizce
canım bence her gün içme derim , çok seviyorsan haftada 1-2 defa ve sütle yap afiyet olsun :)
çok sevindim canım şükürler olsun...
nerdesiniz be yaaa
yoklama alacağım çok devamsızlık yapanı sınıfta bırakırım heeee
bırakmaaaaaaaaaaaa yoksa kalırım ben bu ara valla :))))
özlem de geldi bak yoklama deyince önce öğretmenler göründü

korkudan korkudaaaaannnnn :))))

Tükürük sinerjisi yaratlaım..
arkadaşlar chıckpeas'ın müdürüne hep beraber PUUUUUUUU diyoruz.:))))

Evet yaaa herkesler tükürsün benim müdürümee , PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

gel şekerimm , bekleriimm

bende çook beğendimm valla

benimde bugün okulda vedam vardı çocuklarımla güzel bir gün geçirdik ,sınıfımı çok özleyeceğim kesin

partiden sonra şök toplantısı yaptık o da formalite tabi yani okulla dolu dolu bir gün oldu benimki :)

bugün günüm de vardı vedada o kadar çok yemişim ki orada tek tük atıştırdım, yine herkes ' aaa zayıfladın artık ye 'falan dediler ama tabi benim fil gibi yediğimden haberleri yok sadece sessizce 'vedam vardı' diyebildim:26:

yarında yine bir sınıfın vedası ve akşam eşimin işyerinden arkadaşlarıyla akşam oturması var ve ben bu hafta kesin kilo aldım ya valla korkudan tartıya çıkmayı bırak yanından bile geçmiyorum ya ne olur ne olmaz :))))

Hep öyle oluyor zaten..az yeyince tartıdan inmeyiz çok yeyince yanından geçmeyiz.:))

bende grip oldum , okuldakiler " aaa sen rejimdesin ya ondan hasta oluyon" diyolarr , bu insanlar bir alemler yaaaa

Evet yaaa herkesler tükürsün benim müdürümee , PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

gel şekerimm , bekleriimm

bende çook beğendimm valla
tamam canım gelirim yaza inşallah :)
amannnnnn olsun bir tane daha sen bakarsın :)

hayır diyelim hayır olsun inşallah sıkma canını...
ben bugün müdürüme çook sinir oldum , gıcık kaptım kendisinden , püüüüü ona tükürüyom bakınn

niye ne yaptı bakayım o müdür hıııı çekeyim kulaklarını niye üzmüş benim arkadaşımı aaaaaa çok kızdım bak

gel bebişimm geelll , beklerimm

ammmaannn işte koltuk sevdasına düşüp adam olduğunu zanneden birileri illaki oluyor , bir benim canımı sıksa iyi , herkesi mundar ettii , PÜÜÜÜÜÜ onaa

AYNENNNNN :)

hoşgeldin canım

ayy bu insanlara yaranamazsın şekerimmmmm

evet yaa yaranılmıyo haa , birde ben sürekli diyorum "BEN REJİMDE DEĞİLİM ARTIK BU BENİM YAŞAM STİLİMM" ama anlatamıyom işte

Son düzenleme:
fıstıklar ben çıkıyorum yarına malum erken kalkmam gerek, hepinizi çooooooooooook seviyor ve kocaman öpüyorum İYİ GECELER

iyi geceler tontişler kocişi göreve yolladımm allah yardım etsin

aman bi diziye takıldımmm onu izliyorum netten
bugün sabah kepekli ekmekle tost yedim öğlen 1 kase gezmem vardı fellah köftesi 1 küçükk dlm kek cik:))))

şimdikk açım açççç akşamda yemedim doğal olarak neyse saçma sapan bi gündü diyet açısından

yeni doğmuş bebek görmek sakıncalı bence de insanın canı çekiyor neyseki bende yeğenler var da idare ediyorum
yenacım neden mutsuzsun bakalım anlat rahatla canım ben de sıcaktan etkilendim sanırım başım ağrıyor biraz
alıntı yapmayınca unuttum bak şimdi ne yazacağımı
hatırladım ben de herkese diyet değil sağlıklı beslenme diyorum bana kaç kişi hastamısın diye sordu kilo verdim diye ben de tersine çok daha sağlıklıyım diyorum

kaçtım beybilerr , herkese iyi gecelerr , tatlı rüyalarrr , öperiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…