Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tercihin en altındaki iki şıkka yazdık sağlık lisesini renk olsun diye.:)
İstemiyor çünkü..
Öncelik anadolu lisesi..

Öğretmen atamasıda çok zor özlemciğim..Atanmayınca ya okullarda ders ücretiyle komik bir rakama çalışıyorlar veya dersanede 10-12 saat yine çok iyi olmayan paraya çalışıyorlar.
Eğitimli kölelik resmen...
Sistem öyle bir hal aldıki okusan da okumasan da değerin bilinmiyor

Herşeyin hayırlısı diyorum tekrar..

Kızlar bu arada şu an 77 kiloyum. Daha önce de söylemiştim sanırım, aşırı derecede iştahlıyım sanki bebek var ama yok:)) Gerçi ben sorunu biliyorum, yemek yiyerek kafamı dağıtıyorum güya, düşünmüyorum sorunları. akşamları mutlaka canım tatlı istiyor. 2 gün arayla bi sütlü tatlı yuvarlıyorum. Güllaç yıyorum özellikle, bayılıyorum kendisine:))

Tatilden döndüğümüzden beri yürüyüş bandında yürüyorum, hergün 1500-1700 kalori arası alıyorum, yürüyüş yapmasam kilo alırım belkide. Bir de bu sıcakta yürüyüş yapmak da çok zor. Afedersiniz iç çamaşırınıza kadar terliyorsunuz

Bir de güzel bir gelişme oldu aslında bu aralar. Biliyorsunuz ben bu ara işsizim. Eşim de ailesine yardım edıyordu ve evlenirken de kredi çekerek evlenmiştik, kısacası sürekli borç harç. Hiç para biriktiremedik, millet düğünde takılan altınlarla ev peşinatı yapar biz 3 yıl düğün borcu ödedik. Daha önce yazmıştım zaten bu dertlerimi. Neyse güzel habere geleyim. Annemlerin bursada bir evi var kirada. Bir de kendi oturdukları ev var. Annem sağlığında kimseye mal mülk vermem diyordu, benim kpss olmayınca bizim ev felan alamayacağımızı anladılar. Bu bursadaki ev satılacak, çok fazla değil ama esenyurt/ beylikdüzü civarında 2+1 site içi bi ev bakıcaz eşimle. Yani bursadaki evin parasını annemler bize vericek, yalnız bu evin yarısı da kardeşimin hakkı. Biz anneme evin parasının yarısını 4,5 yıl içinde taksit taksit göndericez. Yani kardeşimin hakkını göndericez her ay.Aslında annemler kabul etmez sanmıştım ama bizim başka türlü mal mülk sahibi olamayacağımızı anladılar. Yalnız trafik gözümüzü çok korkutuyor, burası eşimin işine çok uzak ama 4, 5 yıl dayanıp daha sonra evi satıp kredi çekip daha yakınlarda ev bakarız diyoruz. Umarım bursadaki ev satılır da biz ev hayalimize kavuşuruz.

Ceco ne büyük tesadüf...
ŞAşırdımm..

Taa çocukluundan beri etrafındaymış bunlar..:))

heee sorma valla bırak görümcelerimi hatırlıyorum ama eşimin sümüklü kısa pantalonlu halini hiç görmedim
Kİm bilir nerelerde fink atıyordu o zaman birde tabi aramızda 8 yaş var ben o zaman 7 yaşındayken oda 15 -16 yaşlarındaymış kesin arkadaşlarıyla gezmekten hiç evde oturmamıştır ama o dönemki resimlerinde de pek çirkinmiş hatta hep derim o halinle karşıma çıksaydın kesin yürü git çekerdim sana diye

Cevrenin çok etkili olduğunu düşünenlerdenim o yüzden kesinlike kızlarım iyice büyümeden buralardan uzaklaşıp daha düzgün bir ortama taşınmak istiyorum eşimede diyorum biz burada oturduğumuz sürece çocuklarımızıda kendilerini geliştirebilecek ortamlara faaliyetlere sokmadığımız sürece o çocuklar mahalle içinde fink atan kafaları boş önüne gelen mahalleden ilk delikanlıya aşık olup başlarını yakarlar diye
Eskiden eşim ne alaka herşey kader kısmet derdi ama artık oda insanın hangi cevrede bulunursa ona göre hayatının yol alacağını kabul ediyor Boşuna demiyorlar bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söylim diye
Bari çocuklarımı kurtarayımda kendi ayakları üzerinde duran bağımsız, dürüst ve insan sevgisiyle dolu birer birey olurlar inşallah ....Aminnnnn

Amannn boşver iddadaşım bende sevmiyorum zaten önemli değil yani
Benimki gibi KV düşman başına bile vermesin RAbbim ....Aminnnnnnnnnnnn

sultancım nasılsın tatlım???

öle sessizce duruyorsun aşagıda:26:

canimmmm gecmisi okuyordum ben :))
iyim cok sükür sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik ??
Aseriyormuisun bol bol ? :)
benim kizkardesim bütün gün ögürüp duruyor yazik, öyle sabahlari felan degil
bütün gün ögürüyor

ben cok sükür git gide daha iyi oluyorum

Cecom senin kv de pek gicikmis sinir oldum haaa :) uyuz kadin

bu topige ilk takildigim zamanlar sen Kv diye kisaltinca ne demek istedigini anlamiyordum
kurtlar vadisi felan saniyordum hatta hahahhahah

yenacim senin niye canin sIkKin hayirdir ??
ins önemli bisey yoktur

neyse kızlar sizlere doyum olmuyor ama yine sabahı yaptım
Yarın gece bir aksilik olmazsa yine görürüz o zamana kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Hepinizi kocaman öpüyorum
Hayırlı sabahlar

iyiyim canım bugüne şükür diyelim...
evet o ögürmeden ben de de mevcut

senin iyi olmana çok sevindim..eminim daha da iyi olacaksın
........................................................................................................

ÖZLEMM hadi inşallah biran önce satılsın bursa daki ev..sizde evinize kavusun
şimdiden hayırlı olsun diyeyim...

ahh ahh yine ne varsa anne babalarımızda var..

canım sende çok şey yaşamışsın. ama Rabbim neyi takdir etmişse onu yaşıyoruz. ondan gelene amenna

o doktor allahından bulsun okadar sinirlendim ki ya nasıl bir vicdan bunlar.. off ablacım temiz gönlüne kurban olurum ya. cansın.
Allah razı olsun canlarım benim derdimle dertlendiniz sizler yüreği güzel insanlarsınız. doktoru şikayet etmemi isteyen çok kişi oldu ama o doktor sevdiğimiz bir arkadaşın dayısının kızıydı ve biz o arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştik oda benimle çok ilgilendi.hata yapana kadarda ilgisi devam etti.sonuçta oda istemezdi öyle olsun ama bir anlık ihmal nelere sebep oldu.
daha sonra olayın üzerine gitmek o arkadaşı üzmekten başka bir işe yaramazdı. bizde o arkadaş suçluluk hissetmesin diye hiç söylemedik.giden gitti geri gelme olasılığı yok. o insanda bize yerdımcı olmak istemişdi

geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin bol su iç kendine dikkat et

kızlarrrrrrrrrrr haber geldi teyzemin suyu gelmiş hastaneye gitmişler doğuma. nolur dua edin çok korkuyorum. sağlıklı sıhhatli doğum yapsın.
Allah kurtarsın inşaAllah

geçmiş olsun asucum baya uğraşmışsın

dafi, sanırım yine uyudu pc başında :)

doğru bir tespit olabilir
gerçekten doğru tespit hemde yukarıdaki mesajları yazarken gözüm kapanmış göndermeden nutbuku yanıma bırakmışım bu sene bana ne oldu anlamadım üç gün uyumıycam desem gözümü kırpmazdım bu yıl yaşlandımmı ne

uyma sen o şeytana canım onlara öyle davranki kendilerinden utansınlar , vijdanı rahatsız olup açıklama yapmak zorunda kalsın inan öyle olucaktır. bunun hemen olmasını bekleme uzun sürebilir ama Rabbim verilen hiçbir özveriyi karşılıksız bırakmaz. herkes kendi sergilediği tutumla ya utancından yerin dibine geçer ya kafası dimdik içi rahat gezer. sen herzaman ikincisini tercih et. görünmez dağın arkası yakındır mutlaka karşılığını alırsın canabıHakkın Adil sıfatını untma

hayırlı olsun canım inşaAllah istediğinize kavuşursunuz. eviniz bursanın hangi semtinde

sultancım iyi olmana sevindim
inşaAllah her geçen gün dahada iyi olucaksın ve birgün arkana dönüp baktığında iyiki diyeceksin. inan sonra çok daha fazla üzülürdün.

hayirli geceler kizlarr
asucum gecmis olsun cnm baya ugrasmissin

cecom gecmis olsun cnm ikinizede insallah papatyan iyidir dun yazmistim kizi10kez dus aldirdim islak islak kostu parkenin ustunde kaydi kafasi parkeye gum diye vurdu baya agladi bu cocuklar duse kalka buyucekler rabbime emanetler

yenacim kabakli bulgurpilavi yaptim dun fena olmadi misafirim begenmedi normal tabi kabagi sevmiyormis :))) markette indirimdeydi kabak :))) ben krep hamumurunun icine rendeliyom karabiber pul biber borek gibi oluyor

ozka insallah guzel bir evsahibi olirsunuz cnm

günaydın kızlar sabah tan regl oldum bekliyordum da zaten0artık 10 gün bitmez gitti benim oruç lar aslında 2 gündür canım sıkkın abla min oğlu askeri liseye girdi hiç birimiz istemiyorduk ama kendisi cok istedi rabbim hakkında hayırlı olanı versin 15 gu

hayırlısı olsun hayır nerdeyse Rabbim o yöne çevirsin

bende regl olmak istemiyordum daha ilaç alıp ertelicektim 5 gün önce oldum bende 9 gün tutmam artık kışın tutarım anne ve 2 kız oruçsuzuz erkekler oruçlu

günaydın kızlar sabah tan regl oldum bekliyordum da zaten0artık 10 gün bitmez gitti benim oruç lar aslında 2 gündür canım sıkkın abla min oğlu askeri liseye girdi hiç birimiz istemiyorduk ama kendisi cok istedi rabbim hakkında hayırlı olanı versin 15 gun deneme surecı varmıs sonrasında ısterse yıne devam edecekmıs hayırlısı olsun bakalımm
dafı neler gecmıs basından cnım o doktoruda ne yapmalı bılmıyorum artık cok gecmıs olsun

toksın cnm allah tan baska kımse bılemıyor ne olacacını benım arkadasımın bebegıne down sendromlu dedıler doktoru aldır dedı ama aldırmadılar sımdi maşallah fındık gıbı bır kızı var kımse bılemıyor ne olacagını

ozka ınsallah guzel bır ev bulursunuz hayırlısıyla
asuman cım gecmıs olsun gecenlerde benımde basıma geldı ama ben cabuk fark ettım Allah tan ama ben tencerelerı cıkartıp sıene kadar parkenın altına gırmıs bıle kurudu ama yınede tıs tıs ses gelıyor bastık ca gecmıs olsunn

mehtabb nasıl oldu teyzen kurtuldumu bebegınız nasıll merak ettımm
sultannn gecmısı dusunup uzulme cnm zaten ıyıymıssın yol yakınken donmen senın için hayırlıdır ınsallah uzulme tatlılmmm

hayırlısı olsun hayır nerdeyse Rabbim o yöne çevirsin

saol dafıcım hayırlısı artık kafası o raya yattı ne dedıysek nafıle herkez de cok sevınıyor aslında ama ..

bende regl olmak istemiyordum daha ilaç alıp ertelicektim 5 gün önce oldum bende 9 gün tutmam artık kışın tutarım anne ve 2 kız oruçsuzuz erkekler oruçlu

bende düşündüm ama bıraz gec kaldım anlasılann neyse hayılrlısı tutarız kışn birlikte 3 nüzde regl mı oldunuz yoksa tutmuyorlarmı

günaydınnn..

Bugün sabahtan başladık terlemeye aman akşamı çıkarırsak hayırlısı ile ne mutlu bize...işlerde yoğun değil diye erken cıkıyoruz bu sefer evde yemek yapıyorum yok yine vakit gecmıyor dün akşam sırf iftar saatini beklerken 2 makina ütü yaptım yerleştirsim. neyse şikayet etmeyeyim geç çıksam daha kötü...

Asuman ablacım sana çok geçmiş olsun uğraşmışsın...

Mehtap iyi haberleri bekliyoruz inşallah...

Özlem canım çok sevindim ev almanıza zaten istanbulda en büyük sorun ev kirası.beylikdüzünde olması şartmı acayip uzak gerçekten teyzemde orda oturuyor çokta kalabalıklaşmış biz alışmışız anadolu yakasının sakinliğine...bak sıkma canını kafan rahatlasın biraz kpss sonuçlarını bende merak ediyorum en kötü sonucumu alırım bu yıl heralde herşeyi unutmuşum...

çok teşekkürler canım benim allah gönlüne göre versinn..
ama anlatıklarında en çok hacıya gitmene sewindim bende bebiş olmadan gitmeyi çok istiyorum
bilmedende olsa annelik duygusunu orda yaşaman harika bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…