Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam beybillerrr

okuldan geldim , kahvaltımı yaptım , takılıyom yine yalnız kovboy gibi buralardaa

ahh 2 lFIN BELİNİ kırardık Aynur um..
ben geldim sen gitmişsin

bebeeemm geç kalmışın yaa, neyse sonra kırarız artık

Merhaba herkese...

Annemler sağ salim gittiler dün.Ev bomboş kaldı yaa.Bi tuhaf hissettim kendimi.Ediyle Büdü kaldık yine dedim eşime.

Annem rahat durmadı tabi.Yaprak sarmaları su börekleri katmerler poğoçalar yapıp getirmiş.Yedim bende dayanamadım Bu sabah çıktım tartıya.Artıya geçmemişim çok şükür ama verememişim de.Yürüyüşler de aksadı.Havalar çok sıcak.İşten eve gidene kadar 2 vasıta değiştiriyorum.Yaklaşık 45 dk yolda geçiyor zaten.Eve zor atıyorum kendimi.Duş al yemek ye derken sızıp kalıyorum yorgunluktan.Yüryüş aklıma bile gelmiyor ki.

Ramazana da az kaldı biraz daha versek iyi.Kesin alırım ramazanda kilo.

Sizler nasılsınız? Çok tenha bu aralar.Yaz gelmeden önce günde en az 10 sayfa birikirdi.Şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor.Motivasyonlar yerindedir inşallah.Cuma günü görcez bakalım.İyi kilolar verilmiştir umarım.

merhaba sitede üye olarak ilk günüm dolanırken msjını gördüm ben şuan 129 kiloyum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum ilk okuldan beri aynı sıkıntılar hep umutsuzluk hep mutsuzluk kimsenin kimseyefaydasının olmayacağını düşünürken sizlerin birbirinize destek olduğunu görmek çok güzel benide kabul edermisiniz aranıza bu arada 135 kilydum 1.5 ay içinde düştüm bu kile inşaalh devamı gelir beyaz bayrağı çekmem bu sefer

herkeslere tünaydınlar....
bu gece baya geç yattım kızlar, uyuduğumda saat3.5falandır heralde, o yüzden hala uykumu açmış değilim yaaa,
uykulu uykulu saftirik satirik geziyom evin içinde öyle
az önce bir türk kahvesi içtim ama bilmiyorum artık ne derece fayda edicek açılmama....
akşamada yemeğe davetliyiz, öyle işte bugünlük bende...

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)))

zaten canım burada en çok sohbet kışın ilerler....
yazın çok daha az olar:)) niye dersen; çünkü; yazın havalar güzel olunca genelde herkesler dışarı çıkar, meşguliyet daha artar....
ama kışın havalar kötü olduğundan daha çok evde olunur, meşguliyette biraz daha azalır o nedenle daha zaman kaldığı için rağbet daha çok olur..
ay böyle açıklama yapınca kendimi pazarlamacı yada esnaf gibi hissettim:))))
böyle işte abla bizde işler yazın biraz kesat gider ama olsun yinede çok şükür bereketini veriyor Yaradan.....

parça için teşekkür ederiz yena..gençlik yıllarımdan adı gibide asla unutamadığım mükemmel bir parça...

Istanbul b.evlerde oturuyorum ama evim dört bi yandan güneş alıyo iş yerimde öle..iş yerim martta taşındığı için klimalarımız hala gelmedi..evdekinide kocam hala temizlemedi...bizim oaraların diliyle söyliyim yanayruk

Izmire aliağaya geliyorum 10 gün sonna biraz kaçamak yapcaz kocişimlen =)) izmirinde sıcağını biliyorum ama aliağa biraz daha serin oluyo en azından esiyo ...

şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))

ortaca ilcesi neresi oluyoor??
ben aksehirin ortaca köyündenim de ya babam orali

Kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ??
ben demin tartildim ve resmen 92,4 ciktim ama busefer cibildak tartildim
halbuki daha evelsi gün 94,3 cikmistim türkiyeden geldigimde tartilim demistim, (kilo aldigimi sanmistim hatta)

ask acisindan eriyormuyum bilmiyorum ama kilolar suan hizla gidiyor
yanlis anlamayin yemek filan yiyorum düzenli, istah kaybim felan yok ama ask acisi istee..

Yazmayacaktım vallahi canım :)) YAzacak pek bir şey olmuyor da ondan. Okullar kapanınca ev-çocuk-yemek üçgenine geri döndüm Yemek derken pişirmek manasında, diyet de eski temposunda değil ama bu hafta

Karpuz çok şekerli canım. Bir dilimden fazla yeme bence.
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))
Gözün aydın canım. Çok büyük ve güzel bir ilçedir Ortaca. Dalaman havaalanına çok yakındır. Pek çok yere yakın da ilk aklıma gelen Dalyan oldu. Muhteşem plajı olan çok güzel bir tatil yeridir Dalyan. Yanılmıyorsam 15 dk. filan sürüyordu Ortaca ile :)))

ne güzel canım 15 kg vermişsin 15 almışta olabilirdin, olabilirdik...

hadi gözün aydın canım...

boşver gitsin kilolar aşk aıcısı unutulur verdiğin kilolarda yanına kar kalır

merhabalar...
günlerdir gece çalışıyorum... pilim bitti... şimdi durmadan uyukluyorum...
adet oldum bu gün... ama kilom aynı... bu hafta değil ama öbür haftaya iyi bir kilo veririm umarım

güldürdün beni....
ben artık obez diilim

şişmanım sadece..... şişkoyum yaaniii...

ve yaz da beni yoruyor... sıcaklar bir yandan....çocuklar bir yandan.....

bu akşam Ege'min mezuniyet balosu var.... yıllardır giymediğim kıyafetlerimi çıkartıp denedim...44 lere giriyorum artık... hatta güsel bile oluyorlar...

kırmızı güllü siyah bir elbisem var... onu giymeyi düşünüyorum...oğlum da onu beğendi....işte böyle....

Hoşgeldin canım bende başladığımda 135 kiloydum çizelgemden anlaşılacağı üzere Tam 2 senede verdiğim kilo 25 ben çok istikrarsız gittim umarım sen en kısa sürede kökten halledersin bu durumu ama asılmak lazım çünkü çooook meşakkatli bir yol bu isteyince oluyor ama burada olursan herkes destek olur sana ben verdiğim kiloları almıyorsam buranın sayesinde 2-3 kilo alıyorum sonra çizelgemdeki rakamı yukarı çekmek zoruma gidiyor tekrar dikkat etmeye başlıyorum. Daha verecek 30-35 kilom var onları da 1-2 senede ancak veririm sanırım ama acelemde yok sağlığım olsun da kilolarım yavaş gitsin napalım.

Tekrardan hoşgeldin umarım kalıcı olursun topicimizde

Selaaamm tembel yavrularrr , aaaa valla bende boşlicam bu topici olcak bitcek haaa , valla günde 1 sayfa bile ilerlemiyoruz , bu nedir aayoolll , hepinizin sözlüsüne düşük verecem ona göre

ahh bu anneler yok mu aaahhh , YE KIZIM ARKANDAN AĞLAR , KIZIM YE YÜZÜN KAŞIK KADAR KALMIŞ ... vs vs

Ebrucum sende aynı şeyi söylüyosun , napsak ne etsekte bu milleti toplasak buralara :44::44::44::44::44::44:

hoşgeldin şekerimm ,gazan mübarek olsun , inşAllah bizimle birlikte sağlıklı bir şekilde ideal kilona kavuşursun :129::129::129:

selam kızlar ben de zayıflamaya çalışanlardanım..
pko hastasıyım 10 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla ve gittikçe kilo aldım.
şimdi diyetisyene gittim yetti artık dedim..
tartıda en son 95 görünce çok fena oldum:18:
şimdi 93.5 kg ve diyetisyen eşliğinde diyete başladım pazartesi itibariyle..

bir şey sormak istiyorum. benim diyetimde tatlı hiç bir şey yok..
ama ben dondurmaya dayanımıyorum. siz napıyosunuz dondurma işini?
yiyorsanız ne kadar ve ne zaman yiyorsunuz?

aramıza hoşgeldin tatlımm , hadi bakalım verdiğin karar hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla kurtul kilocuklarından :128::128::128:

bende 14 yıldır PKOluyum , burdada birçok arkadaşımız yine aynı dertten muzdarip ,yalnız değilsin yani

ben diyetisyene gitmiyorum ama giden arkadaşların listesinde haftada 1 yada 2 kere sütlü tatlıları var bildiğim kadarıyla , o kadar çok sıkma kendini hafta bi kez ödüllendir en azından

dondurma demişken söyliim , maraşta yaşıyorum , dondurmanın cennetindeyim yani , valla yiyorum ben , ama sana kötü örnek olmiiimm hani

yaa sordum da diyetisyene dondurma yok şimdilik dedi.
yediklerimize sayalım dedi, ilerde ödül olarak vericem dedi.
ben de bugün adet oldum 2 aydır olamıyordum dayanamadım az bişey yedim ama vicdan azabı yaptım..
uff napiim yaa yedim valla

canım benim bu kadar vicdan yapma , eğer azcık dondurma yediysen akşam yemeğinden bi kaç kaşık feragat edersin , telafi etmiş olursun olur biter , sıkma canını bişicikler olmasss

2009 yılında 80kg hatta 79 kg yi bile görmüştüm..
2.5 yılda 13 kg almışım çok fenaaa..
ye iç yat hareket yok, oturarak çalışıyorum zaten..
bide üstüne pko olunca...bu hale geldim
kendi başıma veremiyorum dedim diyetisyene gittim..
bakalım inşallah sonuç alırım..

canım benim bu kadar vicdan yapma , eğer azcık dondurma yediysen akşam yemeğinden bi kaç kaşık feragat edersin , telafi etmiş olursun olur biter , sıkma canını bişicikler olmasss

değil mi yaa bence de..
yaa bu diyetisyen ile ordaki bir hemşire 18 kg verdim dedi.
ama uyacaksın hocanın dediklerine dedi..
ben de sanki uymazsam hiç vermeyecekmişim gibi geliyor da ondan şeyettiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…