Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhba canım ben de ankaradayım ve akupunktur yaptırıyorum 3. haftam benim.sen nereye gittin onu soracaktım gerçi daha yeniymiş ama memnun musun?benim gittiğim yer biraz uzak kalıyo da daha yakında bi yerlere bakıyorum

emir çok tv ızlemıyo ama pis yedili diye dizi varya onu takip ediyo resmen
orço kamiller aç diyo sürekli

Pesssss doğrusu neler de biliyor büyümüş de küçülmüş maşallah yaa

UMUT

Yazamadim bir turlu hazirlik kosturma. Cok guzel bir dogum gunu tasarlamissin eline beğnine saglik. Kiznin da digum gununu kutlarim tekrar madallah cok guzel bir prenses olmus partisinde.

Veeeeee 10 gunde verdigin 3 kg yagi ayrica tebrik ederim insallah devamidq boyle tikir tikir gider masallah sana da
Darisi basimiza

ebrucum öle çok sevindimki sonucuna...
veysel ara ara da olsa güzel haberler veriyor bize
canım çok geçmiş olsun oğluna..
Allah ım korusun..
ayşecim Allah kavustursun kuzum..
3-5gün geçsin biraz daha ii olacaksın inanıorum..
Emire de ananesi çok ii bakacak..
vee topicimizin şarkısı ;

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR HERKESİN GÖBEĞİ VAR , REJİME KADAAARRR

Aynurrrr sen beni çok güldürüyosun..sen ço yaşa emi..

Allah ımdan senin yüzünden eksik etmesin gülücükleri

Nevincim yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur getirsin...
istedigin herseyi bu sene yaşarsın sana ugur getirir inşallah

saol canım benim allah razı olsun
tabiki çok iyi bakılacak gezicek tozucak ama işte özlem olucak bizdede çok fazla

Sağol Mutlucuğum :) Bu 3 kg beni de çok şaşırttı. Diyetisyenim de "böyle bir sıçrama ya bir kere daha olur ya da olmaz, ona göre temkinli gidelim" dedi. Gidenler hemen gelme eğiliminde oluyormuş, onu oturtmak için yürüyüş ve suyu ihmal etmeyin diyor. Ben de bu hafta yürüyüşe yüklendim ama o verdiğim dönem de az yürüyüş yapmıştım işin ilginci :) Sadece çok koşuşturmuştum.

Sen neler yaptın, hazır mı valizler? Alışveriş yaptın mı? İnternetten edindiğin bilgileri depolamayı unutmadın değil mi? Ben orayı burayı elimde bilgisayar çıktıları ile geziyordum, çok komiktim :)

herkeslere selamlaaar.....
naber kızlar napıyosunuz?
nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür.

yaa benim internet bağlantısı bi gidiyo bi geliyo, benim elimde olan bi durum değil anlicanız, bahtıma nete bakıyom varsa girebiliyorum yoksa giremiyorum, net varkende heran gidedebiliyo(, oyüzden sizi düzenli takip edemiyorum,
şimdilik net böyle ilerde düzelir galiba(
benimde şu netle sorunum deli edicek beni yakında yaaa(120::120::120:
neyse sabreden derviş muradına ermiş, bende sabrediyorum bakalım bu net konusundaki problemlere.....

Eeee sonuç,kaç kilosun ?
:)

Barışın kafa vuruşuyla uyanmak fazlaca acı verici olmuştur diye düşünüyorum =))) Ama insanın kendi evladı olunca kendi canını pek düşünmüyor sanırım

Benim kiloma sıra gelince hala aynı 111.2 çıkıyorum son 3 gündür Bu akşamda yürüycem bakalım belki yarın sabah daha sevindirici birşeyler görebilirim :26:

iyi gecelerr bebişimm , öpüyorumm
bende seni ancak şimdi öpebiliyorum kusura bakma geç oldu
bana da müsade herkese hayırlı geceler
yarın yoklama var gelmeyeni yakarım
ben burdayımmmmmm
canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuzca atlatırsınız canım
doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel ve mutlu yıllara inşallah
ay sen bu yediklerinle pişmansan ben ne yapayım oyyyy (((
okulda yemediğim kalmadı bugün
ama haftaya çok dikkat edeceğim söz valla ya
vee topicimizin şarkısı ;

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR HERKESİN GÖBEĞİ VAR , REJİME KADAAARRR

hayat sana güzel yani :) hemen yazmışsın yenisini :)))

herkese iyi akşamlar.bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah:klasik kahvaltı(1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık)
ara öğün:yarım paket diyet bisküvi(şu sunta gibi olanlardan)
öğle:yarım kase ezogelin çorbası
3-4 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 salatalık
akşam:1 dilim kepekli ekmek
5 yk patlıcan musakka(yağsız)(kendim yaptım ilk defa gayet de başarılıydı ilk sefer için )
1 adet domates
ara öğün:1 porsiyon kiraz

amiinn Meryemimm ammiiinnn

hadi bakalım aynen devam canım, bu arada musakka için tebriklerr

Eeveeet bu akşamlıkta 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim gelirkende meyve aldım kaç gündür tatlı birşey yemiyorum o meyvenin şekeri nasıl tatlı geldi nasıl bayıla bayıla yedim

Yarın bugün gördüğümden daha eksik rakamlar görebilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…