asuuuu çıktınmı tartıya
nevincim yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur getirsin...
Istedigin herseyi bu sene yaşarsın sana ugur getirir inşallah
hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...[ı]doğum günün kutlu olsun canım...
Tüm sevdiklerinle çok güzel bir ömür diliyorum;sağlık ve huzurla...
[/ı]
günaydın kızlar sabah 3 tane erik yedim o kadar kilo veremiyom yaa delircemvalla dayagı hakettik iyice çabuk pes ediyorum
yena o kadar az uyusam ben leyla gibi olurdum kesin azcık daha uyuma fırsatı bulsan ne iyi olur
ben bu aralar uykusuzluğa dayanamıyorum hep severdim uykuyu ama
bu sıra az uyuduğum gün akşama doğru resmen sızıp kalıyorum uyumasam da öylece yatıyorum uzun süre kendime gelene kadar
damla çikolatalıydı canım çok da beğenmedim aslında
benimde aklıma tiramisu geziyor bir süredir de yapmıyorum şöyle kekini de dahil ben yapmak istiyorum yumuşacık ohhh
Barış faktörü var maalesef
dün yediğin pasta neliydi.?
Canım çekti benimde şöyle tiramisu falan :)
çıktım malesef canım +1 im var ama o kadar artı olamaz bence dün suyu ihmal ettim ondanmı acaba her nedense bilmem ama var bi fazlalık
Yarın yapayım ben..Cumartesi sınava enerji olur hepimize :)
Bahaneye bak :)
senin bahane de var yap bari
ben yapamam cumartesi kardeşimdeyiz oğlanlar sünnet oldu 3 hafta önce yarın toplanıp kuran okunacak dua edilecek haliyle pide felan yeriz
pazar da eşim mantı istiyor bakalım bişey çıkmazsa yanına tiramisu güzel olur da vicdanım elvermez herhalde
canım seniniçin yapmaya çalıştım
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wczellR/weight.png
Weight Loss - Diet Ticker
evet canım işte son linke tıkla senin sayfan geliyor ordan anlattığım şekilde düzenleme yaparsın
Canım, iş stresi, tayin stresi, evde ev işi çocuk stresi seni yemeğe yönlendirmiş. En azından sevdiğin yiyeceklerle rahatlama, haz alma, biraz stres atma yöntemi oluyor abur cubur yemek. Ama ne kadar zor veriliyor, ne kadar kolay geliyor yerine. Bunu sık sık hatırlamaya çalış. Henüz fazla kilo almamışken kendini frenlemen çok önemli. Biraz disiplinle 15 günde 3 kiloyu verirsin. Sonra da vermeye devam edersin. Ben aklıma gelen tavsiyeleri sana sıralayayım:günaydın kızlar nasılsınız. ben hamd olsun iyiyim. iş te iş hayatı evde yemek çocuk aileyle zaman geçirme derken koca bir günü bitiriyorum. bu tempoda buraya zaman ayıramıyorum. iş yeri eksikleri olan bir bölgedeyim. çırpınıyorum evrakların arasında desem yeridir. evde de bilgisayar başında olmam uygun olmuyor. akşama kadar iştesin akşamda çocuğa zaman ayır oluyor. eh benim küçük kuzuda koşa koşa gelip boynunu bükünce tüm yağlarım eriyor(yalan nerde) bir süredir burayada uğrayamadım. yani genel itibariyle kk ya uğrayamadım. ve burdan ayrıla herkes gibi kilo almaya başladım. sabah başlayıp akşam bitiremediğim bilmem kaçıncı diyetteyim bu ay. dayanamıyorum desem yeridir. sanki ömrü hayatımda hiç yemek görmedim . ..... bahsettiğim sebeblerden sık giremiyorum ama lütfen azcık kafama dank edecek şeyler diyin bana. boğaz görünce dünya ile ilişiğim kesilmesin.
--------
Umuttçuğum,veda partimiz var çarşamba günü, yoğunluğumuz ondan. bir yandan kep töreni,bir yandan andaç hazırlığı bir yandan sınav stresi..Cumartesi SBS sınavımız..Böyle işte yoğunuz,gerginiz..
Bugün bezelye almıştım onları ayıklıyayım. akşama pişirmeyi planlıyordum hazır olur :)
-------
Selam kızlarrrrr :122:
İki gün aradan sonra yine gelebildim çok şükür
Dün kızım malum okulun pikniyine gidecekti. Aslında bende gidecektim ama son anda bütün işlerimi bitiremem korkusundan gitmekten son anda vazgeçtim. Keşke kızıda göndermeseydim diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Çocuklar orada energilerini atmak için koşuştururken benim kız ayağı kayıp düşmüş :26:
Buzlu su döküp iki ovalayıp tamam yok bişey deyip pikniğe kaldıkları yerden devam etmişler.
Meğer kızımın kolu kırılmış orada
Burktuğunu sanmış dahi olsalar orada hiç birşey yokmuş gibi devam etmeleri inanılmaz sinirlerimi bozdu.
Çocuk saat 2de düşüyor haber bile vermiyorlar ve saat 5 buçuğa kadar devam ediyorlar pikniğe.
Eve geldiğinde eşimde pipiriklenme burkmuştur dedi ama ben kırıldığından şüpheleniyordum zaten.
GEce cocuk ağrılarından uyuyamamış ama bizide uyandırmamış hatta sabahta ağrımıyor deyip okula gitti o kolla
Korumak için ağrı kesici krem sürüp sardım bir tek ama okuldan döndüğünde sonunda dayanamadım yürü doktora dedim.
Doktor bile şaşırdı bu çocuk nasıl bukadar sakin durabiliyor kolu kırık bunun diye
Cadı bide doktorun yanında gülüyor alçıya alınınca arkadaşlarıma imza attıracağım diye
Şimdi 3 hafta kolu alçıda kalacak tabi doğal olarak tatilde denizede giremiyecek
Vazgeçsekmi dedik ama çok istiyor; ben bikiniyle güneşlenirim olur biter diyor. Zaten yüzmeyi hala öğrenemediği için pek denize girmek istemiyordu.
TAbi tatil asıl benim için zor geçecekhem ufaklıkla uğraş hem büyüğüne hizmet et. Sağ kolu gittiği için hiç birşey yapamıyor yemeğini bile zor yiyor
Ne yapalım Rabbim beterinden korudu bunada şükür diyebiliyorum ancak
ALLah bütün evlatları korusunAminnnn
Hamarat iddadaşım benimFAzlada yorma kendini
Ben temizliği bitirdim ama 3 haftalık yoğun bir maraton beni bekliyor
Kızın alçısı cıkana kadar evin TAtyanası olucağım( gak desin su , guk desin ekmek )
Hiç birşey yapamıyor büyük kuzum ama çok şükür daha beterde olabilirdi
yine ben.
kızlar benim oğlum 17 aylık oldu. tuvalet eğitimine başlıycamda okudumlarım çok aklıma yeten şeyler olmadı. sizin önerileriniz neler. birsürü anne var burda. bana akıl fikir verin lütfen. ben millete dağıta dağıta kendimde bırakmadım.
Gece kuşu Yena :) Kolay gelsin sana. Bu hafta güzel bir şekilde sonlanır umarım. Kızına şimdiden başarılar. Ne kadar erken başlıyor artık her şey çocuklar için. Yardımcımın kızı da ilköğretimi bitiriyor, ben de ondan öğrendim, yılsonu partisi; kep atma, fotoğraf çektirme vb. Ne çok seramoni varmış. Şaşırdım. Biz üniversiteyi bitirirken bile bu denli seramonimiz olmadı. :) Hepsi keyifli geçer dilerim sizin için.
......
Sabah yürüdüm geldim, bu hafta hiçbir şey yapasım yokOkullar tatil olunca da ne yapacağım bakalım. İkisi de tüm gün evde. Kedi köpek gibi dalaşırlar sürekli. Canları da sıkılacak. Kızı sabahları yaz okuluna yazdıracağım belki. Oğlan da oyun grubuna devam etsin diyorum. . Tatil planımız da yok sayılır Temmuz'a kadar buradayız zaten, düğün var. Düğünden sonra Marmaris'e gideriz herhalde. Geçen sene bir şekilde kaytardım ama bu sene oraya, kayınvalidemlerin yanına gitmem gerekir herhalde. Dönüşte de tatil bitiyor zaten. Eylül'de bir tatil ayarlayabiliriz belki. Öyle işte. Bu yaz uzun olacak gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?