Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kızıma ayakkabı ve çanta aldık nihayet..
Mahfoldum,öldüm,bittim resmen..Dükkanlara gir çık başım döndü..Oğlanı zapt etmekte çok zor. haklı olarak sıkıldı..
Belli aralıklarla rüşvet olarak oyuncak aldıkta idare ettik :)
Dolgu topuk bayağı yüksek bişi..Beni dinledi iyiki. yoksa birkaç arkadaşı platform topuk almış diye onlarıda denedi ama allahtan hala sözümü dinliyor :)
Eve geldik altını sildik klorakla bir güzel..Öyle dolaştı 2 metre boyla :)

Bu arada ayakkabı ve çanta odasında yatağına yakın duruyor..Çok duygulandım ben onları görünce öyle..ilk topuklu ayakkabısı olduğu için tabii bunlar..
Aklıma çocukluğum geldi. bayramlarda yeni elbiseler ve ayakkabılar alınca bizde öyle yapardık..

Çok geçmiş olsun Başlarında kim vardı bilmiyorum ama gerçekten çok sorumsuz insanlarmış. İyi ki bekledikçe kötü olabilecek bir durum yokmuş Bilmem mesajlarımızı okuyabilecek misin, ben gene de iyi yolculuklar dileyeyim. Tatilin çok güzel geçer umarım. Tatil kuşları ufak ufak uçmaya başladı yuvadan. Banu, Mutlu... Sırada kim var acaba?
....
Bu gece de sakin buralar. Herkese iyi geceler, iyi uykular...

Güle güle kullansın :) Bize daha yabancı bu telaşeler. Yılsonu balosu için değil mi hazırlıklar?

Film izledim uyku namına bişey kalmadı :) Biraz daha gözlerimi yorayım belki gelir,bir yandan süt içiyorum :)

İnternetden gazete okumaktan hiiç hoşlanmam ben. illa elime alacağım kitabıda, gazeteyide kokuyu hissetmeliyim. öyle anlam kazanır benim için..
Neyse.. eşim hürriyete bak demişti, ifşa edilen gıda markaları varmış yine.Hatta İzmir'de bir pideci domuz eti kullanıp yedirmiş bir güzel millete..
Gezinirken kürtajla ilgili gündemdeki yasayı duymuşsunuzdur..' bence yapay gündem oluşturuyorlar'' kim bilir yine ne olacak. :)
sizce doğrumu ? kadının bedeniyle ilgili kararı vermesi kanunmu belirlemeli.? Elbette hassas ve dini boyutu büyük bir konu ama yoğun gündem oluşturduğu ,benimde uykum kaçtığı için yazmak istedim :)

--------

Umuttçuğum,veda partimiz var çarşamba günü, yoğunluğumuz ondan. bir yandan kep töreni,bir yandan andaç hazırlığı bir yandan sınav stresi..Cumartesi SBS sınavımız..Böyle işte yoğunuz,gerginiz..

Bugün bezelye almıştım onları ayıklıyayım. akşama pişirmeyi planlıyordum hazır olur :)

-------

BEYZUŞŞ,bugün seçille görüştüm nihayet.. her şey yolundaymış,düğün telaşından hiçbirşeye vakit bulamıyormuş..birde işe başlamış..KEsinlikle düğüne davet etti bizi,,özellikle kına gecesinde kesinlikle gelin dedi. olmazsa olmazmış :))düğün tarihi eylül...
Allah mesut etsin..Ha birde artık kilo veremiyormuş yemediği halde...

Saaat üçüde geçiyor daha fazla saçmalamadan bezelyeleri ayıklıyayım..Umarım eşim uyanıpta görmez beni :) gecenin üçbuçuğunda bezelye ayıklar bir halde..

günaydın kızlar nasılsınız. ben hamd olsun iyiyim. iş te iş hayatı evde yemek çocuk aileyle zaman geçirme derken koca bir günü bitiriyorum. bu tempoda buraya zaman ayıramıyorum. iş yeri eksikleri olan bir bölgedeyim. çırpınıyorum evrakların arasında desem yeridir. evde de bilgisayar başında olmam uygun olmuyor. akşama kadar iştesin akşamda çocuğa zaman ayır oluyor. eh benim küçük kuzuda koşa koşa gelip boynunu bükünce tüm yağlarım eriyor(yalan nerde) bir süredir burayada uğrayamadım. yani genel itibariyle kk ya uğrayamadım. ve burdan ayrıla herkes gibi kilo almaya başladım. sabah başlayıp akşam bitiremediğim bilmem kaçıncı diyetteyim bu ay. dayanamıyorum desem yeridir. sanki ömrü hayatımda hiç yemek görmedim . karnım değil gözüm doymuyor. kendi kendime verdiğim telkinler yemeği görünce uçup gidiyor. çikolata delisi oldum resmen. çikolata dolu bir havuza düşsem boğularak değil çatlayarak ölürüm kesim. böyle psikopotça bir hal içindeyim anlamadım bu işi. sabahın şu satinde iş yerinde de yapabileceğim bir diyet aramaya geldim siteye. 28 haziranda düğün var ben en son 83 ü gördüm. düğün için elbise aldım. bööyle giderse elbiseye sığmıycam.bugün tartıldım 86.9 u gördüm. bir ara 86.9 u görmek için ne çıldırıyordum. şimdi yüzüm yerleri süpürüyor resmen. bana biraz telkin. akıl fikir. her sabah kendimi telkin ederek başlıyorum diyete uygun kahvaltı su limon sirke ne karın ağrısı varsa yapıyorum en fazla ilkindiye kadar sürüyor. dün diyetisyenimin verdiği diyete başladım. sadece yemem için izinli olduğum şeyler aldım. sabahıda öğlenide güzel geçirdim. öğlen arkadaşlar burnuma dayadılar topkeki. iiçim gidiyor ama yemedim. evde yerim diye evede getirmedim. ama eve gelince babamın kendi için aldığı aburcuburlara resmen saldırdım. sanki oruçluyum aç gezdim sabahtan beri. bide bende böyle bir psikoloi oluştu. işten 5.30 da çıkıyorum. en erken 7 de yemekte oluyoruz. ama o yemk saatini beklemek işkence gibi. taştan yumuşak ne bulursam yutuyorum. o zayıflamak için kurduğum hayaller filan aklımın yakınından bile geçmiyor. birde eşimin tayin kağıtları dolaşmaya başladı. şuan evraklar kayseride. birazda onun gidecek olmasına buluyorum bu halimi. sanki yanımda olduğu her an son anlarımızmış gibi. geçen ben işteyken o evdeydi. tamam akşam görüşürüz dedim. oda bana akşam ben yola çıkıyorum yarın kayseride olmam gerek. gelirsin vedalaşır giderim dedim. dünya başıma yıkıldı sanki. öylece kaldım konuşamadım kekeledim. çok zoruma gitti. böyle saçma bir psikolojideyim. birde mart sonundan bu yana adet görmüyorum. hamiyeyim diye düşündüm. mide bulantıları kokuya duyarlılık. kanda bişey çıkmadı. usg de de bişey çıkmadı. içimden işey çok heyecanlıydı bebek için. olmayınca bir yanım üzüldü. ama daha oğlum çok küçük. ikisine yetememki. kendimle ilgili şikayetlerim genel itibariylee böyle. yardıma ihtiyacım var. zamanında gelcem söyliycem diye azmı spor yaptım azmı listelerimi içtiğim suya kadar yazdım. buranın yeri bende ayrı. bahsettiğim sebeblerden sık giremiyorum ama lütfen azcık kafama dank edecek şeyler diyin bana. boğaz görünce dünya ile ilişiğim kesilmesin.

çok geçmiş olsun canım. bazı insanlar(öğretmen diye belli bir başlığa sokma istemiyorum. çünkü içlerinde çok hassas olanlarıda varda bana birtürlü denk gelmedi. annemler hariç )herşeyi biliriz sanıyor. 23 nisan çalışmaları için sağlık görevlisi istediler. ben gittim. çocuklar koşuyorlar oynuyolar. hani asker yolculamada havaya atarlarya. çocuğun birini havaya atmışlar. sonrada tutmak yerine kenara çekilmişler çocuk kolunun üstüne düşmüş. ağrı kesici verin bişeyi kalmaz diyor ordakilerden biri(milli eğitim müdür yard gibi bir pozisyondaymış beyefendi sonradan öğrendim) (bu arada benle birlikte bekleyen birde ambulans var) dedim ben bişey yapamam. çocuğun hastaneye gitmesi gerekiyor. röntgeniydi muayenesiydi. önce siz bişey yapamazsınız dedi (ben gözümle röntgen çekicem sanki) yok hastane ailesinede haber verin. yok yok dedi. kendide muayene ettikten sonra bişeyi yok korkuyor diyor. bu arada çocuk kolunu kıpırdatamıyor. sonra sıtadın çevre işlerinden sorumlu görevlisi geldi. dedilerki burda futbolcularda görüyoruz ne nedir az çok biliyoruz şişlik morluk yok ben buz masajı yaparım geçer. ben hastaneye götürmezseniz sorumluluk almıyorum dedim. oturdum çalışmaları izledim. sonra bakmışlar omuzda şişme olmuş almışlar hastaneye. kırık varmış. iş yerindeki arkadaşlarım bana kızdılar. neden çantanı alıpta gelmedin diye. nasılsa biliyorlarmış işi diye. yani yorumu size bırakıyorum.
araya birsürü laf soktum ama geçmiş olsun. maşallah kızında ağrı eşiği çok yüksekmiş. senin tatil güme gitmiş ama onlar sağlıklı olsunda herşeyde vardır bir hayır.

yine ben.
kızlar benim oğlum 17 aylık oldu. tuvalet eğitimine başlıycamda okudumlarım çok aklıma yeten şeyler olmadı. sizin önerileriniz neler. birsürü anne var burda. bana akıl fikir verin lütfen. ben millete dağıta dağıta kendimde bırakmadım.

POLIS KAYITLARINA GEÇMİŞ KAYSERİDE YASANMIS GERCEK BIR HIKAYE
Hirsizin biri, bir evin Çatısına Çıkmış ve anten kablosunu kesmis.
Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu biraz kurcalamis, Bozuldu herhalde"diyerek yatmis.
Ertesi gun adam ise gittikten sonra hirsiz kapiyi açıp adamin karisina,Yenge, beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi" demis. Saf kadincagiz da televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de televizyonu görememis ve karisindan olayi ögrenince dumura Ugramis tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan islik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş.
Kadin hirsizi tanimis ve Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!" demis.
Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika sonra diger hirsiz adamin evine gelip, karisina Yenge, ben polisim, abi hirsizi yakaladi. Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor."
demis ve kadin da vermis normal olarak. Adam hirsizi uzun bir saat kovaladiktan sonra kan ter içinde eve dönmüş...
VEEE yine dumur! artik adam karisini ne yapmis bilinmiyor ???

(gidip diyetisyenciğimin verdiği diyete başlıyım bugünden)

Herkese günaydınnn

Aslında sabahın bu saattinde KKya girmiyordum ( yada en azından çok seyrek )
ama bir daha girme fırsatım olmaz diye kızı gönderdikten sonra hazır eşimde işe gitmeden bir bakayım dedim
Bugün büyük kızım ille okula gidiceğim diye tuturdu hava atacak cadı alçıylada hava atıldığını yeni görüyorum
Dün ilk imzayı babası attı oda bugün hem karnesini almak için hemde okula gelen arkadaşlarına imza attıracakmış alçısına
Alçıyıda çıkarttırırken kırmadan çıkarttırıp hatıra olarak saklayacakmış
Kendi kendine Anne çok yaramazda değilim ama her sene farkındaysan büyük bir olayım oluyor dedi boş boş yatınca demekki herşey geliyor aklına insanın

oof off geçmiş olsun neyse bundada vardır bi hayır

umarım tatilin süper geçer bomba gibi gelirsinn tam gaz dyete devam ederizzzz

Çok sağ ol canım güzel dileklerin için
Bir haftada olsa sizlerden ayrı kalmak istemezdim ama sayılı gün çabuk geçer ben yuvaya çabuk dönerim merak etmeyin

Bizde arkadaşlar arasında bu konuyu çok konuştuk ve bende senin gibi bunun sadece bazı şeyleri arka plana atmak için yapay olduğunu düşünüyorum. Sonuçta tamam dinimizde kürtaj günah ama ne olursa olsun devletin başkaların özel hayatına bukadar müdahale etmesi bence saçma olur. Zaten öyle bir durum oluşsa kesin isyan çıkar
Zaten eğer bir kadın çocuk istemiyorsa önlem alır Üstelik ben hep şey diye düşünmüşümdür keyfi kürtaj yaptırıyorsa o insan bana göre katilden farksızdır sonuçta okadar çok çocuk yolu gözleyen Anneler var ve birileri sırf bir anlık zevkin meyvesini sanki önemsiz birşeymiş yok ediyor. Fakat ucunda kötü bir durum varsa tecavüz gibi Allah korusun ama insan kendi karar verebilmeli kürtaj isteyiğ istemediği konuda. Sonuçta herkes kaldıramaz öyle bir olaydan doğacak bebeği bakmayı büyütmeyi.
Aslında çok uzun konuşulacak bir konu ama neticede kimse benim yada bir başka kadının bedeni ile ilgili karar veremez. Oldu birde ayda kaç kere karı koca hayatı yaşacağımıza karar versinler

Canım sen aslında anladığım kadarıyla sıkıntıdan kendini yemeye vermişsin ama kendinde diyorsun zararı sadece sana. Bak ne güzel kilo vermişsin okadar emeği çöpe atmaya değermi
İnan senin kilonda olabilmek için canımı bile verebilirdim o yüzden ne olur bizler için, evladın için, eşin ve ailen için çok zor da olsa kendini frenlemeye çalış. Vermesende en azından daha fazla alma
yatarken tarçınlı süt iç tatlı ihtiyacını bastırır yada ece78in de geçmişte söylediği gibi cöreotu ye abur cubur krizin tuttuğunda da en azından meyve gibi birşeyler ye
Dondurma mı istiyor canın geçen televizyonda bir doktor dedi evde kendi meyvelerini blenderden geçir at buzluğa yada az yoğurt ekleyin oda çok güzel oluyor üstelik dondurmadan çok çok daha mahsum
Umarım kendini bir an önce toparlarsın

Çok sağ ol canım sana sonuna kadar katılıyorum

Canım eğer gece bağladığın bezi kalktığında kuruysa tamamdır
Uyanır uyanmaz oturt yapıyorlar sonrada ara ara tut ki lazımlığa alışsın sonrası gelir inşallah

Ne yapalım Rabbim beterinden korudu bunada şükür diyebiliyorum ancak
ALLah bütün evlatları korusun Aminnnn

Banucummmm kızına büyük geçmiş olsun canım. Kırık kolla nasıl durabildi anlamadım. Geçen yaz ablamda öğrencilerini pikniğe götürmüştü aynı şekilde bir öğrencisi düşmüş kırmış kolunu ablam o günü ambulanslarda geçirmişti kendi çocuğu gibi telaşlanmıştı. Sizinkinin öğretmenleri bayağı rahatmış

günaydın kızlar sabah 3 tane erik yedim o kadar kilo veremiyom yaa delircem valla dayagı hakettik iyice çabuk pes ediyorum

Günaydın Kızlar

Bugüne çok dikkat edelim ki yarın cuma Herkese güzel bir gün diliyorum

Ayşecim emir gitmiş sanırım. Allah kavuştursun tez zamanda inşallah

Günaydın Kızlar

Bugüne çok dikkat edelim ki yarın cuma Herkese güzel bir gün diliyorum

Ayşecim emir gitmiş sanırım. Allah kavuştursun tez zamanda inşallah

saol cnm benim gitti dün akşam ev öyle sessizdi ki annemde bendeydi beraber gidince ev bi boş oldu eşimde akşam 6 bucukta çıktı bi işi vardı gece 1de geldi ben yalnızlığımla baş başaydım
sarıldım oğlumun yastığına yattım ağladım ağladım uyumuşum
valla şimdiden çok özledim zaman çabucak geçsin gitsin inşallah

herkese merhaba
kızlarım uyuyor hala çarşıda işlerimiz var ama kıyamadım kalkana kadar bekleyeceğim
büyük kızım ebru yapıyor ona malzeme alınacak bir de yarın için öğretmenlerine hediye ebru hazırladı ayraç yaptıracağız presletip
dün fena şiştim pasta bile yedim arkadaşın kızının mezuniyet pastasından kendi yaptığım kekimden bile yememiştim halbuki
şimdi korkuyorum tartılmaya aslında tartılmama kararı almıştım ama sanırım duramyacağım daha bişey yiyip içmedim tartılıyım da boyumun ölçüsünü alıyım sonra da 5i b,ir yerdemi içeyim artık

Günaydınnn,

Acaip başım ağrıyor.niye acaba.:)
saat dört gibiydi yattığımda yedi otuzda uyandım yine..

Ben iki çocuğumda iki yaşında başladım.gece ve gündüz hiiç bezlemedim. ilk bir kaç gün geceleri zor oluyor tabii,sürekli kontrol ediyorsun,çişe tutyorsun ama çocuk hazırsa max bir haftada alışıyor..
KEndi çocuğunu en iyi sen tanırsın, varmı öyle bir isteği,hazırmı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…