ahh bu çocuklarrr bizimkiler de aynı valla büyük kızda 8 yaşına geldi ağlama huyu halen devam ediyo deliirtiyo beni az önce baktım küçükle kavga ediyokar gel dedim sen test çöz azcıkk başladı ağlamaya test çözmücem diye doğuda zaten bişey öğrenemedi en azınndan az az ilerleteyim diye test aldım ammann işi gücü oyun takı ruj oje bende hiç oje sürmem halasını taklit ediyo nası yola getiricem anlamıyorum az laf söylesem yolunu bbulmuş ağlıyoo bu gün ceza verdim dışarı çıkmak yok evde durucak off ya çocuk yetiştirmek ne zorr yaramı deştin yena bir söyle bin ahh iişit hesabı olduuu
bbide benim piskolojiyi düşün ev yok bark yok gitcem yer balli deil kimlerle karşılaşcamm
amm dert yandımm bende heeee
hhepptennnn sıyrca beeeyyyyyyaaaaaaaaa
selam canlarım...
haftasonu kullanamadığpımiznimi dün kullandım evi dip köşe döktüm küçük görümcemde yardım etti saolsun. ama bitmedi banyom kaldı. storlarımı söktüm terasta yıkadım çok zor olmadı ama çok temiz oldu. bugün işteyim çoook yorgunum elim kolum kalkmıyor..
dün aşırı yemedim ama dondurmada abarrtım o tempoya erimiştir sanırım...şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. şuan sütümü içiyorum elma yiyorum.
bugün benim doğum günüm yaşlanıyorumiş yerine geldim masamda papatyalar çalışanlar bırakmışlar öyle mutlu oldumki...
Ayşem allah kavuştursun yavruna...
topik çok sessiz kızlar haziranın başındayız iyi değerlendirerek en az 3 kg verelim inşallah.....
Haklısın canım senin işin çok zor..Birde taşınma telaşı.Yardımcın olsa kolay olur ama böyle durumlarda herkesin işi çıkıyor...
Kızın içinde yeni yerinizde olmadı dersaneye yahut ek ders aldırırsın eğer çok açığı varsa..Sonra ikinci kademede toparlaması çok zor olur..
Nice sağlıklı huzurlu seneler diliyorum ailenle,sevdiklerinle..
Yeni yaşında istediğin kiloda olursun inş...
Sayfada kimseler yok sanırım
kendimden bahsedeyim
boy 168 kilo 103 bundan
iki yıl öncebayaaa biincelip 85 görmüştüm geçen yazda 90-95 arası gidip geliyordum ama kışın delirdim sanırım bütün emeklerim boşa gitti verdiğimkiloyou gerisin geri aldım
şimdi tekrardan diyete başladım dün akupunktur yaptırdım desteklemek adına sizlerlede paylaşım olunca hem daha eğlenceli hemde bi motivasyon oluyor
selam canlarım...
haftasonu kullanamadığpımiznimi dün kullandım evi dip köşe döktüm küçük görümcemde yardım etti saolsun. ama bitmedi banyom kaldı. storlarımı söktüm terasta yıkadım çok zor olmadı ama çok temiz oldu. bugün işteyim çoook yorgunum elim kolum kalkmıyor..
dün aşırı yemedim ama dondurmada abarrtım o tempoya erimiştir sanırım...şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. şuan sütümü içiyorum elma yiyorum.
bugün benim doğum günüm yaşlanıyorumiş yerine geldim masamda papatyalar çalışanlar bırakmışlar öyle mutlu oldumki...
Ayşem allah kavuştursun yavruna...
topik çok sessiz kızlar haziranın başındayız iyi değerlendirerek en az 3 kg verelim inşallah.....
2 küçük biber dolması... 2 kaşık yoğurt... 2 kalburabastı
bir aydır sürekli geri çevirdiğim tatlıyı nasıl da yutuverdim hemencecik...
pişmanlıkmı????
çok pişmanım... çooooookkkkkk........:18::18::18::18::18::18:
Ayşeciğim Allah kavuştursun. Önümüzdeki 5-10 gün sık dişini, daha önce yazdığım gibi sonra kavuşma vakti yaklaştıkça toparlarsın kendini inşallah.günaydınlar herkese
bi yandan ağlayıp bi yandan çalışıyorum
hastanın biride peçete verdi saolsun
oğluşum çıktı evden yola 11:20 de uçakları
zaman çabukcak geçerde kavuşuruz inşallah
dün geceden beri eşimle ağlıyoruz sarılıp sarılıp
gözlerim o kadar şişki açılmıyo bile resmen
herkes diyo ne oldu die öcü gibi görünüyorum çünkü
bide üstüne reglimin 2. günü başım çatlıyo 1 saat bile uyumadık
rabbim yardımcımız olsun inşallah
umarım bizi aramaz
Geçmiş olsun, ben bu yaz ormana da gönl rahatlığı ile gidemem artık...günaydın kızlar.eskisi gibi pek takılamıyorum çalıştığım için..
pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
selam canlarım...
herkese merhaba
bikaç gündür çok yürüdüm yorgunum bugün yürümeyecektim ama işlerim vardı yine 45 dk kadar yürüdüm gidip gelirken
evdeyim sanki çok dinlenilir ya evde dönüp duruyorum ordan oraya
nevincim doğumgünün kutlu olsun canım nice yaşların olsun sağlıklı sıhhatli ve inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin sana boy boy
ayşecim güle güle gitsin emir sağlıkla kavuşun inşallah karadenizin havası iyi gelir çocuğa nursenanın da dediği gibi 4 duvar arasında durmaktan iyi onun için sen de kendine ve eşine daha fazla zaman ayırırsın özlem olacak muhakkak ama göz aaçıp kapayıncaya kadar geçiverir zaman inşallah
Kızlar merhaba, hemen yoklama vereyim ben deDün de uğradım ama sakindi hep, okudum çıktım :) Geçen hafta iyi kilo verince şımardım herhalde, bu hafta boyu kendimi frenlemeye çalıştım.
Bu sabah da ilk defa nesfit yedim. (Diyetisyen yulafı tek başına yiyemeyince ondan tavsiye etmişti, yarım yarım karıştırmıştım o hafta) Eve almadığım, zararlı olduğunu da düşündüğüm bir şey aslında, sırf yulafı yemek için kullandım. Bu sabah çok acelem vardı, kahvaltıda 2 kuru kayısıyı küçük doğrayıp ondan yedim. Saat yarımda kurrrt gibi acıkmış olarak eve döndüm. Oysa peyniir-ekmek-söğüş ile yaptığım klasik kahvaltıyla saat 14.00'e kadar bir şey yemesem bile acıkmıyorum. Demek glisemik indeksi yüksek, bol karbonhidratlı bir şey. Bir daha da yemem... Yarım saat önce deli gibi saldırarak yedim öğle yemeğimi. Normal öğünün yanında otlu peynir ve taze kaşar da yedim. Üzerine de 1-2 çatal mozaik pasta gibi bir şey (evde kalmış keklerden yapıyorum çocuklara...) Kötü bir öğün oldu yani.
Bu hafta çok miskinim, bir şey yapmak gelmiyor içimden. Sıkılıyorum da...
Ayşeciğim Allah kavuştursun. Önümüzdeki 5-10 gün sık dişini, daha önce yazdığım gibi sonra kavuşma vakti yaklaştıkça toparlarsın kendini inşallah.
Geçmiş olsun, ben bu yaz ormana da gönl rahatlığı ile gidemem artık...
Nevinciğim, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın çok mutlu, şanslı, neşeli geçsin. Bir demet papatya d aben veeyim sana
emirle dün aramızda geçen bir iki diyaloğu yazım size de gülün birazcık
ilki şu:
emire annem kırmızı şort ve kırmızı tişört giydirdi dışarı çıkmak için o da gidip kendisi çekmecesinde duran kırmızı şapkayı gitti aldı
neyse onuda taktık kafasına hemen girişte vestiyer var aynalı onun önüne geçmiş 'çok yakışıklı oldum demezmi' sıpam benim yaa
ikincisi:
odadan gitmiş mandal sepetini alıp koluna geçirmiş el sallayarak ben çantamı aldım gidiyorum '
sonuncusu ve en güldüğümüzde
akşam balkonda oturuyoruz hava kararmaya başladı emir bana diyoki
ayşun hava karardı olsun oğlum dedim hava kararınca ne oluyo dedim
çok öpüşülüyo diyip dudağıma yapıştı beni öptü annem eşim koptuk gülmekten nerden duyduysa eşşek yaa
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah
CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....ZAYIF .!.:
Nice sağlıklı huzurlu seneler diliyorum ailenle,sevdiklerinle..
Yeni yaşında istediğin kiloda olursun inş...
NEVİNCİİİMMM doğum günün kutlu olsun canımm benimm ,yeni yaşında gönlünden geçirdiğin bütün güzellikler seninle olsunn
nevincim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olsun inşallah
nevincim doğumgünün kutlu olsun canım nice yaşların olsun sağlıklı sıhhatli ve inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin sana boy boy
Nevinciğim, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın çok mutlu, şanslı, neşeli geçsin. Bir demet papatya d aben veeyim sana
hepinize çoookkk bu güzel dilekler için çok teşekkür ederim canlarım...
vaavvv Emir Paşa büyümüştee neler neler konuşmaya başlamışş , Ayşecim iki gün sonra seninki tutar bi kızı kolundan " anne sana gelinini tanıştırayımmı" derrr
koca adam Emire , tütütütü MaşAllaahhh
sorma canım yaa beklenir valla daha 2 yaşını 2 ay geçti ama çok bilmiş çok konuşkan maşşaallah papağan gibi kapıyo herşeyi
bu kadar konuşkan olmasında bence kreşinde çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?