Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Babam gerçektende çok muzip bir insandır
Bende ona çekmişim annem her sinirlendiğinde babası kılıklı ne olacak der
Büyük kızım bile dedesine bir şey isteyeceği zaman mis dedemmmmmmm ay gibi parlayan dedem der ( babacığım eccük kelde )
tabi babam artık huylarını ezberlediği için hemen der anası kılıklı yine ne istiyorsun diye
Ufaklık bile dede demez direk dedemmmmm diye seslenir ona bile diyor anası kılıklı hem sırnaşık hem yağcı diye
Ona bile para verdiğinde ne alacaksın bunla diye sorar anında dondurmaaaaaaaaaaaa diye bağırır

Evet görümceme en güzel cevap eski fit formuma dönmek olucaktır
Güzel güzel giyinip süslendiğmde bile yüzleri düşer ( mutlu olmama tahammülleri yok desem yeridir ) birde zayıflarda daha bir güzel giyinme fırsatım olursa artık ne olurlar bilmiyorum
En kısa zamanda zayıflayabilmek adına çok daha dikkatli olacağım inşallah ve onlara gereken cevabı ağzımı açmadan zayıflayarak vermiş olacağım zaten

Çok sağ ol canım inan ben bile nasıl geçti okadar sene anlayamadım daha 10 günlük evliyken annemler almayaya dönmüşlerdi ve ben sabaha kadar yaz gelmeyecek annemleri bir daha göremeyeceğim diye ağlamıştım hatta eşim ya bak zaman okadar hızlı akacakki bir bakmışsın 10 sene geçmiş dediğinde bile ağlayarak yaaaa ben seni okadar zaman çekemem demiştim
Ama bak fazlasını bile çektim hatta çekmeye de devam ediyorum tabi sağ olsun oda beni çekiyor ki bazen hiç çekilmez bile olabiliyorum
Rabbim herkesin huzurunu ve sağlığını daim etsin Aminnnnnnnnnn

İnan içimden geldiğince davranıyorum sonuçta Annemden öyle gördük
Ev mevzusundaki yediğimiz kazığı anlattığımda bile kadın asla hesap sormadı ve resmende dedi kızım ben hesap sorsam onlar yalanlarla kendilerini haklı göstermeye çalışacaklar boşver birşey desem sizin huzurunuz kaçacak demişti
Ben ne ekersen onu biçersin Atasözüne gerçekten çok inanırım ve o yüzdende evlatlarımın yaşamasını istemediğim şeyi bende başkalarına yaşatmam
İnan hep dua ediyorum Rabbim iki evladıma da hayırlı ve yüreği güzel insanlar nasip setsin diye
Bu dünyada olmasa bile Ahirette bana yapılanların karşılığını görecektir herkes o yüzden ne kadar sinirlensem bile yapı olarak kimseye kin tutamam ve kimseninde hakkıyla öbür dünyaya gitmek istemem
Rabbim Kul hakkıyla karşısına cıkmayı nasip etmez inşallah :..Aminnnnnnnn

bence o senin güzel yüreğinin yansıması canım Her nekadar sinirlensem bile asla saygısızlık yapmadan kalbinide kırmadan kırıldığım noktaları şurada 2 senedir söylüyorum oda gülümseyerek
Şu mübarek Günlerde heleki asla sataşmam çünkü benim günahım bana yeter o yüzden ona uymayacağım

Son düzenleme:
Neyse kızlar bana müsaade inanılmaz uykum var laptobun başında uyumadan yatayım bende

Hepinize hayırlı sabahlar ve hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar kendinize iyi bakıın ve Allaha emanet olun

merhaba fıstıklar...
sahuru görümcemde yaptık da geldik mis gibi bir arnavut ciğeri yapmıştı sağolsun.

geçmişe baktım hızlıca..

Mehtap bebeğiniz hayırlı olsun. Analı babalı büyüsün inşallah..

Banucum neler yaşamışsın sen öyle yahu. Allah sabır vermiş. Ama herşeyleri arkaya atıp ailene sahip çıkman, mutluluğunu tırnaklarınla kazanman takdire değer. Çok güzel bir örneksin.

Ben yine internetten bir kaç iş başvurusu yaptım. bir kaç kişi ile görüştüm. Hayırlısı olsun artık...

Bu arada cumaya az kaldı kızlaaarrrr:18::18::18:... Ne alemdesiniz??

bende böyle davranacağından emindim zaten

Neyse kızlar bana müsaade inanılmaz uykum var laptobun başında uyumadan yatayım bende

Hepinize hayırlı sabahlar ve hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar kendinize iyi bakıın ve Allaha emanet olun
ben yatıyorum leptopumda elimde yattığım yerden laf yetiştirirken uyuyup kalıyorum

bu hafta kötüüüüü

buralarda in cin top oynuyor bende çıkayım bari
yena misafirler yordu galiba
ceco da gitti
asuda kayıp
sultan başka topiklerdemi ne
mehtap bi erkek sesi duydu havalarda uçuyor
mmery de sahidemi ne hadi bende gidiyorum inlerle cinler çift kala maç yapsınlar

hahaaa evet hayatımın erkeki geldi. heyt beeeeeee

çok şükür canım güle güle büyütün Atahan bebeği
iyi tatiller canım maşallah ben kilo aldım sen tatilde bile almadın demek
kızlar ben bu hafta sekiz, görünce fazla rahatladım herhalde hiç dikkat etmedim sanırım + çıkıcam tekrar 9 görücem gibi geliyor
ramazanda olur artık toparlarsın sonra canım

ben de sabah erken kalkıp gün içinde de yorulunca bugün sahurdan önce uyudum azcık hatta alarm felan duymamışız neyse ki kızlar uyanıkmış bizi de kaldırdılar
bugün sakinmiş topik neyseki fazla geçmiş birikmemiş
yenacım da yorulmuş demekki o da gelmemiş bu gece
cecom evlililk yıldönümünüz tekrar kutlu olsu nice seneler görün çocuklarınızla sevdiklerinizle beraber inşallah hediyeler de iyiymiş maşallah
ben de yatayım artık sabaha dersane var yine gönderip uyurum gerçi ama kalkması bile zor oluyor alıştık yatmaya iyice

günaydın ben açayım bugün topiği...

Banucum evlilik yıldönümüzü tebrik ederim mutl e huzurlu uzun yıllar birlikte olursunuz inşallah...Yazdıklarını okuyunca akşam gidip kv ve kp elini öpmem lazım benimkiler ne kokar ne bulaşır destek sıfır köstekde yok gibi..

Mehtap gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı ömür versin yavrunuza..

bugünde pişe pişe geldim işyerine evde üstümü giyindim terlemeye başladım...Günün sonunda hal kalır inşallah...

Samsuna gidebilme ihtimalimiz biraz daha güçlendi kızlar dua edinde bir terslik çıkmasın....

hepinize hayırlı günler...

sanırım biraz rahata erdim ve saldım diet yapmıyorum ama dikkat ediyorum bu kadar vermişken umarım geri almam yeniden azim gerekiyor bana

GÜNAYDIN HANIMLAR.

MEHTAPCIM BEBİŞİNİZ DÜNYAYA GELMİŞ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN,SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN İNNNŞALLAHHH

CECO KV.NİN YAPTIKLARINI AĞZIM AÇIK KALARAK OKUDUM
SABIRLI BİR İNSANMIŞSIN. GERÇİ KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAZ YA BURDA YA ÖBÜR TARAFTA KARŞILIĞINI GÖRECEKLER AMA BEN HERHALDE İLETİŞİMİ KOPARIRDIM GİBİ GELİYOR. YANİ HİÇ GÖRÜŞMEZDİM, NE KOKSUNLAR NE BULAŞSINLAR. SENDE İYİ SABIR VARMIŞ

BİZİ DE AKŞAM ŞİRKET İFTARI VARDI. ÇOK BİRŞEY YİYEMEDİM AMA SÜTLAÇ YEDİM EKSTRADAN. ONA CANIM SIKILDI KEŞKE YEMESEYDİM GÜZEL DE DEĞİLDİ ZATEN
GİDİP TARTILSAM MI REVİRDE ACEP ÇOK MERAK EDİYORUM GR.LARIM HANGİ YÖNE OYNAMIŞ :44:

gunaydınlarr neredeyse öglen olmus ama ancak yazdım lcw dan bıseyler aldım bebişlerimee bayramlıkk kendıme yokk azcık az yıyıp kılo verırsem uztume gore bır sey buurum herhaldee

tatlımm bos ver sutlaç a takılma bence fark etmemıstırr uzulmee

gıdıp evleri toparlamam lazım yoksa ......
Sonra da bı duş alayımm hepinizi öptum kuzularrr

ceconun kayınvalidesi benimkinin aynısı bir ara eşimle küsmüştük 3 ay konuşmadık aynı evde sebeb ellimde kirli donlarını yıkadıgım kayınlarımdı iyiligin karşılıgı buymuş demekki dedim eşimi doldurup bana iftira attılar .eşimde saf gibi inanıyordu .ikizlerime hamile oldugumu duymuş benim yalan attıgımı söylemiş sözde ben mahsuz söylüyormuşumki eşim beni boşamassın .bana böyle şeyler söyleyen insanlar evime gelip bütün kışı bende geçirdiler sonuçta onlar yaşlı eşimin annesi babasıydı susup içime attım şimdide psikyatır tedavisi görüyorum.3 sene önce kendime ev yapıp geldim sobalı ev yeni ev soguk oluyor mecburen 2 soba kurdum tek bir odada birde mutfagımda baca vardı mutfaga soba kurdum büttün kışı ben eşim kızımla orda geçirdik ,resmen gece yerde donuyordum fayanslar buz gibiydi .onları odada ikizlerle yatırdım üşümesinler dedim ama halen beni sevmezler .yüz vermiyen eltim el üstünde taşınır bende yerlerde
ama kimse kimseye etmesin cezasını çekiyor ben sustum kendime yaptım ilaç bagımlısı gibi yaşıyorum
küçük görümcem evlendi 12 kişilik evde yaşıyor kaynanam üzüntüden kahroluyor ama benim çektiklerimin cezası gibi geliyor
21 yıllık evliyim kayınbabamın bana gelinlik giydirmemesi içimden çıkmıyor .bir gelin görsem özenirim ,neymiş efendim gelinlik giymek günahmış öyle diyen kayınbabam küçük eltime giydirdi ve dügününede gelmişti
ALLAH KIZLARIMA NASİP EDER İNŞALLAH

BENİ KİLOLU GÖSTERMİYEN BİRŞEY GİYMEM LAZIM BENİM KİLOMLA ALAY EDEN GÖRÜMCEM ELTİME EV GÖRMEYE GELİYOR HEMDE 2 GÜN BURDA KALICAKMIŞ 3 KIZIYLA AHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHH ŞU KİLOLAR GİTSE BAŞKA BİRŞEYİMLE ALAY EDMEZLER
GÖRÜMCEMİN 20 YAŞINDA KIZI VAR BENİM KIZIMLA YAŞIT EVLENDİ 2 ÇOCUGU VAR ,HER BENİM KIZI GÖRÜNCE EVDE KALMIŞ MUAMELESİ YAPIYOR KIZIMA KIZIMDA allahtan korktugu için onu kıramıyor geçenlerde babası kızım seni kırınca altta kalma sende deki küçücük yaşta evlenip ezilmektense okuyup meslek sahibi olup sonra evlenmek en iyisi dersin dedi
bakalım kızınıda getirirmi

fadime , sen de çok çekmişsin anlaşılan...
gelinlik de mi giyemedin , ben giydim ama nikahımız oldu sadece.. istediğim kadar uzun süre giyemedim diye içimde kalmıştır, nerde gelinlik görsem bakınırım hala.. sen hiç giyememişsin çok üzüldüm
dediğin gibi en güzelleri kızlarına nasip olsun inşallah.

kadir kıymet bilmeyen insanlara çok sinirleniyorum

Tünaydınlarrr,

Nasılsınız arkadaşlar .

Mehtapçığım
, gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..

Fadimeciğim,çoğu insanın var içinde ukteler yalnız değilsin..Umarım çocukların mutlu evlilikler yaparlar ve onların üzerinde gördüğün gelinlik seni çok mutlu eder..Hatta zayıflar fıstık gibi olursun zaten çok güzel kadınsın..Kızların gelinliğini giyer resim çekersin..

Tomurcuk,iyi tatiller canım çok eğlen ve dinlen..ben cuma gideceğini anlamışım nedense :)

LEAH,nerelerdesin bacısı :) sendemi tatildesin .?

CEco, demiştim yaaa senin KV ( kurtlar vadisi ) tez konusu diye hakkaten bir araştir sosyoloji öğrencilerine falan söyle topluma ayna tutar en azından..

Asu ve dafi,bugünde misafirim var :) yoruluyorum haliyle kızlar..sizin gibi genç değilim artık :) ayrıca birde obezim yani en aşırısından..
Sonra bayram temizliği var sırada. işte o çok büyüyor gözümde malum hava felaket elini kaldırsan, kaşını oynatsan terliyosun..
hep regl olayım öyle başlayayım dediydim ama yok gelen giden..Kırmızı kart göremedim bir türlü..

ttk
,arkadaşım nerelerdesin.?merak ederiz biz gelmeyenleri önemli bir mesele yoktur umarım..

sagol canım bende hazır regl olmuşken perdeleri camları halledeyim

zaten dügünde yapmadılar sadece bir yemek yaptılar okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…