Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım benim de napcam belli değil psikopata bağladım geç yatayım ama erken kalkayım istiyorumama mümkün değil uykucuyum ben

Uyku çok güzel bişi :) Ama geç yatmaya alışınca bu defa alışkanlık oluyor..
Benim gibi erken kalkmak zorunda olunca eziyet tabii...

bugün eşim gitti oğlan uyandı ona süt hazırladım tv.yi açtım aynı saatte caillou muz var'' mükemmel çocuk ve ailesi :) ''
Bende yanına koltukta uzanayım dedim ''anneeee niye kapattın gözünü ''dedi,gözümü dinlendiriyorum dedim...
İçim geçmiş benim. o arada sen saçımı bir çek..Uyuma dedim sanaaa diye böğürüyor resmen..
Büyüsün aynını bende ona yapacağım yeminliyim ..

geç yatması güzel de erken kalkınca zor ben 2 gün üstüste daynamıyorum buna hemen başım ağrır gün boyu leyla gezerim
barış okula başlayınca rahatlarsın sen de
ne kaldıki şurda artık erken alıyorlar okula zaten :)

Eylülde anaokuluna başlayacak..

Sorma canım yaaa birde o mesele var. emzikli bebeleri alacaklar nerdeyse..

arada eserse diye bir umut işte ama sizin daha sıcaktır eminim bir de nem var tabii
ben kaçayım eşimi isyan ettirmeden :)

Eylülde anaokuluna başlayacak..

Sorma canım yaaa birde o mesele var. emzikli bebeleri alacaklar nerdeyse..

bu saate kadar artık siz uyumuşsunuzdur heralde:)))
bende sizin gibi bu gece uyuma savaşı verdim ama ben hala uyuyamadım malesef((
bu saate kadar yatakta gözü açık döndüm durdum ve artık dayanamayıp kalktım kaç saat sonra.....
3saat yatakta uyumadan yattım; alıştım kaç gündür geç yatıp geç kalkmaya; sonra insanın bi düzeni kalmıyo ama böyle oluncada....
ne zor yaaa yatağa yatıpta uyuyamamak...... heleki yanınızda uyuyan biri varsa.....
sonunda neti bi açıyım bakıyım dedim işte.....

günaydınlar herkese sıfır moral hatta sıfırın altında eksilerde
dün evlilik yıldönümümüzdü 3 yılı doldurduk ama malesef güzel geçmedi günümüz
mutlu değilim huzurlu değilim gerginim yedikçe yedim ve yiyorum geçen hafta verdiğim kilonun 2 katını geri aldım
kafamı dinlemeye ihtiyacım var çok

Günaydın Kızlar

Nursenacımmmm tayin yerine çok sevindim bende baktım netten çok güzel görünüyor bingölden sonra orası cennettir cennet.

Burada da son 2 gündür çok sıcak ama Erzurumun şu güzelliği var sabah ne kadar sıcak olursa olsun akşam serin oluyor yorganla uyuyorum hala

Cumartesi sabahı Onur geliyor haftasonu beraberiz Pazarteside erkenden işbaşı yapıyorum Heyecan ve sevinç var içimde.

Yarın tartı günü inşallah + çıkmam son 3 gündür iş için evrak topluycaz diye bütün erzurumu yürüdük güneşin altında ama dün kumru yedim ama akşamda sadece taze fasülye yedim inşallah + çıkmam yaaa hatta şu çizelgemdeki rakamı yeniden görsem hiç fena olmaz hmmm tabi bu arada regl olucam şişmişte olabilirim

Herkese güzel bir gün dilerim.

canım benim yedikçe kendine zarar veriyorsun başkasına değil..bunu çok iyi biliyosun..evet evlilik yıldönümünde beklediğin şeyler olmayabilir ama bunu için hayatı kendine zehir etme...bak ne güzel vermeye başlamıştın bir akşam yemeğinde verdiğinin 2 katını almana imkan yok..frenle kendini...90 lı rakamlara inince hevesin daha da artıcak...bozma moralini ne olursa olsun..oğluşunu düşün hep aklında o olsun hadi bi garet daha ....

günayyydınnnn kızllarrrrr yena ve asu valla ben öle bi sızıyom kkii 2 cadı kız bide eşya toplama yemek kızı az aşşağı indir eşime yemek hazırla tatil valizi eşime valiz ben gidince ne yicek diye dolaba yaprak sarıcam vel hasıl ağzım ayrılıyo saat 12 de uyuyurum yaniiiii kömüş gibi

tain için teşekkür ederim kızlar tombul kelebiğim hakkaten netten cennet gibi biyer gözüküyo yurduumun her yeri öle ama bazen yaşanan yerlerii yaşanmaz hale insanlar getirriyo

sabah dayanamayıp tartıldım 79.800 çıktım allahım inşallah hayal gibi amma 69 ları göremem heralde gibi geliyo
yaz gelince herkez gibi saldık

bi arkaadaş karpuz demişti
çokmu kalorisi var acep ne kadar yenmeli günde

taşınıcam diye evdekileri tüketiyorum pratik yemekler yapıyorum
eşim dalga geçiyo
sabah paynir karpuz
öğlen menemen kzarpuz
akşam makarna karpuz
utanasan çayın yanına da karpuz ikram etcen diyo:))

neyse uzun konuştum nası olsa fazla yazan yok sıkılmazsınız

ayşe evlilik yıl dönümün kutlu olsun oğluşun uz yok ya alınganlık yapıyosunuzdur hassaslaşmışınızdır takma arkadaşım
çocuksuzda olmuyo çocuklarlada bunalıyoz hayat öle böle devam ediyo işte

Kadınlar 4'e ayrılır ;
1.hep 3 kilo fazlası olanlar
2.iri kemikliler
3.sürekli şişliği olanlar
4."amaan kadın dediğin biraz ele avuca gelicek" diyenler. :)))

bende aynı senin gibi sabah peynir karpuz..öğlen ara öğün akşam yemeği ve gece olmak üzere 4-5 sefer karpuz yiyorum..ama karpuz yediğim için fazla bişey yiyemiyorum bu hafta görücez tartıda bakalım karpuz kilo yapıyomu =)))

Kızlar boyoz yedim benhemde iki tane, hemde yanına yumurta..
Nasıl yağlı olduğunu biliyormusunuz bilmiyorum ama çok lezzetli..
Neyse üzülmeyeyim yerken keyif aldım :) Buraya yazınca rahatladım :)

Ben kucuk oglanla ugrasiyorum... 03:10 da kalkti.. Hala bana eziyet ediyor...

Dişmi çıkarıyor..?

Yıldönümünüz kutlu olsun ayşeciğim..Huzurlu nice senelere..

Kadınlar 4'e ayrılır ;
1.hep 3 kilo fazlası olanlar
2.iri kemikliler
3.sürekli şişliği olanlar
4."amaan kadın dediğin biraz ele avuca gelicek" diyenler. :)))

Yazın ben şişiyorum hep ama doğru :)

Ben izmirde okudum yenacım, ben bilirim nasıl yağlu olduğunu:)) afıyet olsun ne olcak ayda yılda bır yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…