ayşe topik ikimize kaldı neden gelmiyo bu şişko hatunlar
demirbaş listesine : 1 adet Aynur diye yazdıracamm
90+ topicinin demirbaşı Aynur kaçarr
öpttüüümm
beyza da burdaymış hep yoğunsun arkadaşım
ahh aahh neydi o geçen sene menülerimiz şiirseldi sen ne güzel yorumlardın bugün yediklerime baksana birde tam köteklik
İnşallah hedefine ulaşırsınbence ümitsizliğe kapılma çünkü burada çoğumuz çok zor kilo veriyoruz hatta hala da yerimizde debelendiğimiz zamanlarda oluyor. En önemlisi kendine inanmak
Bende insülin direnci ve pko var ve belki biliyorsundur bu durumda kilo vermesi çok daha zor hatta bir ara ben hayatta zayıflayamam tvde gördüğüm kilolular gibi artık yürüyemez hale geliceğim eğer yavaş yavaş kilo veremezsem diye düşünürken burayı keşfettim ve inan bana okadar güzel moral oldu ki
Her gün gelip paylaşımda bulunup yazılanları bile okumak insana güç veriyor ve ben artık inanıyorum 2 sene sonrada olsa eski fıstık gibi halime kavuşacağım Allahın izniyle. Tabi buradaki tüm arkadaşlarımda öyle
Semoşummm vallahi içime doğmuş benim okudğum okul canım.Hayırlı olsun sana. okulun tam karşısında amcam oturuyor.Bulvarın hemen alt kısmındada bizim ev aynı hizada. Samsuna geldiğimde okul dönemi gelirim yanına...cnm nevinim gazi paşa ilköğretim okulundayım bugün tanışma günümdü okulda bütün öğretmenlerle tanış falan bayağı değişik bir gündü bu arada neerdeyse okulun en genç öğretmeniyim hepsinin emeklisi gelmiş dede babaanne modundalardıve bir öğretmen dışında sanırım da ikinci bekarım o da bayan hopluyor yaşasın bekarmış diyeee hem zümrem hem de aynı sınıfı paylaşacağız öğlenci oldum yine o da öğlenci bakalım ne olacakkk
sarı civciv bende sana yazdım nerelerdesin diye ama cevap alamdım topik zaten sessiz insanlar yoğun görmemiş olabilriz hemen bu tepki niye?GUNAYDINLAR...
COK MERAK EDIYORUM;
BENIM MESAJLARIM,YAZDIKLARIM GORUNMUYORMU ACABA??!!!!
YOKSA Ti YE MI ALINMIYORUM!!!!!
AYIP YANI SU YAPTIGINIZ... KAC DEFA SORU SORDUM.. KISILERE HITABEN BISIIILER YAZDIM HICBIR CEVAP YOK.... HICCCCC......
Güne yorgun başladım..sıcaklardan mıdır nedir gözümü bile açamıyorum..sürekli bir uyku hali...gece sıcaktan terden uyuyamamalar...erken başladık yani...belkim uykusuzluktan veririm kilo =))
kızlar ya ben çok karpuz yiyorum son 1 haftadır karpuz kilo yaparmı acaba
beyza da burdaymış hep yoğunsun arkadaşım
ahh aahh neydi o geçen sene menülerimiz şiirseldi sen ne güzel yorumlardın bugün yediklerime baksana birde tam köteklik
GUNAYDINLAR...
COK MERAK EDIYORUM;
BENIM MESAJLARIM,YAZDIKLARIM GORUNMUYORMU ACABA??!!!!
YOKSA Ti YE MI ALINMIYORUM!!!!!
AYIP YANI SU YAPTIGINIZ... KAC DEFA SORU SORDUM.. KISILERE HITABEN BISIIILER YAZDIM HICBIR CEVAP YOK.... HICCCCC......
nursenaaa belli oldumu yeriniz
heyyyyy nerdesiniz kızlar....
Uzaklaştıkça artılarda gelecek peşpeşe böyle giderse...hadiii yaza istediğimiz kilo ile giremdik bariii sonbahara girelimmmmmm
Güne yorgun başladım..sıcaklardan mıdır nedir gözümü bile açamıyorum..sürekli bir uyku hali...gece sıcaktan terden uyuyamamalar...erken başladık yani...belkim uykusuzluktan veririm kilo =))
kızlar ya ben çok karpuz yiyorum son 1 haftadır karpuz kilo yaparmı acaba
belli oladaı dah bekliyoruz bakalım heycen la
bu aralar evin büyük eşyalarını sarmakla uğraşaktan uğrayamıyorum evde misafrde olunca zor oturuyorum pc başına
herkeze mutlı günlerr diyet sekteye uğradı kilomu koruyayım yeter yeni düzeni kurana kadar herkezi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?