ahh 2 lFIN BELİNİ kırardık Aynur um..
ben geldim sen gitmişsin
Ahhhh ahhhh hiç sorma Yenacım yaaa insanların o bakışları öldürüyor zaten beni. Orası izmir burdaki kadar bakan dikkat eden yoktur belki ama burası çok fena insanlar gözünün içine baka bana baştan aşağı süzüyorlar bakışlardan rahat edemiyorsun... 2 sene oldu hala şişmanım hala şişmanımmm... Kendi kendime 25 kilo verdim ben diyorum ama dışardan gören insan ne bilecek benim 25 kilo verdiğimi gördüğü yine şişman bir kızilk 15 kilomu hızlıca vermek istiyorum artık ya ama vermek istedikçe veremiyorum veremeyecekmişim gibi hissetmeye başladım
Birde aklım hep şekerimde tatlıdan uzak durmak için savaş veriyorumSenin değerlerin neydi Yenacım ya merak ettim ilk ölçüldüğünde şu HCB1A değerin ne çıkmıştı ve nasıl düşürdün :26:
merhaba sitede üye olarak ilk günüm dolanırken msjını gördüm ben şuan 129 kiloyum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum ilk okuldan beri aynı sıkıntılar hep umutsuzluk hep mutsuzluk kimsenin kimseyefaydasının olmayacağını düşünürken sizlerin birbirinize destek olduğunu görmek çok güzel benide kabul edermisiniz aranıza bu arada 135 kilydum 1.5 ay içinde düştüm bu kile inşaalh devamı gelir beyaz bayrağı çekmem bu sefer
Merhaba herkese...
Annemler sağ salim gittiler dün.Ev bomboş kaldı yaa.Bi tuhaf hissettim kendimi.Ediyle Büdü kaldık yine dedim eşime.
Annem rahat durmadı tabi.Yaprak sarmaları su börekleri katmerler poğoçalar yapıp getirmiş.Yedim bende dayanamadımBu sabah çıktım tartıya.Artıya geçmemişim çok şükür ama verememişim de.Yürüyüşler de aksadı.Havalar çok sıcak.İşten eve gidene kadar 2 vasıta değiştiriyorum.Yaklaşık 45 dk yolda geçiyor zaten.Eve zor atıyorum kendimi.Duş al yemek ye derken sızıp kalıyorum yorgunluktan.Yüryüş aklıma bile gelmiyor ki.
Ramazana da az kaldı biraz daha versek iyi.Kesin alırım ramazanda kilo.
Sizler nasılsınız? Çok tenha bu aralar.Yaz gelmeden önce günde en az 10 sayfa birikirdi.Şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor.Motivasyonlar yerindedir inşallah.Cuma günü görcez bakalım.İyi kilolar verilmiştir umarım.
bir belli olsada rahatlasanız..beklemekte çok kötü bişi..
şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))
Yazmayacaktım vallahi canım :)) YAzacak pek bir şey olmuyor da ondan. Okullar kapanınca ev-çocuk-yemek üçgenine geri döndümçimmeyenler de uğramıyor ki zaten bi şişko ben ve ayşe kaldık demek:))
veda partiniz güzel geçer inşallah veliler de gidecek değil mi bazı okullar velisiz yapıyormuş da
he aynurumu da unutmamak lazım şişkolar üçlendi:)
kızamasam yazmayacaktın demekki :)) aoç dondurması da güzeldir hani afiyet olsun sen yine dikkat edersin eminim canım verdiklerimizi almamak bile başarı bize
Karpuz çok şekerli canım. Bir dilimden fazla yeme bence.Güne yorgun başladım..sıcaklardan mıdır nedir gözümü bile açamıyorum..sürekli bir uyku hali...gece sıcaktan terden uyuyamamalar...erken başladık yani...belkim uykusuzluktan veririm kilo =))
kızlar ya ben çok karpuz yiyorum son 1 haftadır karpuz kilo yaparmı acaba
Gözün aydın canım. Çok büyük ve güzel bir ilçedir Ortaca. Dalaman havaalanına çok yakındır. Pek çok yere yakın da ilk aklıma gelen Dalyan oldu. Muhteşem plajı olan çok güzel bir tatil yeridir Dalyan. Yanılmıyorsam 15 dk. filan sürüyordu Ortaca ile :)))şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))
ne güzel canım 15 kg vermişsin 15 almışta olabilirdin, olabilirdik...koptum valla
Her yıl aynı hikaye ...seneye yaza görürsünüz siz diye içimizden bir serzeniş..ama gelecek yaz yine aynı terane..
Gerçi ben geçen yazdan 15 kilo farklıyım bu bile bana yeter ama asıl tatile ağustosta çıkıyorum ozaman kadar 10 kg veririm herhalde..hala umudum var yani ....
hadi gözün aydın canım...şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilcesi neresi oluyoor??
ben aksehirin ortaca köyündenim deya babam orali
Kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ??
ben demin tartildim ve resmen 92,4 ciktim ama busefer cibildak tartildim
halbuki daha evelsi gün 94,3 cikmistim türkiyeden geldigimde tartilim demistim, (kilo aldigimi sanmistim hatta)
ask acisindan eriyormuyum bilmiyorum ama kilolar suan hizla gidiyor
yanlis anlamayin yemek filan yiyorum düzenli, istah kaybim felan yok ama ask acisi istee..
Kizlar selam
Okul kapandi, konservatuar kapandi ama bu defa da eskrim antrenoru costu anacim... Hergune iki saat sabahtan antrenman koymus. 9-11 ordayiz. E kalkmasi kahvaltisi derken yine 7:30 sart. Zaten oglanlar 6 dedi mi dikiliyor ...kizi da kaldiriyorum sonra ortanca okula, kz eskrim antrenmanina, eve gel yemek hazirla, git ortancayi al gel derken gunlerim daha da beter oldu yani ozetle... Ama su var, araya 20 dakikalik bir yuruyus sokusturdum rutine bile koydum sayilir.
Yaz geldi ya her goren ay su diyeti yapsan hemen verirsin, bir arkadasim su diyetle 95 kilo verdi hesaabi receteleri veriyor. Bugun antrenmanda bir tanesi utanmadi yazip elime kitap ismi filan verdi....
Ozetle rezil bir yaz daha izi bekliyor Allahin Obezleri...
merhaba sitede üye olarak ilk günüm dolanırken msjını gördüm ben şuan 129 kiloyum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum ilk okuldan beri aynı sıkıntılar hep umutsuzluk hep mutsuzluk kimsenin kimseyefaydasının olmayacağını düşünürken sizlerin birbirinize destek olduğunu görmek çok güzel benide kabul edermisiniz aranıza bu arada 135 kilydum 1.5 ay içinde düştüm bu kile inşaalh devamı gelir beyaz bayrağı çekmem bu sefer
Merhaba herkese...
Annemler sağ salim gittiler dün.Ev bomboş kaldı yaa.Bi tuhaf hissettim kendimi.Ediyle Büdü kaldık yine dedim eşime.
Annem rahat durmadı tabi.Yaprak sarmaları su börekleri katmerler poğoçalar yapıp getirmiş.Yedim bende dayanamadımBu sabah çıktım tartıya.Artıya geçmemişim çok şükür ama verememişim de.Yürüyüşler de aksadı.Havalar çok sıcak.İşten eve gidene kadar 2 vasıta değiştiriyorum.Yaklaşık 45 dk yolda geçiyor zaten.Eve zor atıyorum kendimi.Duş al yemek ye derken sızıp kalıyorum yorgunluktan.Yüryüş aklıma bile gelmiyor ki.
Ramazana da az kaldı biraz daha versek iyi.Kesin alırım ramazanda kilo.
Sizler nasılsınız? Çok tenha bu aralar.Yaz gelmeden önce günde en az 10 sayfa birikirdi.Şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor.Motivasyonlar yerindedir inşallah.Cuma günü görcez bakalım.İyi kilolar verilmiştir umarım.
selam kızlar ben de zayıflamaya çalışanlardanım..
pko hastasıyım 10 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla ve gittikçe kilo aldım.
şimdi diyetisyene gittim yetti artık dedim..
tartıda en son 95 görünce çok fena oldum:18:
şimdi 93.5 kg ve diyetisyen eşliğinde diyete başladım pazartesi itibariyle..
bir şey sormak istiyorum. benim diyetimde tatlı hiç bir şey yok..
ama ben dondurmaya dayanımıyorum. siz napıyosunuz dondurma işini?
yiyorsanız ne kadar ve ne zaman yiyorsunuz?
aramıza hoşgeldin tatlımm , hadi bakalım verdiğin karar hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla kurtul kilocuklarından :128::128::128:
bende 14 yıldır PKOluyum , burdada birçok arkadaşımız yine aynı dertten muzdarip ,yalnız değilsin yani
ben diyetisyene gitmiyorum ama giden arkadaşların listesinde haftada 1 yada 2 kere sütlü tatlıları var bildiğim kadarıyla , o kadar çok sıkma kendini hafta bi kez ödüllendir en azından
dondurma demişken söyliim , maraşta yaşıyorum , dondurmanın cennetindeyim yani , valla yiyorum ben , ama sana kötü örnek olmiiimm hani
yaa sordum da diyetisyene dondurma yok şimdilik dedi.
yediklerimize sayalım dedi, ilerde ödül olarak vericem dedi.
ben de bugün adet oldum 2 aydır olamıyordum dayanamadım az bişey yedim ama vicdan azabı yaptım..
uff napiim yaa yedim valla
canım benim bu kadar vicdan yapma , eğer azcık dondurma yediysen akşam yemeğinden bi kaç kaşık feragat edersin , telafi etmiş olursun olur biter , sıkma canını bişicikler olmasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?