- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
Sayfada kimseler yok sanırım
kendimden bahsedeyim
boy 168 kilo 103 bundan
iki yıl öncebayaaa biincelip 85 görmüştüm geçen yazda 90-95 arası gidip geliyordum ama kışın delirdim sanırım bütün emeklerim boşa gitti verdiğimkiloyou gerisin geri aldım
şimdi tekrardan diyete başladım dün akupunktur yaptırdım desteklemek adına sizlerlede paylaşım olunca hem daha eğlenceli hemde bi motivasyon oluyor
evet canım kreş çocukların konuşmalarında çook etkili , hem sosyalleşir , bağımsız bir birey olur :129::129::129:
bugün arkadaşlarla muhabbet ediyorduk çocukların konuşmasıyla ilgili olarak , TVnin konuşmayı geciktirdiğini ve gerilettiğini söylüyorlardı , bende çocuğum olunca tv den uzak tutmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı
emirle dün aramızda geçen bir iki diyaloğu yazım size de gülün birazcık
ilki şu:
emire annem kırmızı şort ve kırmızı tişört giydirdi dışarı çıkmak için o da gidip kendisi çekmecesinde duran kırmızı şapkayı gitti aldı
neyse onuda taktık kafasına hemen girişte vestiyer var aynalı onun önüne geçmiş 'çok yakışıklı oldum demezmi' sıpam benim yaa
ikincisi:
odadan gitmiş mandal sepetini alıp koluna geçirmiş el sallayarak ben çantamı aldım gidiyorum '
sonuncusu ve en güldüğümüzde
akşam balkonda oturuyoruz hava kararmaya başladı emir bana diyoki
ayşun hava karardı olsun oğlum dedim hava kararınca ne oluyo dedim
çok öpüşülüyo diyip dudağıma yapıştı beni öptü annem eşim koptuk gülmekten nerden duyduysa eşşek yaa
Pesssss doğrusu neler de biliyor büyümüş de küçülmüş maşallah yaa
ebrucum öle çok sevindimki sonucuna...Merhabalar
Hastaneden geldim şimdi.Patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.Kromozomal bi sıkıntı yok.
Bende bu sevinç ve gazla hastaneden ana yola kadar yürüdüm.Yarım saat sürdü hemen hemen.Artık daha sıkı tutunucam diyetime ve yürüyüşlerime.Kilo vermemiz gerek kızlaaaaar haydi motivasyonlar tavan yapsınnn
canım çok geçmiş olsun oğluna..günaydın kızlar.eskisi gibi pek takılamıyorum çalıştığım için..
pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
ayşecim Allah kavustursun kuzum..günaydınlar herkese
bi yandan ağlayıp bi yandan çalışıyorum
hastanın biride peçete verdi saolsun
oğluşum çıktı evden yola 11:20 de uçakları
zaman çabukcak geçerde kavuşuruz inşallah
dün geceden beri eşimle ağlıyoruz sarılıp sarılıp
gözlerim o kadar şişki açılmıyo bile resmen
herkes diyo ne oldu die öcü gibi görünüyorum çünkü
bide üstüne reglimin 2. günü başım çatlıyo 1 saat bile uyumadık
rabbim yardımcımız olsun inşallah
umarım bizi aramaz
vee topicimizin şarkısı ;
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR HERKESİN GÖBEĞİ VAR , REJİME KADAAARRR
ebrucum öle çok sevindimki sonucuna...
veysel ara ara da olsa güzel haberler veriyor bize
canım çok geçmiş olsun oğluna..
Allah ım korusun..
ayşecim Allah kavustursun kuzum..
3-5gün geçsin biraz daha ii olacaksın inanıorum..
Emire de ananesi çok ii bakacak..
Aynurrrr sen beni çok güldürüyosun..sen ço yaşa emi..
Allah ımdan senin yüzünden eksik etmesin gülücükleri
UMUT
Yazamadim bir turlu hazirlik kosturma. Cok guzel bir dogum gunu tasarlamissin eline beğnine saglik. Kiznin da digum gununu kutlarim tekrar madallah cok guzel bir prenses olmus partisinde.
Veeeeee 10 gunde verdigin 3 kg yagi ayrica tebrik ederim insallah devamidq boyle tikir tikir gider masallah sana da
Darisi basimiza
Eeee sonuç,kaç kilosun ?
:)
bende seni ancak şimdi öpebiliyorum kusura bakma geç olduiyi gecelerr bebişimm , öpüyorumm
ben burdayımmmmmmbana da müsade herkese hayırlı geceler
yarın yoklama var gelmeyeni yakarım
canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuzca atlatırsınız canımgünaydın kızlar.eskisi gibi pek takılamıyorum çalıştığım için..
pazar günü oğlumu piknikte kene ısırdı kemerburgaz ormanında..onunla uğraşıyorum..10 gün gözlem altında tutacağız..kusma ishal kanama ateş warmı diye..çok şükür 2 gün geçti yok bişey inşallahta çıkmaz.
diyette kör topal ilerliyo..sporuda bıraktım nolacak halim bilmiyorum.
doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel ve mutlu yıllara inşallahselam canlarım...
haftasonu kullanamadığpımiznimi dün kullandım evi dip köşe döktüm küçük görümcemde yardım etti saolsun. ama bitmedi banyom kaldı. storlarımı söktüm terasta yıkadım çok zor olmadı ama çok temiz oldu. bugün işteyim çoook yorgunum elim kolum kalkmıyor..
dün aşırı yemedim ama dondurmada abarrtım o tempoya erimiştir sanırım...şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. şuan sütümü içiyorum elma yiyorum.
bugün benim doğum günüm yaşlanıyorumiş yerine geldim masamda papatyalar çalışanlar bırakmışlar öyle mutlu oldumki...
Ayşem allah kavuştursun yavruna...
topik çok sessiz kızlar haziranın başındayız iyi değerlendirerek en az 3 kg verelim inşallah.....
ay sen bu yediklerinle pişmansan ben ne yapayım oyyyy2 küçük biber dolması... 2 kaşık yoğurt... 2 kalburabastı
bir aydır sürekli geri çevirdiğim tatlıyı nasıl da yutuverdim hemencecik...
pişmanlıkmı????
çok pişmanım... çooooookkkkkk........:18::18::18::18::18::18:
vee topicimizin şarkısı ;
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR HERKESİN GÖBEĞİ VAR , REJİME KADAAARRR
teşekkür ederim canım 27 oldum..
ebrucum öle çok sevindimki sonucuna...
veysel ara ara da olsa güzel haberler veriyor bize
canım çok geçmiş olsun oğluna..
Allah ım korusun..
ayşecim Allah kavustursun kuzum..
3-5gün geçsin biraz daha ii olacaksın inanıorum..
Emire de ananesi çok ii bakacak..
Aynurrrr sen beni çok güldürüyosun..sen ço yaşa emi..
Allah ımdan senin yüzünden eksik etmesin gülücükleri
herkese iyi akşamlar.bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah:klasik kahvaltı(1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık)
ara öğün:yarım paket diyet bisküvi(şu sunta gibi olanlardan)
öğle:yarım kase ezogelin çorbası
3-4 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 salatalık
akşam:1 dilim kepekli ekmek
5 yk patlıcan musakka(yağsız)(kendim yaptım ilk defa gayet de başarılıydı ilk sefer için)
1 adet domates
ara öğün:1 porsiyon kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?