Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben Kocaelideyim.Teşekkür ederim yinede.Burda doktor kontrollerimi aksattığım dönemde hamile kalmışım ama bundan sonra en ufak bir şeyde gidicem inşallah.17 mayısta kürtaj oldum.Yakında adet olurum gidicem doktora ama korunmalı mıyım yoksa korunmamalı mıyım o konuda bilgim yok.Büyük oranda kendisi düştü.7 mm parça kaldığı için kısa süren bi kürtaj oldum.Ama pko geçmiş kilo verdiğimden dolayı.Kolaylıkla hamile kalabilirsin demişti doktorum...

meryem canım ne güzel haber aldım öyle çok çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin
kız sen benden önceymişsin ah seni seni
bende 6 haftalığım rabbim tamamına erdirsin inşallah
topiğe girmişken
kızlar ben diyet işini bıraktım zaten çok iştahsızım hafif bulantılarım oluyor miydeme ne gitse kar düşüncesiyle ne denk gelse yiyorum
sonum hayırolsun inşallah

ne kadar güzel bi haber:))
hayırlı olsun tatlım, Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim inşaallah canım.
teşekkür ederim canm
ahhh canım benm bende hem aglıyorum hem gülüyorum nasıl bir duygu belli degil.
bende gdecegm sanırım diyetisyene 15kg alsam gecen seneki halimde olacagım üstüne cıkmak istemıyorum diyordum hep ama bak smdi 12kg duyunca daha hoşuma gitti...

izinden gelecegim inşallah
ahh ahh iiki teyzeleri var zaten burada kimseciklerim yok bir elimden tutsanız yeter
saol canım ben hep dua ediyorum tüm isteyen ismini bildigim bilmedigim arkadaşlarıma..
ama sakın umudunu yitirme ben hep dedim her ay kırmızıları görünce dedim olacak birgün die..

inan buna en cok senin inanman gerek...umudunu yitirme sakın

Allah ım sana da nasip edecek inanıyorum ben..dualarım seninle

nevincim canım benim seni öle iyi anlıyorum ki..bende benm gibi hastalkları olanların haberini alınca çok seviniyordum..

hatta daha yenilerde pkolu olup hamile kalanların topicine baktım kk dan..hepsine msj yazdım..kutladım..
neler yaptıklarını sordum..tavsiyelerini aldım...

ben hergece dua ediyorum..her aklıma geldiginde..sizlerinde bu duyguyu yaşamasını öle istiyorum ki..

Allah ım tüm isteyenlere yaşatacak bu duyguyu inanıyorum

16 kiloyu nasıl verdiniz,anlatırsanız çok sevinirim.

teşekkür ederim canım sana yasin okurken sana dua ederken görüyormusun senden aceleci cıktım.
ama bende sana çok çok mutlu oldum

canım diyeti bıraksan da bizleri bırakma ugra olurmu

evet canım çok haklısın sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyetin ne önemi var..nebilim birden merak ettim
ay evet cok iyi degerlendirmiştim nisan ayını..artık bezmiştik

inşallah canım doğum kilolarımızı da birlikte verelim..

Veysel i aksatma ebrum..bak ben reglin 3.günü heray gittim...
önümüzdeki ay gelme diyordu bazen..ilaçlarına devam et diyordu..
sanırım yumurtam yoktu ozamanlar ama bana sölemıyordu..
ama ben dger ay yine bir bahane bulup gidiyordum..ağlıyordum..dertleniyordum..

zavallım okadar işinin içinde birde benle ugrasıyordu

canım degerlerim yani satımla uyumlu degil pek geç döllenme oldugu için..
bugün 8t5 günlügüm usg ye göre..
ama kalpatısını falan duydum şükür..pazartesi testlerim için yeniden gidecegim..
ama bu kanpıhtılaşmasını herkesten duyuyorum bu aralar..bende korktum bak şimdi..

neyseki sen biliyorsun artık bu rahatsızlıgını...hamileligin basladıgını anlar anlamaz ilaçlarına baslarsan bi sorun olmuyormuş

sizleri ihmal edermiyim..canlarımsınız..sevincimi de üzüntümü de rahatca paylaşabilecegim..

ALLAH yardımcınız olsun,iyişallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Ama lütfen bu süreçte kendinizi yormayın
teşekkür ederim arkadasım..
yani iş anlamında yorulma diyorsun sanırım dimi..yok ayaklarımı uzatıp yatıorum genelde..
bu zamanlar en cok dikkat etmem gereken zamanmış sizde bilirsiniz.

Allah ım size de çocugunuzu bağışlasın..birde kardeş göndersin ona
16 kiloyu nasıl verdiniz,anlatırsanız çok sevinirim.

ben dyetsyene gittim ama inan başarı degil benmki ocak ayına dogru basladm ilk 2 ay da 8-9kg verdim.
5aydır da 6-7kg işte

artık belli baslı selerden uzak duruyorum..gece yemelerini de kesmiştim

30 ağustosa kadar bir 10 kilo versem..bebek istiyorummm.ama eşim kilolarımdan dolayı hayır diyor başka bir şey demiyor.

mmery

çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini..bende 97 kilo ile hamile kalmıştım..113le doğum yaptım.dr bana çocuğun olmaz diyodu hormonlarım yüzünden..adetlerimde çok düzensizdi 2-3 ayda bir olurdum..allah ol dedikten sonra oluyo..

kızlar

dün geceki sapıtmamdan sonra bi karar aldım artık..evlilik yıldönümümüze kadar yani 26 temmuza kadar biraz daha zayıflamak istiyorum en azından 7 li rakamları görmek istiyorum..

sabah kahvaltı yapamadım..öğlende 2 gibi2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 tane karper peynir yedim..ekmek 104 kalori peynirlerde 78 kalori=182 kalori...şekersiz çay ve 1 kupa yeşilçay içtim..dün çok yediğim için bugün tokum sanki..

Ayyy 2 gün girmedim topicimizde ne güzel haberler cıvıldıyor çok mutlu oldummmm

ekincccciiiiikkkkk Allaaaahhhh Ediz bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

merryyycccimmmmmm maşalllaaahhh Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin

Allaaahhh isteyen herkese süt kokulu yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

ay kizlaaaaaaar, ben türkiyeye gittim tikindim tikindim geldim,
kebabmi dersiniz, etli ekmekler kasarli ekmeklermi dersiniz,
beyaz ekmeyi yedim hergün baska ekmek alamadim,
tikindim geldim en az 2-3 kilo almisimdir derken
1,6 kilo vermisim :)))
95,9 iken
94,3 cikti suan yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allahh sanada nasip eder inşallahhhhhhh şu mübarek aylarda

haftaya pazartesi gidicem böbrek için tahlil inşallah temiz çıkar halam labarant onun içiin oraya gidiyorum
bakalım kısmet aman hayırlısı

ayyyy nası hatunsam artık muğlaya daha gitmeden deprem etkisi yarattımmm:))
ayy allah bilirde gerçide kimselere depremde çaresiz burakmasın neler yaşandı türkiyede deprem sonrası zor çok zor
valla hayatımın yoluna girmesine 2 ay var yene elimde valiz ora bura dolancaz artık 2 bebeyleee modern çingeneyiz bizz

Selam kızlar nasılsınız biraz baktım merry hamileymişsin sanırım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bütün kızlar hepinizi çok özledim ama hiç fırsat bulup giremiyorum ama hep aklımdasınız sizleri seviyorum bu arada hiç dietlerim güzel gitmiyor sanırım kilo bile aldım bu ay tüpe başlıcaktım fakat evraklarım yetişmedi kısmet önmümüzdeki aya kaldıç.

Çokk tebrik ederim canımm. Çok güzel bir haber bu. Demek 2 yıldır uğraşıyordun bebek için, ben seni yeni evlisin sanıyodum

Artık beslenmene daha da dıkkat etmen gerekecek. sana tavsıyem kendıne bir dıyetısyen edin hemen,

Kızlar ben nerdeyse 2,3 haftadır hi. yürüyüş yapmıyordum, evde ders çalışıcam diye hareketsiz kaldım, sonunca vucut isyan etti nerseyse 3 kg ödem var vucudumda, onu geçtim bende iç hemeroid ve anüs çatlağı var o tekrar etti, nasıl kıvranıyorum acıdan anlatama, neyse hemen krem fitil, bağırsak çalıştırıcı şurup felan aldım

Bugun yürüyüşe başladım. Sınava 26 gün var ve hergün en az 45 dakıka yürüycem, ödemi geçtinm bağırsaklarımın çalışması için yürümem lazım, sınava kadar en az 15 kez yürüyüş hedefi koydum kendime, sabah çok erken kalkıcam yapacak bişey yok

Seneye ben de bebek düşünüyorum ama bende bu hastalıklar varken nasıl olcak bilmiyorum, millet hamileyken mide yanması kabızlık çeker ben daha hamile değilken yaşıyorum bunları, wcye gittiğimde acıdan kıvranıyorum resmen, ameliyatı varmış bunun ama tekrarlama olasılığı oluyomuş

Benim kardewşim muğlada, çok sallanmışlar evde kitaplık yıkılmış, evde tek yaşıyo çok tedirgin oldum çünkü oturduğu yer kötekli diye bi yer, evler hiç sağlam değil öğrenciye kiraladıkları için denetimden yoksun yapılmış evler

saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese deva olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek

saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese devası olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 yıl önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…