Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena'cığım bu akşam ist.yolcusuyum.gittiğim yerde nişan evi orda bildirim yapamam.şimdiden yazayım.
kilo:97.2
sağlıkla kalın..

Merhabalar kızlar

Biri şişko mu dedi biraz geç olsada duydum geldim

İnşallah bu sene zayıflarız hepimiz yaaaa hiçbirimizin 1 gr fazlası kalmaz ben çok yoruldum şişman olmaktan...

Geçen AVMde turkcellden bir arkadaşımı gördüm aynı çağrı merkezinde çalışıyorduk ve 1000 kişilik çağrı merkezinde ikimizin kiloları birbiriyle yarışıyordu yani 1000 kişiye sorsanız en şişman kim diye yarısı onu derdi yarısı beni. Facebookta resimlerinde görüyordum zayıfladığını ama yakından daha netleşti herşey konuştuk tam 30 kilo vermiş ama maalesef hala şişman bende 25 kilo verdim dedim ama bende hala şişmanım off offf vere vere kurtulamadık be anacım

Ardından yeni işyerimde yine eski işyerimden bir arkadaşla karşılaştık 4 senedir görüşmemişiz hesapladıkta çocuğun söylediği ilk şey bahar senmisin tanıyamadım saç rengin değişmiş zayıflamışsın demek oldu çok arkadaşlarımı görüyorum eski işyerimden fakat çoğu kilo konusunu açmıyor ama böyle zayıflamışsın lafları duymak hoşuma gidiyor. Ama daha verilecek çok fazla kilomun olması da canımı sıkmıyor değil

Sanki naparsam yapayım artık zayıflayamayacağım gibi hissediyorum

Bu arada rejimime sadık kalmaya çalışıyorum genelde uyuyorum da arada kaçamak olarak yediiğim dondurmaları saymazsak şekeri tamamen kestim ilerde tamamen bırakacağım inşallah ramazanda tatlı hiçbirşey yemeyeceğime söz verdim kendime sadece meyveeee sadece meyveeee

yena'cığım bu akşam ist.yolcusuyum.gittiğim yerde nişan evi orda bildirim yapamam.şimdiden yazayım.
kilo:97.2
sağlıkla kalın..

Canım iyi yolculuklar..

Saçlarınıda iyi günlerde kullan,eminim çok yakışmıştır..

çimmeyenler de uğramıyor ki zaten bi şişko ben ve ayşe kaldık demek:))
veda partiniz güzel geçer inşallah veliler de gidecek değil mi bazı okullar velisiz yapıyormuş da

bizimkide velisiz..Aslında ben isterdim en azından annelerin olmasını,çok eğlenirdik çünkü..
KEndimi düşünüyorum :)) Bir iki kıpırdak arkadaşım var tepinirdik ne güzel :)

Oynamayı özlemişim :) Pazar günü karşı binadan çeyiz almaya gelmişler..Davullu falan nasıl şenlikli bir çeyiz götürmeydi anlatamam..
Kamyonete bir hurç yüklüyorlar yarım saat göbek atıyorlar,sonra yeniden iki tava elliyorlar haydii bu sefer halay çekiyorlar müthişti.
Hele iki tane şekerli hatun vardı öldük gülmekten onları izlerken :)) Biri ben gibi hafif etine dolgun. kocaman memeler nasıl sallıyor onları eşimde arada bakıyor bunları çekip youtoube yüklemek lazım demezmi koptuk yani :)))

Bende çok yoruldum bahar şişman olmaktan..
Bugün alışverişe gittim otobüse bindim..Babetimin cırt cırtı açıldı eğildim onu kapamak için geberdim desem yeridir..
İçimden sayıyorum aferin nilüfer. bu durumu layık görüyorsun öylemi.?
KEndimi sayıp,sövüp durdum.

Son düzenleme:
Kizlar selam

Okul kapandi, konservatuar kapandi ama bu defa da eskrim antrenoru costu anacim... Hergune iki saat sabahtan antrenman koymus. 9-11 ordayiz. E kalkmasi kahvaltisi derken yine 7:30 sart. Zaten oglanlar 6 dedi mi dikiliyor ...kizi da kaldiriyorum sonra ortanca okula, kz eskrim antrenmanina, eve gel yemek hazirla, git ortancayi al gel derken gunlerim daha da beter oldu yani ozetle... Ama su var, araya 20 dakikalik bir yuruyus sokusturdum rutine bile koydum sayilir.

Yaz geldi ya her goren ay su diyeti yapsan hemen verirsin, bir arkadasim su diyetle 95 kilo verdi hesaabi receteleri veriyor. Bugun antrenmanda bir tanesi utanmadi yazip elime kitap ismi filan verdi....

Ozetle rezil bir yaz daha izi bekliyor Allahin Obezleri...

cnm tşk ederim ancak geldim yazını gördüm şimcik özür dilerim evet norm fazlası tayin vardı ben de norm fazlasıydım martta tercih yapmıştım mart sonu belli oldu ama okulumda deva ettim eğitim aksamasın dediler işte şimdi başladım dün itibariyle başka okuldayım hem seminerler sıkıcı hem de yeni bir okul eve uzak git gel yoruluyorum ben amaaaaa yemek düzenim de allak bullak oldu sabahları yemiyorum yiyemiyorum gözümü zor açıyorum giyinip çıkıyorum öğlene kadar yemiyorum öğlen kopuyorum bir de sıcak üstüne bügün de yeğenler geldi deniz sezonum açıldı sıkıntılarım var hayır olsun inş sıkıntımız azalsın inş herkesi çok öpüyorummm

cnm nevinim gazi paşa ilköğretim okulundayım bugün tanışma günümdü okulda bütün öğretmenlerle tanış falan bayağı değişik bir gündü bu arada neerdeyse okulun en genç öğretmeniyim hepsinin emeklisi gelmiş dede babaanne modundalardı ve bir öğretmen dışında sanırım da ikinci bekarım o da bayan hopluyor yaşasın bekarmış diyeee hem zümrem hem de aynı sınıfı paylaşacağız öğlenci oldum yine o da öğlenci bakalım ne olacakkk

evettt ben de aynı tepkiyle karşılaştım ben diyetin Allahını biliyorum diyetisyenden diyetisyenim ama kim biliyor görüyorya seni hemen başlıyor okula yeni gittim ya iki kibar cümleden sonra hemen seviyeyi atıp başladı bir kaçı işte diyet yapıyorum sen nasıl aldın kilonu yapıyor musun birşeyler neden kilo aldın vs vs vs ... dedim yapmıyorum diyet falan anlamam diyetten dedimm napayımmm amann salladım gittilerrrrr

bugün sıcağa rağmen birer saatten toplam 2 saat yürüdüm iki yürüyüş arası arkadaşta fellah köftesi yapıp yedik 1 dilim de vişneli turta bunlar hem öğle hem akşam yemeğimdi sabah da kalsik kahvaltı yaptım erimiştir inşallah yarında başka yere hatta iki yere çağırdılar ama gitmeyi düşünmüyorum

beyza da burdaymış hep yoğunsun arkadaşım
ahh aahh neydi o geçen sene menülerimiz şiirseldi sen ne güzel yorumlardın bugün yediklerime baksana birde tam köteklik

selam çıtır adaylarııııııııı

uzun bir aradan sonra tekrar sizinle olmak çok güzel

Ankara çok güzel geçti, alışveriş festivali varmış gerçi bizi bu durum zorladı azcık bebişle o kadar kalabalıkta gezmek zor oldu .biz bilmeden gittik ilk gittiğimiz yerde konser vardı murat boz'un ona kalmadan geldik çok kalabalıktı. biz saftirikleri eeee madem hep burada festival o zaman ertesi günler ankamall'e gidelim dedik anam orada da konser varmış ruslana mı ne öyle biri gelecekmiş ,resmen çekiyoruz dedik safça, halbuki netten bak etkinlik neredeyse oraya gitme değil mi :))) neyse yine de çok güzeldi herşey bu ayın 22sinde allah nasip ederse yine oradayım, tatil öncesi yenilenmem gerek saçlarıma azcık bakım yaptırayım :)

ben bugün yorgunum açıkçası okula gittim geldim çok sıcak hava beni bunalttı . müdürüm pazar aradı 2 bayan var benden başka onların izin aldığını benimde gezip tozmamı gelmememi söyledi ,nasıl sevindirik oldum anlatamam :) 1 gece daha ankarada kaldık. bugün halimi gören müdürüm 'özlem hocam sen yarında gelme o kadar yolu hem bebeğinle zaman geçirmiş olursun' dedi :))) ben yine çooooooooooook sevindirik oldum tabi. her gün ilçeye git gel yoruyor ister istemez perşembe ve cuma seminer merkezde şükürler olsun.

sizler nerler yaptınız bakalım?

aaaaaaaa bu arada spora tekrar başladım 2 gündür 120 dk yürüyüş ve kondisyon çalışmam var
beraber yürüdüğüm bir kız vardı ya okulu bitti geldi şimdi tekrar başladık hayırlsıyla bakalım :)

evettt burdayımm yorgun savaşçıyımmm bilmorum asumancım gelirsemm yanndayım biliyorsunn bakalım hyırlısııı

yirim o yorgun savaşçıyı yirim

Özlemimm tebriklerr kuzumm , aynen devaamm :129::129::129:

Ahhhh ahhhh hiç sorma Yenacım yaaa insanların o bakışları öldürüyor zaten beni. Orası izmir burdaki kadar bakan dikkat eden yoktur belki ama burası çok fena insanlar gözünün içine baka bana baştan aşağı süzüyorlar bakışlardan rahat edemiyorsun... 2 sene oldu hala şişmanım hala şişmanımmm... Kendi kendime 25 kilo verdim ben diyorum ama dışardan gören insan ne bilecek benim 25 kilo verdiğimi gördüğü yine şişman bir kız ilk 15 kilomu hızlıca vermek istiyorum artık ya ama vermek istedikçe veremiyorum veremeyecekmişim gibi hissetmeye başladım

Birde aklım hep şekerimde tatlıdan uzak durmak için savaş veriyorum Senin değerlerin neydi Yenacım ya merak ettim ilk ölçüldüğünde şu HCB1A değerin ne çıkmıştı ve nasıl düşürdün :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…