evet canım bugün tartıldım ve 96,9kg çıktım.
Bugün yoğun,yorucu ve çok duygulu bir gündü..Okulda ağlamaktan şiştim desem yeridir..
Kızım okul 2.si, sınıf 1.si oldu.kürsüye çağırıp tebrik etmeleri,alkışlamaları çook duygulandım,çok gururlandım.
Beni ağlarken gören sınıf öğretmenimizde ağladı. el ele verip iki hatun ağladık :)
Yarının heyecanı, okulun bitmesi,yeni okul,yeniden yeni çevre. kızımda çok karışık..Çok komik ama. birbirmize bakıp bakıp ağlıyoruz..
ben mezun olmak istemiyorumki ben okulumu seviyorum ama..diyor.
İki yakın arkadaşıyla dışarı çıktılar hava alıp gelsinler...
Ben heralde lise ve üniversite mezuniyetinde sakinleştirici alıp giderim durum onu gösteriyor :) Allah nasip ederse.:))
Nevincim bende 85i göremicem heralde , böle 86-87 arasında sıkışıp kalacam sanırımm :18::18::18::18:
Bugün yoğun,yorucu ve çok duygulu bir gündü..Okulda ağlamaktan şiştim desem yeridir..
Kızım okul 2.si, sınıf 1.si oldu.kürsüye çağırıp tebrik etmeleri,alkışlamaları çook duygulandım,çok gururlandım.
Beni ağlarken gören sınıf öğretmenimizde ağladı. el ele verip iki hatun ağladık :)
Yarının heyecanı, okulun bitmesi,yeni okul,yeniden yeni çevre. kızımda çok karışık..Çok komik ama. birbirmize bakıp bakıp ağlıyoruz..
Ben heralde lise ve üniversite mezuniyetinde sakinleştirici alıp giderim durum onu gösteriyor :) Allah nasip ederse.
Önümüzdeki cuma eklerim tamammı canım..
vermişsin kilo değilmi.? sanki 98-99 diye hatırlıyordum...
[sıze=3]nevincim bende 85i göremicem heralde , böle 86-87 arasında sıkışıp kalacam sanırımm :18::18::18::18:
[/sıze]
[sıze=3]haftanın 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_c52:119: :81: [/sıze]
[sıze=3]haftanın 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03[/sıze]
[sıze=3]
hatanın 3.sü _________ - 1,3 kg ________ tombulkelebekim:81: :118: [/sıze]
Tebrikler arkadaşlar :) Ayşeciğim, bak ne güzel bir başlangıç yaptın; inşallah listelerde hep üst sıralarda olursun artık.HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03
HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim:81: :118:
Ben heralde lise ve üniversite mezuniyetinde sakinleştirici alıp giderim durum onu gösteriyor :) Allah nasip ederse.
tebrık ederım kızlar maşallah..
Kııızzz ayşe sen gecen haftadamı birincilikteydin benmi ole hatırlıyoruum
Egedeniz kapmışsın orta kıltuğu hadi yine iyisin valla
okadar koşturmacayla beceriyosun..
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
cnm ayşem hala merkez okul yine ama ilçem değişti samsun ilini bölmüşler aslında atakum da merkez ilçe ilkadımda merkez ilçe atakumdan ilkadım a geçtim ikiside samsun iliymiş evvel yıla kadar büyüdükçe ayrılmış okulum eve tramvayla 20 dk mesafe de yürüyerek gidilmiyor çıkmaz diyerek yazdım merkez okulu ama işte tevaffuk oldu sanırım çıkmaz dediğim okul çıktı hayır olsun bugün çok üzücü bir gündü çok alışmıştım çocuklara çok tuhaf oldum üzüldüm beynim boşaldı resmensemiranım merkezdemisin ilçeye mi atandın
yenacım ne mutlu ya sen çok duygulu çok süper bir annesin çocuklarında süper Allahım bahtından güldürsün kızımızı yarın ki sınavında da başarılar dilerim sen de mutlu ol ne güzel bir duygudur ağlama kıyamam sana sen iyi bir annesinnnn ne mutluuuuBugün yoğun,yorucu ve çok duygulu bir gündü..Okulda ağlamaktan şiştim desem yeridir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?