Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
yena ve beyzuş abla ellerinize sağlık
yenacım maşallah kızına ne büyük gurur yaşatmış size başarıları daim olsun inşallah yarınki sınavda da aynı başarıyı gösterir Allahın izniyle
semoşum yeni okulun hayırlı olsun canım
ben de bugün yoğundum arkadaşlar kızları bendeydi sabah 12 akşam 10 arası full time nerdeyse arada bikaç saat ayrıldık tabii ama genelde tüm gün beraberdir hareketli bir gündü

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52 :119: :81:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03

HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim :81: :118:

kilo veren veremeyen , spor yapan yapamayan herkesi tebrik ediyorum

YENAcım & BEYZUŞcum elinize emeğinize sağlık

öpüyorumm

Beyzuş, Yena teşekkür ederiz listeler için. Haftanın sporcuları arasında ben de yer bulmuşum, ne güsel :)) Hani bir söz var ya, "şampiyon belli, ikinci kim?" diye, bizim spor listesinin demirbaşları da belli. Ben de araya kaynamışım işte :))

Gelen giden olur mu bu saaten sonra bilmiyorum, ben gene d eortaya iyi geceler diliyorum :)) Tatlı rüyalar, iyi hafta sonları :))

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52 :119: :81:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03

HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim :81: :118:

birinci olan arkadaşlar tebrikler darısı başımıza

canım tsk ediyorum ınş hayırlı olur başlayacağım pazartesi bakalım

beyzus ellerine sağlık...
bu liste sayesinde her hafta biraz spora vakit ayırmaya, bazı zamanları değerlendirmeye başladım... teşekkürler...

canım tsk ediyorum ınş hayırlı olur başlayacağım pazartesi bakalım

Canım yeni okulun hayırlı olsun...
bir bakmışsın o kadar uğurlu gelmişki yeni okulun. incecik olmuşsun bir anda :)

Her mesajın altına imza gibi bunu yazıyorsun..
anarşik söylem söz konusu...

Yanlış anlaşılma olmasın, ortada hiiiç hasetlik falan yok..

Güzel sözleriniz,dilekleriniz için. çok ama çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım..
İyiki varsınız,iyiki hepimiz şişmanlamışsızda burda karşılaşmışız.

Göründüğü üzree yine uyku tutmadı beni..
Kızım mide bulantısı,karın ağrısı eşliğinde uykuya daldı şükür..
Minik sıpa artık gündüz uyumadığı için erkenden uyuyor..

Son düzenleme:
Derin'ciğim,nasıl gidiyor wc eğitimi.? naz hanım alışmıştır bence artık..
Sende daha fazla girmeye çalış lütfen. bak paylaşım yapmayınca geliyor kilolar...sohbetini özlüyorum kendi adıma..
Onca emeğine yazık etme derinciğim inşallah çabucak toparlanırsın...

Banu145145
,peki sen nerdesin.? arada ceee yapıp yine yok oluyorsun..Aşkolsun banu diyorum...hiiçmi özlemiyorsun,merak etmiyorsun bizi..

clootch ve arwen daha fazla paylaşım lütfen..Diğer topiğinzde attığınız adımı dahi yazarken, burda sadece cumaları gelmeniz liste kalabalığı yapıyor..

Aklıma gelmişken bunuda yazayım.:) Çok komik.:)
Okulda kızımın bir kaç öğretmeniyle konuşuyordum..Bu arada oğlumda yanımızda..bir baktım benim uşak işaret parmağının nerdeyse tümü burnunda bize bakıyor.ben çaktırmadan çektim elini,bu sefer diğer elinin parmağını olduğu gibi burnuna sokup karıştırmaya başladı :)
Tabii her ne kadar ben kamufle etmeye çalışsamda, sonunda farkedildi ve hepimiz bir anda gülmeye başladık..Biz güldük diye oğlumda zırlamaya başladı.:)

Bugün epeydir yemediğim güzel bişi yedim dondurma

İyi geceler diliyorum..Umarım uyurum...

Son düzenleme:
yenacım 3 senelik emeğinizin karşılığını alacaksınız inşallah seneye sen de benim gibi gülümseyerek hatırlarsın canım

Günaydııınnn fıstıklaaarrrr

herkese pozitif , verimli , güzel bir haftasonu olsun inşAllaaahhh

kocişimin sınav görevi vardı , onu yolladım , pc başına oturdum , yarında yine hem onun hemde benim görevimiz var yine

kahvaltıyı o gelmeden hazırlarım , o saate kadar takılayım en iyisi

Semirancıımm yeni okulun hayırlı uğurlu olsun canım , her iş te vardır bir hayır :129::129::129:

ama dönem sonu neden tayin çıktı , norm fazlası tayinlerimiydi bunlar , yoksa okullarınız ilkokul ortaokul olduğu içinmi yer değiştirdiniz ??

yinede sıkma canını bebeeemm , herşey güzel olur inşAllaahhh

YENAcım oğlanın kanuflajını bozmuşsun şekerimm , aa yazık olmuş , deşifre olmuş yavrucak

benim arkadaşın oğlu var 2 yaşında , bezine tuvaletini yapacağında koltuğun arkasına geçiyor , orda ıkına ıkına yapıyor , sonra çıkıp anne tuvaletimi yaptım diyor , annesi onu tuvalete götürse o vakitte tuvalete yapmıyor

buarada dondurma için afiyet olsun bebeemm, ben yiyorum valla napiim kahramanmaraşta yaşayıpta dondurma yemessek olmaz heralde

Son düzenleme:
BAHARRRR günaydın kuzumm

erkencisin şekerimm ? işler ne almede tatlım ? keyfin yerindedir umarım :129::129::129:

BAHARRRR günaydın kuzumm

erkencisin şekerimm ? işler ne almede tatlım ? keyfin yerindedir umarım :129::129::129:

=))) ben hep erkenciyim canım. Henüz eğitim sürecindeyiz eğlenceli boş beleş geçiyor şimdilik 18 haziran gibi işbaşı yapıcaz sanırım o zaman pek zamanım olmayacak onun için şimdi kendime zaman ayırıyorum Çok şükür benim keyfim yerinde sen nasılsın okullarda kapandı memlekete gidecekmisin yoksa yine maraştamısın :26:

Bu arada sen bilirsin sana sorayım maraş dondurması keçi sütündenmi yapılır :26::26: çok cahil hissettim kendimi

oo iyiymiş , o zaman şimdlik eğitimin tadını çıkar tatlımm

bizim okullar kapandı ama 3 haftalık 1 temmuza kadar seminerimiz var , yani daha buralardayız , temmuzdada kaynımın burda kınası adanada düğünü var , yani bizim tatil pert oldu bu yıl

canım benim dediğin gibi maraş dondurması keçi sütünden yapılır , zaten ona bu tadı kıvamı verende keçi sütüdür

bak sabah sabah aklıma düştü dondurma , yesemmi acep

Günaydın
Keyifli ve huzurlu bir hafta sonu olsun inşallah...

Bugün akşam üzeri annem babam ve kızkardeşlerim geliyor memleketten.Hafta sonu yoğunum.Babam daha gelmeden telefonda piknik planları yapmaya başladı.annem zaten geldi mi rahat durmaz.Çalışıyoruz diye birşeyler yapıp buzluğu tıka basa dolduruyor.Burda kaldığı sürece de benim kolaylıkla yapamayacağım şeyleri yapıp yedirmeye çalışıyor.Her ne kadar diyetteyim desemde ben gidince başlarsın diyor :) Eyvah eyvah diyorum kendi adıma.Diyet güm güm gümbürdeyecek :)

Ama yine de çok özledim onları Sağ salim gelsinler de bakıcam artık bozar mıyım diyeti bozmaz mıyım :)

günayydınnnn kızlarr nasılsınızzzz
kahvaltımı yaptım kızlarımla
bu arada sabah kalktım tartılayım dedim 79.500 çıktım çıktım indim çıktım gene aynı
ondan sonrada zaten duygusalım ağladım bi güzel
perşembe 3 tane kornişon yemiştim sannırım o şşirdi düünn ki tartıda
amma velakin cumaya kadar koruyabilirsem 8 yıl önce gördüğüm rakamllar olan 7 li rakamlara inmiş bulunuyorum
allahıma şükürler olsun

of yaa millet hamileliğinde bu rakamlara geliyo bense ağlanacak halime gülüyorum sanki 80 çok azmış gibi allahım inşallah normal ideal kilomada ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…