Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta çoğunluk kilo vermiş..Tebrikler arkadaşlar,özellikle derceye girenler..

Hepinize huzurlu ve hafif haftasonu diliyorum.

ağlama canım kıyamam ben sana
kızınıda senide çok tebrik ediyorum canım benim....

Nevincim bende 85i göremicem heralde , böle 86-87 arasında sıkışıp kalacam sanırımm :18::18::18::18:

kurtulalım artık. ben umutlu olmak istiyorum da her cuma yine ümitsizleşiyorum bilmiyorum ama olacak bir şekilde başka yolu yok...

öncelikle liste için elleine sağlık canım. hakkını helal et.

kızın için çok sevindim başarıları daim olsun inşallah...

Önümüzdeki cuma eklerim tamammı canım..
vermişsin kilo değilmi.? sanki 98-99 diye hatırlıyordum...

tamam canım, çok teşekkürler:))
evet vermişim:) hayret ettim bende, en son tartıldığımda 98küsürdüm, nasıl verdim onuda anlamadım,
aman üzümünü yiyim bağını sormayım bende canım:)

çizelgemideeee yaaaaaptım:))

ben bi yemeğimi yapıyım gidiyimde, daha akşam yemeğimi yapmadım.
hadi hepinizi öptüm, görüşürüz.

Herkese hayirli aksamlar.. bugun annemle karatay mutfagi kitabini aldik. karatay diyetine basladik. cok saglikli bir yasam oneriyor. annem kilo vermekten cok hastaliklarindan kurtulmak icin basladi. aclik hissim yok cok sukur. ama disarida ne yapabilirim bilmiyorum.onerisi olan varmi?

tebrık ederım kızlar maşallah..

Kııızzz ayşe sen gecen haftadamı birincilikteydin benmi ole hatırlıyoruum

Egedeniz kapmışsın orta kıltuğu hadi yine iyisin valla
okadar koşturmacayla beceriyosun..

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52 :119: :81:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03

HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim :81: :118:
Tebrikler arkadaşlar :) Ayşeciğim, bak ne güzel bir başlangıç yaptın; inşallah listelerde hep üst sıralarda olursun artık.

Akıllı kızını çok tebrik ederim Yarınki sınavda da başarılar dilerim. Çok iyi geçer, gönlüne göre olur inşallah. Ben anaokulunda bile yılsonu gösterisinde hüngür şakır ağladığıma göre senin ağlaman çok doğal. Ben olsam hele böyle dereceye girecek filan, küçük bir göl oluştururdum etrafımda :)))

YENA cım ellerine sağlık.....

teşekkürler... ama söylemiştim dimi listedeyim diye... yaz sonuna kadar bu hızla devam edelim hep beraber.... birbirimizi motive edelim... hem bak biz de aynı kilolardayız....

son mesajım üstüne daha bir saat uyumuştum ki eşim gelip oğlumun mezuniyet töreni olduğunu söyledi.... ne ilgili bir anneyim:)))
bu konuyu hep ben yokken konuşmuşlar...
zor yetiştik.... bu yıl sonundaki onca badireden sonra takdir ile mezun oldu 8. sınıftan.. artık liseli bir delikanlı

çok güzel bir tören hazırlanmış lise ve ortaokullara birlikte... koro, şirler..batı yakası hikayesi müzikalinin bir bölümü.... çok güzeldi.... gene boşa gitti yaptığım makyaj, ağlamaktan...:2::2::2::2::2::2::2::2:

konservatuar mezuniyeti bir başka oluyor... işte böyle...

unutmadan

KİLO VERME KONUSUNDA EYLEMLERİM DEVAM EDECEK...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52 :119: :81:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03

HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim :81: :118:

3. olmuşum 3. olmuşum Ben kilo veren herkesi kutluyorum

Yenacım ellerine sağlık HATAnın 3. olmuşum

bugün arkadaşımla yemeğe gittik öğlen ne zamandır canım çekiyodu bi güzel yedim hamburger menüyü bi tek kola lighttı.eskiden dalga geçerdim insanlarla kocaman hamburger yiyiyo ya da pasta yanında "light" kola!!ama şimdi çok mantıklı geliyo zaten o kadar kalori alıyosun bari koladan alma.zarardan kar ediyoruz bu şekilde.ayrıca sabah da 1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 salatalık ve 1 dilim kepek ekmeğinden oluşan klasik kahvaltı ettim ara öğünde de 8 badem yedim.tabii ki öğlen yediğim hamburgerden sonra bir lokma yiyecek halim yok.bakalım sabah artı çıkacak mıyım?

Yaa telefondan girince niye her giriste isik sifre istiyo?beni hatirlada diyorum halbuki! bu arada karatay diyetine basladim. ama yarin full disaridayim. nasil bespensem bilmiyorum. yokmu fikri olan. kitapta annemde kaldi. acip bakta diyenlmiorum simdi dinleniyordur belki. Varsa burda yapan bilen bi yardimci olursaniz sevinirim. bu arada umarim unutulmamisimr:-( mumkun oldukca daha sik girmeye calisicam. Selamlar erkese..

HAFTANIN SPORCULARI

ETERYA.....................240 DAK

TOMBULKELEBEKİM......200 DAK

CLUTCH.....................180 DAK

ASUMANZEYNEP..........500 DAK

TOMURCUKKK.............240 DAK

NEVZAMANSIZ.............60 DAK

GULMA......................180 DAK

FADİME02..................580 DAK

UMUTTT....................260 DAK

EGEDENİZ....................80 DAK

ECE78.......................110 DAK

HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................FADİME02.......................580 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ........................ASUMANZEYNEP................500 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................UMUTTTT........................260 DAK

Kilo veren,spor yapan;gayret eden herkesi kutluyorum...Hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlarr kilo verenleri sporda azimle başarı gösterenleri tebrik ediyorummm umarım haftayada herkez 1 er kilo vermiş olurrr

semiranım merkezdemisin ilçeye mi atandın
cnm ayşem hala merkez okul yine ama ilçem değişti samsun ilini bölmüşler aslında atakum da merkez ilçe ilkadımda merkez ilçe atakumdan ilkadım a geçtim ikiside samsun iliymiş evvel yıla kadar büyüdükçe ayrılmış okulum eve tramvayla 20 dk mesafe de yürüyerek gidilmiyor çıkmaz diyerek yazdım merkez okulu ama işte tevaffuk oldu sanırım çıkmaz dediğim okul çıktı hayır olsun bugün çok üzücü bir gündü çok alışmıştım çocuklara çok tuhaf oldum üzüldüm beynim boşaldı resmen (((((( pazartesi günü başlıyorum yeni okuluma seminerle birlikte inş....
yenacım ne mutlu ya sen çok duygulu çok süper bir annesin çocuklarında süper Allahım bahtından güldürsün kızımızı yarın ki sınavında da başarılar dilerim sen de mutlu ol ne güzel bir duygudur ağlama kıyamam sana sen iyi bir annesinnnn ne mutluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…