Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

Kilo veren, veremeyen ve azimle sporunu yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Biz de bu azim varken hangi kilo direnebilirki.

YENA, Dün kızınla ilgili yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ben de. Allah başarılarını bir ömür daim etsin kızının. Eminim seni birçok kez daha onurlandıracaktır bu hayatta. Ne mutlu sana böyle güzel bir evladın var.

Bir sürü öğretmen arkadaş var aramızda sanırım, tüm anneler ve öğretmenler de güzel bir tatil geçirir inşallah.

Hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere.

benimde babam geliyo bizi götürecek haftaya kızlarla eşimi burda 40 gün burakıcam çok canım sıkılıyo o ilişik kesip gelecek acayip duygusalım bu ara bi eşya sarıyom bi burun çekiyomm
offf hayırlısını versin allahım evimi yerleştirseydim hayırlısıyla rahatlıcam amma daha 2 ay var daha

GÜNAYDIN KIZLARR...

DÜN AKŞAM SAAT 9 DA ANCAK PİKNİK HAVASINA GİRDİK İİŞTEN ÇIK HAZIRLIK YAP SAHİLE GİT... AMA ÇOK EĞLENDİK.VOLEYBOL FUTBOL YAKANTOP ALLAH NE VERDİYSE KOŞTUK DURDUK YEMEKTEN SONRA ERİMİŞMİDİR BİLEMEM YEDİM ÇÜNKÜ... AMA ÖYLE ÇOK YORGUNUM Kİ DÖKÜLÜYORUM RESMEN HAREKETSİZLİKTEN HAMLAMIŞIZ RESMEN AMA BEN BAYA ATİKTİM YANİ HERKESTEN ÇOK KOŞTUM BU CÜSSEYLE BİZİMKİLERDEN TAM NOT ALDIM...

Ebru ailenin gelmesine çok sevindim canım gurbeti çeken bilir

Semiran canım sen hangi okula atandın bi söyle bakiyim kıs yoksa benim okuduğum okulmu Sana tramvayla 20 dk ve ilkadımda deyince öle hissetim nedense...Hakkında hayırlısı olsun canım...

Akşam sünnet düğününe gidicem yarında eşimin halasına kahvaltıya davetliyim uff yemesen olmuyor yine kilo veremem.. plan yaptım akşama bişey yemem zaten yarım saat görünürüz eşimin iş arkadaşı. Yarında yanımda eltimde olacak kız çubuk gibi sinirim bozuluyor yahu...eşim işe gidicek bende bahane uydurup gitmesem diyorum neyse bakıcaz artık.bide yürüme mesafesinde halası mazeret te yokki...

ayy ne çok konuştum sabah sabah..sbs ye giren öğrencilere başarılar dilerim Rabbim zihin açıklığı versin..

Nevincimm ne güzel tam not almışın , çocuklar gibi şen olmuşunn , ooohh hayat ne güzel ne güzel

bebişimm kavuşacaksın kocişine tekrardan Allahın izniyle , sıkma canını :129::129::129:

79.500 süper olmuş yaaa, hadi hadi gördün 70 leri kenarındann , oohhh miisss gibii

teşekkürederim inşallahhhhhhh valla sevindirik oldum kız ben 7 leri 8 yıldır görmüyorum büyük kızım 8 yaşında 78le hamile kaldım zatende 73 lede evllendimmmm ayy o zaman kaynanam ne laf ederdi kiloluyum diye kahvaltıda ekmekleri önümden çekerdi bende yedikce yerdim gıcıklına oğluna zayıf gelin hayali varmış düğünlere bile götürmezdii şimdik 2. yi aldı bakalım bununda boyu kısa diye taktı neyse 10 yıl benle uğraştı 10 yılda öbürüyle uğraşsın bakalım

aahha ahha devran döndü kadın menopoza girdi aldıkca aldı şimdi o kilolu ben zayıf nası zayıflıyon diye soruyooo hıhhh

benda varııımmm... 95,40 le... :)))

hoşşşş geldiiinnnnnnnn evlimisin bekarmısınn nası ulaştın kilocuklarına

Son düzenleme:
slm kızlar herkese güzel hafta sonu evdeyim AYDIN yanıyor bayılıcammm tam deniz havası neyse tatile az kaldı 25 de tatildeyim

Kızlaaaar Ayhan Ercanın show tvde saba tümerde anlattığı çayı duyanlar varmıııı adamın biri 5 ayda 36 kilo vermiş

İçindekiler = mate çayı,beyaz bilye kekik, çobançökerten, barut ağacı kabuğu, yeşilçay, sinirliot , biberiye , funda yaprağı , cinnema. Hepsinden birer tutam koyuluyor Demleme usulü 7 dakka demleyin dedi.

İnsülin direncinede iyi geliyormuş şöyle bir site buldum güvenebilirmiyim bilmiyorum ama almayı düşünüyorum bitkileri

9 Hayat Çayı (5 ayda 36 kilo verdiren çay), 9 Hayat Çayı (5 ayda 36 kilo verdiren çay) bitkisel tedavi

hoşgeldin aramıza hamileyken ilk aylarda bende kilo verip 6. aydan sonra birden alanlardanım
ikizlerimde 25 kilo almıştım o kiloları halen veremedim 14 senedir savaşıyorum

yenacım kızını tebrik ederim benim küçük kızımda okulu bittirince ben ondan çok aglamıştım

Alinti yapmistim ama gelmemis..tombul kelebekim cay ilgimi cekti.ama ne yalan soyliim korktumda yania:)gecekten ise yararsa denemek isterim aslinda..
bu arada bugunumu nasil gecirecegim diye korkarken guzel gecti. sifir kacamak super irade ile:) birazdan size gunumun monusunu paylasicam..

beybilerrr bu topic neden bu kadar sessiz ve başıboş yaavvv, aaa bak velilerinize devamsızlık mektubu yazacam haaaa

kocişle çıktık , 1.5 saat yürüdük geldikk , oohhh miisss

yenacım 3 senelik emeğinizin karşılığını alacaksınız inşallah seneye sen de benim gibi gülümseyerek hatırlarsın canım

İnşallah asucuğum..

Fen çok zorlamış kızımı. matematikten boşu varmış..Kİtapçığı bir saat sonra alın dedi okul.. ama evimize epey uzaktı sınava girdiği okul..
Beklemedik artık, oğlanda çok sıkıldı çünkü..Pazartesi gidip alıcaz kitapçığı o zaman bakalım duruma...
Yarın gazetelerde verir büyük bir ihtimal..

Yena kizini tebrik ederim...insan kendi 1. Olsa bu kadar sevinemez di mi...

aynen öyle. zamanında bizimde az buçuk başarılarımız oldu :) ama ne bu kadar övgü aldık,nede dediğin gibi böylesi sevinç oldu..

Bana nedense inandırıcı gelmiyor baharcığım...Benim izleyip anladığım özel hiç bir şey yapmadan sadece bu çayı içerek zayılamış eleman..
Ama mümkün değil gibi geliyor bana....
Gerçi ben bişey demiyeyim dönde verdiğin kiloya bak dersiniz.:)

efendim günaydın lar olsun herkez e açılış bu gün benden kızlar kendine bile söylemekten korkuyorum ama bu defa cok kararlıyım inşallah yüzümün akıyla çıkarım i

Benim dinlediğim kadaryla rejimde yapmış Yenacım ama 5 ayda 36 kilo çok fazla rejim yaparak verilemez öyle üçgen bi vucududa yoktuki adamın sporla verdi diyim çay yaradı demek. Ayrıca nedense ben bu Ayhan Ercana güveniorum facebooktan 3-4 kere soru sordum cevap verdi valla bu çay olayınıda sordum yanıt bekliyorum ona göre alıcam funda yaprağı mate yeşilçay biberiye kekik hepimizin bildiği ve 5i 1yerlerle içtiğimiz şeyler diğerlerinin herhangibir yan etkisi olurmu onu bilmek lazım. Cinnema dediği bitki vucuda alınan şekerin %30nun emilmesini engelliyormuş ben sırf bu şeker olayım için kullanmak istiyorum :26:

Haaaa bu arada Ayhan Ercan dediki eğer 21 gün boyunca şekerli hiçbirşey yemezsen vucudun artık tatlı birşey istemez dedi. 21 günlük Şeker orucuna gircem.

Son düzenleme:
güüüünnayyydıııınnnnn nasılsınızzzzzzz bakemmm
kimsecikler yokk kahvaltı öncesi tartıldım şimdik kahvaltı hazırlıcam eşim görevden gelecek çok şükür
detaylı kahvaltı hazırlanıyo onun içn inşallahh cozutmam 8 li rakamları görmek emiyorum çünkiii birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…