Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benım kıyamam sana, ne kadar da genç evlenmişsin. Ve hala çok gençsin be tatlım. Benim bi tanıdığım da aynı senin gibi erken evlenmişti,17 sene olmadı çocukları, şimdi 35 yasında hamile kaldı hem de eşiyle tam boşanmak üzereyken yeniden barışmılar bu sebepten. Daha önünde çoook uzun yıllar var. Çevre baskısı ınsanı daha çok bunaltır, ınsanlar ne kadar acımasız, kanser olup da rahmi alınanlar ne yapsın yani, kaynanan da belliki cahil bir kadın sen takma çevreyi felan.

öyle yapıyorum ozkacım beterin beteri ALLAH herkesin yardımcısı olsun

iyi akşamlar güzeller her ne kadar kimsecikler olmasa da
ben tüm gün evdeydim evişleriyle boğuştum yürüyüş yapamadım içim gitti ama birazdan dışarı çokacağım azcık turlayabilirsem bakalım
ama ben boğazımı tutamıyorum saçma sapan yiyorum yaa çok kızıyorum kendime

ben de stresten yıyorum asumancıgım. pasta borek degıl ama sureklı acıkıyorum, peynır yanına yarım dılım ekmek meyve abartııyorum, eve alsam yerım o zararlı seylerı,

herkse selam bikaç gündür giremedim baya yoğundum hep dışardaydım ve ne yazık ki dışarda olmam beni çok etkiledi.2 gün üst üste kahvaltıya gittim.kahvaltıların birinde pasta kesildi bir ufak dilim ondan yedim kahvaltıda yediklrimi saymıyorum bile ne yazık ki haftasonum çok kötüydü.şimdi gene cumaya kadar aldıklarımı anca vericem offff

ben de stresten yıyorum asumancıgım. pasta borek degıl ama sureklı acıkıyorum, peynır yanına yarım dılım ekmek meyve abartııyorum, eve alsam yerım o zararlı seylerı,

canım senin haklı sebebin var ama benimki tamamen pisboğazlıktan yedikçe yiyesi geliyor insanın malesef en kısa zamanda toparlarız inşallah

geçmiş olsun zordur ya nası korkmasın yalnız tedirgin yatar
sanada geçmişolsun üzüldüm hamileyken kabızlık çok çektim off ne zordu yaaa allah şifa versin

ne genç evlenmişsin çok çekmişsin ama sana bişey dicem ama alınma bence vakti zamanı var demekki yengemde erkenden evlendi 16 yaşında kendi çocuk şimdi çocukları kendi mutsuz aile düzeni yok çok zor bence 25 yaşından sonra anne olmak daha güzel diye düşünüyorum allah sanada nasip eder inşallah kaynana olsada konuşur olmasada

selam ya ben cuma yı unuttum benim afacanların karnelerini aldık kızım teşekkür almış oğluşumun 1 tane 4 var diğerinin hepsi 10:) ana sınıfına gidiyordu.
cumartesi pazarda sünnet için alışveişe gittik ve bu sabah ikiside sünnet oldu biraz önce uyudular bende anca zaman bulabidim.
valla onca koşuşturmada neler yedim sayamiyacagım ama az yemeye çalıştım basküle ugramadım bile

darısı damatlıklarına olsun.haziran ayı başladı ya,sünnetler,düğünler nişanlar...bende yarın birkaçgünlüğüne istanbul ataşehire gideceğim.arkadaşımın kızı nişan olacak.yemekler benden dedim.inşallah yaparken iştahım kapanırda yapmak için uğraşımı yemek için harcamam..

güle güle gez.bende akşam üstü çıktım.saçımı kestirdim.ilk kez boyattım..oğlumun ısrarıyla.yarın istanbul yolcusuyum..

canım yavrum hayat bazan böyle kişileri çıkarır karşına.am unutma herkes kedi heybesini doldurur..senin nasibin çektiklerinin ödülü olacak bir gün..

kendi nazarın değecek.senin yediklerin bana geçmiş...

güle güle gez.bende akşam üstü çıktım.saçımı kestirdim.ilk kez boyattım..oğlumun ısrarıyla.yarın istanbul yolcusuyum..

sağol ablacım sen de saçlarını güle güle kullan
hayırlı yolculuklar dilerim ayrıca
iyi geceler ben yatıyım

Son düzenleme:

canım benimmmm... ben seni çok iyi anlıyorum inan bana...
yaradana sarıldıktan sonra asla hiçbir zaman yalnız değilsin bunu hiç unutma tatlım....

canım benim kocaman öpüyorum seni....

ben geldim....
k,msecikler yokkk...
ama çok güzel bebek haberleri aldım.... hayırlı olsun....
allah isteyen herkese versin inşallah...
isteyen herkes tatsın anneliği...

sonra da topiğimizde bebeciklerinyaramazlıkları anlatılsın....

ben de yatayım artık...
iyi geceler, tatlı rüyalar...

Günaydın Kızlar

Sayfalar hiç ilerlemiyor artık :44:

Bende günlerdir işe başlayınca nasıl kendimi ayarlıcam diye plan yapıyorum ara öğünlerimi götürürüm süt,diyet bisküvi,badem,ceviz bunları çantamdan ayırmam öğlede de ne yemek çıktıysa artık pilavsız ekmeksiz bir şekilde yerim meyvede koyarım çantama, diyet çaylarımı kutu kutu götürcem zaten Sporada yazılabilirsem şahane olacak

Haftaya pazartesi işbaşı olcak gibi duruyor onurda gelmeyi düşünüyor heyecan heyecan üstüne birde üstüne regl olcam sinir stres heyecan Allah yardımcım olsun.

günayyydıınnnnn kızlarrr bugun yarın yerleriimiz belli olacak bakalım muğlanın neresi olcak dağ başımı deniz kenarımı off ya şansım yardım eder de ilçe bari olsa

herkese günaydın mutlu enerjik bir günümüz olur inşallah
kahvaltımızı yapalım pazara doğru gideceğim dönüşte yürürüm inşallah artıılardan kurtulmak lazım giderken de yürümek istiyorum ama çok sıcak malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…