Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgılı ejje gercekten senı tebrık edıyorum nasıl bır ısdır bu masallahhh cok guel verıyorsun hıc duraklamadan 1 kg altına dusmeden yanmadan yanılmadan hedefıne kosar adımlarla gıdıyorsun cnm ayrıca 40 barajınıda aşmıssın bravo sana ınsan sısmanken kendısının farkına varamıyor insan zayıfladıkten sonra farkına varıyorr
inş. sagıklı bır sekılde ulasırsın hedefınee ve o kılonda kalırsınn takıpcınımm cnmm

Son düzenleme:
haa bu aradaaa karnecılerr sieze iyi tatillerr inş. herkezın karnesı süper dirrr

gelecek yıl bu zamanlar bızımde ılk karne heyecanımız olacakk kucucuk kuzum okula baslayacakk hiç kıyamıyorummm yaa
neysee hayırlı cumalarr canlarımmm

uzun zamandır giremıyorum çok özledim sizleri yavrılaarr
düğünümüz vardı geçen cuma bızım burda düğünler 3 gun sürüyor bide acık haca düğünüydü
tabi ben hemen hazırım şifayı kaptım yeni yeni kendime geliyorum geçmişi kısmen okudum..
kilo????? daha tartıya hesap vermedim tırsıyoruum sizden uzak kalınca hıç dıkkat etmedım walla
cozuttum iyice sözümde duramıyorum...

Son düzenleme:
Günaydınlar güzel bayanlar. Bu hafta güzel bir başlangıç olmuş, gördüğüm kadarıyla hep eksi bildirimler var. Ben sabah yürüdükten sonra tartıldım, hile yapmış sayılmam di mi :)) Sabah oğlanı servise verdikten sonra yürürsem yüüyorum, eve çıkarsam tekrar çıkmak zoruma gidiyor :)) Bir bardak da su içmiştim tartılmadan

Geçen hafta 75.3
Bu hafta 74.8

Giden 500 gr :))

Spor: 260 dk yürüyüş.

Bu hafta epeydir yürümediğim kadar yürüdüm. Hafta içi hiç atlamadım. İki gün de 45 dk üzerine çıktım üstelik. Geçen hafta verdiğim yağları alırım diye korktum. Hep evde geçti bu haftam, sıkıntıdan oradan bir ısırık, buradan bir yudum normalin dışına çıkılıyor çünkü.

Evdeki tartı diyetisyendekinden çok daha cimri, ona şaşırıyorum. Belki kas kazanıp yağ kaybettiğim zaman evdekine yansımadığı içindir? Önümüzdeki hafta da diyetisyende nasıl çıkacağım bakalım

merhabalar güzel hanımlar HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLEKLERİNİZ KABUL OLSUN.. listeden çıkmakta istemiyorum ama gelemedim de ne olur bana kızmayın diyeti tamamen boşladım düzensiz yemek 0 spor 0 su koptum iyiceneee :26::26::26: toplayacağım başka yolu yok bugün çocuklarımla son kez sınıftayız gelişim raporlarını vereceğim gidecekler üzüntülüyüm ama seneye kafamızı toplamak için dinlenmemiz lazım bu sezon çok tempolu geçti yorgunum açıkcası herkesi öpüyorum ve güzel kilomu bildiriyorum utana sıkıla ama maalesef yapacak birşey yokkk şimdilikkkkk YENACIĞIM KİLOM 92.500 geçen hafta 91.500 muydum onu bile unuttum BEYZUŞ ABLAM SPORUM yok koşturmaca o kadar çok ki o kadar yemek yemeye düzensiz sağlıksız bu kilo az bile diyorum hayırlısı olsun diyorum ve çıkıyorum hazırlanmalıyım

ÜREETMENLEREMİME geçmiş olsunn gerçi seminer var ama olsun
yükü hafiflettiniz..

evet yükü hafiflettik biraz daha gideceğim saat 1 de gelişim raporlarını dağıtıp çocuklarla olan bu sezonu kapatacağım üzülüyorum boşlukta gibiyim okulumdan da ayrılıyorum başka okula atandım ilişiğim kesilecek yeni bir başlangıç olacak inş

geçen hafta;87.00

bu hafta ;86.09

giden gr ;100

spor; yine yuuuukk

kendimi toparlamam lazım ya nolur biri beni cimciklesinnn

kilo veren hatunlar tebrik ediyoırum bide hiç usanmadan spora dewam edenler harıkasınız..

canım ya hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni bişeye başladığımız zaman hep öyle olur sonra bi bakmışsın
orasıda bizim için vazgeçilmez oluverir..

Selam beybilerr

karneleri dağıttım , eve geldim arkadaşlar var , hemen kilo bildirimi yapıp çıkacamm

adet düzenim için ilacı bıraktım ve olamadım malesef , bekliyorum ve bu bana + olarak döndü , neyse olur inşAllahh diye umut ediyorumm

geçen hafta : 86.8

bu hafta : 87. 5

malesef : + 700

gunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar..ben çok mutsuzum tartım kırıldııı=((
geçenlerde üstüne bastım yanlışlıkla farketmemiştim o zaman ama kırılmış bi ayağı nasıl yapılır onu da bilmiyorum..tefali arıcam belki bişiler yapılır..
gelelim kiloma tartım kırık olduğundan ilk çıktığımda 104.8 gördüm şok oldum sonra bi daha çıktım doru olamaz diye 108 çıktı bi daha çıkınca 101 verdi yanii tartım tamamen yalancı..
bende bi kilo eksik tartan eski baskülümde buldum sonucu 105 çıktı yani artı birle 106 oluyorumm:))

yecanacım ayrı yazıiim da yukarıdaki rakamlar kafanı karıştırmasın:)))
geçen hafta:107
bu hafta:106
giden :1 kg

beyzuş ablacım sporm yok maleseef ev içinde var ama onları saymıyoduk dimi=))

çok yorgunum kızlarrrr

ayaklarımın altından alev çıkıyor...
eve yeni geldim..simitlş npeynirli güzel bir kahvaltı yaptım... oğlanların karnesini almaya gitmeden birazuyuyayım...

ama önce bildirimimi yapayım...

Spor:80 dakika
azar azar artıyor

ve geçen hafta 88.6 olan kilom bu hafta 87 1600 gram yani yaklaşık 7 margarin

herkesi tebrik ediyorum şimdiden...

hadi bana iyi gecelerrrrrrrrr

istanbuldaki kızlar acil yardım istiyorum sizlerden
temmuz 17de kuzenimin düğünü var
8 temmuzdada başka kuzenimin nişanı
nişan için basit daha günlük (evde olucağı için) , ama düğün için abiye elbise bulmam lazım nerelere bakabilirim sizce

Son düzenleme:

Ayşeciğim, AVM'lerdeki klasik mağazaları söylemeye gerek yok. Zaten onlara bakarsın, indirim de başladı galiba. Ben Beyoğlu'ndan pasajlardan birkaç kere abiye elbiseler almıştım, ama en az 5 senedir gitmiyorum, son senelerde neler var neler yok emin değilim.

Bir de bana Beyza (Leah) söylemişti; Pendik'in çarşısı sağlı sollu abiye mağazalarla doluymuş. Sayıca da çok fazlaymış, çeşit de çokmuş, fiyatlar da makulmuş. Bir arkadaşı düğün için alışveriş yaparken onu da götürmüş, böylece keşfetmiş. Ben daha görmedim, önümüzdeki haftalarda bir gün beraber de gideceğiz. Sana uzak gerçi ama deniz otobüsü ile filan gelmek istersin belki.

Son olarak da Fatih gelinlikçileri ile meşhur biliyorsun, gelinliğin yanı sıra hazır ve dikim abiye de çalışıyorlarmış.

Çok iyi bilmediğim için mışlı mişli anlattım ama belki işine yarayan bir şey çıkar :))

slm kızlar..
kilom aynı sporumda yok..

tbrikler kilo verenleri verme çalışanları.bi motivasyon lazım bana köklü bir değişiklik yapmak istiyorum..akşama kadar iyiyim yemiyorum ama akşam bi oluyo sanki kıtlıktan çıkmışım gibi aç gözlülüğümden her şeye saldırıyorum nolacak bu halim hiç bilmiyorum ..içimdeki canavara bi dur diyemedim 1 aydır off yaa

canım benim çok saol ben gelinliğimi fatihte diktirdiğim için aklıma ilk orası geldi açıkçası bi ara oraya bakıcam
bide ayhan giyim diye bi yer var bizim orda büyük beden oraya bakıcam bakalım
bulamazsam diktiricem artık napim :18::18::18:

hayırlı cumalar.
inşallah hepiniz istediğiniz sonucu almışsınızdır..
Yenacığım kilom 97,800
hepinize karşı mahcubum.ama gece atıştırmalarım yine başladı.akşamakadar bir şey yemiyorum.
bu sefer gece yiyorum.şöyle gece uyuyabilsem..normal insanlar gibi.gecem gündüzüm birbirine karışmış.
haepinize tekrar hayırlı günler..komşumla eşimi ziyaret gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…