Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim çok geçmiş olsun yarım saat bile yürüsen yeter sana
kardeşinede geçmiş olsun bi daha sarsılmazlar inşallah

günaydın cnmcım hayırlı olsun yeni işin
gelsin paracıklar gitsin kilocuklar inşallah

günayyydıınnnnn kızlarrr bugun yarın yerleriimiz belli olacak bakalım muğlanın neresi olcak dağ başımı deniz kenarımı off ya şansım yardım eder de ilçe bari olsa

rabbim gönlünüze göre versin çok güzel bi yer çıkar inşallah

Son düzenleme:
günaydın canlarım...

nasılsınız herkesler iyidir inşallah...

Turnal çok üzüldüm canım kv konuşurya hemde hiç susmazlar.Bende çocuk sahibi olamadım henüz ve eşimin geçirdiği rahatsızlıktan tedavi göreceğiz bakacağız nasibimizde varsa olacak. kv bana bir kere dediki belki senin çocuğun olmuyordur dedi ya oğlunun durumunu bile bile. kimsenin bu hayatta garantisi yok canım benimde olmayabilir nasib herşey..bende olabildiğince uzak duruyorum...konusunu bile açmıyorum...konuşturmuyorum..

Bahar
yeni işin hayırlı olsun canım...bol bereketli kazançlar..

ya nasıl verdiniz bu kadar kiloyu tebrikler ,lütfen banada diyetinizi ve yaptıklarınızı anlatın

Herkese hayirli sabahlar..
asuman ablacim masaallah sen kisinda hic odun vermemissin.aynen devam etmissin masaallah.. yaa ben karttay diyetine basladim.. kisin verdigim 15kilonuj10unu geri aldim. kitapla beraber basladim.
burda bi durgunluk olmus kisin herhalde. ben girmedim forunlma hic ondan aldik diyodum. ama bakiyorum herkes biraz biraz almis.... sanirim devamsizlik yaptigim icinde bbaja kizgin olanlar var:) sonra yazarim yine

Selam olsun herkeşlere..

Yarın nihayet veda partisi zamanı..Yine yoğunluk olacak epey..
heyecandan yerinde duramıyor kızım..:)

ayşe topik ikimize kaldı neden gelmiyo bu şişko hatunlar

Şişko olmadığımız için olmasın..

Yaz geldi böyle oldu asuu'm.Çİmme zamanı ya..ceco mesela cumburlop yapıyordur şimdi.:)

Hala kahvaltı edemedim..Balkon yıka çamaşır as,şurayı topla ,burayı topla oğlanı doyur derken bu saat olmuş..
Çok acıktım kahvaltıdan sonra yemeğimide yaparım sonra yeğenimin doğum günü var ona hediye bakmaya gideceğim..Oğlumun sandaleti küçülmüş onuda aradan çıkarırım çıkmışken..

Herkese hafif bir gün diliyorum..

selamm beybilerr , okuldan geldim , kocişimle kahvaltı yaptım , şimcikte tembellik yapıyomm

hani yaa niye ilerlemiyor bu sayfalar , valla ben kendi kendime anlatcam haa artık , hem anlatcam , hemde beğenecem, iihihihihihihih

ayşe topik ikimize kaldı neden gelmiyo bu şişko hatunlar

nee biri ŞİŞKOmu dediiii , işte geldimm burdayımmm

Baktım Asuman kızıyor ben de yazmadan geçmeyeyim dedim :)) Bugün beklenmedik şekilde özgür kaldım. Babam sabahın sekizinde aradı, "çocukları denize, Şile'ye götüreyim bugün" dedi. Ben gidemedim, kızımın okulunda rehberlik bölümüyle görüşmem vardı. Keşke önceden planlasaydık, ben de kendime program yapardım. En azından 60 dakika yürüyüşümü yaptım gerçi ama bu sıcaklarda yürümek eziyet. Sağlıklı da değil. Ya sabah 7'den önce yürümeli ya da akşam. Bana ikisi de uymuyor, bakalım nasıl olacak :))

Gezme tozma işi olmayınca eve döndüm görüşmenin ardından tıpış tıpış. Dolapları düzenleyip tertipleyeceğim çocuklar yokken...

Bu aralar eski hevesim, azmim pek yok, arada kaçamaklar oluyor. Dün çocuklara tatlı yedirirken ben de 3-5 tatlı kaşığı yedim mesela. (Evde yaptığım profiteroldü). Bugün adres ararken Atatürk Orman Çiftliği ürünleri satan bir dükkan gördüm. İstanbul'da ulması zor, affetmedim hemen minik kapta sade dondurmasından aldım yedim. Porsiyonlarım da biraz arttı. Diyetisyeni de ayda 2'ye düşürdüm gibi, gitmeye üşeniyorum. Gene de ipin ucunu elimden bırakmıyorum. İşte böyleyken böyle :))

YENA ben bu cuma bildirim yapamıcam büyük ihtimalle bugün sabah tartıldım 88.4 giden:200 gram ister izinli yaz istersen bu bildirimimi.teşekkürler

bende bi slm diyeyim
çok bunaldımmmm off şu yerler bi belli olsaydı bugün açıklanacakmış diyolar imzalanmasını bekliyoruz kağıtların aman
nasrettin hoca misali yazdımız yerler ya tutarsa hesabı hevesleniyorum bakalım köy olusa çok üzülüürüm

yenacım benim sohbetimimi özledin ahh canımm kıyamam çok yoğun günler geçirdim bu sıralar canım pek uğrayamıyorum diyetede bağlı kalmayınca yazmak içimden gelmiyordu tabiii bu sırada 120leri gördüm ,nazın inatlaşmaları çoğaldı canım herşeye inat ediyor başedemiyorum allahtan wc sorunu çözüldü gibi birşey ,çişini yapıyor ama kakasını pek bilemiyor inşallah zamanla onada alışır 10 gün oldu bez bağlamıyoruz babasıda sözünü tuttu hemen pazar günü bisikletini aldı ....

temizliğim bitti ütüleri yapıyorum nazda uyuyor kalkınca denize gideceğiz ,hiç olmazsa gidip gelirken yürüyüş yapmış olurum ,denizdede hareket yaparım artık tam bir ay var görümcemin oğlunun sünnetini tabii yenge olarak güzel bir elbise almayı düşünüyorum aldığım kiloları versem yine razıyım inşallah olur....

çimmeyenler de uğramıyor ki zaten bi şişko ben ve ayşe kaldık demek:))
veda partiniz güzel geçer inşallah veliler de gidecek değil mi bazı okullar velisiz yapıyormuş da
he aynurumu da unutmamak lazım şişkolar üçlendi:)

kızamasam yazmayacaktın demekki :)) aoç dondurması da güzeldir hani afiyet olsun sen yine dikkat edersin eminim canım verdiklerimizi almamak bile başarı bize

teşekkür ederim baharcım allah isteyen herkese nasip etsin

turnalcim daha gençsin ben 1 ay sonra 30 olacağım, yani 30 yaşında çocuk sahibi oldum sayılır, sen allahtan ümidini kesme, rabbim herşeye kadir.

bildiğim kadarıyla mmerynin bebişi topiğimizin 3. bebeği olacak, umarım sağlıcakla bi hamilelik geçirirsin mery, tadını çıkar hamileliğinin

kaç günden beri yazamadım ama her gün de yedim o yüzden buraya yazmaya cesaret edemedim yediklerimi ama bugün biraz düzene girdi gibi
bugün yediklerim:
sabah:activia kahvaltı
öğle:2 parça tavuk
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 adet bisküvi
akşam:2 parça tavuk
1 dilim kepekki ekmek
ara öğün:4 yk light yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…