Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün akşam kabaklı mücver yedim...
çok yemedim ama, yanındada biraz yoğurt ve birazda meyve yedim bu kadar.

kızlar bugün bir sitede çok güzel bir söz okudum, gerçekten çok hoşuma gitti, oyüzden bu sözü sizinlede paylaşmak istedim,
ben bu sözü neden bugüne kadar hiç okumadım acabaki,
hatta güzel bi şekilde yazdırıp pano halinde evime asmayı bile düşünüyorum açıkçası bu sözü;

[h=2]"İnsanlık, merhamet üzerine kuruludur.. Merhametini kaybeden, insanlığını kaybeder.."[/h]
çok mühim ve çok güzel bir söz bu söz bence.....
ben bu sözü alkışlarım

GUNAYDINLAR...
COK MERAK EDIYORUM;
BENIM MESAJLARIM,YAZDIKLARIM GORUNMUYORMU ACABA??!!!!
YOKSA Ti YE MI ALINMIYORUM!!!!!
AYIP YANI SU YAPTIGINIZ... KAC DEFA SORU SORDUM.. KISILERE HITABEN BISIIILER YAZDIM HICBIR CEVAP YOK.... HICCCCC......

kocamannn günaydın herkese nasılsınız kızlar dün sabah lor+domates yedim akşam ve öglende dolma yedim 2 şer tane hee bide akşam limonlu dondurma yedim 55 kalori yazıyor üstünde:131:

Güne yorgun başladım..sıcaklardan mıdır nedir gözümü bile açamıyorum..sürekli bir uyku hali...gece sıcaktan terden uyuyamamalar...erken başladık yani...belkim uykusuzluktan veririm kilo =))

kızlar ya ben çok karpuz yiyorum son 1 haftadır karpuz kilo yaparmı acaba

canım cok tskler guc verdın pekı kılo vermek adına sen neler yaptın yapıyorsun ?

Semoşummm vallahi içime doğmuş benim okudğum okul canım.Hayırlı olsun sana. okulun tam karşısında amcam oturuyor.Bulvarın hemen alt kısmındada bizim ev aynı hizada. Samsuna geldiğimde okul dönemi gelirim yanına...
GUNAYDINLAR...
COK MERAK EDIYORUM;
AYIP YANI SU YAPTIGINIZ... KAC DEFA SORU SORDUM.. KISILERE HITABEN BISIIILER YAZDIM HICBIR CEVAP YOK.... HICCCCC......
sarı civciv bende sana yazdım nerelerdesin diye ama cevap alamdım topik zaten sessiz insanlar yoğun görmemiş olabilriz hemen bu tepki niye?

evet sıcaklardan resmen mayıştık..eşim 6 dedimi hemen uyanırdı zorla kaldırıyorum...karpuzun fazlasıda kilo yapıyor canım hemde tok tutmuyor...

GUNAYDINLAR...
COK MERAK EDIYORUM;

cnm benim okuyosan görmüştürsün ztn sayfalar ilerlemiyoki kimse bişeyler yazmıyo
sana kasıtlı değil yani merak etme şekerim

Son düzenleme:
merhaba kızlar
tatil olunca geç yatıyoruz geç kalkıyoruz daha yeni kahvaltı yaptık
sarı civcivim nevin ve ayşenin de söylediği gibi bu aralar topik durgun okuyup beğenip çıkıyorum ben genelde kimse olmayınca pek yazmıyorum herkes de öyle sanırım
yani sana karşı bir tavır yok olamaz da zaten sen hepimizi tanıyorsun halbuki neden yanlış düşünüp tepki verdin anlayamadım canım

heyyyyy nerdesiniz kızlar....

uzaklaştıkça artılarda gelecek peşpeşe böyle giderse...hadiii yaza istediğimiz kilo ile giremdik bariii sonbahara girelimmmmmm

nursenaaa belli oldumu yeriniz

belli oladaı dah bekliyoruz bakalım heycen la

bu aralar evin büyük eşyalarını sarmakla uğraşaktan uğrayamıyorum evde misafrde olunca zor oturuyorum pc başına
herkeze mutlı günlerr diyet sekteye uğradı kilomu koruyayım yeter yeni düzeni kurana kadar herkezi öpüyorummmm

heyyyyy nerdesiniz kızlar....

Uzaklaştıkça artılarda gelecek peşpeşe böyle giderse...hadiii yaza istediğimiz kilo ile giremdik bariii sonbahara girelimmmmmm

koptum valla
Her yıl aynı hikaye ...seneye yaza görürsünüz siz diye içimizden bir serzeniş..ama gelecek yaz yine aynı terane..

Gerçi ben geçen yazdan 15 kilo farklıyım bu bile bana yeter ama asıl tatile ağustosta çıkıyorum ozaman kadar 10 kg veririm herhalde..hala umudum var yani ....

Tünaydınlaarr,

Biz hala evden çıkamadık..Çok ağır kanlı kızım var.
Panik halde evin içinde saçlarımı nasıl yapsam deyip duruyor..at kuyruğu diye karar vermişti şimdi acaba düz fön olsa nasıl olur diye arkadaşıyla mesajlaşıyor :)
Bugünü bir atlatsak hayırlısıyla..

eterya nerde oturuyorsun..İzmir'de nem oranı nasıl arttı kolumu kaldırasım gelmiyor şişti her tarafım..

KArpuz ve kavun pek masum değil sınırlı yemek gerekiyor muş..:)

bir belli olsada rahatlasanız..beklemekte çok kötü bişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…