Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyarbakırlının biri tepeye çıkmış dua ediyomuş -ALLAH ım bana para ver ,ev aliyem araba aliyem,arsa aliyem diye dua ederken bir anda deprem olmuş. Adam paldır küldür yere yuvarlanmış. Adam kalkıp ellerini açmış; -ALLAH ım vermisen vermisen niye kızisen. kızisende niye itisen :))

aaaaa olmazzzz benden kurtulmazsınız

yine de dikkat ediyorum öle ekmekti makarnaydı pilavdı tatlıydı uzak duruyorum hatta eskısınden daha uzak...

çünkü bebegiminde sağlığı için dikkat etmeliyim

ben ne yazıkki canı ne istese istedigi kadar yiyebilecek o şanslı hamişlerden olamayacağım..
eee 50-60kg olsam 30 kg da alsam koymazdı ama artık cısss:18:

hayirli olsun caniiiiiiiiim cok sevindim, allah saglikla kucaga almayi nasip etsin

2 bucuk hafta gittiydik :) ama sinavlarim vardi bugun geldim eve, yani 3 hafta diyebiliriz,
ay insallah veririm ya, gerci nekadar aldim onuda bilmiyorum daha, tartilmadim henüz korkuyooooooooom :S

diyarbakırlının biri tepeye çıkmış dua ediyomuş -ALLAH ım bana para ver ,ev aliyem araba aliyem,arsa aliyem diye dua ederken bir anda deprem olmuş. Adam paldır küldür yere yuvarlanmış. Adam kalkıp ellerini açmış; -ALLAH ım vermisen vermisen niye kızisen. kızisende niye itisen :))

diyetisyene devam edecekmisin.?

Gebelikte beslenme çok önemli iyi yapıyorsun..süt ürünleri,meyve,balık, bol bol tüket..Şimdi semizotu zamanı onu bol bol ye yoğurtlayıp ye mis gibi...
Ama sen sevmiyordun değilmi.? yanlışmı hatırlıyorum...

Son düzenleme:
BANA AYŞE DERLER

Soyguncunun biri bir bankaya girer, herkesi rehin alır.Daha sonra rehinlerin fazla olduğunu görünce bir kaç kişiyi öldürmeye karar verir ve herkese adını sorar. ali nin yanındaki kadına sorar: adın ne ?
-ayşe
-benim annemin adıda ayşe der soyguncu, kadını bırakır ve aliye sıra gelir.
-senin adın ne diye sorar
-adım ali , ama arkadaşlar bana ayşe der.

diyetisyenimde paketim bitmişti..daha yenilemedim..
aslında ciddi ciddi düşünüyorum ama biraz daha geçse daha ii olur diyorum..

şöle 4-5 aylık olayımda bir ozaman başlarım sanırım..
süt 3 yasımda bir bırakmısım b,r daha içmemişim

ama bolca ayran,yogurt tüketiyorum..peynirlerle de aram yok

evet pek semizotu ile aram yok ama belki kendim yaparsam severim

offf off amma da çok şey seçiyorum..hepte faydalıları nedense((

PEKİ GÜZELLER BENDE KAÇAYIM..İİ GECELER..

Son düzenleme:

maşaallah diyelim....

selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum

hayırlı olsun canım bebeğin...
Allah analı babalı büyütsün inşaallah....

ne kadar güzel bi haber:))
hayırlı olsun tatlım, Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim inşaallah canım.

[]
sabah saah ağlattın beniii allah isteyen herkeze versinnnn inşallahhhhhhhhh
kiloda problem etme diyetsyene gittim 2. de 12 kilo ile bitirdim allah yardımcın olsun heycanlı 9 ay tadını çıkart allahhın iznizyle kucağına alırsın inşallah bisürü teyzesi varr büyür şuralarda :)))

yenaa nasılsın deprem haberleri alıyorum batı sallanıyo
dün bi arkadaşım venüs dünyadan gözüktü ya ondan deprem oluyomuş diyo billmem doğru bilmem yalan

asuuuuu nere gittiniz pikniğe bakem
7leri görmüşken cumaya cok var dengelersin sen

ben kaçayımm babam geliyo eşim almaya gitti kahvalatı hazırlayayımmm cuma bildirim yapıp izne ayrılıcam bi müddet adanaya gidicem böbrekteki sorunlarım için t ahlil falan inşallah iyi çıkar allahın izniyle buraya da yaşadığım yere veda edicem yeni hayatlara yenii yaşamlara meraba demek için 2 yılımı yedi amma genede her ev bende başka izler burakıyo çok renkli bi yaşam bizimki rengarenk:)))

tebrik ederim canım ALLAH nazarlardan saklasın dua edicem inan sana sende bana dua et 10 yıl oldu bende hiç hamile kalmadım ALLAH banada en kısa zamanda nasip eder işallah ama benim nedense umudum kalmadı bendede pcos ,hormon bozuklugu ,kilo aynen senin dertlerinden müzdaribim ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin.....

günaydınlar ...
c.tesi pazar denizdeydim yandım haşlandım resmen bugün işe gelmek çok zoruma gitti valla
öyle yorgun ve uykusuzum ki bugün akşam olurmu bilmiyorum
diyet adına da fena değildi ama dün akşam eşim tutturdu kızartma yap diye ondan çok ben yedim neyse olsun yinede iyi gidiyorum çok şükür
bu akşamda sahile inip yürücez eşimle :)
ee sizin keyifler diyetler ne alemde

Günaydınnn arkadaşlar,

Hafif bir hafta geçirelim..

Evet canım dün özellikle Muğla merkez üssü 6.1 olmuş..Çok sık oluyor bu ara..
ege sürekli sallanıyor ufak ufak..Çoğu hissedilmiyor..Dün hissedildi ama..Allah korusun..

Sende ne ağlak bişi oldun yahu, yaşlanıyorsun zaar :)
Adana'da dikkat et kendine, herşey yoluna girer çabucak hayatınızda inşallah..

öncelikle herkese mutlu hafta diliyorum...

Mmery çok sevindim hamilelik haberine...

Geçmişi okuyorum sabah beri aklımda pek bişi kalmadı..hepinizi öpüyorum kolay gelsin hanımlar..

Meryemcim canım benim çok ama çok sevindim.Allah'a şükür sonunda dualarımız kabul oldu.Papatya Özmenden sonra 2. mucize haberimiz geldi.

Allah seni inandırsın geçen hafta seni rüyamda gördüm.Bizim evdeyim ben.Patronum gelmiş bana.Küçük bi bornoz var kutunun içinde onu istiyor benden.Bende veremem ben onu.O Meryemin bebeğinin ona götürcem diyorum.Anlatcaktım sana ama topiğe girdim gelmedin bi kaç gündür.
Dün sabah da patronumun gelinini hamile gördüm rüyamda.O da 3 düşük yaptı ve çok zor hamile kalıyor.İnşallah ondan da hayırlı haberleri alırız.

Demek Veysel verdi güzel haberi hıı.Canım benim çok sevindim inan.Rabbim hayırlı hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bebek görmeye gelirim artık.

Annenlere söylediniz mi havalara uçmuşlardır.Yakında gelirlerse Gölcüğe hiç şaşırma.İçleri içlerine sığmaz şimdi.

Canım yumurta çatlatma geliştirme tedavisi gördün mü yoksa kendiliğinden mi kaldın? Kilo vermenin pkoyu yenmede büyük etkisi oldu bence.Darısı benim ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…