- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Günaydınnnn Kızlar
Resmen açlıktan uyandımdün akşam öğününü cevizle bademle geçiştirmiştim şimdi bir kurt gibi açım ama önce tartılayım diyorum bakalım inşallah güzel bir rakam görürüm
Herkese güzel kaçamaksız bir gün diliyorum
günaydın kızlar.eskisi gibi pek takılamıyorum çalıştığım için..
pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
Pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
Diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
günaydınlar herkese
bi yandan ağlayıp bi yandan çalışıyorum
hastanın biride peçete verdi saolsun
oğluşum çıktı evden yola 11:20 de uçakları
zaman çabukcak geçerde kavuşuruz inşallah
dün geceden beri eşimle ağlıyoruz sarılıp sarılıp
gözlerim o kadar şişki açılmıyo bile resmen
herkes diyo ne oldu die öcü gibi görünüyorum çünkü
bide üstüne reglimin 2. günü başım çatlıyo 1 saat bile uyumadık
rabbim yardımcımız olsun inşallah
umarım bizi aramaz
egedeniz,
bir işten bahsediyordun.ne yaptın karar verdinmi.?
günaydınlar herkese
bide üstüne reglimin 2. Günü başım çatlıyo 1 saat bile uyumadık
umarım bizi aramaz
günaydın arkdaşlar dün kontrolüm vardı.çok mutluyum 1.8 kg gitmiş. 89.8 i gördüm uzun zaman sonra.yalnız ben bu çizelgede kilomu değiştiremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiyle kalın...
Canım benim..Hayırlı yolculuklar diliyorum ikisine..
Şansızlığın reglin üstüne gelmesi oğlunun annannesine gitme dönemine..
Böylesi daha iyi olur üzülmemeye çalış canım..Her açıdan toparlanırsınız..Daha dinç bir şekilde kavuşursunuz..Anneannesiyle birilikte çook güzel günler geçirecekler..
ayşe inan çok üzüldüm bu durumuna..ben kızımı bakıcıya veriyorum ama daha bir gece bile ayrı geçirmedik geçirememede rabbim ayırmasın inşallah..sende mecbur kalmasan göndermezdin elbet...rabbim yar ve yardımcınız olsun zaman su gibi akıp geçsin inşallah...sende kendini spora ve diyete ver oğluşun geldiğinde daha zayıf ol ve kaliteli zaman geçirin beraberce....
ahh bu çocuklarrr bizimkiler de aynı valla büyük kızda 8 yaşına geldi ağlama huyu halen devam ediyo deliirtiyo beni az önce baktım küçükle kavga ediyokar gel dedim sen test çöz azcıkk başladı ağlamaya test çözmücem diye doğuda zaten bişey öğrenemedi en azınndan az az ilerleteyim diye test aldım ammann işi gücü oyun takı ruj oje bende hiç oje sürmem halasını taklit ediyo nası yola getiricem anlamıyorum az laf söylesem yolunu bbulmuş ağlıyoo bu gün ceza verdim dışarı çıkmak yok evde durucak off ya çocuk yetiştirmek ne zorr yaramı deştin yena bir söyle bin ahh iişit hesabı olduuuGünaydın..
Mutlu çarşambalar :)
Sabah 07:30 da eşime kahvaltı hazırlayıp yolladıktan sonra. baktım benim iki bebede uyuyor,bende girdim tekrar yatağa.
Tam dalmışken yüzüme sert bir şekilde gelen kafayla uyandım..OĞlum yüzüme kafa atarak beni uyandırıyor..Sevecenliğe bakarmısınz..
ağrıyan dişlerimi ve dudaklarımı hiiç saymıyorum..
Anneee çok acıktım deyip salona geçti,ordan sesleniyor, annee taavozyonu aaçççç..
Kime çekmiş bilmiyorum babası romantik ve düşünceli bir insan..'' Çoğu erkeğe kıyasla :)'' OĞlumun burcuda balık anlamadım.. ağlaması dışında bir özelliğini görmedik burcunun :)
Sanırım kötek vakti gelmiş :)
..
allah can sağlığı versin niye ağlıyosun bacım bak eşinle başbaşa kaldın kendine zaman ayırabilirsin bunaldın ne zamandır sıkıntılanıyodun hayatını çıkar 1 ay dediğin nedirkiii biz eşimizi dağa yolluyoz aylarca ölüsümü dirisimi gelcek diye tanımadımız gurbet ellerde üzülme tadını çıkar tel var hergün arar sesini duyarsın özledinmiigünaydınlar herkese
bide üstüne reglimin 2. günü başım çatlıyo 1 saat bile uyumadık
umarım bizi aramaz
selam canlarım...
haftasonu kullanamadığpımiznimi dün kullandım evi dip köşe döktüm küçük görümcemde yardım etti saolsun. ama bitmedi banyom kaldı. storlarımı söktüm terasta yıkadım çok zor olmadı ama çok temiz oldu. bugün işteyim çoook yorgunum elim kolum kalkmıyor..
dün aşırı yemedim ama dondurmada abarrtım o tempoya erimiştir sanırım...şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. şuan sütümü içiyorum elma yiyorum.
bugün benim doğum günüm yaşlanıyorumiş yerine geldim masamda papatyalar çalışanlar bırakmışlar öyle mutlu oldumki...
Ayşem allah kavuştursun yavruna...
topik çok sessiz kızlar haziranın başındayız iyi değerlendirerek en az 3 kg verelim inşallah.....
selam canlarım...
haftasonu kullanamadığpımiznimi dün kullandım evi dip köşe döktüm küçük görümcemde yardım etti saolsun. ama bitmedi banyom kaldı. storlarımı söktüm terasta yıkadım çok zor olmadı ama çok temiz oldu. bugün işteyim çoook yorgunum elim kolum kalkmıyor..
dün aşırı yemedim ama dondurmada abarrtım o tempoya erimiştir sanırım...şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. şuan sütümü içiyorum elma yiyorum.
bugün benim doğum günüm yaşlanıyorumiş yerine geldim masamda papatyalar çalışanlar bırakmışlar öyle mutlu oldumki...
Ayşem allah kavuştursun yavruna...
topik çok sessiz kızlar haziranın başındayız iyi değerlendirerek en az 3 kg verelim inşallah.....
mutluuu yılllaaaaaaaaarrrrrr sorması ayippp kaç yaşşına basıyosun ayy ya bende yaşlanmaktan nefret ediyorum ama hayat geçiyoooo
selam canlarım...
CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....ZAYIF,SAĞLIKLI VE HUZURLU OL SENELERCE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?