herkese günaydınlar.bu hafta diyetim biraz kötü geçti haftasonu ve pazartesi yedim de yedim bi ara +1.5 kiloyu bile gördüm ama son bi kaç gün dikkat edebildim sadece.yarın bursaya dönüyorum dolayısıyla evde de doğru düzgün yenecek bişeey kalmadı idare ediyorum resmen.artık yarından itibaren annemin yemekleryle herşey daha güzel olacak inşallah.eylül sonunda istanbula döndüğümde hedefim 70 falan olmak.umarım olabilirim
neeyse yapayım bildirimimi
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.1
giden:300 gram (buraya yazmaya bile değmez ama napalım yedim sonuç da bu oldu işte)
spor yine yok haftaya olcak ama
hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)))
zaten canım burada en çok sohbet kışın ilerler....
yazın çok daha az olar:)) niye dersen; çünkü; yazın havalar güzel olunca genelde herkesler dışarı çıkar, meşguliyet daha artar....
ama kışın havalar kötü olduğundan daha çok evde olunur, meşguliyette biraz daha azalır o nedenle daha zaman kaldığı için rağbet daha çok olur..
ay böyle açıklama yapınca kendimi pazarlamacı yada esnaf gibi hissettim:))))
böyle işte abla bizde işler yazın biraz kesat gider ama olsun yinede çok şükür bereketini veriyor Yaradan.....
MERHABA ;
Sizi tebrik ediyorum verdiğiniz kilolardan dolayı,Ben de 5 senede 68 kilodan 98 kiloya çıktım.Mayıs 21 de kendimce bir diyete başladım şuan 93,20 yim.Lütfen nasıl verdiniz ve diyet listeeniz ayrıca spor varmı?
çok teşekkür ediyorum.8.5 ay oldu ben başlayalı diyete.spor salonuna yaklaşık 3 ay gittim.fakat öğrenciyim ve memleketime gideceğim için şu an gidemiyorum spor salonuna.diyet olarak sağlıklı ve dengeli beslendim.sabah zaten klasik kahvaltı peynir zeytin domates falan.öğle ve akşam yemeklerinde bir dillim kepekli ekmeğim hep vardı.yemeklerin birinde 1 porsiyon yağsız sebze yemeği diğerinde de köfte tavuk veya et yedim.her gün mutlaka bir bardak süt içtim ara öğünlerimde(ben günlük süt içiyorum kalorisi fazla amma siz isterseniz light süt de içerbilirsiniz.)diğer ara öğünümde veya yemeklerin yanında da hep yoğurt yedim ki ben diyete başlayana kadar yoğurdu ağzıma koymayan biriydimve tabii ki meyve bazen günde iki porsiyon ama genelde 1 porsiyon yedim mevsimine göre.vee en önemlisi su.hergün en az 2-2.5 litre su içtim.arada been de bozdum tabii ki ben de yedim ama hemen onu dengeledim.günün devamında ve ertesi gün az yiyerek dengeyi kurdum.
Günaydın kızlar ben anca kendime geliyorum o kadar çok yağmur yağıyo ki insanı yataktan kaldırmıyo kasvetli hava..
Merryy sana da yazamadım canım hamileymişsin çok sevindimm..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..adaş olduğumuzdan sebepli sanırım bende bi heveslendim=))hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş bana ve isteyen herkeslere dua et olur mu bizimde gelsin meleklerimiz..
Günaydın kızlar ben anca kendime geliyorum o kadar çok yağmur yağıyo ki insanı yataktan kaldırmıyo kasvetli hava..
annem gitti izmire bunalımdayım sanırım ne bulduysam yedim tabi sonuç gelen +lar=((
Nursena canım sana yazcam kaç günlerdir yazamadım..benim çok yakın bi arkadaşım muğla ortaca da kendisi anaokul öğretmeni geçen sene çıktı onların da tayini..malatyadan sonra biraz zor alıştılar ama şimdi çok rahatlar pek seviyo oraları..
Baharcım hayırlı olsun inşallah işin görüşemedik bi türlü..sevdiceğin de geliyomuş hadi gözün aydın inşallah çok güzel geçer haftasonunuz..
Merryy sana da yazamadım canım hamileymişsin çok sevindimm..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..adaş olduğumuzdan sebepli sanırım bende bi heveslendim=))hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş bana ve isteyen herkeslere dua et olur mu bizimde gelsin meleklerimiz..
merhaba kızlaarr
moralsiz bir şekilde sitede dolaşırken bu topiğe rastladım.
benide aranıza alırmısınız belki moral olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?