GÜNAYDIN KIZLARR...
DÜN AKŞAM SAAT 9 DA ANCAK PİKNİK HAVASINA GİRDİK İİŞTEN ÇIK HAZIRLIK YAP SAHİLE GİT... AMA ÇOK EĞLENDİK.VOLEYBOL FUTBOL YAKANTOP ALLAH NE VERDİYSE KOŞTUK DURDUK YEMEKTEN SONRA ERİMİŞMİDİR BİLEMEM YEDİM ÇÜNKÜ... AMA ÖYLE ÇOK YORGUNUM Kİ DÖKÜLÜYORUM RESMEN HAREKETSİZLİKTEN HAMLAMIŞIZ RESMEN AMA BEN BAYA ATİKTİM YANİ HERKESTEN ÇOK KOŞTUM BU CÜSSEYLE BİZİMKİLERDEN TAM NOT ALDIM...
Ebru ailenin gelmesine çok sevindim canım gurbeti çeken bilir
Semiran canım sen hangi okula atandın bi söyle bakiyim kıs yoksa benim okuduğum okulmu Sana tramvayla 20 dk ve ilkadımda deyince öle hissetim nedense...Hakkında hayırlısı olsun canım...
Akşam sünnet düğününe gidicem yarında eşimin halasına kahvaltıya davetliyim uff yemesen olmuyor yine kilo veremem.. plan yaptım akşama bişey yemem zaten yarım saat görünürüz eşimin iş arkadaşı. Yarında yanımda eltimde olacak kız çubuk gibi sinirim bozuluyor yahu...eşim işe gidicek bende bahane uydurup gitmesem diyorum neyse bakıcaz artık.bide yürüme mesafesinde halası mazeret te yokki...
ayy ne çok konuştum sabah sabah..sbs ye giren öğrencilere başarılar dilerim Rabbim zihin açıklığı versin..
benimde babam geliyo bizi götürecek haftaya kızlarla eşimi burda 40 gün burakıcam çok canım sıkılıyo o ilişik kesip gelecek acayip duygusalım bu ara bi eşya sarıyom bi burun çekiyomm
offf hayırlısını versin allahım evimi yerleştirseydim hayırlısıyla rahatlıcam amma daha 2 ay var daha
günayydınnnn kızlarr nasılsınızzzz
kahvaltımı yaptım kızlarımla
bu arada sabah kalktım tartılayım dedim 79.500 çıktım çıktım indim çıktım gene aynı
ondan sonrada zaten duygusalım ağladım bi güzel
perşembe 3 tane kornişon yemiştim sannırım o şşirdi düünn ki tartıda
amma velakin cumaya kadar koruyabilirsem 8 yıl önce gördüğüm rakamllar olan 7 li rakamlara inmiş bulunuyorum
allahıma şükürler olsun
of yaa millet hamileliğinde bu rakamlara geliyo bense ağlanacak halime gülüyorum sanki 80 çok azmış gibi allahım inşallah normal ideal kilomada ulaşırım
Bende buradayım 95,40 olarak..
teşekkürederim inşallahhhhhhh valla sevindirik oldum kız ben 7 leri 8 yıldır görmüyorum büyük kızım 8 yaşında 78le hamile kaldım zatende 73 lede evllendimmmm ayy o zaman kaynanam ne laf ederdi kiloluyum diye kahvaltıda ekmekleri önümden çekerdi bende yedikce yerdim gıcıklına oğluna zayıf gelin hayali varmış düğünlere bile götürmezdii şimdik 2. yi aldı bakalım bununda boyu kısa diye taktı neyse 10 yıl benle uğraştı 10 yılda öbürüyle uğraşsın bakalımNevincimm ne güzel tam not almışın , çocuklar gibi şen olmuşunn , ooohh hayat ne güzel ne güzel
bebişimm kavuşacaksın kocişine tekrardan Allahın izniyle , sıkma canını :129::129::129:
79.500 süper olmuş yaaa, hadi hadi gördün 70 leri kenarındann , oohhh miisss gibii
benda varııımmm... 95,40 le... :)))
hoşgeldin aramıza hamileyken ilk aylarda bende kilo verip 6. aydan sonra birden alanlardanımbende 100 kiloyla hamile kaldım. 4. ayıma girdim bugün itibariyle 97 kiloya düşmüşüm. tartıda bi yanlışlık yoksadiyet yapamıyorum. ama yediklerime dikkat ediyor ve akşam 6 dan sonra asla yemek yememeye çalışıyorum. umarım çok daha fazla kilo almam. ilk çocuğumda 30 kilo almıştım veremedim sonra
Bugün yoğun,yorucu ve çok duygulu bir gündü..Okulda ağlamaktan şiştim desem yeridir..
Kızım okul 2.si, sınıf 1.si oldu.kürsüye çağırıp tebrik etmeleri,alkışlamaları çook duygulandım,çok gururlandım.
Beni ağlarken gören sınıf öğretmenimizde ağladı. el ele verip iki hatun ağladık :)
Yarının heyecanı, okulun bitmesi,yeni okul,yeniden yeni çevre. kızımda çok karışık..Çok komik ama. birbirmize bakıp bakıp ağlıyoruz..
ben mezun olmak istemiyorumki ben okulumu seviyorum ama..diyor.
İki yakın arkadaşıyla dışarı çıktılar hava alıp gelsinler...
Ben heralde lise ve üniversite mezuniyetinde sakinleştirici alıp giderim durum onu gösteriyor :) Allah nasip ederse.
yenacım 3 senelik emeğinizin karşılığını alacaksınız inşallah seneye sen de benim gibi gülümseyerek hatırlarsın canım
Yena kizini tebrik ederim...insan kendi 1. Olsa bu kadar sevinemez di mi...
Kızlaaaar Ayhan Ercanın show tvde saba tümerde anlattığı çayı duyanlar varmııııadamın biri 5 ayda 36 kilo vermiş
İçindekiler = mate çayı,beyaz bilye kekik, çobançökerten, barut ağacı kabuğu, yeşilçay, sinirliot , biberiye , funda yaprağı , cinnema. Hepsinden birer tutam koyuluyor Demleme usulü 7 dakka demleyin dedi.
İnsülin direncinede iyi geliyormuşşöyle bir site buldum güvenebilirmiyim bilmiyorum ama almayı düşünüyorum bitkileri
9 Hayat Çayı (5 ayda 36 kilo verdiren çay), 9 Hayat Çayı (5 ayda 36 kilo verdiren çay) bitkisel tedavi
Bana nedense inandırıcı gelmiyor baharcığım...Benim izleyip anladığım özel hiç bir şey yapmadan sadece bu çayı içerek zayılamış eleman..
Ama mümkün değil gibi geliyor bana....
Gerçi ben bişey demiyeyim dönde verdiğin kiloya bak dersiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?