muğla ortacaortaca ilcesi neresi oluyoor??
ben aksehirin ortaca köyündenim deya babam orali
Kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ??
ben demin tartildim ve resmen 92,4 ciktim ama busefer cibildak tartildim
halbuki daha evelsi gün 94,3 cikmistim türkiyeden geldigimde tartilim demistim, (kilo aldigimi sanmistim hatta)
ask acisindan eriyormuyum bilmiyorum ama kilolar suan hizla gidiyor
yanlis anlamayin yemek filan yiyorum düzenli, istah kaybim felan yok ama ask acisi istee..
Yazmayacaktım vallahi canım :)) YAzacak pek bir şey olmuyor da ondan. Okullar kapanınca ev-çocuk-yemek üçgenine geri döndümYemek derken pişirmek manasında, diyet de eski temposunda değil ama bu hafta
Karpuz çok şekerli canım. Bir dilimden fazla yeme bence.
Gözün aydın canım. Çok büyük ve güzel bir ilçedir Ortaca. Dalaman havaalanına çok yakındır. Pek çok yere yakın da ilk aklıma gelen Dalyan oldu. Muhteşem plajı olan çok güzel bir tatil yeridir Dalyan. Yanılmıyorsam 15 dk. filan sürüyordu Ortaca ile :)))
2009 yılında 80kg hatta 79 kg yi bile görmüştüm..
2.5 yılda 13 kg almışım çok fenaaa..
ye iç yat hareket yok, oturarak çalışıyorum zaten..
bide üstüne pko olunca...bu hale geldim
kendi başıma veremiyorum dedim diyetisyene gittim..
bakalım inşallah sonuç alırım..
NURSENA hayırlı olsun bebişimmm , maraştan mersine ege üstü geçerken uğrarızzz artık
tekrardan o günleri görürsün şekeriimm , sıkma canını motivasyonunu yüksek tut
aramıza hoşgeldin tatlımm , hadi bakalım verdiğin karar hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla kurtul kilocuklarından :128::128::128:
bende 14 yıldır PKOluyum , burdada birçok arkadaşımız yine aynı dertten muzdarip ,yalnız değilsin yani
ben diyetisyene gitmiyorum ama giden arkadaşların listesinde haftada 1 yada 2 kere sütlü tatlıları var bildiğim kadarıyla , o kadar çok sıkma kendini hafta bi kez ödüllendir en azından
dondurma demişken söyliim , maraşta yaşıyorum , dondurmanın cennetindeyim yani , valla yiyorum ben , ama sana kötü örnek olmiiimm hani
ben pazartesi adanaya gidiyorum geçerken ben saba uğrarım sen zahmet etme:)))))))))NURSENA hayırlı olsun bebişimmm , maraştan mersine ege üstü geçerken uğrarızzz artık
tekrardan o günleri görürsün şekeriimm , sıkma canını motivasyonunu yüksek tut
ne maraşı keşke bngölün en kötü görev yönünden ilçesindeyizzNursena yeni yeriniz hayirli olsun... Marastan sonra cennet valla bence.....Hicbiryeri ayirmak istemem ama turizm cennetine gidiyorsunuz sonucta... Dunyanin geldigi bir cennet...
Ocean , donrurma ne kadar yedin bilmiyorum ama 2 top dondurma yerine 1 bardak sut/ yogurt ve 1 meyve sayilir. Onlari eksiltsen yeter yani menunden bugunluk..
anaaaa kim maraşlı nursena maraştamısın
şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))
Nursena yeni yeriniz hayirli olsun... Marastan sonra cennet valla bence.....Hicbiryeri ayirmak istemem ama turizm cennetine gidiyorsunuz sonucta... Dunyanin geldigi bir cennet...
Ocean , donrurma ne kadar yedin bilmiyorum ama 2 top dondurma yerine 1 bardak sut/ yogurt ve 1 meyve sayilir. Onlari eksiltsen yeter yani menunden bugunluk..
merhaba sitede üye olarak ilk günüm dolanırken msjını gördüm ben şuan 129 kiloyum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum ilk okuldan beri aynı sıkıntılar hep umutsuzluk hep mutsuzluk kimsenin kimseyefaydasının olmayacağını düşünürken sizlerin birbirinize destek olduğunu görmek çok güzel benide kabul edermisiniz aranıza bu arada 135 kilydum 1.5 ay içinde düştüm bu kile inşaalh devamı gelir beyaz bayrağı çekmem bu sefer
parça için teşekkür ederiz yena..gençlik yıllarımdan adı gibide asla unutamadığım mükemmel bir parça...
Istanbul b.evlerde oturuyorum ama evim dört bi yandan güneş alıyo iş yerimde öle..iş yerim martta taşındığı için klimalarımız hala gelmedi..evdekinide kocam hala temizlemedi...bizim oaraların diliyle söyliyim yanayruk
Izmire aliağaya geliyorum 10 gün sonna biraz kaçamak yapcaz kocişimlen =)) izmirinde sıcağını biliyorum ama aliağa biraz daha serin oluyo en azından esiyo ...
şimdi son dakika itibariyle şok şok belli okduu
ortaca ilçesi netten baktığım kadarıyla süperrrrrr allah herkezin gönlüne göre versin en azından 3 yıl rahatız bi dahaki doğuya kadar:)))
ortaca ilcesi neresi oluyoor??
ben aksehirin ortaca köyündenim deya babam orali
Kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ??
ben demin tartildim ve resmen 92,4 ciktim ama busefer cibildak tartildim
halbuki daha evelsi gün 94,3 cikmistim türkiyeden geldigimde tartilim demistim, (kilo aldigimi sanmistim hatta)
ask acisindan eriyormuyum bilmiyorum ama kilolar suan hizla gidiyor
yanlis anlamayin yemek filan yiyorum düzenli, istah kaybim felan yok ama ask acisi istee..
selam kızlar ben de zayıflamaya çalışanlardanım..
pko hastasıyım 10 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla ve gittikçe kilo aldım.
şimdi diyetisyene gittim yetti artık dedim..
tartıda en son 95 görünce çok fena oldum:18:
şimdi 93.5 kg ve diyetisyen eşliğinde diyete başladım pazartesi itibariyle..
bir şey sormak istiyorum. benim diyetimde tatlı hiç bir şey yok..
ama ben dondurmaya dayanımıyorum. siz napıyosunuz dondurma işini?
yiyorsanız ne kadar ve ne zaman yiyorsunuz?
NURSENA hayırlı olsun bebişimmm , maraştan mersine ege üstü geçerken uğrarızzz artık
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
herkese iyi akşamlar...ev öle sıcaktı ki sizlerde mi gezmelerdesiniz acaba???
eşim ve bende laptoplarımızı aldık evden kaçtık resmen...
bir aile dostumuzun,
sahilde denize karsı yeşillikler içinde bir cafesi var çay bahçesi gibi oraya geldik..ohhh güsel güsel esior..
birde slowtürk acmışlar dingin harika müzkler dinliorus..
eşimle beraber önc birer türk kahvesi içtik..sohbetler ettik..
şimdi de sanal dünyaya daldık
Merhaba aranıza nasıl katılabilirim 13.takımdayim ama birde buraya üye olmak istiyorum
ben yazarken sen cevaplamışsın bile yena
iyi geceler size de canım
seni görünce geldim yine.:))
Uyumaya niyetim yok ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?