Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar Hayırlı Cumalar

Bugün bildirim günü açlıktan ölüyorum dün akşamı domates salatalık meyveyle geçiştirdim. tam facede şu güzel truf çikolatalara bakıp iç geçiriyodum ki ablam elinde truflarla geldi ne candan baktıysam resme. Resmen çikolatalı görünce içim çekildi ağlayasım geldi yememem lazım dedim durdum annemde diyor al kokla yeme 2 tane götürdüm valla ama yok böyle bir sevinç Allahımmmm çikolataları yiyorum ya kendimden geçtim harbiden mest oldum çok sevindimmmm umarım tartıyada değerlerime de + olarak yansımamıştır 2 küçük çikolata Şimdi tartılcam da yeni uyandım vucudumun şişi insin diye bekliyorum

ilk bildirim benden sanırım
geçen hafta 105.5 kg
bu hafta 103.7 kg

yenacım ve beyzuş ablacım şimdiden ellerinize emeğinize sağlık

geçen hafta 93.00 bugün 92.200 buarada herkese günaydın

günaydın kızlar hazır fırsat bulmuşken hemen kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 70.6
bu hafta 69.6
giden 1
allahıma şükürler olsun sonunda 6 lı kilolarıda gösterdi bana tam 6 7 yılın üstüne bu kilolarda kalmamı daim etsin inşallah son 4 kilo kızlar temmuzda mezun olmayı düşünüyorum öpüyorum hepinizi
ayşecim bu arada kilo vermiş olmana kendim kilo vermiş kadar sevindim canım inşallah azmin daim olur hedeflediğin kilolara ulaşırsın burdaki herkes ulaşır inşallah

güünaayydınnnn kızlaarrrr allah herkeze mübarek günde gönlündekileri verir inşallahhh
karne günüüüü karne almaya gitmedenn bldireyim
yena yenii kilommm
80,500

Sonunda şeytanın bacağını kırdım ve kilo bildirimimi yapıyorum 1 aydır 96 dan düşmemiştim

Geçen hafta 96,8
bu hafta 95,6
giden 1,1
spor 240 dk

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum

ama özellikle ayşe seni güzel kilo vermişsin...sannıyorum diyetin işe yaramaya başladı

Geçen Pazar çıktığım kilodayım Bu nasıl iştir yahu

Geçen hafta : 112.5
Bu hafta : 111.2

Spor : 200 DK.

Kızlar bu yoğunlukta saçma gelebilir belki bu sorum ama merak ediyorum. Spora başladığınızda kilo vermeniz yavaşlıyor mu? Ben bu hafta spora başladım ve havalardan mıdır yoksa spordan mıdır bilemiyorum 2 ileri 1 geri gittim hep. Acayip ödem oluyor bende.

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim
yarın sbs sınavına girecek olan yavrulara başarılar ve zihin açıklıı versin rabbim özellikle de yenacım kızına başarılar dilerim Allah gönlünüze göre versin inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın bugün dualarımızdasınız
karne alacak yavruları da öpüyorum

Günaydın,hayırlı cumalar...

Dün diyet adına güzel bir gün geçirmiştim.Bütün gün hafif beslenip bol su içtim.Eve gidip tartıldım tabi hemen dururmuyum :) Bi baktım 84,1. 600 gr gitmiş :) iyi dedim yarın 83 leri görücem dikkat edeyim.eşim benden önce gidiyor eve.Ben atıştırdım sen ye dedi.Bende kendime şöyle güzel bir yaz salatası yaptım.beyaz peynirli.2 dilim kepek ekmeğiyle onu yedim.

Derken eşimle balkonda otururken eşimin kuzeninden mesaj geldi.Hadi bize gelin hamur kızartıyorum.Eşimde çok sever tokum falan demedi gittik.Neyse bende yedim tabi 2 tane.Bir avuç da çekirdek.Napıyorum ben diyorum içimden ama götürmeye devam :)

Sabah tartıldım neyseki artıya geçmemişim.Verdiğimden 300 gr almışım.Kardan zarar etmişim :)) Neyse sadede geleyim ...

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 84,700
Bu hafta : 84,400
Spor : 240 dk

Hepinizi öpüyorum...

kızlar herkese günaydınlar kaç gündür giremiyorum hem netli telefonumuz bozuldu hemde denetimler başladı hergün devlet hastanesine gidip denetleme yapıyoruz başka birimlere şimdide bizim işyerinden mesaj yazmak için girdim birazdan çıkıcam tekrar herkesler anasıl iyi misiniz
yenacım tartı 300 gr eksk gösterdi ama benm içim rahat etmedi sen beni aynı yaz halbuki bu hafta hep saglıklı beslendim öğlenleri özellikle ve hep yürüdük sabahtan akşama demekki etkilemedi şimdiden birincileri ikincileri üçüncüleri ve benim gibi veremeyenleri azmimizden dolayı ayakta alkışlıyorum sizi seviyorum öptümmm

herkese günaydın.maşallah bu hafta sonuçlar iyi gibi herkes kilo vermiş.hepinizi kutluyorum.ben de yapayım kilo bildirimimi
geçen hafta:85.6
bu hafta:84.4
giden:1.2
sporum bu hafta da yok 10 gün sonra başlıycam inşallah spora bu arada bu sonuçla şimdiye kadar 40.1 kilo vermiş durumdayım.40 barajını aştım ve vereceğim kilolar da artık 30dan az.çoğu bitti azı kaldı artık.(bakmayın ben de farkındayım daha çok verilecek kilom olduğunu ama kendimi motive edeiyorum işte )en azından artık sokakta yürüdüğümde kimse şişman olduğumdan dönüp bana bakmıyo.evet hala şişmanım ama artık obez bir görüntüm yok klasik balık etli kıvamındayım.geçen yaz çekildiğim resimlere bakıyorum da ben gerçekten bu kadar şişman olduğumu bilmiyodum.o resimlere şu halimla bakınca diyorum ben neymişim diye.sonuç olarak bi yola girdik ne olursa olsun karşımıza ne çıkarsa çıksın lütfen bırakmayalım bıkmadan usanmadan devam edelim.hepinize iyi günler.bi de karne alacak çocuklarınıza da iyi tatiller

hayırlı cumalar ...rabbım bu günün hürmetıne açılan hiç bir eli gerı çevirmesin inşallah ...

Günaydınnnn

yenacım ben arkadaşımda kaldığım için tartılamadım aynı yazarmısın

herkese merhaba...

bende perşembe yiyicilerdendim malasef..
Yenacım

kilom 92

300-500 al ver al ver devam ediyorummm...

60 dk yürüyüş Beyzuş ablam yazma istersen sporu bıraktım böyle oldu...

Öptüm herkesi

merhaba kızlarr nasılsınızz

bende kılomu bıldıreyımm
yenacım lısteye alırsan süreklı buralardayımm hoş almazsanda buradayımm
kılom-96,8

beyzusum -spor 180 dk cıkk

kızlar sıze bır sey önerecegım hafta ıcı hergun sabah 8 de trt 3 spor kanalında 30 dk plates yapılıyorr ben yapıyorumm cok guzel ve rahat fazla zorlayıcı hareketler yok bılmıyorum yapan varmı ama ben söylemek istedimm sünneten oncede 20-25 gun yapmıstım bırarktım şimdi yenide yapaıyorumm faydası oluyor yapmak isteyenlere duyurulurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…