- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
tamamm cecoşum msjın alındı yarın akşam erkenden buluşalım
bn iyiyim canım temizliğim geldi braz o kadar..
hadi sen tatile gidiyorsun hazırlklar ondan bana ne olduysa
Selam kızlarrrrr :122:
İki gün aradan sonra yine gelebildim çok şükür
Dün kızım malum okulun pikniyine gidecekti. Aslında bende gidecektim ama son anda bütün işlerimi bitiremem korkusundan gitmekten son anda vazgeçtim. Keşke kızıda göndermeseydim diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Çocuklar orada energilerini atmak için koşuştururken benim kız ayağı kayıp düşmüş :26:
Buzlu su döküp iki ovalayıp tamam yok bişey deyip pikniğe kaldıkları yerden devam etmişler.
Meğer kızımın kolu kırılmış orada
Burktuğunu sanmış dahi olsalar orada hiç birşey yokmuş gibi devam etmeleri inanılmaz sinirlerimi bozdu.
Çocuk saat 2de düşüyor haber bile vermiyorlar ve saat 5 buçuğa kadar devam ediyorlar pikniğe.
Eve geldiğinde eşimde pipiriklenme burkmuştur dedi ama ben kırıldığından şüpheleniyordum zaten.
GEce cocuk ağrılarından uyuyamamış ama bizide uyandırmamış hatta sabahta ağrımıyor deyip okula gitti o kolla
Korumak için ağrı kesici krem sürüp sardım bir tek ama okuldan döndüğünde sonunda dayanamadım yürü doktora dedim.
Doktor bile şaşırdı bu çocuk nasıl bukadar sakin durabiliyor kolu kırık bunun diye
Cadı bide doktorun yanında gülüyor alçıya alınınca arkadaşlarıma imza attıracağım diye
Şimdi 3 hafta kolu alçıda kalacak tabi doğal olarak tatilde denizede giremiyecek
Vazgeçsekmi dedik ama çok istiyor; ben bikiniyle güneşlenirim olur biter diyor. Zaten yüzmeyi hala öğrenemediği için pek denize girmek istemiyordu.
TAbi tatil asıl benim için zor geçecekhem ufaklıkla uğraş hem büyüğüne hizmet et. Sağ kolu gittiği için hiç birşey yapamıyor yemeğini bile zor yiyor
Ne yapalım Rabbim beterinden korudu bunada şükür diyebiliyorum ancak
ALLah bütün evlatları korusunAminnnn
Hamarat iddadaşım benimFAzlada yorma kendini
Ben temizliği bitirdim ama 3 haftalık yoğun bir maraton beni bekliyor
Kızın alçısı cıkana kadar evin TAtyanası olucağım( gak desin su , guk desin ekmek )
Hiç birşey yapamıyor büyük kuzum ama çok şükür daha beterde olabilirdi
canım çok geçmiş olsun
ahhh ahhhh çok geçmiş olsun iddiadaşım.tatil öncesi olmasaydı keşke..
ama çok dgru sölüosun buna şükür..Allah ım beterinden saklasın..
ben bebişimi uyutacağım daha yeni gezmeden geldik,size iyi geceler demeden yatmayayım dedim :)
hepinizi çoooooooooooook seviyor ve kocamaaaaaaaaaaaan öpüyorum
TATLI RÜYALAR ,İYİ GECELER
banucum çok geçmiş olsun kızına tatil öncesi kötü olmuş sana da zor olacak ama Allah beterinden korusun canım inşallah
Selam kızlarrrrr :122:
İki gün aradan sonra yine gelebildim çok şükür
Dün kızım malum okulun pikniyine gidecekti. Aslında bende gidecektim ama son anda bütün işlerimi bitiremem korkusundan gitmekten son anda vazgeçtim. Keşke kızıda göndermeseydim diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Çocuklar orada energilerini atmak için koşuştururken benim kız ayağı kayıp düşmüş :26:
Buzlu su döküp iki ovalayıp tamam yok bişey deyip pikniğe kaldıkları yerden devam etmişler.
Meğer kızımın kolu kırılmış orada
Burktuğunu sanmış dahi olsalar orada hiç birşey yokmuş gibi devam etmeleri inanılmaz sinirlerimi bozdu.
Çocuk saat 2de düşüyor haber bile vermiyorlar ve saat 5 buçuğa kadar devam ediyorlar pikniğe.
Eve geldiğinde eşimde pipiriklenme burkmuştur dedi ama ben kırıldığından şüpheleniyordum zaten.
GEce cocuk ağrılarından uyuyamamış ama bizide uyandırmamış hatta sabahta ağrımıyor deyip okula gitti o kolla
Korumak için ağrı kesici krem sürüp sardım bir tek ama okuldan döndüğünde sonunda dayanamadım yürü doktora dedim.
Doktor bile şaşırdı bu çocuk nasıl bukadar sakin durabiliyor kolu kırık bunun diye
Cadı bide doktorun yanında gülüyor alçıya alınınca arkadaşlarıma imza attıracağım diye
Şimdi 3 hafta kolu alçıda kalacak tabi doğal olarak tatilde denizede giremiyecek
Vazgeçsekmi dedik ama çok istiyor; ben bikiniyle güneşlenirim olur biter diyor. Zaten yüzmeyi hala öğrenemediği için pek denize girmek istemiyordu.
TAbi tatil asıl benim için zor geçecekhem ufaklıkla uğraş hem büyüğüne hizmet et. Sağ kolu gittiği için hiç birşey yapamıyor yemeğini bile zor yiyor
Ne yapalım Rabbim beterinden korudu bunada şükür diyebiliyorum ancak
ALLah bütün evlatları korusunAminnnn
Hamarat iddadaşım benimFAzlada yorma kendini
Ben temizliği bitirdim ama 3 haftalık yoğun bir maraton beni bekliyor
Kızın alçısı cıkana kadar evin TAtyanası olucağım( gak desin su , guk desin ekmek )
Hiç birşey yapamıyor büyük kuzum ama çok şükür daha beterde olabilirdi
bende bi uğradım bakem dedim kimsecikler yokkkk
akşam eşimle masa tenisi oynadım1 saat öldüm kollarımkoptu
neyse iyi spor olduu yaptığım yaramazlıkları erittim bu sayede en azından diye umuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?