ayy milföyün herşeyine bayılırım bu da güzel bir tarifmiş
ben de belki biliyorsunuzdur lokumlu milföyü çok yaparım ve çokkkkkk severim..
milföyü 4.e bölüyosun.
1 sade lokumu da büyüklüğüne göre 2'ye ya da 4'e bölüp milföylerin içine koyuyorsun.
ister rulo ister üçgen kapatıp, yumurta sarısı sürüp fırına..
çıkınca da üzerine pudra şekeri..
sıcak sıcak..
yeme de yut şeklinde tam
Kurtlar vadisimi.??
Sultancığım sen çok yaşa emi.:))
can sıkıntısı olağan şeyler, bazen bunalıyor insan vb.
Çok önemli değil. düşündüğün için sağol canım.
milföy hamuru ile yalancı profiterolü nasıl yapıyorsun anlatabilirmiain..vaktin varsacanım çekti de çok afedersin
nurgu kolay gelsinkızlar bugün iftara misafirim gelecek gerçi misafir sayılmaz amca kızı ewlenecek bayramda nişanlısını ve ailesini çağırdım
birazdan hazırlıklara başlıyacam bana kolay gelsin
misafirleri gönderdikten sonra görüşürük inşallah
allaha emanet olun
cıısssAyhhhhh cecocum yemin ederim burada sinir oldum,manyak kızım bunlar sen bunlara sessiz kalırsan seni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar,şu görümcene inat zayıflamazsan,pes diycem sana ,sakın altta kalma söyle lafları ,sana bir şey söylerselerde sinirlendiğini belli etmeden gülerek rahat rahat sok lafları, ay gelip dövesim geldi valla,benim görümcede bana yeni evlendiğimizde (annemle babam ayrı benim,teyzem de eşinden ayrıdı) sizin ailede ne kadar çok ayrılan var demişti.O zaman o kadar üzülmüştümki hiç bir şey söylememiş ve bayağı ağlamıştım.Şu an konuşmuyoruz bana çok çektirdiler.Eğerki karşılaşırsak ilk gördüğüm yerde üzerine atlayıp saçını başını yolacağımkötü tavsiyelerde bulunmayııınn sabır ayındayız sabır. cecoş sen bediiyi dinleme canım sadece görümcene inat zayıfla dediği yeri dinle yeter
nilüfer taraflarında daha çabuk satılır canım oralara rağbet daha çok demircileri bilmiyorum gerçi ama kolay satarsınız inşaAllahcanım nilüferde, demirciler mahallesi diye geçiyo
ben tam ters istikamette yıldırım bölgesindeyim erikli suyunun orda
Allah kolaylık versin en kısa zamanda evinize kavuşursunuz inşaAllahevet çok uzak olacak eşin için ama olsun neticede kendi eviniz olacak.
ilerde dediğin gibi satıp üzerine birz daha ekleyerek daha merkezi yerlerden ya da işe yakın yerlerden alma imkanı da olur.
inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
maalesef istanbulda evler ateş pahası.
biz de aldık bahçeşehir'den
ama daha inşaat halinde hatta hafriyat halinde
kredisini ödüyoruz, başka türlü sıfırdan bitmiş ev alamazdık çünkü. inşallah bitince bizim de niyetimiz satıp daha yakın yerlerden almak.
Allah ödeme kolaylığı verir de inşallah, borcumuz bitince tabii.
....
en iyisi yeme yutma hem zaten milföy miğdenize dokunurayy milföyün herşeyine bayılırım bu da güzel bir tarifmiş
ben de belki biliyorsunuzdur lokumlu milföyü çok yaparım ve çokkkkkk severim..
milföyü 4.e bölüyosun.
1 sade lokumu da büyüklüğüne göre 2'ye ya da 4'e bölüp milföylerin içine koyuyorsun.
ister rulo ister üçgen kapatıp, yumurta sarısı sürüp fırına..
çıkınca da üzerine pudra şekeri..
sıcak sıcak..
yeme de yut şeklinde tamrahatsız olursunuz yemeyin canlarım yemeyin öyle sağlıksız mamaları biz sağlıklı beslenen hatunlarız
oh oh oh maşaAllah markete gitmiş, yemekleri yapmış, işleri bitirmiş, yatıp uyumuş rüya görecek zaman bile bulmuşBenimde iftara misafirim var...
Herşey tamam gelmelerini bekliyorum...
Allah günah yazmasın ne susadım ne susadım..Market işi olunca en sıcak zamanda dışarı çıktım birde mutfakta uzun süre kalınca pert oldum yaww ..
İşlerim bitinice duş alıp acızık uzandım rüyamda litrelerce su ve vişne suyu içiyorum.
eşime diyorumki içiyorum ama banamısın demiyor bir türlü geçmiyor susuzluğum.:)
böylede tuhaf tı.:)
gerçekten doğru tespithemde yukarıdaki mesajları yazarken gözüm kapanmış göndermeden nutbuku yanıma bırakmışım bu sene bana ne oldu anlamadım üç gün uyumıycam desem gözümü kırpmazdım bu yıl yaşlandımmı ne
uyma sen o şeytana canım onlara öyle davranki kendilerinden utansınlar , vijdanı rahatsız olup açıklama yapmak zorunda kalsın inan öyle olucaktır. bunun hemen olmasını bekleme uzun sürebilir ama Rabbim verilen hiçbir özveriyi karşılıksız bırakmaz. herkes kendi sergilediği tutumla ya utancından yerin dibine geçer ya kafası dimdik içi rahat gezer. sen herzaman ikincisini tercih et. görünmez dağın arkası yakındır mutlaka karşılığını alırsın canabıHakkın Adil sıfatını untma
hayırlı olsun canım inşaAllah istediğinize kavuşursunuz. eviniz bursanın hangi semtinde
Ayhhhhh cecocum yemin ederim burada sinir oldum,manyak kızım bunlar sen bunlara sessiz kalırsan seni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar,şu görümcene inat zayıflamazsan,pes diycem sana ,sakın altta kalma söyle lafları ,sana bir şey söylerselerde sinirlendiğini belli etmeden gülerek rahat rahat sok lafları, ay gelip dövesim geldi valla,benim görümcede bana yeni evlendiğimizde (annemle babam ayrı benim,teyzem de eşinden ayrıdı) sizin ailede ne kadar çok ayrılan var demişti.O zaman o kadar üzülmüştümki hiç bir şey söylememiş ve bayağı ağlamıştım.Şu an konuşmuyoruz bana çok çektirdiler.Eğerki karşılaşırsak ilk gördüğüm yerde üzerine atlayıp saçını başını yolacağım
ceco görümcene sinir oldum yaa
çok densiz var öyle , anlatmıştım ya bizim işyerinde de var.
tokkkaatt gibi cevap vermemiz lazım onlara
....
canım beylikdüzü ya da esenyurtta siteler var oradan bakıcaz. eşimin işi alibeyköyde canım, çok uzak yani. belediyede mühendis o(memur). ben işsiz bir mühendisim şimdilik. Aslında uzun süreli olsa beylikdüzü çok uzak bize ama biz 4 sene sonra felan annemlere borcu ödeyince o evi satıp daha yakından ev almayı düşünüyoruz. alibeyköyde alalım desek evler çok küçük ve pahalı. ayrıca siteden de alamayız o taraflardan.
merhaba kızlar ya sabah yazıyordum güzel haberleri elektrikler gitti şansa. yazamadım. teyzem doğurdu sonunda ATAHAN bebişimiz geldi. erkekim yaa. hastanedeler hala annem refakatçi kalıyor. geliyim göreyim dedim eve geçince gel dedi evi temizle dedi ya. benim erkekim olmuş temizlik diyor ah annem ahh
normal doğum olmuş sağlıkları iyi. çok şükür rabbime. hepinize teşekkürler dualarınızı eksik etmediniz.
sedacım benim gel ya özlüyorum seni.
bu arada noluyor kızlarrrr milföyler hemideee milföylü profiteroller hemideeeeee bu topikte. cıkss cıksss olmadı böylee bensiz yenir mi yaaa
Hadi gözünüz aydın
Rabbim analı babalı büyütsünİnşallah sende en kısa zamanda erkekini görürsün oyyyy bizim yerimizede cennet kokuluyu içine çeke çeke kokla
gözünüz aydınmerhaba kızlar ya sabah yazıyordum güzel haberleri elektrikler gitti şansa. yazamadım. teyzem doğurdu sonunda ATAHAN bebişimiz geldi. erkekim yaa. hastanedeler hala annem refakatçi kalıyor. geliyim göreyim dedim eve geçince gel dedi evi temizle dedi ya. benim erkekim olmuş temizlik diyor ah annem ahh
normal doğum olmuş sağlıkları iyi. çok şükür rabbime. hepinize teşekkürler dualarınızı eksik etmediniz.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cecoşum mutlu , sağlıklı, sıhhatli, huzurlu birde sen incecik olarak yavrularınızla birlikte nice 13 seneler görürsünüz inşaAllahHerkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :122:
Bugün annemlerle gezme işini abarttıktam 6 saat dolaşmışız
Ben oruçlu olmadığım halde fena oldum malum herkes oruçlu olunca ancak gizli saklı biraz su içebildim
Annemleri hatta kızımı hiç düşünemiyorum. Yavrum benim tutmayacağımı bildiği halde niyeti bozup bende tutmayacağım demedi şükür
Malum bugün 13 seneyi bitirdik evlilikte ve sabahtan beri eşimden hiç ses seda cıkmıyorduiçimden unutta canını okuyayım dedim ama tabi annemlere karşı ay önemli değil yaa sonuçta kaç sene oldu falan diye rol yaptım
Akşam saat 7de zil çaldı gençten bir çocuk elinde pastane poşetibu size dedi iyice afalladım meğer eşim bir gün önce pasta siparişi vermiş birde eve göndermelerini söylemiş içimden ulen millet eve çiçek yollar bizimki göndere göndere bana zarar olan pasta yolladı dedim ama tabi yüzümde güller açmış babamın demesi
Kendime gündüz uzun zamandır istediğim ve bir türlü ayağıma olanını bulamadığım yüksek topuklu tabanı bir siyah bir sandalet tarzı ayakkabı aldımdaha doğrusu annem bana evlilik yıldönümü hediyesi aldı
Babam anneme kendi düğünlerinde o zaman çok moda olan 2 metrelik bir zincir almıştı belki hatırlayanlarınız olur hani ufak ufak baklava dilimleri gibi olanlardanKuyumcuda onu üçe böldürüp birer kilit taktırdı Annem ve bana, kızkardeşime ve gelinimize hediye etti Benimki şansa tam gününe deng geldi hatta annem buda babanın sana hediyesi dedi kızkardeşimin ayın sonuna doğru evlilik yıldönümü ama onada hemen verdi Artık gelinede bayram hediyesi niyetine verecek herhalde
Bizlerden hatıra olsun sizlerde torunlarımıza verirsiniz dedihadi dedim kardeşimin bir tane kız benim iki dene onu ne yapacağız nasıl gülüyorlar. Hazır hediye kotasını yükseltmişken babama sataştım bugün yaw ucuna birde şöyle güzel bir yuvarlak Allah yazısını alsaydın yada ne bileyim bir cumhuriyet altını falanda olurdu diye adamcağız demezmi anamı zengin kocalar kovalıyordu sanki diye valla dedim öbür tarafta kim kovalıyor bilemiyorum
Yarın yada öbür gün tarhana yapımına başlayacağızbayrama kadar bitmiş olsun dedik.
işte benim tanıdığım banuYa bende aynı durumdayım sıcaklardanmıdır nedir bütün gün uyuyasım geliyor ki dediğin gibi canım isteyince günlerce iki saatlik uykuyla bile durabiliyordum. Bence bu havalarda sahura kalkmalarda etkiliyorArtık ramazandan sonra inşallah yine düzene gireriz
Aslında doğru söylüyorsun şeytana uymamak lazım ama inan şu 13 senedir yaşadıklarım öyle böyle değil. Yeri geldi beni başka şeylerle bile suçladılar neymiş ben kim bilir neler yapmışımda oğlu beni almak zorunda kalmış, yok benim ne mal olduğumu biliyorlarmış falan tövbe ya Rabbim sanki Genel evden cıkmışım gibi bir hava yarattılarYeri geldi gavur bile dediler sırf türk vatandaşı değilim diye İnan bir kere bile sensin dememiştim o zamana kadar demeyede niyetim yoktu ama en son benim oğlumu boşa zaten seni istemedim yok işte sen boşanır çocuklarıda benim başıma atar af edersin totoşunuda açar hayatına bakarsın dediği günden sonra benim gözümde gram değeri kalmadı hiç birinin. O gün bir sürü hakarette etti ve yinede terbiyemi bozmadan anneciğim bak neden böyle yapıyorsun bizim yuvamı dağıtacaksın huzurumuz kalmadı diyebildim ancak. Hee en son tepemi attırdı ama o zamanda sadece sırf sana gıcıklık olsun diye oğlunu boşamıyorum demiştim yoksa inan şimdiye kadar 4 hatta 5 sene olmuştu boşanalı :26:
Sağ olsun karşı komşum ( manevi Annem diyorum artık ) aldı eşimide benide karşısına ve uzun uzun konuştu bizlerle. İnan sinir krizleri geçirdim o dönem sırf onlar yüzünden intihara bile kalkışmıştım.
Şimdi yine diyorum Allah inşallah karşılığını onada banada gösterecektir diye ama inan gözümde zerre kadar değeri yok. Terbiyesizlik yapmam o ayrı hatta son 2 senedir Anne kelimesini bile kullanmıyorum ona karşı çünkü en son küçük kızıma yeni hamileydim hepsi bir olup beni yargılamaya kalkıştılar efendim ben çok kötü bir gelinmişim onlara 1 bardak su bile vermemişim falan ki hepsi yalan evlendiğimizden beri yediğim kazıkların haddi hesabı yoktu.:26:
En çokda içime oturan biz nişanlıyken Annemler kiralarda oturmayın aklım sizde kalmasın acaba bu ay kirayı ödeyip ekmek paraları kaldımı diye ev alacaklarını söylediler. Şu an oturduğumuz evi gelip aldık ve ben evlendikten 4 ay sonra falan aynı apartmanda oturan mütayitten evi alırken KPnin 10 000 Mark bizim verdiğimiz paradan alıp aman gelin duymasın paraya ihtiyacım var ben onu sana taksitle öderim diyip eksik ödeme yaptığını öğrendimAdamcağız sözüne güvenip senette yapmamış ama tabi şahitleri vardı ve bana bir gün eşimle kavga ettiğimizde eşine dert yanmaya gidip sinirlerim boşalınca sinirden ağzından kaçırdı bu olayıda. Eşime söylediğimde yüzleştireceğim dedi ama KP ben kimseyle yüzleşmem diye konuyu kapatmıştı. Bir insan evladına nasıl böyle bir kazık atabilir hala anlamış değilim. Ölmeden evel asla hakkım helal etmem diyordum ama yaklaşık 8 ay evvel KP öldüğünde inan karısından ve kızlarından fazla üzüldüm ve hakkım helal olsun Allah nasılsa herşeyin hesabını soracak bari bende daha fazla yük olmayayım demiştim hatta günlerce Allahım sen herşeyi en iyi bilensin acaba nasıl hesap verecek diye kendi kendime düşünmüştüm.
Şimdi gelde bunlara birşey deme ama işte huyume tüküreyim diyemiyorum yinede. Hep niyetleniyorum ama ancak şakayla karışık daha yeni yeni birşeyler söylüyorum oda saygı ve terbiye sınırını aşmadan çünkü ses çıkarmadıkca daha beter yapıyorlar. Beni eşime dövdürmeye bile kalkıştılar geçmişte ama Allahtan eşimde Allah korkusu ve bana olan sevgisi büyükte onlara uymadı hatta demiş onlarada cesaretiniz varsa siz bunu banunun yanında da söylesenize diyebiliyor çünkü bir kere tek bir tokat dahi atsa asla dönüşü olmaz çünkü herşeye katlandım ama dayağa asla katlanamam
Gece gece herkesin canını sıktım kusura bakmayın ama üzerinden senelerde geçse bazı şeylerin acısı bir türlü insanın içinden çıkmıyorRabbim islah etsin ve gereken cezayi kendi tayin etsin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?