- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Minik, kıpır kıpır haeketli, iki ruhlu bir İkizler bebeğin oldu demek :)) Benim oğlum da 3 sene önce aynı gün doğdu :) Çok tebrik ederim, sağlıkla, mutlulukla, güle güle büyüt :)selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum
Gerçekten çok mutlu, çok güzel bir haber bu, bizimle paylaşmasan üzülürdük... Güzel ve rahat bir hamilelik geçirir, nurtopu gibi bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza.Ben hamileyimmmmmmmmmm
Allah ıma şükürler olsun..
bir pkoslu olarak 2 yıllık bir tedavinin ardından şeytanın bacagını kırdım ve ilkkes hamileyim..
baya zamandır içimde tuttum ama pıtpıtları duymadan kendim bile inanamayacaktım çünkü
8.haftayı bitiriyorum ve gecte olsa kalpatışlarını duydum ve hayatımdaki en byük sevinci yaşadım..
geç döllenmeymiş benm gbi geç yumurtlayan bir kadın için normal ama geriden gelmesi çok korkutuyordu beni:18:
Burda bebek hasreti çeken çok arkadaşım var..önce yazsam mı die çok düşündüm kmseyi incitmek istemedim ama sonra dedim mucizelere inansınlar..demek Allah ım isteyince oluyormuş..
troidlerimle,pkosumla,adet düzensizliğimle,hormonlarımla,yumurtlayamamamla,insülin direncimle ve kilolarım ile savaşırken hayatta olmayacak bir sey oldu benim için...HAYAT a yeniden tutunma sebebim oldu...
sizlere de umut olurum inşallah
ben her gece dua ediyorum isteyen tüm arkadaşlarıma..ne olur sizlerde bana eksik etmeyin dualarınızı..
bu mucizem sürsün..
tebrik ederim canım ALLAH nazarlardan saklasındua edicem inan sana sende bana dua et 10 yıl oldu bende hiç hamile kalmadım ALLAH banada en kısa zamanda nasip eder işallah ama benim nedense umudum kalmadı bendede pcos ,hormon bozuklugu ,kilo aynen senin dertlerinden müzdaribim ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin.....
merhabalar ,bugün siteye üye oldum
5 yılda 5 düşük yaptım 74 kilodan 87 kiloya kadar çıkmıştım,ensonunda 4 ay önce 31 haftalıkken doğum yaptım,allahım bana bir erkek evlat verdi prematüre.87 kilo ile hamile kaldım 95 kilo ile doğum yaptım.
Boyum 168 cm.Doğum sezeryanla oldu riskli olduğu için bebeğim 1840 kg doğdu hastaneden çıkarken 1600 kg adüştü şimdi 5,500 kg.Allahıma şükürler olsun çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatını aldım.Doğumdan sonra 89 adüşmüştüm .Fakat süt için sürekkli yedirdiler ve 98 kioya çıktım 21 mayısta diyete başladım şu an 94 kiloyum 20 günde 4 kilo vermişim .Lütfen birbirimize destek olalım 70 kg ainmek istiyorum
Boyum 168 cm.Doğum sezeryanla oldu riskli olduğu için bebeğim 1840 kg doğdu hastaneden çıkarken 1600 kg adüştü şimdi 5,500 kg.Allahıma şükürler olsun çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatını aldım.Doğumdan sonra 89 adüşmüştüm .Fakat süt için sürekkli yedirdiler ve 98 kioya çıktım 21 mayısta diyete başladım şu an 94 kiloyum 20 günde 4 kilo vermişim .Lütfen birbirimize destek olalım 70 kg ainmek istiyorum
Hoşgeldin canım.Bebeğini sağlıkla hayırlısıyla büyüt inşallah.Fazla kilolarını da çabucak verirsin.
Bende 4 yılda 3 düşük yaptım.Sebebi kan pıhtılaşması.Bebeğim yok henüz.Senin düşük sebebin neymiş.Tedavi sürecini anlatabilir misin kısaca...
7 ay hergün kendime iğneyi vurdum en son 29. hatfada kanamam geldi ve hemen hastaneye aldı 3 gün yattım tuvalete bile kaldırmadı.Orda bir iğne yaptı bana 2 doz bebe erken doğabilir bu iğneyi yapıyorum bebeğin ciğerleri gelişsin diye iyişallah dedi bize 48 saat müdddet verir doğmaz dedi.OCAK 19 da yattım hastaneye bize 48 saat değil 10 gün daha problem çıkarmadı tabi bu sürede sürekli yatıyorum.tekrar kanamam başladı ve 30 ocak ta artık bebeği alıcam riske sokamam dedi ve BEDİİCAN DOĞDU.Şu an bunları yazarken ağlıyorum.Çok zor günlerdi psiolojim berbattı.
7 ay hergün kendime iğneyi vurdum en son 29. hatfada kanamam geldi ve hemen hastaneye aldı 3 gün yattım tuvalete bile kaldırmadı.Orda bir iğne yaptı bana 2 doz bebe erken doğabilir bu iğneyi yapıyorum bebeğin ciğerleri gelişsin diye iyişallah dedi bize 48 saat müdddet verir doğmaz dedi.OCAK 19 da yattım hastaneye bize 48 saat değil 10 gün daha problem çıkarmadı tabi bu sürede sürekli yatıyorum.tekrar kanamam başladı ve 30 ocak ta artık bebeği alıcam riske sokamam dedi ve BEDİİCAN DOĞDU.Şu an bunları yazarken ağlıyorum.Çok zor günlerdi psiolojim berbattı.
Meryemcim canım benim çok ama çok sevindim.Allah'a şükür sonunda dualarımız kabul oldu.Papatya Özmenden sonra 2. mucize haberimiz geldi.
Allah seni inandırsın geçen hafta seni rüyamda gördüm.Bizim evdeyim ben.Patronum gelmiş bana.Küçük bi bornoz var kutunun içinde onu istiyor benden.Bende veremem ben onu.O Meryemin bebeğinin ona götürcem diyorum.Anlatcaktım sana ama topiğe girdim gelmedin bi kaç gündür.
Dün sabah da patronumun gelinini hamile gördüm rüyamda.O da 3 düşük yaptı ve çok zor hamile kalıyor.İnşallah ondan da hayırlı haberleri alırız.
Demek Veysel verdi güzel haberi hıı.Canım benim çok sevindim inan.Rabbim hayırlı hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bebek görmeye gelirim artık.
Annenlere söylediniz mi havalara uçmuşlardır.Yakında gelirlerse Gölcüğe hiç şaşırma.İçleri içlerine sığmaz şimdi.
Canım yumurta çatlatma geliştirme tedavisi gördün mü yoksa kendiliğinden mi kaldın? Kilo vermenin pkoyu yenmede büyük etkisi oldu bence.Darısı benim ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına...
teşekkür ederim çok güzel dilklerin içinMmery sen de hayirlisi ile kucagina al insallah.
ahh öle duygulandımki ne güzel ne samimi dilekler bunlar umutcum..Merhaba, iyi haftalar arkadaşlar :))
Hafta sonu giremedim pek, ne güzel haberler varmış
Gerçekten çok mutlu, çok güzel bir haber bu, bizimle paylaşmasan üzülürdük... Güzel ve rahat bir hamilelik geçirir, nurtopu gibi bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza.
teşekkür ederim Ayşecim...
meryemcim cnım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
öncelikle herkese mutlu hafta diliyorum...
Mmery çok sevindim hamilelik haberine.....
Canım sen yazarken ağlıyosun bende okurken ağladım inan.Bende çok zor günler geçirdim.1 ay oldu 3.yü düşük yapalı.Benim 2. den sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.İğneye başlayacağımı biliyordum ama pko yüzünden hamile kalamıyordum.Geçen ay kendiliğimden kalmışım ama öğrendğimle düştüğü bir oldu iğneye başlamaya bile zamanım olmadı.Etrafımda bildğim kan pıhtılaşması olup iğneyle bebeğine kavuşan çok var.Sende umut ışığı oldun benim için.4. bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum.
Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.Bebeğinin ismi de çok güzelmiş.Adıyla yaşasın inşallah.Zor dönemler geçirmişsin ama hepsi geride kaldı.Bediican dünyaya gelince unutturdu hepsini sana.Darısı başıma artık ne diyim...
ahhh canm benm senin 6.hislerinin kuvvetli olduguna öle inanıyorum ki...
ve biliyorum sen de bizim mucizelerimizden olacaksın...öle çok dua ediyorum ki sizlere
eee bornozun rengi neydi bak merak ettm şimdi
ahh evet Veysel verdi güzel haberi zaten hatrlıyorsan nisanda vajinal muayene yapınca bebek geliyor bebek demşti bana..vucud kendini hazrlamış demişti..yazdım sanırım sze..ama ben hiç inanmamıstım..
gercekten dediği oldu o zamanlar hamile kalmışım ben..
ahhhh tabiki geleceksin bebek görmeye..bornozunla brlikte
annemlerde önümüzdeki hafta burda olurlar sanırım..bn gdecektim bu yaz ama gelemm deynce hemn kabul ettiler..
canım kndiligimden kaldım..Veysel yazsonuna kadar braz daha ver dedi sonra başlarz yumurta takibine demişti.
Allah ıma şükürler olsun
ahh birde troidim yüksekmişya benim..onun ilacına başlamıştım onunda faydası oldu sanırım.
dualarım hep sennle güzel yürekli arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?