- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03
HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim:81: :118:
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................FADİME02.......................580 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ........................ASUMANZEYNEP................500 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................UMUTTTT........................260 DAK
Kilo veren,spor yapan;gayret eden herkesi kutluyorum...Hepinizi öpüyorum...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ____________ ayşe_C52:119: :81:
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ____________ egedeniz03
HATANIN 3.sü _________ - 1,3 kg ________ Tombulkelebekim:81: :118:
maşallah. tebriklerbirinci olan arkadaşlar tebrikler darısı başımıza
iyi akşamlar
yena ve beyzuş abla ellerinize sağlık
yenacım maşallah kızına ne büyük gurur yaşatmış size başarıları daim olsun inşallah yarınki sınavda da aynı başarıyı gösterir Allahın izniyle
semoşum yeni okulun hayırlı olsun canım
ben de bugün yoğundum arkadaşlar kızları bendeydi sabah 12 akşam 10 arası full time nerdeyse arada bikaç saat ayrıldık tabii ama genelde tüm gün beraberdir hareketli bir gündü
canım tsk ediyorum ınş hayırlı olur başlayacağım pazartesi bakalım
YENA cım ellerine sağlık.....
teşekkürler... ama söylemiştim dimi listedeyim diye... yaz sonuna kadar bu hızla devam edelim hep beraber.... birbirimizi motive edelim... hem bak biz de aynı kilolardayız....
son mesajım üstüne daha bir saat uyumuştum ki eşim gelip oğlumun mezuniyet töreni olduğunu söyledi.... ne ilgili bir anneyim:)))
bu konuyu hep ben yokken konuşmuşlar...
zor yetiştik.... bu yıl sonundaki onca badireden sonra takdir ile mezun oldu 8. sınıftan.. artık liseli bir delikanlı
çok güzel bir tören hazırlanmış lise ve ortaokullara birlikte... koro, şirler..batı yakası hikayesi müzikalinin bir bölümü.... çok güzeldi.... gene boşa gitti yaptığım makyaj, ağlamaktan...:2::2::2::2::2::2::2::2:
konservatuar mezuniyeti bir başka oluyor... işte böyle...
unutmadan
KİLO VERME KONUSUNDA EYLEMLERİM DEVAM EDECEK...
cnm ayşem hala merkez okul yine ama ilçem değişti samsun ilini bölmüşler aslında atakum da merkez ilçe ilkadımda merkez ilçe atakumdan ilkadım a geçtim ikiside samsun iliymiş evvel yıla kadar büyüdükçe ayrılmış okulum eve tramvayla 20 dk mesafe de yürüyerek gidilmiyor çıkmaz diyerek yazdım merkez okulu ama işte tevaffuk oldu sanırım çıkmaz dediğim okul çıktı hayır olsun bugün çok üzücü bir gündü çok alışmıştım çocuklara çok tuhaf oldum üzüldüm beynim boşaldı resmen(((((( pazartesi günü başlıyorum yeni okuluma seminerle birlikte inş....
yenacım ne mutlu ya sen çok duygulu çok süper bir annesin çocuklarında süper Allahım bahtından güldürsün kızımızı yarın ki sınavında da başarılar dilerim sen de mutlu ol ne güzel bir duygudur ağlama kıyamam sana sen iyi bir annesinnnn ne mutluuuu
Aklıma gelmişken bunuda yazayım.:) Çok komik.:)
Okulda kızımın bir kaç öğretmeniyle konuşuyordum..Bu arada oğlumda yanımızda..bir baktım benim uşak işaret parmağının nerdeyse tümü burnunda bize bakıyor.ben çaktırmadan çektim elini,bu sefer diğer elinin parmağını olduğu gibi burnuna sokup karıştırmaya başladı :)
Tabii her ne kadar ben kamufle etmeye çalışsamda, sonunda farkedildi ve hepimiz bir anda gülmeye başladık..Biz güldük diye oğlumda zırlamaya başladı.:)
Bugün epeydir yemediğim güzel bişi yedim dondurma
İyi geceler diliyorum..Umarım uyurum...
BAHARRRR günaydın kuzumm
erkencisin şekerimm ? işler ne almede tatlım ? keyfin yerindedir umarım :129::129::129:
=))) ben hep erkenciyim canım. Henüz eğitim sürecindeyiz eğlenceli boş beleş geçiyor şimdilik18 haziran gibi işbaşı yapıcaz sanırım o zaman pek zamanım olmayacak onun için şimdi kendime zaman ayırıyorum Çok şükür benim keyfim yerinde sen nasılsın okullarda kapandı memlekete gidecekmisin yoksa yine maraştamısın :26:
Bu arada sen bilirsin sana sorayım maraş dondurması keçi sütündenmi yapılır :26::26:çok cahil hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?