meyracım sende bir bildirim yapsan da başlasan artık diyorum
öğlen yemek yememiştim şimdi yarım simitle peynir yedim
doymadım ama akşama allah büyük bakalım
bende 100 kiloyla hamile kaldım. 4. ayıma girdim bugün itibariyle 97 kiloya düşmüşüm. tartıda bi yanlışlık yoksabu aralar spora taktım kafayı kiloların üstüne üstüne gidiyorum sonunda kiloları bittircem
hergün 120 dakika yürüyorum hemde hızlı şekilde acaba niye halen kilo veremiyorum yediklerimi hep yazıyorum
kızlar bizim evin yanında ilköğretim okulu var, sabahtan beri saz çalıyo ve bir sanatçı şarkı söylüyo, çocuklarda cıvıl cıvıl cıvıldıyolar:)))
çocuk işte yaaa, ne kadar masumlar şu çocuklar....
hepsinin ne kadar mutlu olduğu cıvıldamalarındaki tondan belli:)
bütün çocuklara maşaallah
ilk bildirim benden sanırım
geçen hafta 105.5 kg
bu hafta 103.7 kg
yenacım ve beyzuş ablacım şimdiden ellerinize emeğinize sağlık
seni çok iyi anlıyorum. ne yapıp edip kilo veremeyenlerdenim bende. aslında doğumumdan önce çok rahat kilo alıp verebiliyodum ama şuan asla veremiyorum. hele yürüyüş falan banamısın demiyorbende öğlene pilav köfte ve karpuz yedim kendime öyle kötülük ettim ki acayip tatlı istedi canım şimdi 5-6 tane minik fıstık draje yedim...
akşama da mangal daveti çıktı öf yaa gitmesen olmaz. ekmek yemiyorum bu sefer hiç doymuyorum sanki....böle giderse hep 90 lı kilolarda kalıcam sanırım...
seni çok iyi anlıyorum. ne yapıp edip kilo veremeyenlerdenim bende. aslında doğumumdan önce çok rahat kilo alıp verebiliyodum ama şuan asla veremiyorum. hele yürüyüş falan banamısın demiyor97 kiloyum bende. ayrıca şuan rejimde yapamıyor sadece biraz yediklerime dikkat ediyorum okadar. hamileyimde :) oofff ama çok zor oluyo bu durum beni acayip sıkıntıya sokuyo
bende öğlene pilav köfte ve karpuz yedim kendime öyle kötülük ettim ki acayip tatlı istedi canım şimdi 5-6 tane minik fıstık draje yedim...
akşama da mangal daveti çıktı öf yaa gitmesen olmaz. ekmek yemiyorum bu sefer hiç doymuyorum sanki....böle giderse hep 90 lı kilolarda kalıcam sanırım...
saol cnm benim inşallahayy çocukların içine girince bana cıvıltı gibi gelmiyo valllaa , baya baya gürültü hani
ayşeee harikasınn ,bu şekilde devaammmm
sonra gelsin iki hanelerr
bende öğlene pilav köfte ve karpuz yedim kendime öyle kötülük ettim ki acayip tatlı istedi canım şimdi 5-6 tane minik fıstık draje yedim...
yenacım nasılsın:)))
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03
HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim:81: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?