- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Eğer ankarada oturuyorsan lütfen iletişime geçelim.O kadar çok paralar döktümki doktorlara anlatamam.Her defasında tekrar hamile kal deyip durdular.Lütfen hamile kalmadan doktara git.Çünkü bizim bebeklerimiz kanda pıhtılaşma olduğu için beslenemiyorlar ve ölüyorlar en kgeç hamileliğin 4. haftasına kadar gitmek gerekmiş.Hiç zaman kaybetmeden iğne tedavisine başlamaları gerek
teşekkür ederim canmne kadar güzel bi haber:))
hayırlı olsun tatlım, Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim inşaallah canım.
ahhh canım benm bende hem aglıyorum hem gülüyorum nasıl bir duygu belli degil.[]
sabah saah ağlattın beniii allah isteyen herkeze versinnnn inşallahhhhhhhhh
kiloda problem etme diyetsyene gittim 2. de 12 kilo ile bitirdim allah yardımcın olsun heycanlı 9 ay tadını çıkart allahhın iznizyle kucağına alırsın inşallah bisürü teyzesi varr büyür şuralarda :))):)))
saol canım ben hep dua ediyorum tüm isteyen ismini bildigim bilmedigim arkadaşlarıma..tebrik ederim canım ALLAH nazarlardan saklasındua edicem inan sana sende bana dua et 10 yıl oldu bende hiç hamile kalmadım ALLAH banada en kısa zamanda nasip eder işallah ama benim nedense umudum kalmadı bendede pcos ,hormon bozuklugu ,kilo aynen senin dertlerinden müzdaribim ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin.....
canım yaa inanki çok sevindim aksine sorunları olupta hamile haberi alınca ben daha çok umutlanıyorum.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah..............
sen şimdi hamilesin bol bol dua et bizlerede nasib olsun inşallah.....
ahhh canm benm senin 6.hislerinin kuvvetli olduguna öle inanıyorum ki...
ve biliyorum sen de bizim mucizelerimizden olacaksın...öle çok dua ediyorum ki sizlere
eee bornozun rengi neydi bak merak ettm şimdi
ahh evet Veysel verdi güzel haberi zaten hatrlıyorsan nisanda vajinal muayene yapınca bebek geliyor bebek demşti bana..vucud kendini hazrlamış demişti..yazdım sanırım sze..ama ben hiç inanmamıstım..
gercekten dediği oldu o zamanlar hamile kalmışım ben..
ahhhh tabiki geleceksin bebek görmeye..bornozunla brlikte
annemlerde önümüzdeki hafta burda olurlar sanırım..bn gdecektim bu yaz ama gelemm deynce hemn kabul ettiler..
canım kndiligimden kaldım..Veysel yazsonuna kadar braz daha ver dedi sonra başlarz yumurta takibine demişti.
Allah ıma şükürler olsun
ahh birde troidim yüksekmişya benim..onun ilacına başlamıştım onunda faydası oldu sanırım.
dualarım hep sennle güzel yürekli arkadaşım
teşekkür ederim canm
ahhh canım benm bende hem aglıyorum hem gülüyorum nasıl bir duygu belli degil.
bende gdecegm sanırım diyetisyene 15kg alsam gecen seneki halimde olacagım üstüne cıkmak istemıyorum diyordum hep ama bak smdi 12kg duyunca daha hoşuma gitti...
izinden gelecegim inşallah
ahh ahh iiki teyzeleri var zaten burada kimseciklerim yok bir elimden tutsanız yeter
saol canım ben hep dua ediyorum tüm isteyen ismini bildigim bilmedigim arkadaşlarıma..
ama sakın umudunu yitirme ben hep dedim her ay kırmızıları görünce dedim olacak birgün die..
inan buna en cok senin inanman gerek...umudunu yitirme sakın
Allah ım sana da nasip edecek inanıyorum ben..dualarım seninle
ALLAH yardımcınız olsun,iyişallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Ama lütfen bu süreçte kendinizi yormayın
teşekkür ederim canım sana yasin okurken sana dua ederken görüyormusun senden aceleci cıktım.meryem canım ne güzel haber aldım öyle çok çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin
kız sen benden önceymişsin ah seni seni
bende 6 haftalığım rabbim tamamına erdirsin inşallah
topiğe girmişken
kızlar ben diyet işini bıraktım zaten çok iştahsızım hafif bulantılarım oluyor miydeme ne gitse kar düşüncesiyle ne denk gelse yiyorum
sonum hayırolsun inşallah
Canım benim evet hislerim kuvvetli.Bornozun rengini tam hatırlamıyorum.Üstelik hatırlasamda söylemem bilinç altı yapma şimdi hislerim kuvvetli diye :)) Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun cinsiyetin ne önemi var.
Hatırlıyorum canım kontrolden gelince bu günleri iyi değerlendirmem gerekmiş diye.Maşallah gerçekten iyi değerlendirmişsin :))
Bence senin hamile kalmanda kilo vermenin çok büyük etkisi var.Pko düzeliyor kilo verince.Maşallah.Allah doğum kilolarını vermeyi nasip etsin bu topikte :)
İnşallah bi gün Veysel bana da vericek müjdeli haberi.
Değerlerin nasıl peki? Herşey yolunda sanırım. Bizi ihmal etme olur mu
teşekkür ederim arkadasım..ALLAH yardımcınız olsun,iyişallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Ama lütfen bu süreçte kendinizi yormayın
16 kiloyu nasıl verdiniz,anlatırsanız çok sevinirim.
tebrikler arkideşler:))))
allahh sanada nasip eder inşallahhhhhhh şu mübarek aylardatebrik ederim dacanım ALLAH nazarlardan saklasındua edicem inan sana sende bana dua et 10 yıl oldu bende hiç hamile kalmadım ALLAH banada en kısa zamanda nasip eder işallah ama benim nedense umudum kalmadı bendede pcos ,hormon bozuklugu ,kilo aynen senin dertlerinden müzdaribim ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin.....
Günaydınnn arkadaşlar,
Hafif bir hafta geçirelim..
Evet canım dün özellikle Muğla merkez üssü 6.1 olmuş..Çok sık oluyor bu ara..
ege sürekli sallanıyor ufak ufak..Çoğu hissedilmiyor..Dün hissedildi ama..Allah korusun..
Sende ne ağlak bişi oldun yahu, yaşlanıyorsun zaar :)
Adana'da dikkat et kendine, herşey yoluna girer çabucak hayatınızda inşallah..
Ben hamileyimmmmmmmmmm
Allah ıma şükürler olsun..
bir pkoslu olarak 2 yıllık bir tedavinin ardından şeytanın bacagını kırdım ve ilkkes hamileyim..
baya zamandır içimde tuttum ama pıtpıtları duymadan kendim bile inanamayacaktım çünkü
8.haftayı bitiriyorum ve gecte olsa kalpatışlarını duydum ve hayatımdaki en byük sevinci yaşadım..
geç döllenmeymiş benm gbi geç yumurtlayan bir kadın için normal ama geriden gelmesi çok korkutuyordu beni:18:
Burda bebek hasreti çeken çok arkadaşım var..önce yazsam mı die çok düşündüm kmseyi incitmek istemedim ama sonra dedim mucizelere inansınlar..demek Allah ım isteyince oluyormuş..
troidlerimle,pkosumla,adet düzensizliğimle,hormonlarımla,yumurtlayamamamla,insülin direncimle ve kilolarım ile savaşırken hayatta olmayacak bir sey oldu benim için...HAYAT a yeniden tutunma sebebim oldu...
sizlere de umut olurum inşallah
ben her gece dua ediyorum isteyen tüm arkadaşlarıma..ne olur sizlerde bana eksik etmeyin dualarınızı..
bu mucizem sürsün..
allahh sanada nasip eder inşallahhhhhhh şu mübarek aylarda
haftaya pazartesi gidicem böbrek için tahlil inşallah temiz çıkar halam labarant onun içiin oraya gidiyorum
bakalım kısmet aman hayırlısı
ayyyy nası hatunsam artık muğlaya daha gitmeden deprem etkisi yarattımmm:))
ayy allah bilirde gerçide kimselere depremde çaresiz burakmasın neler yaşandı türkiyede deprem sonrası zor çok zor
valla hayatımın yoluna girmesine 2 ay var yene elimde valiz ora bura dolancaz artık 2 bebeyleee modern çingeneyiz bizz
herkeslere tünaydınlaaaar.....
bugün çok işim var benim çok.....
kolay gelsin bana:)
hepinizi öpüyorum
canım benim ağlama(
bak sana ne dicem; bizim bir komşumuz vardı, tam 15sene çocuğu olmamış, ama çok azmetmiş, ümidini hiç yitirmemiş ve Rabbim ona 15sene sonra güzeller güzeli bir kız çocuğu vermiş....
sabır zordur biliyorum ama gerçekleşen güzel ve gerçek olaylar ümidi dahada artırdığından sana bunu söylemek istedim bitanem, ben seni çok iyi anlıyorum, inşaallah anlatabildim kendimi sana canım....
herkesin bi türlü imtihanı var bu dünyada,
[h=2]"Kah Çıkarım Gökyüzüne İzlerim El Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne İzler El Alem Beni..."[/h]cümlesinde olduğu gibi dünya böyle geçip gidiyor işte, asıl önemli ahiret azığımız aslında(buda ayrı bi konu),
her insanın içini bi açıp baksak neler çıkar neler inan...
kocaman öpüyorum seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?