saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese devası olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 yıl önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek
Canım benım kıyamam sana, ne kadar da genç evlenmişsin. Ve hala çok gençsin be tatlım. Benim bi tanıdığım da aynı senin gibi erken evlenmişti,17 sene olmadı çocukları, şimdi 35 yasında hamile kaldı hem de eşiyle tam boşanmak üzereyken yeniden barışmılar bu sebepten. Daha önünde çoook uzun yıllar var. Çevre baskısı ınsanı daha çok bunaltır, ınsanlar ne kadar acımasız, kanser olup da rahmi alınanlar ne yapsın yani, kaynanan da belliki cahil bir kadın sen takma çevreyi felan.
iyi akşamlar güzeller her ne kadar kimsecikler olmasa da
ben tüm gün evdeydim evişleriyle boğuştum yürüyüş yapamadım içim gitti ama birazdan dışarı çokacağım azcık turlayabilirsem bakalım
ama ben boğazımı tutamıyorum saçma sapan yiyorum yaa çok kızıyorum kendime
ben de stresten yıyorum asumancıgım. pasta borek degıl ama sureklı acıkıyorum, peynır yanına yarım dılım ekmek meyve abartııyorum, eve alsam yerım o zararlı seylerı,
geçmiş olsun zordur ya nası korkmasın yalnız tedirgin yatarBenim kardewşim muğlada, çok sallanmışlar evde kitaplık yıkılmış, evde tek yaşıyo çok tedirgin oldum çünkü oturduğu yer kötekli diye bi yer, evler hiç sağlam değil öğrenciye kiraladıkları için denetimden yoksun yapılmış evler
saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese deva olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek
selam ya ben cuma yı unuttum benim afacanların karnelerini aldık kızım teşekkür almış oğluşumun 1 tane 4 var diğerinin hepsi 10:) ana sınıfına gidiyordu.
cumartesi pazarda sünnet için alışveişe gittik ve bu sabah ikiside sünnet oldu biraz önce uyudular bende anca zaman bulabidim.
valla onca koşuşturmada neler yedim sayamiyacagım ama az yemeye çalıştım basküle ugramadım bile
iyi akşamlar güzeller her ne kadar kimsecikler olmasa da
ben tüm gün evdeydim evişleriyle boğuştum yürüyüş yapamadım içim gitti ama birazdan dışarı çokacağım azcık turlayabilirsem bakalım
ama ben boğazımı tutamıyorum saçma sapan yiyorum yaa çok kızıyorum kendime
saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese devası olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 yıl önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek
ay kizlaaaaaaar, ben türkiyeye gittim tikindim tikindim geldim,
kebabmi dersiniz, etli ekmekler kasarli ekmeklermi dersiniz,
beyaz ekmeyi yedim hergün baska ekmek alamadim,
tikindim geldim en az 2-3 kilo almisimdir derken
1,6 kilo vermisim :)))
95,9 iken
94,3 cikti suan yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güle güle gez.bende akşam üstü çıktım.saçımı kestirdim.ilk kez boyattım..oğlumun ısrarıyla.yarın istanbul yolcusuyum..
saol meyracım ALLAH razı olsun sabır ediyoruz bakalım başka da çare yokki isyan etmiyorum elime bişey geçmiyor hayatı oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum sadece arada yaram kanıyo biraz aglıyorum ertesi gün yeni bir sayfa ALLAH herkese deva olan dert versin şu 10 yıl içinde çokkk büyük acılar çektim çocugum olmadı diye kaynanam etmedik laf aşşalamadık söz bırakmadı 2 önce nerdeyse eşimi kaybediyordum RABBİM e şükürler olsun kurtuldu yaşım 26 ama 40 gibi hissediyorum felegin çenberinden çok zorluklarla geçtik ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN sıkıntılara gögüs germek sabretmek inanki çok zor saol arkadaşım böylesi teselli bile insana iyi geliyor yanlız olmadıgımı bilmek
günayyydıınnnnn kızlarrr bugun yarın yerleriimiz belli olacak bakalım muğlanın neresi olcak dağ başımı deniz kenarımı off ya şansım yardım eder de ilçe bari olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?