Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim iyi olmana :) Genelde hep burdasın ve çok pozitisin,iyi olduğunu hissettiriyorsun..
İyiki burdasın sende..
Mmery'i bir kaç gündür görmedim ya o yüzden sordum canım..

sağol kuşumm , o senin pozitifliğinden kaynaklanıyor

amaannn bende geliyom geliyom geliyom kimsecikler yok , takılıyom kendi başıma gidiyom

Meryem az önce online dı ama ses etmiyo zannımca

MERYEEEMMM nerdeesssiiinn ??

buarada ELİF (BUTTERFLYELF) nerelerde yahuuu ??

Evet bende Elif'i soracaktım size..Özelden görüşeniniz varsa bizide haberdar edin..
Heralde yoğun ders çalışıyordur diye düşünüyorum...

Evet bende Elif'i soracaktım size..Özelden görüşeniniz varsa bizide haberdar edin..
Heralde yoğun ders çalışıyordur diye düşünüyorum...

en son istanbuldan geldiğinde bi mesajlaşmıştık , sonrasında ses soluk yok , dediğin gibi ders çalışıyordur muhtemelen , Özlemde(ÖZKA) zannımca aynı tempodadır , neyse bitsin şu sınav , rahat rahat takılırlar inşAllahh :129::129::129:

mmery,nasılsın,iyisin değilmi.?

Yena cım öncelikle ana özürlerimi sunmak istiyorum...
perşembeden beri telefon kablomuzda bir sorun vardı netimiz çalısmıyordu

ah bende hep evdeyim braz fenalardayım haber de veremedim liste için
ama üzgünüm çokk

ama şimdi sizlere bir müjde versem affettirirmiyim kendimi acaba

iyi geceler kızlar
piknikteydik 2 aile gittik çok güzeldi ama çoooook yedim göbeğim benden önce gidiyor şu anda:18:

geldim Aynurummm geldim

ama sizleri de çok özledim

ah biraz bekletip merakları artıracaktım ama asuman ablacım öle bir blöf yaptı ki emir demiri kesti

ozaman peki şimcik yazıorum

Bir yandan LEon'u izliyorum bir yandan ekranı yeniliyorum.:)
Hala meryem bacı yazmadı bişi...

Ben hamileyimmmmmmmmmm
Allah ıma şükürler olsun..

bir pkoslu olarak 2 yıllık bir tedavinin ardından şeytanın bacagını kırdım ve ilkkes hamileyim..
baya zamandır içimde tuttum ama pıtpıtları duymadan kendim bile inanamayacaktım çünkü

8.haftayı bitiriyorum ve gecte olsa kalpatışlarını duydum ve hayatımdaki en byük sevinci yaşadım..
geç döllenmeymiş benm gbi geç yumurtlayan bir kadın için normal ama geriden gelmesi çok korkutuyordu beni:18:

Burda bebek hasreti çeken çok arkadaşım var..önce yazsam mı die çok düşündüm kmseyi incitmek istemedim ama sonra dedim mucizelere inansınlar..demek Allah ım isteyince oluyormuş..

troidlerimle,pkosumla,adet düzensizliğimle,hormonlarımla,yumurtlayamamamla,insülin direncimle ve kilolarım ile savaşırken hayatta olmayacak bir sey oldu benim için...HAYAT a yeniden tutunma sebebim oldu...

sizlere de umut olurum inşallah

ben her gece dua ediyorum isteyen tüm arkadaşlarıma..ne olur sizlerde bana eksik etmeyin dualarınızı..
bu mucizem sürsün..

İzmir artık çok ısındı..Deniz zamanı geldi çattı..Bu yazda diğer yazlar gibi şişkoyum maalesef...

OOLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYY , süper bi haber bu canım benimm , inan çoooooookkkkkkkk mutlu oldum , RAbbbimm sağ salim , sağlıklı bir şekilde bebişinize kavuşmanızı nasip etsin inşAllahhh

amin amin.. adına çok sevindim.. sürecek inşalah..

beklediğime değdi meryemcim aslında içimden geçen buydu ama sen söyleyince çok heyecanlandım yine de
Allahım a şükürler olsun darısı isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah
sen de sağlıkla kavuş bebişine inşallah dualarımız sizinle tabii ki
topiğimizin bir bebeği daha olacak maşallah ne bereketli topiğiz maşallah
çoook tebrik ediyorum canım çok sevindim

ah neler yazacaktım neler vardı aklımda ama yarım yamalak cümleler kurmuşum...
heyecanımı affedin

hem şu avatarımdaki gibi uçanbalonlarımla hoplaya zıplaya yürüyorum..hemde çok duygusalım..
böle hemen ağlıyorum

Herşey çok iyi olacak inşallah..Sağlıkla bebeğinle buluşacaksın..
Diğer anne olmak isteyen arkadaşlarımızda bir an önce müjdeli haber verirler bize..
Çok sevindim canım.

Sana artık ayrı liste hazırlayalım, kilo alma listesi :)

Son düzenleme:
OOLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYY , süper bi haber bu canım benimm , inan çoooooookkkkkkkk mutlu oldum , RAbbbimm sağ salim , sağlıklı bir şekilde bebişinize kavuşmanızı nasip etsin inşAllahhh

amin amin.. adına çok sevindim.. sürecek inşalah..

ah canlarım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
bu benm ve eşimin hayattaki en büyük arzumuzdu..hala inanamıyoruz..hep şükrediyoruz..

Allah ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
yaşayan annelerinde meleklerini korusun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…