Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Hayırlı Cumalar

Bugün benim için çok yorucu olacak eğitimde son sınavlarımızı olucaz artık akşama misafir var eve gelip pasta börek yapıcam akşama hazırlanıcam yarın sabah Onurum geliyor pazartesi sabahıda işbaşı. Güzel bir haftasonu olur umarım tam 2 aydır görüşmüyoruz çok özledik çooookkk...

Bu arada dün LCW dan likralı şu yapışan streç pantolonlardan aldım siyah kot gibi üstüne de mavi ve yeşil 2 bluz. Pantolon streç olduğundanmıdır nedir ay bir ince gösterdi beni bir ince gösterdi bayıldımmm haftasonu onları giyip resim çektiririm mutlaka Pantolonum 48 =) bluzlarım XXL

Tartılıcaaammm bakalım baskülümüz bugün bize ne söyleyecek :18:

Çizelgemdeki rakama inmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum

2 haftada aldığım 2 kiloyu ancak 2 haftada verebildim.

Geçen haftaki kilomu net hatırlamıyorum. = 111.2 sanırım:26:

Bu hafta : 110.6

Spor : 300 Dk.

selam kızlar 2 gündür modemde sorun vardı dün akşam halloldu giremedim
ne zaman hah tamam artık kızlarlayım desem bir sorun çıkıyor
bu akşam annemler gelecek sanırım yine giremem ama girmeye çalışırım
seminerler sıkıcı bir şekilde devam ediyor
neyse çok dert yandım değil mi?
sadede geleyim artık :)))))))

KİLO: 68

SPOR:250 dk (ciddiye alınırsa tabi :))) uzun zamandır bu listede yokumda azcık :)

Günaydın kızlar,

Hepinize hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler.
Bu akşam kayınvalidemler geliyor. Bu hafta hep temizlik ve koşturmacayla geçti. Önümüzdeki hafta da öyle geçer sanırım.

Kilo bildirimim 95.6 kg. Geçen hafta 96.5 kgidim. Yine 900 gr vermişim bu hafta. Ama sporum daha az. 135 dakika leslie.

Kilo veren veremeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

merhaba kızlaarr
moralsiz bir şekilde sitede dolaşırken bu topiğe rastladım.
benide aranıza alırmısınız belki moral olur.

günaydın kızlar herkez e bildirimi yapayım sabahtan ve gerçekten cok çabaladı m emeğinin karşılıni aldim inşallah ve geçen hafta 96.8 kg dim bu haftaki kilom 94.7 uzun zamandır böyle patlamaya ihtiyacın vardı beyza abla cim 400 dk sporun var herkez için cok eksi li bir cuma olur inşallah

O çok merak ettiğiniz soruya cevap veriyorum karpuz kilo aldırırmı sorusuna =(( insan gibi yersek aldırmaz da benim gibi herşeyin yanına bir tabak karpuz ve her ara öğün karpuz yiyip günde 3-4 kilo karpuz yerseniz kilo alırsınız
Geçen hafta 95,6
bu hafta 96,4
gelen +800 gr...
Spor 240 dk

demek oluyoki karpuzu insan gibi az tüketiyoruz..

Kılo veren herkesi tebrik ediyorum vermeye çalışanlarıda...

Günaydın,hayırlı cumalar...

Kilo bildirimi

Geçen hafta 84,400
Bu hafta: 84,400

Kilo aynı,Sporum da yok... E daha ne olsun motivasyonumun düştüğünün resmidir...

Sizlere iyi bildirimler.Kilo verebilenleri şimdiden kutlarım...

91.90 benimde valla geçen hafta neydim unuttum sıcaklar kafamı allak bullak etti

günaydın... adetimin üçüncü günündeyim.... elim yüzüm davul gibi...
ama kilom aynııııııı.......87 kiloyum....

bu demek oluyorki haftaya ilk üçteyiiiiimmmmmmm...

spor 100 dakika

günaydın hatunlar
geçen hafta kilom:85
kilom 84
fark :1 kilo

spor yok

işe gidip gelirken 10 dakika yürüyorum spor sayılırsa birde evde ip atlıyorum 10 ar 10 ar ama kalbimi sıkıştırıyo meret..

inş güzel kilolar vermişsinizdir.diyetimde idare ediyor..bir hafta ne çabuk geçmiş yaw

Son düzenleme:
kızlar ya bişey diyicem ben 84 ümya geçen hafta miniatürke gittiğimizde dijital tartıda yağ kilo vss ölçüyoya işte onda 79,4 geldim şaşırdım walla tartıda ama evde 84 geliyorum nasıl oluyo bu yaa anlamadım gitti

yakınlarında diyaliz merkezi varsa orda da tartıl birebir dogrudur orası

herkese günaydınlar.bu hafta diyetim biraz kötü geçti haftasonu ve pazartesi yedim de yedim bi ara +1.5 kiloyu bile gördüm ama son bi kaç gün dikkat edebildim sadece.yarın bursaya dönüyorum dolayısıyla evde de doğru düzgün yenecek bişeey kalmadı idare ediyorum resmen.artık yarından itibaren annemin yemekleryle herşey daha güzel olacak inşallah.eylül sonunda istanbula döndüğümde hedefim 70 falan olmak.umarım olabilirim
neeyse yapayım bildirimimi
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.1
giden:300 gram (buraya yazmaya bile değmez ama napalım yedim sonuç da bu oldu işte)

spor yine yok haftaya olcak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…