herkese günaydın.maşallah bu hafta sonuçlar iyi gibi herkes kilo vermiş.hepinizi kutluyorum.ben de yapayım kilo bildirimimi
geçen hafta:85.6
bu hafta:84.4
giden:1.2
sporum bu hafta da yok 10 gün sonra başlıycam inşallah sporabu arada bu sonuçla şimdiye kadar 40.1 kilo vermiş durumdayım.40 barajını aştım ve vereceğim kilolar da artık 30dan az.çoğu bitti azı kaldı artık.(bakmayın ben de farkındayım daha çok verilecek kilom olduğunu ama kendimi motive edeiyorum işte )en azından artık sokakta yürüdüğümde kimse şişman olduğumdan dönüp bana bakmıyo.evet hala şişmanım ama artık obez bir görüntüm yok klasik balık etli kıvamındayım.geçen yaz çekildiğim resimlere bakıyorum da ben gerçekten bu kadar şişman olduğumu bilmiyodum.o resimlere şu halimla bakınca diyorum ben neymişim diye.sonuç olarak bi yola girdik ne olursa olsun karşımıza ne çıkarsa çıksın lütfen bırakmayalım bıkmadan usanmadan devam edelim.hepinize iyi günler.bi de karne alacak çocuklarınıza da iyi tatiller
ÜREETMENLEREMİME geçmiş olsunn gerçi seminer var ama olsun
yükü hafiflettiniz..
evet yükü hafiflettik biraz daha gideceğim saat 1 de gelişim raporlarını dağıtıp çocuklarla olan bu sezonu kapatacağım üzülüyorum boşlukta gibiyim okulumdan da ayrılıyorum başka okula atandım ilişiğim kesilecek yeni bir başlangıç olacak inş
istanbuldaki kızlar acil yardım istiyorum sizlerden
temmuz 17de kuzenimin düğünü var
8 temmuzdada başka kuzenimin nişanı
nişan için basit daha günlük (evde olucağı için) , ama düğün için abiye elbise bulmam lazım nerelere bakabilirim sizce
Ayşeciğim, AVM'lerdeki klasik mağazaları söylemeye gerek yok. Zaten onlara bakarsın, indirim de başladı galiba. Ben Beyoğlu'ndan pasajlardan birkaç kere abiye elbiseler almıştım, ama en az 5 senedir gitmiyorum, son senelerde neler var neler yok emin değilim.
Bir de bana Beyza (Leah) söylemişti; Pendik'in çarşısı sağlı sollu abiye mağazalarla doluymuş. Sayıca da çok fazlaymış, çeşit de çokmuş, fiyatlar da makulmuş. Bir arkadaşı düğün için alışveriş yaparken onu da götürmüş, böylece keşfetmiş. Ben daha görmedim, önümüzdeki haftalarda bir gün beraber de gideceğiz. Sana uzak gerçi ama deniz otobüsü ile filan gelmek istersin belki.
Son olarak da Fatih gelinlikçileri ile meşhur biliyorsun, gelinliğin yanı sıra hazır ve dikim abiye de çalışıyorlarmış.
Çok iyi bilmediğim için mışlı mişli anlattım ama belki işine yarayan bir şey çıkar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?