Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben bugün evindeyim yarında karne veriyoruz zaten yani okul işi bu yıl bitti ,seminerlerde biterse tatile çıkabiliriz inşallah

ASU canım bende sen gibi artıdayım malesef eeee o kadar yersen olacağım buydu değil mi?
kıalarınızla ne güzel heyecanlar yaşıyorsunuz rabbim inşallah bana da o günleri gösterir...

YENA canım kızını anlatmışsın kendim aklıma geldi bir türlü seçememiştim giyeceğim kıyafeti annem 'artık seç ne olur özlem ben çok yoruldum' diyene kadar, sırf anneme kıyamadığım için hemen karar vermek zorunda kalmıştım :)
YENAMMMM beni listeye +1,2 olarak ekleyiver ((( kendime inanamıyorum ben nereye koydum azmimi bulamıyoruuuuuuuuum

UMUTTT canım senin sohbetini ve tavsiyelerini çoooook özledim, herkes doğumgünü fotoğraflarından bahsediyor ben daha fırsatım olup bakamadım bile ,inşallah kaldırmamışsındır

AYŞE bebeğinden ayrılmak kolay değil ,ben az önce uyuttum ama kokusunu özledim... sende sabret gelecek emircik ...

ben şimdilik çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın, akşama olmam sanırım arkadaşın oğlu sünnet oldu ona gideriz...

slm çıtır adayları:)))

kaç gündür bi koşturmaca giremedim bi türlü.kusura bakmayın özledim
salı günü oğlumun doğum günüydü akşam biraz dolaştık dondurma fln yedik ama asıl yarın kutlayacağız bgun hazırlık yapmam gerek arkadaşlarda 1-2 bişi getircekler gerçi ama bana da baya iş düşüyor.salı günü bakıcı adayımla görüştüm görüşlerim olumlu ama tek ve en önemli olumsuz yanı çok az da olsa sigara içiyormuş:26:
çba okula gittim son hafta başlamama rağmen ders vermişler.öğrencilerden gelen giden yok arada gidip defterleri imzalıyorum.yarında gideceğim.bu arada dünde misafirim vardı öğledn sonra kısır yaptık yedik bugün de kahvaltıya gittik bende de durumlar pek parlak değil hareket etmeye çalışıyorum elimden geldiğince o kadar.görümcemler ptesi akşamı görümcelerine geçtiler bugün gelecekler ve 4 gün burdalar 5çocuku oluyorz tekrardan...eşim bile ne yapsakki diyor aslında 3 çocukla çok kötü durumda olmadığımızı anlamış olduk sayelerinde

ceco banucum kıızna çok geçimş olsun hayırlı yolculuk ve iyi tatiller.işin zor olacak gerçekten ama sağlık olsun.inşallah yanlış kaynamaz.ablam da kolunu kırmıştı kışın ve iyileşmesi çok uzun sürdü.kaç ay işe gidemedi işini yapamadı.sol kolu olmasına rağmen çok etkilendi.bi de ilk hafta yerine oturtmuşlar o kırılma anındakinden çok daha acı vermişti.inşallah siz yaşamazsınız bunu çocuklar daha çabuk iyileşiyorlar gerçekten.
umutçum bende fotolara bakamadım daha ama kızınn yeni yaşı kutlu olsun mutluluklar,sağlık ve başarılar dilerim hayatında.

yst cim 17 aylık erken gibi geldi bana 24 ay diyorlar.hazırsa başlanabilir belki ama zorlama.erkek çocukları biraz daha geç öğreniyorlar bildiğim yani benim oğlum en zından baya geç öğrenmişti.sen gündüz az yediğin içni akşm saldırman normal.gündüz yanında çiğ badem fln götür acıktıkça 15 tane ara öğünde yersin tok tutar.ben öğünün arasını uzatmışsam sapıtıyorum

ayşe Allah kavuştursun canım
hızlıca okuduklarım bunlar.dün okula gittiğmde görmeyen arkadaşlarım vardı beni.şok oldular.en son görüdklerinde 96 fln idim şimdi 76 civarı dolanıyorum.dedilerki okula ilk geldiğinde bile bu kadar zayıf değildin(okulda 2 hamilelik yaşadım) ne yaptın fln... sordular hatta 45 yaşlarında bir büyüğümüz var çok tebrik etti kendisi şeker hastası ve insülin direncimi fln biliyor.nasıl başardığımı sordu.bi de biraz eleştirir bayan öğretmenleri .kendisi kiloludur ama azcık birinin göbeği çıkmışsa laf sokar fln ama kötü niyetli değildir.ordan bi arkadaş 'cansel valla biz kaç yıldır böyle tebrik alamadık hocamızdan geldin gözüne girdin hocamızn' dedi.45 yaşındaki hocamızda gözüme girdi ama artık gözüm üstünde dedi herkse güldü.bizim okulda çıtır hocalarda çoktu çoğunun göbeği çıkmş benden tüyo istediler valla şaşırdım.sizler olmasanız ben bu yıl yine kendimden nefret ederek gidecek aşalayıcı bakışlarla karşılaşacaktım.hepiniz sağolun.hepiniz hedefinize ulaşın ve bu duyguları yaşayın arkadaşlarım benim.öptüm herkesi

Ben anlamıyorum ya pazartesi tartıldığımda çıktığım kiloyla bugün tartıldığımda çıktığım kilo aynı ben 4-5 günde hiç kilo yada gram veremiyormuyum :44: hem dikkat ediyorum hemde yürüyorum ama banamısın demiyo

Selamm kızlaarr , keyifler ne alemdee

benden okuldan geldim , 8. sınıflar güya parti yapıyolar , o ona küsüyo , bu buna trip yapıyo , diğeri bi yerden müziği kurcalıyo vs. vs. , anlayacağınız bi düzen yok

her neyse bugün karneleri , davranış notu ve not fişlerini hepsini hallettim , biittttiii üülleeeyynnn bittiiiiii , oolleeeyyy

olsun şekerimm yee ,afiyet bal şekeri olsunn

tombik bi fotomu ekledim.zayıflardan ekleyemiyom başarısız diyo.düşük kalitedemi koymak lazım?beceremdim gitti bu işi.neyse çok oturdum burda ben kaçar

Cansel canım yazdıklarını okuyunca öyle mutlu oldumki başarmak ne güzel bir duygudur...son yazdıkların azmetmeseydin yine kendimden nefret ederek gidicektim dedinya kendimi koydum yerine bende geçenlerde samsuna gittim verdiğim kilo belki az ama uzun zamandır görmeyenler fark edip zayıflamıssın dediğinde bile mutlu oldum biraz daha kilo alıp gitseydim hemen yine kilo almıssın ne bu halın gibi üzücü ve rencide edici diyaloglarla karşılaşacaktım. artık o şu bu tatlı tuzlu ekşi neyse cansıkıntısı mutluluk herseyi bi kenara bırakıp doğru düzgün beslenme zamanı bunu bir oturtabilirsek gerçekten içimizden o ezik insan uçup gidicek(kendi adıma)...

geçen gün mağazaya gittim tunik bakıyorum 48 beden ancak oldu yani...acıyorum bazen kendime ne çok yağ var vücudumda bunlar başta kalbime sonra tüm benliğime öyle zarar veriyorki.. hamd olsun dermansız dert değil ama neden ya kendi kendimize hakim olamıyoruzda bu eziyeti çekiyoruz...bu sıralar kendime güvenim sıfır. yine bişey almadım kendime 44 bedene inicem önce ilk hedefim bu...

Son düzenleme:
tombik bi fotomu ekledim.zayıflardan ekleyemiyom başarısız diyo.düşük kalitedemi koymak lazım?beceremdim gitti bu işi.neyse çok oturdum burda ben kaçar

canım maşallah tebrik ederim seni tekrar arkadaşların tepkilerinde çok haklılar
oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım sana da kolay gelsin tabii
yeni fotoları da boyutlarını küçültüp eklersen olur canım

bugün yürüdüm yine 1 saatten fazla
artıdaysam vazgeçecek değilim ya göndermesini de bilirim Allahın izniyle
akşam yemeğinde azcık bulgur pilavı yanında bol salata ve cacık yiyeceğim
2 gündür pek su içemiyorum nedense

kahvaltıda bir kkperniiki dilim ekmek büyük bi tabak yeşillik
öğlen bi şeftali bitane mısır yedim

pazartesi benim afacanar sünnet olacaklar hastane dnüşü için poğaca yaptım 5 tepsi çocular ik tepsinin soumasını bekleyemeden yediler bende bitane yedim bian önce soğusalarda buzluga atsam sabaha çıkmıcak yoksa akşama da taze fasul yicem
dün 40 dkk bisiklete binmiştim bu akamda inşallah tekralayacagım

off ya siz ne güzel yürüyüşler sporlar yapıyorsunuz.spor salonu üyeliğim bitti benim şu sınavlar da bi bitse bursaya gittiğimde hemen yazılıcam bi spor salonuna çok özledim spor yapmayı bakalım yarın sabah tartıda neler olacak ben bu hafta çok veremedim gibi.neyse sabah öğrenicez artık bunu.bugün kahvaltımı geç ettiğimden o öğle yemeği gibi oldu.
sabah yani öğlen:1 porsiyon menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet activia kahvaltı
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:100 gram kiraz

Yena,

Essegin onde gideniyim bu aralar ama inan ki kizin programi beni salagaa cevirdi. Kilom 87,6 istikrarla ala ala gidiorm... Aslinda sapitmiorm ama sistikce sistim valla.. Ben de tekrar dr a gidip tiroid ilacimin dozuna baktirca..

Sevgiler

Malum yarin karne gunu, erkenden okula gidilcek filan..

İyi akşamlar bacılarım

Herkes iyidir umarım, mola verdikçe okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyo

akşam akşam canım sıkıldı ya. Güya sınava kadar diyet olayına ara vermiştim kilo korumaya geçecektim ya

Vucudumda acayip bi şişlik var sanki kilo almış gibi hissediyorum, ayrıca gene olarak yağlı şeyler yemesem de sürekli karnım aç stresten. Kendime hakim olamıyorum. Günde rahat 1400-1500 kalori arası alıyorum. Bunun çok abarttım ama maşallah

sabah 2 dilim tahıllı ekmekle bizim malatya peyniriyle tost yaptım onu yedim

Öğlen 7 kaşık pırasa, az yogurt 1 dılım ekmek,
Akşam domatesli tavuk baget(3 baget) 1 dılık ekmek, salata, 2 kasık yogurt
Buraya kadar guzel ama ıste arada yedıklerım cok fazla oldu.
Ara olarak toplamda 1,5 avuç lebledi, 4 kuru incir, 4 kuru kayısı, 1 tabak karpuz+çilek+ kiraz( toplam bir büyük tabak)
Şimdide kahve içiyorum sütlü

Off bu yedıkleımle kılo alırmıyım ben yaa.

Öyle ne yazık ki canım Neredeyse anaokulunda bile istiyor çocuklar. Gerçek makyaj ürünlerinden oluşan oyuncak setleri var minik minik kızlar için. Kıyafet konusuna hiç girmeyeyim, sinirim bozuluyor. Kadınsı büstiyerler mi dersin, 25 numara topuklu ayakkabılar mı... Sizin yaşlarda ergenliğe giren kızlar heves de ediyorlardır eminim, eğer senin gibi anneleri varsa dengeyi buluyorlar. Yoksa çevremde gördüklerim ya gizli yapıyor çok abartıyor ya açıkça yapıyor çok kadınsılaşıyor. 14 yaşında saçını boyatan bir kızcağız var bizim blokta. Biraz sorunlu bir kız herhalde anne babası da karışamıyor bir şekilde. Okullarda da serbest?? Kapıda durup saçları tek örgü olmayanları kapıdan çeviren müdürümüz aklıma geliyor da ne kadar naifmiş her şey o zaman :))

Büyük konuşmak da istemiyorum, o yaş grubu çocuklarla baş etmek çok zor, bakalım biz neler yaşayacağız :))
Canım, tatil başladı ya artık daha sık görüşürüz :) Yoksa daha mı seyrek? Tatilde herkes bir yana gidiyor sakinleşiyor topiğimiz. Gerçi ben buralardayım :))
Sağol canım. Senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun, yeni yaşı sağlıklı, neşeli, güzel günlerle dolsun. Sana da kolay gelsin, gününüz çok güzel geçer inşallah. Resmini görünce çok şaşırdım, okulda söylenen tüm sözleri hak etmişsin, neler başarmışsın. Eskisi ile yenisini görünce daha iyi fark ediyor insan. Darısı başımıza. :))

Akşam üzeri cevap yazmıştım göndermemişim :) Şimdi hem onu gönderdim hem de iyi geceler dilemeye geldim :)) İyi geceler, yarın güzel bildirimler arkadaşlar :))

*Özlem, yediklerin koruma programına göre gayet iyi bence. Tek sorun hareketsizlik. Vaktin olup biraz yürüyüş yapabilseydin hiç sorun olmazdı. Bu dönemde kas kaybı olmasın diye bol protein almayı ihmal etme. Alacağını hiç sanmıyorum, verirsin bile bence... Arada dinlenen vücut daha iyi kilo kaybediyormuş. Eski diyetisyenim her 10 kilodan sonra 1-2 ay koruma programı uyguladığını söylemişti...

Hareket yapmaya vaktım olmuyokı( Evı toparla yemek yap et derken, bır de sınava cok az kaldı o yüzden yapamıyorum ama yarım saat de olsa yurumem lazım aslında. Bu hafta denıycem yurumeyı. En azından yuruyus bandında yarım saat yururum de şişliğim az olur. Eşim bile dedi sen şişmişsin diye. Bu yediklerimle kilo veremem çünkü ben 1300 kalori ile verebiliyorum, almıyayım da razıyım. Canım çok şeyler istiyo ama ne pilav yapıyorum ne de eve abur cubur alıyorum. Gerçi herşeyin fazlası zarar ama meyve yiyerek kilo almam umarım

Evet bence de vucut bi süre dinlenince daha iyi kilo veriyor, tatil dönüşü kalan 10 kilo vermek için sıkı bir başlangıç yapıcam, ara verdiğim için daha hızlı gider bence kilolar

diyetisyene gittim 1700 kalori verdi sadece sabah canım bişey istemedi sonrasında çegrek simit ayran bütün evin kapılarını boyadım deli gibi acıktıım tek pide yedim günüm böle geçti :128:

ben bugün çok yoruldum, şuan çok yorgunum ve yorgunluktan uyku bile tutmadı kalktım yataktan....
bi bakıyım net varmı diye dedim ve evet var:))

yorgunluktan her yerim ağrıyo; bir ağrı kesicimi ne içsem acaba?? evet evet gidip şimdi bitane içiyim.....
ağrı kesici dinlendirir belki biraz beni....

biz çocukken karne günü şöyle isterdik hep bir ağızdan karnemizi öğretmenimizden;
akdeeeeniz
karadeeeeeniz
karneeeemizi isteeeeeriz:)))))))

herkeze hayırlı cumaalar kızlarrr bende spor olarktan halı yıkadım halı yıkamaya verecektim amma mutfağın halısı küçük bebekte olunca baya batıktı oturdum yıkadım ohhh mis gibi oldu valla

akşama kadar iyiydi akçam menemenin gözüne vurdum ekmek le çokk pişmanım çokkkk tutamadım içimdeki canavarı
hayırlısıyla yarın + olmam umarım yeşil çayııda içemedim şimdi içsem uyku tutmaz nayse ben datttiiiii yapayımmmmm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…