Kızlar bu arada şu an 77 kiloyum. Daha önce de söylemiştim sanırım, aşırı derecede iştahlıyım sanki bebek var ama yok:)) Gerçi ben sorunu biliyorum, yemek yiyerek kafamı dağıtıyorum güya, düşünmüyorum sorunları. akşamları mutlaka canım tatlı istiyor. 2 gün arayla bi sütlü tatlı yuvarlıyorum. Güllaç yıyorum özellikle, bayılıyorum kendisine:))
Tatilden döndüğümüzden beri yürüyüş bandında yürüyorum, hergün 1500-1700 kalori arası alıyorum, yürüyüş yapmasam kilo alırım belkide. Bir de bu sıcakta yürüyüş yapmak da çok zor. Afedersiniz iç çamaşırınıza kadar terliyorsunuz
Bir de güzel bir gelişme oldu aslında bu aralar. Biliyorsunuz ben bu ara işsizim. Eşim de ailesine yardım edıyordu ve evlenirken de kredi çekerek evlenmiştik, kısacası sürekli borç harç. Hiç para biriktiremedik, millet düğünde takılan altınlarla ev peşinatı yapar biz 3 yıl düğün borcu ödedik. Daha önce yazmıştım zaten bu dertlerimi. Neyse güzel habere geleyim. Annemlerin bursada bir evi var kirada. Bir de kendi oturdukları ev var. Annem sağlığında kimseye mal mülk vermem diyordu, benim kpss olmayınca bizim ev felan alamayacağımızı anladılar. Bu bursadaki ev satılacak, çok fazla değil ama esenyurt/ beylikdüzü civarında 2+1 site içi bi ev bakıcaz eşimle. Yani bursadaki evin parasını annemler bize vericek, yalnız bu evin yarısı da kardeşimin hakkı. Biz anneme evin parasının yarısını 4,5 yıl içinde taksit taksit göndericez. Yani kardeşimin hakkını göndericez her ay.Aslında annemler kabul etmez sanmıştım ama bizim başka türlü mal mülk sahibi olamayacağımızı anladılar. Yalnız trafik gözümüzü çok korkutuyor, burası eşimin işine çok uzak ama 4, 5 yıl dayanıp daha sonra evi satıp kredi çekip daha yakınlarda ev bakarız diyoruz. Umarım bursadaki ev satılır da biz ev hayalimize kavuşuruz.
Cecom senin kv de pek gicikmis sinir oldum haaa :) uyuz kadin
bu topige ilk takildigim zamanlar sen Kv diye kisaltinca ne demek istedigini anlamiyordum
kurtlar vadisi felan saniyordum hattahahahhahah
yenacim senin niye canin sIkKin hayirdir ??
ins önemli bisey yoktur
kızlar bugün iftara misafirim gelecek gerçi misafir sayılmaz amca kızı ewlenecek bayramda nişanlısını ve ailesini çağırdım
birazdan hazırlıklara başlıyacam bana kolay gelsin
misafirleri gönderdikten sonra görüşürük inşallah
allaha emanet olun
Selam arkadaşlar,
Gündüz vardiyasında ki arkadaşlar bayağı boşluyor topiği :)
Biz gececiler iyi çalışıyoruz devamsızlık yok..Peki siz nerdesiniz..? :)
Bugün yine sıcak..Süt almaya gittim erken olmasına rağmen sırılsıklam terledim sanki şişkoymuşum gibi.
---
Nurgülcüğüm,kolay gelsin.. güzel mamalar hazırlayacakmışsın :)
=)) evet öle oluyor biraz ama ben öğlene kadar vakit buldukça geçmişi okuyorum ..sonrada öğlen molasında cüzlerimi okuyorum ..öğleden sonrada işleri toparlayıp 5 de çıkıyoz yena...
sahur muhabbetleriniz çok güzel hepsini okuyorum..cecoya gülüyorum bol bolve yaramaz kızına ..
yenacığım ben cuma kilo bildirimi yapıcam aam sonra trabzona gidiyorum 3 hafta yokum ama bildirim yapabilirim belki telden ..duruma göre köyde 3g çekerse
Aslında doğru söylüyorsun hiç birşey dememek en iyisi ama KVye ses etmediğinde zafer elde etmiş sayıyor kendini sonra başlıyor orada burada konuşmaya
Dur bakalım şu bayramıda bir atlatayım ona en büyük cezayi vericeğim zatençocukları haftada 2 yada 3 kere bakması gerekecek Spor salonuna zaten yazılacaktım o akşamları olduğu için sorun yok ama şimdi eşim bakırköyde bir yüzme salonu var istersen oraya git haftada 3 diyor olmadı Spor aşnin havuzlarından birine yazılırım bakamam ananne var demişti en son söylediğimizde ama ben kusura bakma mecbur bakacaksın babanne olmak kolay değil iki günde bir getiririm ananneye olur biter demiştim sonuçta ablası küçük cimcimeye zaten bakıyor ama evde yanlız bırakmaya cesaret edemiyorum
Ayy spor konusunda çok planlar yapıyorumda inşallah şeytan beni kandırıp yan gel yat şekline getirmezbu ara çok fazla inceliyorum o tip faaliyetleri zumbaya bile niyetlendim tabi onu evde arada yaparım hem hareket hemde çocuklarla eğleniriz atlaya zıplaya
Artık şu fazlalıklardan kurtulmam lazım. Bu ara dikkatimi çekti benim ufak uyuz görümcede facede devamlı kiloyla ilgili birşeyler yayınlayıp duruyor bulduğu '' komik '' resimler falan. Lafmı sokuyor nedir çünkü biliyor abisinin faceine girdiğimi
Bugünde biraz evvel online olduğumu görünce çok kilolu bir kadından kapı arkasında saklanarak kurtulmaya çalışan bir tartı resmi koymuş birde üzerine süper falan yazmış
İlkten havalardan benmi fazla hashasım diye düşündüm ama hep sahur zamanı yayınlıyor o tip şeyleri ve bazılarının üzerine de anlayana falan gibilerinden birşeyler yazıyor cadı
Daha ufakken yazdan yaza babanneme geldiğimizde karşı apartmanda bir arkadaşım vardı birde aynı apartmanın bodrum katında oturan gıcık mı gıcık bir kız vardı. Arkadaşımla oyun oynarken hep beni kızdırırdı yok git burdan burası bizim apartmanın önü falan diye. Bende birkaç kere kız oyun olsun diye kapıdan çıkıp camdan girdiği sırada kızı demir parmakların arasından kendi evinin içine iterdim hatta bir keresinde dövmüştümbilseydim ilerde o kızın küçük görümcem olacağını daha beter döverdim
Hatta eşime bile hep diyorum o zamanlar elimi korkak alıştırmasaydım diye. Annesi ozamanlar hep bağırıp çağırırdı bende derdim bu çatlak kadın yine niye bağırıyor diye eeee Allahda al sana çatlak diyip bana KV yaptı onubuldum belamı yani
Neyse eşimede hep dediğim gibi bir gün dellendirecek beni o zamanki gibi insaflı davranmayıp evire çevire döveceğim ama bakalım ne zamaneşimde diyor dikkat et sen dayak yeme edepsizdir o diye
Ayhhhhh cecocum yemin ederim burada sinir oldum,manyak kızım bunlar sen bunlara sessiz kalırsan seni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar,şu görümcene inat zayıflamazsan,pes diycem sana ,sakın altta kalma söyle lafları ,sana bir şey söylerselerde sinirlendiğini belli etmeden gülerek rahat rahat sok lafları, ay gelip dövesim geldi valla,benim görümcede bana yeni evlendiğimizde (annemle babam ayrı benim,teyzem de eşinden ayrıdı) sizin ailede ne kadar çok ayrılan var demişti.O zaman o kadar üzülmüştümki hiç bir şey söylememiş ve bayağı ağlamıştım.Şu an konuşmuyoruz bana çok çektirdiler.Eğerki karşılaşırsak ilk gördüğüm yerde üzerine atlayıp saçını başını yolacağım
Selam arkadaşlar,
Gündüz vardiyasında ki arkadaşlar bayağı boşluyor topiği :)
Biz gececiler iyi çalışıyoruz devamsızlık yok..Peki siz nerdesiniz..? :)
Bugün yine sıcak..Süt almaya gittim erken olmasına rağmen sırılsıklam terledim sanki şişkoymuşum gibi.
---
Nurgülcüğüm,kolay gelsin.. güzel mamalar hazırlayacakmışsın :)
kolay gelsin nurgül neler yapacaksınn eline saglık sımdıden
gerçekten doğru tespithemde yukarıdaki mesajları yazarken gözüm kapanmış göndermeden nutbuku yanıma bırakmışım bu sene bana ne oldu anlamadım üç gün uyumıycam desem gözümü kırpmazdım bu yıl yaşlandımmı ne
uyma sen o şeytana canım onlara öyle davranki kendilerinden utansınlar , vijdanı rahatsız olup açıklama yapmak zorunda kalsın inan öyle olucaktır. bunun hemen olmasını bekleme uzun sürebilir ama Rabbim verilen hiçbir özveriyi karşılıksız bırakmaz. herkes kendi sergilediği tutumla ya utancından yerin dibine geçer ya kafası dimdik içi rahat gezer. sen herzaman ikincisini tercih et. görünmez dağın arkası yakındır mutlaka karşılığını alırsın canabıHakkın Adil sıfatını untma
hayırlı olsun canım inşaAllah istediğinize kavuşursunuz. eviniz bursanın hangi semtinde
özka, şimdi okudum.
inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
beylikdüzü evet uzak ama şehir genişliyor artık orası bile şehir içi olacak yakında.
metrobüs vs. herşey gidiyor.
eşinin işi nerde?
sen çalışıyor musun?
milföy hamuru ile yalancı profiterolü nasıl yapıyorsun anlatabilirmiain..vaktin varsa
milföy hamuru ile profiterol acayip ötesi dikkatimi çekti
milföyü bulana hep dua etmişimdir, çok severim herşeyini.
nasıl oluyor bu profiterol yahu?
menün çok güzel bu arada
canım beylikdüzü ya da esenyurtta siteler var oradan bakıcaz. eşimin işi alibeyköyde canım, çok uzak yani. belediyede mühendis o(memur). ben işsiz bir mühendisim şimdilik. Aslında uzun süreli olsa beylikdüzü çok uzak bize ama biz 4 sene sonra felan annemlere borcu ödeyince o evi satıp daha yakından ev almayı düşünüyoruz. alibeyköyde alalım desek evler çok küçük ve pahalı. ayrıca siteden de alamayız o taraflardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?