Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

muğla ortaca

ayy netten bakkıyorum allahımm yeşllği bolmuş seneye ot yiyerek zayıflarım artık:)))
teşekkürederimm inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırım önemli olan oo bizim için

NURSENA hayırlı olsun bebişimmm , maraştan mersine ege üstü geçerken uğrarızzz artık

tekrardan o günleri görürsün şekeriimm , sıkma canını motivasyonunu yüksek tut

NURSENA hayırlı olsun bebişimmm , maraştan mersine ege üstü geçerken uğrarızzz artık

evet haklısın canım moral bozmak yok.
bu son nokta artık benim için.
bu sefer çok kararlıyım

Nursena yeni yeriniz hayirli olsun... Marastan sonra cennet valla bence.....Hicbiryeri ayirmak istemem ama turizm cennetine gidiyorsunuz sonucta... Dunyanin geldigi bir cennet...

Ocean , donrurma ne kadar yedin bilmiyorum ama 2 top dondurma yerine 1 bardak sut/ yogurt ve 1 meyve sayilir. Onlari eksiltsen yeter yani menunden bugunluk..

hepinize sıcak bir istanbul gününden merhaba.bugün kim bilir kaç dereceydi hava börttüm resmen.yağmurlar flan yağarken herkes yaz gelsin artık diye dua ediyodu ya ben hiç istemiyodum.ben sıcağa ve yaza dayanamaıyorum ya mis gibi ılık esintili, bahar havaları varken vıcık vıcık yapış yapış yazı napayım ben?bi de hep şişman olduğumdan terliyorum sanıyodum ama pek öyle değilmiş sanırsam ben 55 kilo da olsam yazları epey terliycem.bi an önce bursaya gitsem süper olucak huzura kavuşucam resmen.ya burda otobüslerde canım çıkıyo orda en azından dolmuşa ya da arabaya biniyorum genelde otobüs kullanmıyorum.yediklerime gelince bugün az biraz kaçamaklı oldu nedenine gelince bendeniz pazartesi sabahı 85.7 idim.yani 2 günde tam 1.5 kilo almış vaziyetteydim.sonra bu sabah tartıldığımda 84.2 görünce bi havalandım dedim ben demekki yesem de verebiliyorum o zaman bunun şerefine ne zamandır canım çekiyodu bi makarna yiyeyim dedim.bu arada sanırsam boşuna havalanmışım çünkü bugün regl oldum yani o aldığım ve 2 gün iinde verdiğimi sandığım kilo aslında ödemmiş ama benim ne kabahatim var tam yediğim zamanlara denk gelmiş artı çıkmam neyse yazayım yediklerimi:
sabah:4-5 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
öğle:1 tabak bildiğiniz bir tabak domatesli kıymalı makarna
akşam:e haliyle yok
ara öğün:1 adet şeftali

maraşın neresinden bizde maraşlıyız

ben pazartesi adanaya gidiyorum geçerken ben saba uğrarım sen zahmet etme:)))))))))
ne maraşı keşke bngölün en kötü görev yönünden ilçesindeyizz
anaaaa kim maraşlı nursena maraştamısın

ben şu an bingöldeyim allah izin verirse muğlaya gidicem ammachickpeas maraşta

şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))

çok sevindim canım gözün aydın
ben gittim harika bir yer gerçekten dalamana gitmiştik oraya çok yakın nereye yakın değil ki gerçi güzel o kadar yer var ki etrafında yaşanacak yer yani
biz de bugün kızlarımla derleme toplama işlerine başladık odaları ayırıyoruz ya yatak kanepe çalışma masası kütüphane taşıdık yürüyüşe gidemedim o yüzden
akşama da kızım pizza isteyince dayanamayıp yaptım kendime de tavuklu salata ama bir parça pizzadan da yedim malesef işin kötü tarafı bir ablamız var çaya çağırdı ikramlardan nasıl kaçacağım ben yaaaaaaa

herkese iyi akşamlar...ev öle sıcaktı ki sizlerde mi gezmelerdesiniz acaba???

eşim ve bende laptoplarımızı aldık evden kaçtık resmen...
bir aile dostumuzun,
sahilde denize karsı yeşillikler içinde bir cafesi var çay bahçesi gibi oraya geldik..ohhh güsel güsel esior..
birde slowtürk acmışlar dingin harika müzkler dinliorus..

eşimle beraber önc birer türk kahvesi içtik..sohbetler ettik..
şimdi de sanal dünyaya daldık

şu cartedor un kesme dondurması var ya ondan 2 parmak kalınlığında yedim.
2 topa denktir sanırım.. hem de ara öğün de yedim..bu işi kaptım anlaşılan
ara öğünüm de 1 porsiyon meyve + yoğurt vardı, onu yemedim dondurma yedim

Hoşgeldin aramıza.

gençlik,çocukluk şarkılarımız bir başkaydı değilmi.? :)

şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))

Haydi gözün aydın arkadaşım..İnan çok sevindim..

Ne aşkı, TR aşkımı ?

Benim diyetisyen 2-3 top kasede yememi ve yediğim gün 1 dilim ekmek,1meyve,1 bardak süt grubunu eksiltmemi söyledi...

[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Niçin kahve içiyorsun :) Serin serin ayran içeydin ya.:)

Merhaba aranıza nasıl katılabilirim 13.takımdayim ama birde buraya üye olmak istiyorum

Merhaba aranıza nasıl katılabilirim 13.takımdayim ama birde buraya üye olmak istiyorum

takımdaki kurallar burdada geçerli..
bildirim ve paylaşım şartı var.. 2 hafta bildirimden sonra listedesin..
Kolay gelsin...

Gidip kızımı alıp eve geldik :) Deli gibi eğlenmişler çok mutluydu :)
Atlattık bugünü güzel bir şekilde. Darısı lise ve üniversiteye inş...

Nasıl uyuyacağız bilmiyorum yaprak kıpırdamıyor çok sıcak..
Biraz daha takılıp bir şekilde uyumaya çalışıcam..

İyi geceler arkadaşlar,tatlı rüyalar.. sabah uyandığımızda 1 kg. eksik olalım :)

meryemcim keyfiniz bol olsun
Ankara da çok sıcak hiç esinti yok yaz böyle geçerse halimiz harap
yürüyüş de yapılmıyorki sıcaktan evden çıkılmıyor mecbur kalmadıkça
tatil olunca erken de kalkamıyoruz
yena nasıl geçmiş partiniz canım hadi bu telaşı da atlattınız darısı lise ve üniversite mezuniyetlerine inşallah

azcık balkonda serinleyip uyumaya çalışalım en iyisi sabah görüşelim ama muhakkak yoklamayı kaçırmayalım:))
Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…