Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ekincik gözünaydın canım ediz bebeği güle güle sağlıkla büyüt inşallah hep güzel günler görün beraberce

Merhaba, iyi haftalar arkadaşlar :))

Hafta sonu giremedim pek, ne güzel haberler varmış

Benim yeni kavuştuğum saltanatım sallantıda şu sıralar, bu düzene alışıncaya kadar biraz sıkılıyorum Malum oğlum kreşe alıştığından beri 3-5 aydır sabahları kendime vakit ayırabiliyordum, saat 12.30'a kadar çoluk yok, çocuk yoktu. İster dinlenip kendime geliyordum, ister dışarı çıkıp bir işimi hallediyordum. Siteden bir arkadaşımla ya da Beyza ile bir kahve içiyorduk filan falan. Şimdi okullar kapanınca iki minikle kalakaldım. Oğlan devam ediyor gerçi ama kızım evde olduğu için gene ayağım bağlı.

Önemli bir işim ya da istisna bir durum olmadıkça ikisini birden annemlere de bırakamam. En kötüsü sabah yürüyüşlerime oldu, onu da bu sabah fark etim. Oğlanı giydirirken kendim de giyindim bir güzel, sonra "nereye gidiyorum ben" dedim. Aslında teoride kızım 45 dakika kendi başına kalabilir, tv seyrederek filan oyalanır. Ama 6 yaşında çocuğu evde tek başına bırakamam doğal olarak. Yardımcım 13.30'da geliyor, o saatten sonra da acaip sıcak basıyor. Umarım bir çözüm bulabilirim. Alışmışken yürüyüşü bırakmak istemiyorum çünkü.

Beyza da yazmış, bu Pazar günü ailece buluştuk, kahvaltıya gittik Polonezköy taraflarına. Benim oğlan mızıldandı durdu, onun dışında 5 çocukla bir vukuatımız olmadı, yedik içtik, konuştuk kaynaştık :))

selam kızlar, 29 mayısta ediz adında bi meleği kucağıma aldım, 12 günlük olduk bile, hepinizi kocaman öpüyorum
Minik, kıpır kıpır haeketli, iki ruhlu bir İkizler bebeğin oldu demek :)) Benim oğlum da 3 sene önce aynı gün doğdu :) Çok tebrik ederim, sağlıkla, mutlulukla, güle güle büyüt :)
Gerçekten çok mutlu, çok güzel bir haber bu, bizimle paylaşmasan üzülürdük... Güzel ve rahat bir hamilelik geçirir, nurtopu gibi bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza.

herkeslere tünaydınlaaaar.....

bugün çok işim var benim çok.....
kolay gelsin bana:)
hepinizi öpüyorum

canım benim ağlama(
bak sana ne dicem; bizim bir komşumuz vardı, tam 15sene çocuğu olmamış, ama çok azmetmiş, ümidini hiç yitirmemiş ve Rabbim ona 15sene sonra güzeller güzeli bir kız çocuğu vermiş....
sabır zordur biliyorum ama gerçekleşen güzel ve gerçek olaylar ümidi dahada artırdığından sana bunu söylemek istedim bitanem, ben seni çok iyi anlıyorum, inşaallah anlatabildim kendimi sana canım....
herkesin bi türlü imtihanı var bu dünyada,
[h=2]"Kah Çıkarım Gökyüzüne İzlerim El Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne İzler El Alem Beni..."[/h]cümlesinde olduğu gibi dünya böyle geçip gidiyor işte, asıl önemli ahiret azığımız aslında(buda ayrı bi konu),
her insanın içini bi açıp baksak neler çıkar neler inan...
kocaman öpüyorum seni....

merhabalar ,bugün siteye üye oldum

5 yılda 5 düşük yaptım 74 kilodan 87 kiloya kadar çıkmıştım,ensonunda 4 ay önce 31 haftalıkken doğum yaptım,allahım bana bir erkek evlat verdi prematüre.87 kilo ile hamile kaldım 95 kilo ile doğum yaptım.

Boyum 168 cm.Doğum sezeryanla oldu riskli olduğu için bebeğim 1840 kg doğdu hastaneden çıkarken 1600 kg adüştü şimdi 5,500 kg.Allahıma şükürler olsun çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatını aldım.Doğumdan sonra 89 adüşmüştüm .Fakat süt için sürekkli yedirdiler ve 98 kioya çıktım 21 mayısta diyete başladım şu an 94 kiloyum 20 günde 4 kilo vermişim .Lütfen birbirimize destek olalım 70 kg ainmek istiyorum

hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt
istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın inşallah

Hoşgeldin canım.Bebeğini sağlıkla hayırlısıyla büyüt inşallah.Fazla kilolarını da çabucak verirsin.

Bende 4 yılda 3 düşük yaptım.Sebebi kan pıhtılaşması.Bebeğim yok henüz.Senin düşük sebebin neymiş.Tedavi sürecini anlatabilir misin kısaca...

4 tanesi 5 ila 8 hafta arası karnımda öldü,1 tanesi de düştü.Okadar çok doktora gittimki hepsi farklı farklı ilaçlar verdiler .Bendede kan pıhtılaşması varmış en son gittiğim doktor süper ALLAH ONDAN RAZI OLSUN hamile kalır kalmaz ona gittim ve ilk olarak o iğne başladı.Ve yanındada bir kaç ilaç verdi .

7 ay hergün kendime iğneyi vurdum en son 29. hatfada kanamam geldi ve hemen hastaneye aldı 3 gün yattım tuvalete bile kaldırmadı.Orda bir iğne yaptı bana 2 doz bebe erken doğabilir bu iğneyi yapıyorum bebeğin ciğerleri gelişsin diye iyişallah dedi bize 48 saat müdddet verir doğmaz dedi.OCAK 19 da yattım hastaneye bize 48 saat değil 10 gün daha problem çıkarmadı tabi bu sürede sürekli yatıyorum.tekrar kanamam başladı ve 30 ocak ta artık bebeği alıcam riske sokamam dedi ve BEDİİCAN DOĞDU.Şu an bunları yazarken ağlıyorum.Çok zor günlerdi psiolojim berbattı.

ve inanmıycaksınız resmen mucize ,düşünün 5 düşük yapmışım moral sıfır ve artık benim çocuğum olmayacak diyorum,allahtan eşim çok yardımcı oluyor,ama etraf ve kayınvaldem ,annem beni inanılmaz rahatsız ediyorlardı.Geçen sene temmuzda tatile gittik kardeşiminde arkadaşının kuzenide var çocuk üniversiteye gidiyor inanılmaz beyefendi ve tatlı bir çocuk adı BEDİİ .Bizde eşimle hem çocuğu hemde ismini çok beğendik isminin anlamı da Allahın 99 isminden BEDİU 'NUN türkçeye çevrilmiş hali.Anlamıda çok güzel olan eşi benzeri olmayan anlamında.Temmuzun 6 sı ve eşimle ikimiz umutsuzca şey dedik '' keşke bizimde bir oğlumuz olsada adını BEDİİ koysak'' ama inanılmaz umutsusuz.Arkadaşlar aradan 1 ay geçti ve ben hamileyim ve hamile kalma tarihimim TEMMUZ 6 mucize ve aradan 2 ay daha geçti bebek erkek !Biz o tarihten itibaren bebeğimize BEDİİ CAN ismini koyduk .Ve dünyaya geldi.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN TÜM DİLEK KAPILARIMIZ AÇIKMIŞ ALLAH İSMİYLE YAŞATSIN OLMAYANLARA VERSİN İYİŞALLAH.Bizim hikayemizde bu

ahhhh yarımsaattir yazıodum tüm arkadaslarıma tek tek uzun uzun heyecanlarımı hislerimi yazdım gönderecegim zaman çıkış yaptı sonrada silindi...

cidden çok sevdigim birseyimi kaybetmiş gibi üzüldüm şimdi ben

Canım sen yazarken ağlıyosun bende okurken ağladım inan.Bende çok zor günler geçirdim.1 ay oldu 3.yü düşük yapalı.Benim 2. den sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.İğneye başlayacağımı biliyordum ama pko yüzünden hamile kalamıyordum.Geçen ay kendiliğimden kalmışım ama öğrendğimle düştüğü bir oldu iğneye başlamaya bile zamanım olmadı.Etrafımda bildğim kan pıhtılaşması olup iğneyle bebeğine kavuşan çok var.Sende umut ışığı oldun benim için.4. bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum.

Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.Bebeğinin ismi de çok güzelmiş.Adıyla yaşasın inşallah.Zor dönemler geçirmişsin ama hepsi geride kaldı.Bediican dünyaya gelince unutturdu hepsini sana.Darısı başıma artık ne diyim...

ahhh canm benm senin 6.hislerinin kuvvetli olduguna öle inanıyorum ki...
ve biliyorum sen de bizim mucizelerimizden olacaksın...öle çok dua ediyorum ki sizlere

eee bornozun rengi neydi bak merak ettm şimdi

ahh evet Veysel verdi güzel haberi zaten hatrlıyorsan nisanda vajinal muayene yapınca bebek geliyor bebek demşti bana..vucud kendini hazrlamış demişti..yazdım sanırım sze..ama ben hiç inanmamıstım..

gercekten dediği oldu o zamanlar hamile kalmışım ben..

ahhhh tabiki geleceksin bebek görmeye..bornozunla brlikte

annemlerde önümüzdeki hafta burda olurlar sanırım..bn gdecektim bu yaz ama gelemm deynce hemn kabul ettiler..

canım kndiligimden kaldım..Veysel yazsonuna kadar braz daha ver dedi sonra başlarz yumurta takibine demişti.
Allah ıma şükürler olsun

ahh birde troidim yüksekmişya benim..onun ilacına başlamıştım onunda faydası oldu sanırım.

dualarım hep sennle güzel yürekli arkadaşım

Mmery sen de hayirlisi ile kucagina al insallah.
teşekkür ederim çok güzel dilklerin için
ahh öle duygulandımki ne güzel ne samimi dilekler bunlar umutcum..
Allah ım seninde meleklerini korusun sizlere bağışlasın inşallah

meryemcim cnım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
teşekkür ederim Ayşecim...
inan en büyük arzum bu
öncelikle herkese mutlu hafta diliyorum...

Mmery çok sevindim hamilelik haberine.....

teşekkür ederim canım..Allah ım tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu

Eğer ankarada oturuyorsan lütfen iletişime geçelim.O kadar çok paralar döktümki doktorlara anlatamam.Her defasında tekrar hamile kal deyip durdular.Lütfen hamile kalmadan doktara git.Çünkü bizim bebeklerimiz kanda pıhtılaşma olduğu için beslenemiyorlar ve ölüyorlar en kgeç hamileliğin 4. haftasına kadar gitmek gerekmiş.Hiç zaman kaybetmeden iğne tedavisine başlamaları gerek

Canım benim evet hislerim kuvvetli.Bornozun rengini tam hatırlamıyorum.Üstelik hatırlasamda söylemem bilinç altı yapma şimdi hislerim kuvvetli diye :)) Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun cinsiyetin ne önemi var.

Hatırlıyorum canım kontrolden gelince bu günleri iyi değerlendirmem gerekmiş diye.Maşallah gerçekten iyi değerlendirmişsin :))

Bence senin hamile kalmanda kilo vermenin çok büyük etkisi var.Pko düzeliyor kilo verince.Maşallah.Allah doğum kilolarını vermeyi nasip etsin bu topikte :)

İnşallah bi gün Veysel bana da vericek müjdeli haberi.

Değerlerin nasıl peki? Herşey yolunda sanırım. Bizi ihmal etme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…