bugün okulda bir öğrencimizin doğumgünü vardı YEDİM :)
son ders okul müdürümüzün eşine gezmeye gittik kadıncağız o kadar hazırlık yapmış YEDİM :)
akşam eşimin müdürüne gezmeye gittik o kadıncağızda pek güzel hazırlanmış YEDİM :)
sanırım ben bu hafta tartıda AYVAYI YEDİM :)))))
ama haftaya hem diyete sıkıca sarılmaya hemde yürüyüşe başlamaya karar verdim ,bu böyle olacak gibi değil resmen çığırımdan çıktım ben ya ,dur demem gerek ve bunu başarmam için iyi bir diyete ihtiyacım var ,fil gibi yiyorum azcıkta kuş kadar yiyeyim diyorum, yeni diyetimin adı KUŞ DİYETİ :))))
tombik bi fotomu ekledim.zayıflardan ekleyemiyom başarısız diyo.düşük kalitedemi koymak lazım?beceremdim gitti bu işi.neyse çok oturdum burda ben kaçar
Öyle ne yazık ki canımAynen öyle umuttçuğum..Çok erken büyütüyorlar çocukları, iteleye iteleye. Dediğin gibi üniversitede olurdu eskiden kep olayları mezuniyet törenleri..
Ben aşırısına karşıyım..O gece örneğin bebek suratlar ağır makyajlarla gölgelencek üzülüyorum açıkçası..
Dün alışverişte kızım .anne rimel ve ruj süreceğim değilmi.? kuaöre saçım için gittiğimizde kedi gözü isteyeceğim diyor. hayır dedim ben yaparım sana. kuaörler çok ağır makyaj yapıyor ve çoğu çirkin yapıyor dedim.:)
Ben bu hafta hiç yürümedim sen ne güzel yürümüşsün.
Canım, tatil başladı ya artık daha sık görüşürüz :) Yoksa daha mı seyrek? Tatilde herkes bir yana gidiyor sakinleşiyor topiğimiz. Gerçi ben buralardayım :))selam fıstıklar nasılsınız bakalım?....UMUTTT canım senin sohbetini ve tavsiyelerini çoooook özledim, herkes doğumgünü fotoğraflarından bahsediyor ben daha fırsatım olup bakamadım bile ,inşallah kaldırmamışsındır
..
ben şimdilik çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın, akşama olmam sanırım arkadaşın oğlu sünnet oldu ona gideriz...
Sağol canım. Senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun, yeni yaşı sağlıklı, neşeli, güzel günlerle dolsun. Sana da kolay gelsin, gününüz çok güzel geçer inşallah. Resmini görünce çok şaşırdım, okulda söylenen tüm sözleri hak etmişsin, neler başarmışsın. Eskisi ile yenisini görünce daha iyi fark ediyor insan. Darısı başımıza. :))slm çıtır adayları:)))
kaç gündür bi koşturmaca giremedim bi türlü.kusura bakmayın özledim
salı günü oğlumun doğum günüydü akşam biraz dolaştık dondurma fln yedik ama asıl yarın kutlayacağız bgun hazırlık yapmam gerek arkadaşlarda 1-2 bişi getircekler gerçi ama bana da baya iş düşüyor.salı günü bakıcı adayımla görüştüm görüşlerim olumlu ama tek ve en önemli olumsuz yanı çok az da olsa sigara içiyormuş:26:....
umutçum bende fotolara bakamadım daha ama kızınn yeni yaşı kutlu olsun mutluluklar,sağlık ve başarılar dilerim hayatında.
...
Akşam üzeri cevap yazmıştım göndermemişim :) Şimdi hem onu gönderdim hem de iyi geceler dilemeye geldim :)) İyi geceler, yarın güzel bildirimler arkadaşlar :))
*Özlem, yediklerin koruma programına göre gayet iyi bence. Tek sorun hareketsizlik. Vaktin olup biraz yürüyüş yapabilseydin hiç sorun olmazdı. Bu dönemde kas kaybı olmasın diye bol protein almayı ihmal etme. Alacağını hiç sanmıyorum, verirsin bile bence... Arada dinlenen vücut daha iyi kilo kaybediyormuş. Eski diyetisyenim her 10 kilodan sonra 1-2 ay koruma programı uyguladığını söylemişti...
diyetisyene gittim 1700 kalori verdi sadece sabah canım bişey istemedi sonrasında çegrek simit ayran bütün evin kapılarını boyadım deli gibi acıktıım3 tane eriklede kilo verilmiyor...Boşuna eziyet etme kendine.yemeden verilmiyor çünkü..
Ben diyetisyene başladım 2000 kalorilik liste uyguluyorum dünya kadar yiyecek var.
Ben veremiyorum sadece beslenme öğreniyormuşum.( bu yaştan sonra diyetisyenin deyimiyle.) Şu an için durumum farklı benim..iki aydır regl olamıyorum.
ilaç kullanıyorum bitince herşey yoluna girer umarım..
Sende gidebilirsen bir diyetisyene git istersen veremiyorum diyorsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?