yena'cığım bu akşam ist.yolcusuyum.gittiğim yerde nişan evi orda bildirim yapamam.şimdiden yazayım.
kilo:97.2
sağlıkla kalın..
çimmeyenler de uğramıyor ki zaten bi şişko ben ve ayşe kaldık demek:))
veda partiniz güzel geçer inşallah veliler de gidecek değil mi bazı okullar velisiz yapıyormuş da
Merhabalar kızlar
Biri şişko mu dedibiraz geç olsada duydum geldim
İnşallah bu sene zayıflarız hepimiz yaaaa hiçbirimizin 1 gr fazlası kalmazben çok yoruldum şişman olmaktan...
Geçen AVMde turkcellden bir arkadaşımı gördüm aynı çağrı merkezinde çalışıyorduk ve 1000 kişilik çağrı merkezinde ikimizin kiloları birbiriyle yarışıyorduyani 1000 kişiye sorsanız en şişman kim diye yarısı onu derdi yarısı beni. Facebookta resimlerinde görüyordum zayıfladığını ama yakından daha netleşti herşey konuştuk tam 30 kilo vermiş ama maalesef hala şişman bende 25 kilo verdim dedim ama bende hala şişmanım off offf vere vere kurtulamadık be anacım
Ardından yeni işyerimde yine eski işyerimden bir arkadaşla karşılaştık 4 senedir görüşmemişiz hesapladıkta çocuğun söylediği ilk şey bahar senmisin tanıyamadım saç rengin değişmiş zayıflamışsın demek olduçok arkadaşlarımı görüyorum eski işyerimden fakat çoğu kilo konusunu açmıyor ama böyle zayıflamışsın lafları duymak hoşuma gidiyor. Ama daha verilecek çok fazla kilomun olması da canımı sıkmıyor değil
Sanki naparsam yapayım artık zayıflayamayacağım gibi hissediyorum
Bu arada rejimime sadık kalmaya çalışıyorum genelde uyuyorum da arada kaçamak olarak yediiğim dondurmaları saymazsak şekeri tamamen kestim ilerde tamamen bırakacağım inşallah ramazanda tatlı hiçbirşey yemeyeceğime söz verdim kendime sadece meyveeee sadece meyveeee
cnm tşk ederim ancak geldim yazını gördüm şimcik özür dilerim evet norm fazlası tayin vardı ben de norm fazlasıydım martta tercih yapmıştım mart sonu belli oldu ama okulumda deva ettim eğitim aksamasın dediler işte şimdi başladım dün itibariyle başka okuldayım hem seminerler sıkıcı hem de yeni bir okul eve uzak git gel yoruluyorum ben amaaaaa yemek düzenim de allak bullak oldu sabahları yemiyorum yiyemiyorum gözümü zor açıyorum giyinip çıkıyorum öğlene kadar yemiyorum öğlen kopuyorum bir de sıcak üstüne bügün de yeğenler geldi deniz sezonum açıldı sıkıntılarım var hayır olsun inş sıkıntımız azalsın inş herkesi çok öpüyorummmGünaydııınnn fıstıklaaarrrr
herkese pozitif , verimli , güzel bir haftasonu olsun inşAllaaahhh
kocişimin sınav görevi vardı , onu yolladım , pc başına oturdum , yarında yine hem onun hemde benim görevimiz var yine
kahvaltıyı o gelmeden hazırlarım , o saate kadar takılayım en iyisi
Semirancıımm yeni okulun hayırlı uğurlu olsun canım , her iş te vardır bir hayır :129::129::129:
ama dönem sonu neden tayin çıktı , norm fazlası tayinlerimiydi bunlar , yoksa okullarınız ilkokul ortaokul olduğu içinmi yer değiştirdiniz ??
yinede sıkma canını bebeeemm , herşey güzel olur inşAllaahhh
YENAcım oğlanın kanuflajını bozmuşsun şekerimm , aa yazık olmuş , deşifre olmuş yavrucak
benim arkadaşın oğlu var 2 yaşında , bezine tuvaletini yapacağında koltuğun arkasına geçiyor , orda ıkına ıkına yapıyor , sonra çıkıp anne tuvaletimi yaptım diyor , annesi onu tuvalete götürse o vakitte tuvalete yapmıyor
buarada dondurma için afiyet olsun bebeemm, ben yiyorum valla napiim kahramanmaraşta yaşayıpta dondurma yemessek olmaz heralde
GÜNAYDIN KIZLARR...
DÜN AKŞAM SAAT 9 DA ANCAK PİKNİK HAVASINA GİRDİK İİŞTEN ÇIK HAZIRLIK YAP SAHİLE GİT... AMA ÇOK EĞLENDİK.VOLEYBOL FUTBOL YAKANTOP ALLAH NE VERDİYSE KOŞTUK DURDUK YEMEKTEN SONRA ERİMİŞMİDİR BİLEMEM YEDİM ÇÜNKÜ... AMA ÖYLE ÇOK YORGUNUM Kİ DÖKÜLÜYORUM RESMEN HAREKETSİZLİKTEN HAMLAMIŞIZ RESMEN AMA BEN BAYA ATİKTİM YANİ HERKESTEN ÇOK KOŞTUM BU CÜSSEYLE BİZİMKİLERDEN TAM NOT ALDIM...
Ebru ailenin gelmesine çok sevindim canım gurbeti çeken bilir
Semiran canım sen hangi okula atandın bi söyle bakiyim kıs yoksa benim okuduğum okulmu Sana tramvayla 20 dk ve ilkadımda deyince öle hissetim nedense...Hakkında hayırlısı olsun canım...
Akşam sünnet düğününe gidicem yarında eşimin halasına kahvaltıya davetliyim uff yemesen olmuyor yine kilo veremem.. plan yaptım akşama bişey yemem zaten yarım saat görünürüz eşimin iş arkadaşı. Yarında yanımda eltimde olacak kız çubuk gibi sinirim bozuluyor yahu...eşim işe gidicek bende bahane uydurup gitmesem diyorum neyse bakıcaz artık.bide yürüme mesafesinde halası mazeret te yokki...
ayy ne çok konuştum sabah sabah..sbs ye giren öğrencilere başarılar dilerim Rabbim zihin açıklığı versin..
Kizlar selam
Okul kapandi, konservatuar kapandi ama bu defa da eskrim antrenoru costu anacim... Hergune iki saat sabahtan antrenman koymus. 9-11 ordayiz. E kalkmasi kahvaltisi derken yine 7:30 sart. Zaten oglanlar 6 dedi mi dikiliyor ...kizi da kaldiriyorum sonra ortanca okula, kz eskrim antrenmanina, eve gel yemek hazirla, git ortancayi al gel derken gunlerim daha da beter oldu yani ozetle... Ama su var, araya 20 dakikalik bir yuruyus sokusturdum rutine bile koydum sayilir.
Yaz geldi ya her goren ay su diyeti yapsan hemen verirsin, bir arkadasim su diyetle 95 kilo verdi hesaabi receteleri veriyor. Bugun antrenmanda bir tanesi utanmadi yazip elime kitap ismi filan verdi....
Ozetle rezil bir yaz daha izi bekliyor Allahin Obezleri...
aynur senle ben demirbaşız zaten
semoşum da var bu akşam ama
semiran bu sene ankaraya gelecekmisin acaba
evettt burdayımm yorgun savaşçıyımmmbilmorum asumancım gelirsemm yanndayım biliyorsunn bakalım hyırlısııı
aaaaaaaa bu arada spora tekrar başladım 2 gündür 120 dk yürüyüş ve kondisyon çalışmam var
beraber yürüdüğüm bir kız vardı ya okulu bitti geldi şimdi tekrar başladık hayırlsıyla bakalım :)
Bende çok yoruldum bahar şişman olmaktan..
Bugün alışverişe gittim otobüse bindim..Babetimin cırt cırtı açıldı eğildim onu kapamak için geberdim desem yeridir..
İçimden sayıyorum aferin nilüfer. bu durumu layık görüyorsun öylemi.?
KEndimi sayıp,sövüp durdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?