Kızlar ben nerdeyse 2,3 haftadır hi. yürüyüş yapmıyordum, evde ders çalışıcam diye hareketsiz kaldım, sonunca vucut isyan etti nerseyse 3 kg ödem var vucudumda, onu geçtim bende iç hemeroid ve anüs çatlağı var o tekrar etti, nasıl kıvranıyorum acıdan anlatama, neyse hemen krem fitil, bağırsak çalıştırıcı şurup felan aldım
Bugun yürüyüşe başladım. Sınava 26 gün var ve hergün en az 45 dakıka yürüycem, ödemi geçtinm bağırsaklarımın çalışması için yürümem lazım, sınava kadar en az 15 kez yürüyüş hedefi koydum kendime, sabah çok erken kalkıcam yapacak bişey yok
Seneye ben de bebek düşünüyorum ama bende bu hastalıklar varken nasıl olcak bilmiyorum, millet hamileyken mide yanması kabızlık çeker ben daha hamile değilken yaşıyorum bunları, wcye gittiğimde acıdan kıvranıyorum resmen, ameliyatı varmış bunun ama tekrarlama olasılığı oluyomuş
Günaydın Kızlar
Sayfalar hiç ilerlemiyor artık :44:
Bende günlerdir işe başlayınca nasıl kendimi ayarlıcam diye plan yapıyorum ara öğünlerimi götürürüm süt,diyet bisküvi,badem,ceviz bunları çantamdan ayırmam öğlede de ne yemek çıktıysa artık pilavsız ekmeksiz bir şekilde yerim meyvede koyarım çantama, diyet çaylarımı kutu kutu götürcem zatenSporada yazılabilirsem şahane olacak
Haftaya pazartesi işbaşı olcak gibi duruyor onurda gelmeyi düşünüyor heyecan heyecan üstüne birde üstüne regl olcam sinir stres heyecan Allah yardımcım olsun.
günayyydıınnnnn kızlarrr bugun yarın yerleriimiz belli olacak bakalım muğlanın neresi olcak dağ başımı deniz kenarımı off ya şansım yardım eder de ilçe bari olsa
herkese günaydın mutlu enerjik bir günümüz olur inşallah
kahvaltımızı yapalım pazara doğru gideceğim dönüşte yürürüm inşallah artıılardan kurtulmak lazım giderken de yürümek istiyorum ama çok sıcak malesef
ayşe topik ikimize kaldı neden gelmiyo bu şişko hatunlar
selamm beybilerr , okuldan geldim , kocişimle kahvaltı yaptım , şimcikte tembellik yapıyomm
BİR İTİRAF; tembellik yapmayı bende çok seviyorum
çimmeyenler de uğramıyor ki zaten bi şişko ben ve ayşe kaldık demek:))Selam olsun herkeşlere..
Yarın nihayet veda partisi zamanı..Yine yoğunluk olacak epey..
heyecandan yerinde duramıyor kızım..:)
Şişko olmadığımız için olmasın..
Yaz geldi böyle oldu asuu'm.Çİmme zamanı ya..ceco mesela cumburlop yapıyordur şimdi.:)
he aynurumu da unutmamak lazım şişkolar üçlendi:)selamm beybilerr , okuldan geldim , kocişimle kahvaltı yaptım , şimcikte tembellik yapıyomm
hani yaa niye ilerlemiyor bu sayfalar , valla ben kendi kendime anlatcam haa artık , hem anlatcam , hemde beğenecem, iihihihihihihih
nee biri ŞİŞKOmu dediiii , işte geldimm burdayımmm
Baktım Asuman kızıyor ben de yazmadan geçmeyeyim dedim :)) Bugün beklenmedik şekilde özgür kaldım. Babam sabahın sekizinde aradı, "çocukları denize, Şile'ye götüreyim bugün" dedi. Ben gidemedim, kızımın okulunda rehberlik bölümüyle görüşmem vardı. Keşke önceden planlasaydık, ben de kendime program yapardım. En azından 60 dakika yürüyüşümü yaptım gerçi ama bu sıcaklarda yürümek eziyet. Sağlıklı da değil. Ya sabah 7'den önce yürümeli ya da akşam. Bana ikisi de uymuyor, bakalım nasıl olacak :))
Gezme tozma işi olmayınca eve döndüm görüşmenin ardından tıpış tıpış. Dolapları düzenleyip tertipleyeceğim çocuklar yokken...
Bu aralar eski hevesim, azmim pek yok, arada kaçamaklar oluyor. Dün çocuklara tatlı yedirirken ben de 3-5 tatlı kaşığı yedim mesela. (Evde yaptığım profiteroldü). Bugün adres ararken Atatürk Orman Çiftliği ürünleri satan bir dükkan gördüm. İstanbul'da ulması zor, affetmedim hemen minik kapta sade dondurmasından aldım yedim. Porsiyonlarım da biraz arttı. Diyetisyeni de ayda 2'ye düşürdüm gibi, gitmeye üşeniyorum. Gene de ipin ucunu elimden bırakmıyorum. İşte böyleyken böyle :))
Ayyy 2 gün girmedim topicimizde ne güzel haberler cıvıldıyor çok mutlu oldummmm
ekincccciiiiikkkkk Allaaaahhhh Ediz bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
merryyycccimmmmmm maşalllaaahhhAllah analı babalı büyütmeni nasip etsin
Allaaahhh isteyen herkese süt kokulu yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?