Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena o kadar az uyusam ben leyla gibi olurdum kesin azcık daha uyuma fırsatı bulsan ne iyi olur
ben bu aralar uykusuzluğa dayanamıyorum hep severdim uykuyu ama
bu sıra az uyuduğum gün akşama doğru resmen sızıp kalıyorum uyumasam da öylece yatıyorum uzun süre kendime gelene kadar

nevincim yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur getirsin...
Istedigin herseyi bu sene yaşarsın sana ugur getirir inşallah

[ı]doğum günün kutlu olsun canım...

Tüm sevdiklerinle çok güzel bir ömür diliyorum;sağlık ve huzurla...

[/ı]
hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...

günaydın kızlar sabah 3 tane erik yedim o kadar kilo veremiyom yaa delircem valla dayagı hakettik iyice çabuk pes ediyorum

3 tane eriklede kilo verilmiyor...Boşuna eziyet etme kendine.yemeden verilmiyor çünkü..

Ben diyetisyene başladım 2000 kalorilik liste uyguluyorum dünya kadar yiyecek var.
Ben veremiyorum sadece beslenme öğreniyormuşum.( bu yaştan sonra diyetisyenin deyimiyle.) Şu an için durumum farklı benim..iki aydır regl olamıyorum.
ilaç kullanıyorum bitince herşey yoluna girer umarım..

Sende gidebilirsen bir diyetisyene git istersen veremiyorum diyorsan...

Barış faktörü var maalesef

dün yediğin pasta neliydi.?
Canım çekti benimde şöyle tiramisu falan :)

damla çikolatalıydı canım çok da beğenmedim aslında
benimde aklıma tiramisu geziyor bir süredir de yapmıyorum şöyle kekini de dahil ben yapmak istiyorum yumuşacık ohhh

Yarın yapayım ben..Cumartesi sınava enerji olur hepimize :)
Bahaneye bak :)

Barış faktörü var maalesef

dün yediğin pasta neliydi.?
Canım çekti benimde şöyle tiramisu falan :)

damla çikolatalıydı canım çok da beğenmedim aslında
benimde aklıma tiramisu geziyor bir süredir de yapmıyorum şöyle kekini de dahil ben yapmak istiyorum yumuşacık ohhh

çıktım malesef canım +1 im var ama o kadar artı olamaz bence dün suyu ihmal ettim ondanmı acaba her nedense bilmem ama var bi fazlalık

su bencede çok öneml ben hafta içi en az 3 litre içiyorum yanımda inekli cam şişem var 1 litrelik onu dolduruyorum öğlene kadar 1 tane öğleden sonra 1 tane olmak üzere 2 litre içmiş oluyorum akşamda içiyorum 1 litre ama haftasonu sumu içilmiyo valla evde unutuyorum
sitemizde havuz var akşamları 7 ile 10,30 arası çocuklara yasak sadece büyükler gidiyo haftanın 3 günü gitsem enazından 4 günüde yürüsem emir yokken fırsatım var zayıflasam biraz ne güzel olacak
100ün altını görsem o bile yetecek

asuuu,bişi soracağım, yada eşin bilir..sekine duası okuyacağım .19 defa okunuyor değilmi.? dua öncesi okunulacakları anlayamadım ben...
gece onada baktım netden..birde 1001 fatiha bunlarla ilgili bilgi verirmisin.?
gerekirse özelden..

Son düzenleme:
Yarın yapayım ben..Cumartesi sınava enerji olur hepimize :)
Bahaneye bak :)

senin bahane de var yap bari
ben yapamam cumartesi kardeşimdeyiz oğlanlar sünnet oldu 3 hafta önce yarın toplanıp kuran okunacak dua edilecek haliyle pide felan yeriz
pazar da eşim mantı istiyor bakalım bişey çıkmazsa yanına tiramisu güzel olur da vicdanım elvermez herhalde

Mantının yanına yapma ikiside hamur ağır olur..

Geçmiş olsun yeğenlerine..Sıcaklarla birlikte kesim furyası başladı :)

günaydın ben pek fazla giremiyorum kusura bakmayın sınav haftamdayımda ama bu sabah tartıldım ve 2 kilo gitmiş bile bu ara pek uyamama rağmen diyete ama aksatmadan hergün 45 dk yürrüyüş yapıyorum bu bile baya baya yetiyomuş çok mutlu oldum

Canım, iş stresi, tayin stresi, evde ev işi çocuk stresi seni yemeğe yönlendirmiş. En azından sevdiğin yiyeceklerle rahatlama, haz alma, biraz stres atma yöntemi oluyor abur cubur yemek. Ama ne kadar zor veriliyor, ne kadar kolay geliyor yerine. Bunu sık sık hatırlamaya çalış. Henüz fazla kilo almamışken kendini frenlemen çok önemli. Biraz disiplinle 15 günde 3 kiloyu verirsin. Sonra da vermeye devam edersin. Ben aklıma gelen tavsiyeleri sana sıralayayım:
1.) Açık havada yürümek için kendine fırsat yarat. İşten yürüyerek dönebilir misin örneğin? Bu kilo vermek için değil asıl stres atmak için önemli. 15 dk bile olsa olur. 2.) Diyetisyene yeniden git, hiç olmazsa 1 aylığına. Sadece listesini uygulamak bazen yetmiyor, biri seni kontrol ettiğinde daha güzel uyuyorsun o listeye. Yeme düzenin oturunca kendin devam edersin gene. 3.) Aldığın elbiseyi sık sık görebileceğin bir yere koy, yaptırmak isediğin saç modelini internetten bul. Bunlar seni motive eder. 4.) Atıştırmak istediğin zaman sevdiğin bir sıcak içecek yap iç; nescafe, tarçınlı çay, sütlü kakao vb. Ne seviyorsan. Hem seni oyalar hem isteğini bastırır.

Benim aklıma bunlar geldi, umarım kısa zamanda eski motivasyonuna kavuşursun.

Gece kuşu Yena :) Kolay gelsin sana. Bu hafta güzel bir şekilde sonlanır umarım. Kızına şimdiden başarılar. Ne kadar erken başlıyor artık her şey çocuklar için. Yardımcımın kızı da ilköğretimi bitiriyor, ben de ondan öğrendim, yılsonu partisi; kep atma, fotoğraf çektirme vb. Ne çok seramoni varmış. Şaşırdım. Biz üniversiteyi bitirirken bile bu denli seramonimiz olmadı. :) Hepsi keyifli geçer dilerim sizin için.

......

Sabah yürüdüm geldim, bu hafta hiçbir şey yapasım yok Okullar tatil olunca da ne yapacağım bakalım. İkisi de tüm gün evde. Kedi köpek gibi dalaşırlar sürekli. Canları da sıkılacak. Kızı sabahları yaz okuluna yazdıracağım belki. Oğlan da oyun grubuna devam etsin diyorum. . Tatil planımız da yok sayılır Temmuz'a kadar buradayız zaten, düğün var. Düğünden sonra Marmaris'e gideriz herhalde. Geçen sene bir şekilde kaytardım ama bu sene oraya, kayınvalidemlerin yanına gitmem gerekir herhalde. Dönüşte de tatil bitiyor zaten. Eylül'de bir tatil ayarlayabiliriz belki. Öyle işte. Bu yaz uzun olacak gibi geliyor bana...

günaydın kızlarrr... sabah sabah pek şenlikli olmuş topiğimiz....

çok geçmiş olsun...çocuklar çabuk iyileşiyorlar.. üzülme...

kolay gelsin. bez bırakma çok önemli bir süreç insan hayatında. hatalı bir davranışı erişkin dönemlerine kadar taşıyabiliyor kişi..
öncelikle gece ve gündüz bezini aynı anda bırak... gündüz kuru kalıp gece bez bağlandığında çocuğa "zaman zaman altına yapabilirsin" mesajı verilmiş oluyor..
asla kızma bağırma... nerede kaçırırsa kaçırsın.... erişkinler tuvaleti kullanma konusunda örnek olmalı... seni, babasını bir abla yada abiyi tuvaleti kullanırken görmeli.. ve bu kişi bu davranışından dolayı övülmeli onun yanında... ilk başarılı denemesinde festival düzenleyebilirsiniz...

biz babayı örnek göstermiştik büyük oğluma.... küçüğün örneğide abisi olmuştu...
"aman babası ne güzel yaptın çiişini tuvalete " deyip babayı bolca övmüş .52: kendi başarılı ilk deneyiminde şarkılar söyleyip sevinç çığlıkları atarak kutlamıştık... onun yüzündeki şaşkınlık ve mutluluk görülmeye değerdi...

bulgur pilavı ile cacık yedim canım çok istemişti ama hala doymadım bi tuhaf karnımdan gök gürültüsü gibi sesler geliyo nedense
acayip halsiz ve bitkinim midemde bulanıyo sabahtan beri reglim ya bide ondan galiba

Aynen öyle umuttçuğum..Çok erken büyütüyorlar çocukları, iteleye iteleye. Dediğin gibi üniversitede olurdu eskiden kep olayları mezuniyet törenleri..
Ben aşırısına karşıyım..O gece örneğin bebek suratlar ağır makyajlarla gölgelencek üzülüyorum açıkçası..
Dün alışverişte kızım .anne rimel ve ruj süreceğim değilmi.? kuaöre saçım için gittiğimizde kedi gözü isteyeceğim diyor. hayır dedim ben yaparım sana. kuaörler çok ağır makyaj yapıyor ve çoğu çirkin yapıyor dedim.:)

Ben bu hafta hiç yürümedim sen ne güzel yürümüşsün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…