Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım senin işin çok zor..Birde taşınma telaşı.Yardımcın olsa kolay olur ama böyle durumlarda herkesin işi çıkıyor...

Kızın içinde yeni yerinizde olmadı dersaneye yahut ek ders aldırırsın eğer çok açığı varsa..Sonra ikinci kademede toparlaması çok zor olur..

Nice sağlıklı huzurlu seneler diliyorum ailenle,sevdiklerinle..

Yeni yaşında istediğin kiloda olursun inş...

haahhh bak bunu doğru dedin buraya toplanmaya yardıma geleyim diyen yok ammmaaa doğu yaaaa

amma muğlaya giderken gelir evini yerleştiriz diyolar millet tatil yapacak ben ev yerleştiricem gelme de diyemiyosun buraya 20 günlük bebekle geldim kaynanamlar biz geliriz lohusasın dedi amma sap gibi yolladılar valla bide kaza geçirdik arabayla gelirken ne gelen oldu ne giden valla tırnağın varsa başını kaşı elin evladı ele ucuz geliyo nede olsa gelinizzz yaaaaaaaaa

neyse ben ev işlerine bakayımm ben ne kadar doluymuşum yaww dert duvarı gibi oldu bura

yediklermi yazayımmm sabah 1 kupa çayy 2 dlm ekmek beyaz ekmek epekli yoktu
4-5 çatal sucuk kk peynir nane tere yedim şimdikte balkonumu yıkayıp çamaşırı asıp bi kahve patlatayım türkiiş cafee

gelen yokmuuuuu kahve yudumlamaya dağ manzaralı balkonumma:))))))

Sayfada kimseler yok sanırım

kendimden bahsedeyim

boy 168 kilo 103 bundan
iki yıl öncebayaaa biincelip 85 görmüştüm geçen yazda 90-95 arası gidip geliyordum ama kışın delirdim sanırım bütün emeklerim boşa gitti verdiğimkiloyou gerisin geri aldım

şimdi tekrardan diyete başladım dün akupunktur yaptırdım desteklemek adına sizlerlede paylaşım olunca hem daha eğlenceli hemde bi motivasyon oluyor

o halde tekrardan hoşgeldinn canım , inşAllah bu kez kalıcı olur verdiğin kiloların , önceden başarmışsın şimdide yaparsın diye düşünüyorumm :129::129: :

Son düzenleme:

NEVİNCİİİMMM doğum günün kutlu olsun canımm benimm ,yeni yaşında gönlünden geçirdiğin bütün güzellikler seninle olsunn

Eklentiler

• $images.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 36
herkese merhaba
bikaç gündür çok yürüdüm yorgunum bugün yürümeyecektim ama işlerim vardı yine 45 dk kadar yürüdüm gidip gelirken
evdeyim sanki çok dinlenilir ya evde dönüp duruyorum ordan oraya
nevincim doğumgünün kutlu olsun canım nice yaşların olsun sağlıklı sıhhatli ve inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin sana boy boy
ayşecim güle güle gitsin emir sağlıkla kavuşun inşallah karadenizin havası iyi gelir çocuğa nursenanın da dediği gibi 4 duvar arasında durmaktan iyi onun için sen de kendine ve eşine daha fazla zaman ayırırsın özlem olacak muhakkak ama göz aaçıp kapayıncaya kadar geçiverir zaman inşallah

2 küçük biber dolması... 2 kaşık yoğurt... 2 kalburabastı

bir aydır sürekli geri çevirdiğim tatlıyı nasıl da yutuverdim hemencecik...

pişmanlıkmı????
çok pişmanım... çooooookkkkkk........:18::18::18::18::18::18:

vee topicimizin şarkısı ;

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR HERKESİN GÖBEĞİ VAR , REJİME KADAAARRR

Son düzenleme:

son pişmannllıkkk neye yararrr , herşeyinn bedeli vaaarr

sabah menemen 2 dilim ekmekle 1 bardak ayran öglen 4 kaşık kadar yogurtlu makarna + meyve akşam sa ALLAH kerim bakcaz artık hürremde var

Kızlar merhaba, hemen yoklama vereyim ben de Dün de uğradım ama sakindi hep, okudum çıktım :) Geçen hafta iyi kilo verince şımardım herhalde, bu hafta boyu kendimi frenlemeye çalıştım.

Bu sabah da ilk defa nesfit yedim. (Diyetisyen yulafı tek başına yiyemeyince ondan tavsiye etmişti, yarım yarım karıştırmıştım o hafta) Eve almadığım, zararlı olduğunu da düşündüğüm bir şey aslında, sırf yulafı yemek için kullandım. Bu sabah çok acelem vardı, kahvaltıda 2 kuru kayısıyı küçük doğrayıp ondan yedim. Saat yarımda kurrrt gibi acıkmış olarak eve döndüm. Oysa peyniir-ekmek-söğüş ile yaptığım klasik kahvaltıyla saat 14.00'e kadar bir şey yemesem bile acıkmıyorum. Demek glisemik indeksi yüksek, bol karbonhidratlı bir şey. Bir daha da yemem... Yarım saat önce deli gibi saldırarak yedim öğle yemeğimi. Normal öğünün yanında otlu peynir ve taze kaşar da yedim. Üzerine de 1-2 çatal mozaik pasta gibi bir şey (evde kalmış keklerden yapıyorum çocuklara...) Kötü bir öğün oldu yani.

Bu hafta çok miskinim, bir şey yapmak gelmiyor içimden. Sıkılıyorum da...

Ayşeciğim Allah kavuştursun. Önümüzdeki 5-10 gün sık dişini, daha önce yazdığım gibi sonra kavuşma vakti yaklaştıkça toparlarsın kendini inşallah.
Geçmiş olsun, ben bu yaz ormana da gönl rahatlığı ile gidemem artık...

Nevinciğim, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın çok mutlu, şanslı, neşeli geçsin. Bir demet papatya d aben veeyim sana

saol cnm bu sürede en azından sıkı diyet ve yürüyüşle geçirim zamanımı orduya gitmeme 1 ay var normal şartlarda 6 kilo gitse ancak 99u görürüm, sitenin yüzme havuzuda açılmış akşam saatlerini öğrenip eşimle oraya da gideriz hem vakit geçirmiş oluruz hem de spor olur bize

saol canım benim allah razı olsun
akşam sarıldık koklaştık doya doya her ne kadar doyamasamda

emirle dün aramızda geçen bir iki diyaloğu yazım size de gülün birazcık

ilki şu:
emire annem kırmızı şort ve kırmızı tişört giydirdi dışarı çıkmak için o da gidip kendisi çekmecesinde duran kırmızı şapkayı gitti aldı
neyse onuda taktık kafasına hemen girişte vestiyer var aynalı onun önüne geçmiş 'çok yakışıklı oldum demezmi' sıpam benim yaa

ikincisi:
odadan gitmiş mandal sepetini alıp koluna geçirmiş el sallayarak ben çantamı aldım gidiyorum '

sonuncusu ve en güldüğümüzde
akşam balkonda oturuyoruz hava kararmaya başladı emir bana diyoki
ayşun hava karardı olsun oğlum dedim hava kararınca ne oluyo dedim
çok öpüşülüyo diyip dudağıma yapıştı beni öptü annem eşim koptuk gülmekten nerden duyduysa eşşek yaa

vaavvv Emir Paşa büyümüştee neler neler konuşmaya başlamışş , Ayşecim iki gün sonra seninki tutar bi kızı kolundan " anne sana gelinini tanıştırayımmı" derrr

koca adam Emire , tütütütü MaşAllaahhh

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah

sorma canım yaa beklenir valla daha 2 yaşını 2 ay geçti ama çok bilmiş çok konuşkan maşşaallah papağan gibi kapıyo herşeyi
bu kadar konuşkan olmasında bence kreşinde çok faydası var

sorma canım yaa beklenir valla daha 2 yaşını 2 ay geçti ama çok bilmiş çok konuşkan maşşaallah papağan gibi kapıyo herşeyi
bu kadar konuşkan olmasında bence kreşinde çok faydası var

evet canım kreş çocukların konuşmalarında çook etkili , hem sosyalleşir , bağımsız bir birey olur :129::129::129:

bugün arkadaşlarla muhabbet ediyorduk çocukların konuşmasıyla ilgili olarak , TVnin konuşmayı geciktirdiğini ve gerilettiğini söylüyorlardı , bende çocuğum olunca tv den uzak tutmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…