Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim, kısaca geçmişe göz attım...

bakıyorumda herkes uyumaya gidiyor.. bende yarın için çocuklara yemek koydum ocağa... o pişerken bir duş alıp yatacağım.ç.. zorlu bir gün bekliyor beni...

ama şu müdüre bir PUUUUUUUU demeden geçmek istemedim....

iyi geceler tontişler.....

Herkese iyi geceler güzel hanımlar...

ZEYNEBİM;
Güzel arkadaşım benim hoş geldin.Nasılsın.....
Ben iyi değilim;hep yiyorum(

egedeniz,
bir işten bahsediyordun.ne yaptın karar verdinmi.?

Yarın kızıma ayakkabı ve çanta almaya çıkacağız.
Çok zor beğeniyor..Gözümde büyüyor oğlanla çok zor olacak...

İyi geceler güzeller..
Gazete okuyup uyuyayım..

-----

BEYZUŞŞ yoksa kalan zeytinleri yiyeceğim.

ben daha almadım alsam kimse tutamayacak beni demekki:)

İnşallah sana iştah yapmaz...

Bana ampul halinde 1 tane verdi.Onu içtikten 1 hafta sonra damla halinde olanından her gün tok karnına 1 lokma ekmeğe damlatarak kullanacaksın dedi ve günlük muntazam kullanmaya başladığım an iştah rayından çıktı,delirdi resmen.2 gündür kullanmıyorum.Gerçi hala değişen bir şey yok.;iştahın maşallahı yerinde.

bana ayda 1 ampul demişti ekmeğin üstüne dökerek yiyecektim ama 4 ay oldu tahlili yenilemem gerekirmi acaba ben alıp başalyım direk diyorum da

bana ayda 1 ampul demişti ekmeğin üstüne dökerek yiyecektim ama 4 ay oldu tahlili yenilemem gerekirmi acaba ben alıp başalyım direk diyorum da

Telefonla sor istersen Dr una ama zaten tek dozda bırakmaz kullanmanı ister diye düşünüyorum.Tahlilde de çok farklı bir sonuç çıkmaz bir öncekine göre bence..

Ne yapacağız Asucuğum bilmiyorum valla.

Bence suçlu D vitamini.Onu aldıktan sonra ben bozdum iyice kendimi...

Beyzuşum ama doktor D vitamini verirken demiştiki kilosu olanların zayıflamasına yardımcı olur demişti :26: sen devamlı kullandığın damladan ötürümü böyle oldun acaba çünkü ben gayet rahat geçiriyorum rejimimi :26: Hatta gereğinden az bile yediğim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…