Kızlar hafataya cuma eşim tatil planı yapmış 9 günlük marmarise
Ama benim giyecek bir tesettür mayom yok..sabahtan beri sitelerde dolanıyorum modellere bakıyorum ama beden uyarmı bilmiyorum...
Istanbul bahçelievlerde oturuyorum bu konuyla ilgili bana yardımcı olabileceke tesettürlü tombul bir bayan arıyorum
Hoşgeldin canım bende başladığımda 135 kiloydum çizelgemden anlaşılacağı üzere Tam 2 senede verdiğim kilo 25 ben çok istikrarsız gittim umarım sen en kısa sürede kökten halledersin bu durumu ama asılmak lazım çünkü çooook meşakkatli bir yol bu isteyince oluyor ama burada olursan herkes destek olur sana ben verdiğim kiloları almıyorsam buranın sayesinde 2-3 kilo alıyorum sonra çizelgemdeki rakamı yukarı çekmek zoruma gidiyor tekrar dikkat etmeye başlıyorum. Daha verecek 30-35 kilom var onları da 1-2 senede ancak veririm sanırım ama acelemde yok sağlığım olsun da kilolarım yavaş gitsin napalım.
Tekrardan hoşgeldin umarım kalıcı olursun topicimizde
teşekkür ederim canım benim sağlıklı,nur topu gibi,hayırlı bi evlat olur inşallah bebişinn..ahh canım vallahi yağmurun tadını çıkar...buralar öle yanıyor ki...
burnumu cıkaramıorum pencereden dısarı..
pencereler kapalı,perdeler çekili...dışardan ateş geliyor çünkü
soguk duş alıp yatıorum..kılımı kıpırdatmıorum terlerim diye
keşke burda da yağmur yasa pencereleri açsam,toprak kokusu duysam
buarada teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım..
Allah ım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
hergece dua ediyorum...hep dualarımdasınız..
yok canım polis değil karı koca öğretmenler 15 senelik arkadaşım benim..belki karşılaşırsınız..bu arada benim eşim polis..senin eşin asker sanıyoum ben nedense=))oda polis eşiyse kışın tanışırız oralar kışın boşalıyordur sanırım
malatya merkez süper vallla yaşanır benim çok hoşuma gidiyoo
inngölden sonra alışmam kolay olur benim heralde
Selaaamm tembel yavrularrr , aaaa valla bende boşlicam bu topici olcak bitcek haaa , valla günde 1 sayfa bile ilerlemiyoruz , bu nedir aayoolll , hepinizin sözlüsüne düşük verecem ona göre
ahh bu anneler yok mu aaahhh , YE KIZIM ARKANDAN AĞLAR , KIZIM YE YÜZÜN KAŞIK KADAR KALMIŞ ... vs vs
Ebrucum sende aynı şeyi söylüyosun , napsak ne etsekte bu milleti toplasak buralara :44::44::44::44::44::44:
hoşgeldin şekerimm ,gazan mübarek olsun , inşAllah bizimle birlikte sağlıklı bir şekilde ideal kilona kavuşursun :129::129::129:
En iyisi eve hiç sokmamak, haklısın Özlemciğim. Çocuklara da hiç alıştırmamak en ideali. Ama pratikte uygulamak çok zor oluyorKeşke yapay gıdalar, yapan şeker ve bu kadar çok çeşit pasta vs olmasaydı, eski zamanlardaki gibi beslenseydik hep. O yiyecekler dediğin gibi resmen uyuşturucu ve insanın beynini ele geçirıyor, yedikçe yediriyor insana. Ben 1 dilim kek yedim beni tıkadı ya da 1 dilim börek yedim bana yetti diyemiyorum işte. Bunu diyemediğim için de evde bulundurmuyorum, gözümün önünde olmadığımda yemiyorum. Bu nereye kadar böyle olcak diye düşüüyorum ama çocugum oldugunda da ayda bir dışında unlu gıda olmayacak evimde.
Bu derece fark olmaz herhalde, ikisinden biri yanlıştır canım. Hastanede tartılm imkanın yoksa da bir eczanede kilonu öğren bence. Evdeki ile 1-2 kg fark olması da normal...kızlar ya bişey diyicem ben 84 ümya geçen hafta miniatürke gittiğimizde dijital tartıda yağ kilo vss ölçüyoya işte onda 79,4 geldim şaşırdım walla tartıda ama evde 84 geliyorum nasıl oluyo bu yaa anlamadım gitti
İyi yolculuklar, iyi tatiller. Ben inanıyorum, hedefine ulaşacaksın, Eylül'de 70 kg döneceksin :))herkese günaydınlar.bu hafta diyetim biraz kötü geçti haftasonu ve pazartesi yedim de yedim bi ara +1.5 kiloyu bile gördüm ama son bi kaç gün dikkat edebildim sadece.yarın bursaya dönüyorum dolayısıyla evde de doğru düzgün yenecek bişeey kalmadı idare ediyorum resmen.artık yarından itibaren annemin yemekleryle herşey daha güzel olacak inşallah.eylül sonunda istanbula döndüğümde hedefim 70 falan olmak.umarım olabilirim
neeyse yapayım bildirimimi
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.1
giden:300 gram (buraya yazmaya bile değmez ama napalım yedim sonuç da bu oldu işte)
spor yine yok haftaya olcak ama
Gözün aydın canım :)) Artık pek uğramazsın buralara, bol bol hasret giderin :))annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________ LEAH
HATANIN 2.si __________ - 2,1 kg. ________ Gulma:81: :118:
HATANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _______ Pınar110:119:
annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim annemmm de pazar günü gelecekkkkkkkkk
İyi akşamlar arkadaşlar....
Bir süredir sizleri ihmal ettim..Ablamın torunu sünnet oldu.Eylülde nasipse düğünümüz var..Bu nedenle memlekete geldim.
Hem ablamın hem gelinin evinde hazırlıklar var;malum boya badana,temizlik işleri.Yardımcı olabilmek için buraya geldim ve topiğe giremiyorum..
Birazdan spor sonuçlarını yayınlayacağım...Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?