Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm güzeller:))

güzel bi hafta sonu diliyorum kerkeslere hoplayın.zıplayın.koşun.tırmanın.yuvarlanın kısacası çıldırınn
bütün kötü enerjileri atıp yarın güzel bi güne başlıyalım

yaa inşallah bu hafta 85i ucundada olsa azıcık görürüm:26::26::26:

Hımmm ben demekki kulağım dışında başka yerimle dinlemişim yine.

Funda yaprağı bol bol işettiriyor.Mate tok tutuyormuş. içlerinden bir ot, cır cıra neden oluyormuş..su kaybı için,pardon zayıflamak için bir sürü neden .:)))

Biraz geç oldu ama günaydınn güzelleerrrr

Eklentiler

• $günaydýn.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 31
sınav görevinden geldim , kocişimle kahvaltı yaptım , şimdide keyif çayı içiyorumm , buyrun gelinn

Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak sizlere. Takımlar halinde yarışıyoruz cuma zayıflama yarışmasında ama bu kiloya göre ayrılan topic'ler hakkında hiç bilgim yok. Burada sadece paylaşımda mı bulunuyorsunuz ya da cuma zayıflama yarışmasında olduğu gibi yarışma gibi bir durum mu var?

Merhaba,

Takımlar gibi ilerliyor burasıda..PAylaşım ve bildirim şartı var.hem takımda hemde burda yarışan arkadaşımızda var içimizde..

Çoğumuz yıllardır tanıyoruz birbirimizi güzel dostluklar oluşturduk aramızda..yeni gelen üyelerde hemen adapte oluyor..Rekabetten öte güzel bir dayanışma ile yarışıyoruz nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor :)

selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum

Ekincik bebeginitebrik ederim. Allah ayirmasin

Kizlar biz bulusma olayinda top yaptik. Umutla eşli çocuklu kahvaltiya gittik bugun :)

Selam kizlaaaaaaar ben döndüm türkiyeden :)
tartilmaya yeminle korkuyorum, cünkü türkiyede hiiiicmi hic dikkat edemedim malesef
artik yarin felan tartilcam korkunun ecele faydasi yok sil bastan baslicam ooooofffffffff

Selamm yavrulaarr , kocişle 1.5 saat yürüdük geldik , dün yeşil mercimekli patlıcan vardı , ondan lüplettim küçük 1 tabak , yanındada ayran içtim

aynen YENAcım oluyor , nasıl oluyor bilmiyoruz ama hakkaten çooookk güzel oluyorr

selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum

tartilmaya yeminle korkuyorum, cünkü türkiyede hiiiicmi hic dikkat edemedim malesef
artik yarin felan tartilcam korkunun ecele faydasi yok sil bastan baslicam ooooofffffffff

Sultancım hoşgeldin datlımm , tatilin nasıldı , gerçi memleket olurda kötü olrmu hiçç

hadi bakalım bi an önce tartıl ve dön aramıza :129::129::129:

öptüümm

sagol canim tatil iyidi fena degildi,
tartilcam haftaya artikin

slmmmm kızlar bugün sabah kavaltıda sigara böregi patatesli yumurta çökelekli salata tereyag bal yandımmmm ama az yedim hepsinden yemedim öglen kayınvaldem geldi kıymayla hadikızım güzel bişeyler yap yiyelim yaptım mı mantı yedim yarım tabak kadın tutturdu yarında işkembe alalım yiyelim diye buldu yemek yapan enayi sürekli bişey istiyo deli edecek beni zorla ikna ettim yapmıcam siz yapın o zaman dedim iyi siz bilirsiniz dedi eşim nakilli diyom yasak diyorum kadın ısrarla alalım diyo

Analı babalı,sağlıkla büyüsün Ediz bebek..
Maşallah ikinize..

Hoşgeldin,

benim aklımda 2 hafta diye kalmış iznin..Gelmeyeceksin artık diye düşündüm.:)
son alınan kilolar hızla gidiyor rahat ol..

Birliktemi oturuyorsunuz.?

Ekincik bebeginitebrik ederim. Allah ayirmasin

Kizlar biz bulusma olayinda top yaptik. Umutla eşli çocuklu kahvaltiya gittik bugun :)

Ne güzel olmuş, çok iyi etmişsiniz..
Dostluğunuz daim olsun..

hayır birlite degiliz ama yakınız fırsat buldukça bizde bizde kalmak istiyo bende bişey demiyorum kal filan diye

Asumanzeynep uğramamış bugün..Genelde her gün uğrardı..:26:

mmery,nasılsın,iyisin değilmi.?

YENAcımm bende iyiyiimmm

Çok sevindim iyi olmana :) Genelde hep burdasın ve çok pozitisin,iyi olduğunu hissettiriyorsun..
İyiki burdasın sende..
Mmery'i bir kaç gündür görmedim ya o yüzden sordum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…