Benim dinlediğim kadaryla rejimde yapmış Yenacım ama 5 ayda 36 kilo çok fazla rejim yaparak verilemez öyle üçgen bi vucududa yoktuki adamın sporla verdi diyim çay yaradı demek. Ayrıca nedense ben bu Ayhan Ercana güveniorum facebooktan 3-4 kere soru sordum cevap verdi valla bu çay olayınıda sordum yanıt bekliyorum ona göre alıcam funda yaprağı mate yeşilçay biberiye kekik hepimizin bildiği ve 5i 1yerlerle içtiğimiz şeyler diğerlerinin herhangibir yan etkisi olurmu onu bilmek lazım. Cinnema dediği bitki vucuda alınan şekerin %30nun emilmesini engelliyormuş ben sırf bu şeker olayım için kullanmak istiyorum :26:
Haaaa bu arada Ayhan Ercan dediki eğer 21 gün boyunca şekerli hiçbirşey yemezsen vucudun artık tatlı birşey istemez dedi. 21 günlük Şeker orucuna gircem.
Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak sizlere. Takımlar halinde yarışıyoruz cuma zayıflama yarışmasında ama bu kiloya göre ayrılan topic'ler hakkında hiç bilgim yok. Burada sadece paylaşımda mı bulunuyorsunuz ya da cuma zayıflama yarışmasında olduğu gibi yarışma gibi bir durum mu var?
Merhaba,
Takımlar gibi ilerliyor burasıda..PAylaşım ve bildirim şartı var.hem takımda hemde burda yarışan arkadaşımızda var içimizde..
Çoğumuz yıllardır tanıyoruz birbirimizi güzel dostluklar oluşturduk aramızda..yeni gelen üyelerde hemen adapte oluyor..Rekabetten öte güzel bir dayanışma ile yarışıyoruz nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor :)
selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum
Selam kizlaaaaaaar ben döndüm türkiyeden :)
tartilmaya yeminle korkuyorum, cünkü türkiyede hiiiicmi hic dikkat edemedim malesef
artik yarin felan tartilcam korkunun ecele faydasi yoksil bastan baslicam ooooofffffffff
IRKÇILIK YAPAN KADINA MÜKEMMEL İNSANLIK DERSİ (GERÇEK YAŞANMIŞ OLAY ) - YouTube
Güzel bir video, vaktiniz varsa izleyin...Uçak personeli ödül almış o yıl..
Selamm yavrulaarr , kocişle 1.5 saat yürüdük geldik , dün yeşil mercimekli patlıcan vardı , ondan lüplettim küçük 1 tabak , yanındada ayran içtim
aynen YENAcım oluyor , nasıl oluyor bilmiyoruz ama hakkaten çooookk güzel oluyorr
Sultancım hoşgeldin datlımm , tatilin nasıldı , gerçi memleket olurda kötü olrmu hiçç
hadi bakalım bi an önce tartıl ve dön aramıza :129::129::129:
öptüümm
selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum
Selam kizlaaaaaaar ben döndüm türkiyeden :)
tartilmaya yeminle korkuyorum, cünkü türkiyede hiiiicmi hic dikkat edemedim malesef
artik yarin felan tartilcam korkunun ecele faydasi yoksil bastan baslicam ooooofffffffff
slmmmm kızlar bugün sabah kavaltıda sigara böregi patatesli yumurta çökelekli salata tereyag bal yandımmmmama az yedim hepsinden yemedim öglen kayınvaldem geldi kıymayla hadikızım güzel bişeyler yap yiyelim yaptım mı mantı yedim yarım tabak kadın tutturdu yarında işkembe alalım yiyelim diye buldu yemek yapan enayi sürekli bişey istiyo deli edecek beni zorla ikna ettim yapmıcam siz yapın o zaman dedim iyi siz bilirsiniz dedi eşim nakilli diyom yasak diyorum kadın ısrarla alalım diyo
Ekincik bebeginitebrik ederim. Allah ayirmasin
Kizlar biz bulusma olayinda top yaptik. Umutla eşli çocuklu kahvaltiya gittik bugun :)
Analı babalı,sağlıkla büyüsün Ediz bebek..
Maşallah ikinize..
Hoşgeldin,
benim aklımda 2 hafta diye kalmış iznin..Gelmeyeceksin artık diye düşündüm.:)
son alınan kilolar hızla gidiyor rahat ol..
Birliktemi oturuyorsunuz.?
Asumanzeynep uğramamış bugün..Genelde her gün uğrardı..:26:
mmery,nasılsın,iyisin değilmi.?
YENAcımm bende iyiyiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?