- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco34 ben okurken darlandım üstümü başımı yolmaya başladım sen iyi sabretmişsin...helal diyorum başka bişe demiyorum arkadaşım.bu kaynana kaynata olaylarını sizlerden duyunca benimkiler cennetten gelme melek diyorum ben :) sen almış başını gitmişsin zaten onlar halen sürsünler eşeğiii niğdeye :):)
babanın zeki ince espirisinede dakikalarca güldüm :) eşim noldu diyor ne okudun gene diyor bana :)
sen 70 kilo ollll görümcenede geçmiş olsunnn dersin artık :)
mehtapp hayırlı olsun arkdaşım..allah paşanızı size bağışlasın :) size bayram bugünden gelmiş bile:)
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cecoşum mutlu , sağlıklı, sıhhatli, huzurlu birde sen incecik olarak yavrularınızla birlikte nice 13 seneler görürsünüz inşaAllah
işte benim tanıdığım banu
kendine yakıştığı gibi davranmışsın yinede devam et.
herkes yanında olanı verir senin yüreğin güzel ve sadece güzellik verirsin ben bundan eminim
bende böyle davranacağından emindim zatenBabam gerçektende çok muzip bir insandır
Bende ona çekmişimannem her sinirlendiğinde babası kılıklı ne olacak der
Büyük kızım bile dedesine bir şey isteyeceği zaman mis dedemmmmmmm ay gibi parlayan dedem der ( babacığım eccük kelde)
tabi babam artık huylarını ezberlediği için hemen der anası kılıklı yine ne istiyorsun diye
Ufaklık bile dede demez direk dedemmmmm diye seslenirona bile diyor anası kılıklı hem sırnaşık hem yağcı diye
Ona bile para verdiğinde ne alacaksın bunla diye sorar anında dondurmaaaaaaaaaaaa diye bağırır
Evet görümceme en güzel cevap eski fit formuma dönmek olucaktır
Güzel güzel giyinip süslendiğmde bile yüzleri düşer ( mutlu olmama tahammülleri yok desem yeridir ) birde zayıflarda daha bir güzel giyinme fırsatım olursa artık ne olurlar bilmiyorum
En kısa zamanda zayıflayabilmek adına çok daha dikkatli olacağım inşallah ve onlara gereken cevabı ağzımı açmadan zayıflayarak vermiş olacağım zaten
Çok sağ ol canım inan ben bile nasıl geçti okadar sene anlayamadımdaha 10 günlük evliyken annemler almayaya dönmüşlerdi ve ben sabaha kadar yaz gelmeyecek annemleri bir daha göremeyeceğim diye ağlamıştım hatta eşim ya bak zaman okadar hızlı akacakki bir bakmışsın 10 sene geçmiş dediğinde bile ağlayarak yaaaa ben seni okadar zaman çekemem demiştim
Ama bak fazlasını bile çektim hatta çekmeye de devam ediyorumtabi sağ olsun oda beni çekiyor ki bazen hiç çekilmez bile olabiliyorum
Rabbim herkesin huzurunu ve sağlığını daim etsinAminnnnnnnnnn
İnan içimden geldiğince davranıyorum sonuçta Annemden öyle gördük
Ev mevzusundaki yediğimiz kazığı anlattığımda bile kadın asla hesap sormadı ve resmende dedi kızım ben hesap sorsam onlar yalanlarla kendilerini haklı göstermeye çalışacaklar boşver birşey desem sizin huzurunuz kaçacak demişti
Ben ne ekersen onu biçersin Atasözüne gerçekten çok inanırım ve o yüzdende evlatlarımın yaşamasını istemediğim şeyi bende başkalarına yaşatmam
İnan hep dua ediyorum Rabbim iki evladıma da hayırlı ve yüreği güzel insanlar nasip setsin diye
Bu dünyada olmasa bile Ahirette bana yapılanların karşılığını görecektir herkeso yüzden ne kadar sinirlensem bile yapı olarak kimseye kin tutamam ve kimseninde hakkıyla öbür dünyaya gitmek istemem
Rabbim Kul hakkıyla karşısına cıkmayı nasip etmez inşallah :..Aminnnnnnnn
bence o senin güzel yüreğinin yansıması canımHer nekadar sinirlensem bile asla saygısızlık yapmadan kalbinide kırmadan kırıldığım noktaları şurada 2 senedir söylüyorum oda gülümseyerek
Şu mübarek Günlerde heleki asla sataşmam çünkü benim günahım bana yeter o yüzden ona uymayacağım
ben yatıyorum leptopumda elimde yattığım yerden laf yetiştirirken uyuyup kalıyorumNeyse kızlar bana müsaadeinanılmaz uykum var laptobun başında uyumadan yatayım bende
Hepinize hayırlı sabahlar ve hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar kendinize iyi bakıın ve Allaha emanet olun
bu hafta kötüüüüümerhaba fıstıklar...
sahuru görümcemde yaptık da geldikmis gibi bir arnavut ciğeri yapmıştı sağolsun.
geçmişe baktım hızlıca..
Mehtap bebeğiniz hayırlı olsun. Analı babalı büyüsün inşallah..
Banucum neler yaşamışsın sen öyle yahu. Allah sabır vermiş. Ama herşeyleri arkaya atıp ailene sahip çıkman, mutluluğunu tırnaklarınla kazanman takdire değer. Çok güzel bir örneksin.
Ben yine internetten bir kaç iş başvurusu yaptım. bir kaç kişi ile görüştüm. Hayırlısı olsun artık...
Bu arada cumaya az kaldı kızlaaarrrr:18::18::18:... Ne alemdesiniz??
buralarda in cin top oynuyor bende çıkayım bari
yena misafirler yordu galiba
ceco da gitti
asuda kayıp
sultan başka topiklerdemi ne
mehtap bi erkek sesi duydu havalarda uçuyor
mmery de sahidemi nehadi bende gidiyorum inlerle cinler çift kala maç yapsınlar
çok şükür canım güle güle büyütün Atahan bebeğimerhaba kızlar ya sabah yazıyordum güzel haberleri elektrikler gitti şansa. yazamadım. teyzem doğurdu sonunda ATAHAN bebişimiz geldi. erkekim yaa. hastanedeler hala annem refakatçi kalıyor. geliyim göreyim dedim eve geçince gel dedi evi temizle dedi ya. benim erkekim olmuş temizlik diyor ah annem ahh
normal doğum olmuş sağlıkları iyi. çok şükür rabbime. hepinize teşekkürler dualarınızı eksik etmediniz.
sedacım benim gel ya özlüyorum seni.
bu arada noluyor kızlarrrr milföyler hemideee milföylü profiteroller hemideeeeee bu topikte. cıkss cıksss olmadı böylee bensiz yenir mi yaaa
iyi tatiller canım maşallah ben kilo aldım sen tatilde bile almadın demekherkes iyidir herşey yolundadır inşallah.ben çok iyiyim tatil harika geçiyor.henüz kilo da almadım.telefondan girdim nete.hiç de beceremem telden yazı yazmayı sma sizleri merak ettim.geçmişten şöyle bi üç beş sayfaya göz attım.meryciğimin bebişi 210 gr olmuş maşallah.pea arkadaşın da yakını vefat etmiş başı sağolsun allah rahmet eylesin.mehtabında teyzesi sağ salim dünyaya getirmiştir inşallah bebeğini.hepiniz kendinize iyi bakın.yarın belki yine girebilirim topiğe.iyi geceler.öptüm çoook... Hıı bi de nurgul hamile mi onu merak ettim ben tatile çıkmadan önce regl olup olmayacağını bekliyordu.haydi iyi gecelrr hayırlı sahurlar
ramazanda olur artık toparlarsın sonra canımkızlar ben bu hafta sekiz, görünce fazla rahatladım herhalde hiç dikkat etmedim sanırım + çıkıcam tekrar 9 görücem gibi geliyor
buralarda in cin top oynuyor bende çıkayım bari
yena misafirler yordu galiba
ceco da gitti
asuda kayıp
sultan başka topiklerdemi ne
mehtap bi erkek sesi duydu havalarda uçuyor
mmery de sahidemi nehadi bende gidiyorum inlerle cinler çift kala maç yapsınlar
günaydın hanımlar.
Mehtapcım bebişiniz dünyaya gelmiş hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürlü olsun innnşallahhh
Ceco kv.nin yaptıklarını ağzım açık kalarak okudum
Sabırlı bir insanmışsın. Gerçi kimsenin yaptığı yanına kalmaz ya burda ya öbür tarafta karşılığını görecekler ama ben herhalde iletişimi koparırdım gibi geliyor. Yani hiç görüşmezdim, ne koksunlar ne bulaşsınlar. Sende iyi sabır varmış
Bizi de akşam şirket iftarı vardı. çok birşey yiyemedim ama sütlaç yedim ekstradan. Ona canım sıkıldı keşke yemeseydim güzel de değildi zaten
Gidip tartılsam mı revirde acep çok merak ediyorum gr.larım hangi yöne oynamış :44:
ceconun kayınvalidesi benimkinin aynısı bir ara eşimle küsmüştük 3 ay konuşmadık aynı evde sebeb ellimde kirli donlarını yıkadıgım kayınlarımdı iyiligin karşılıgı buymuş demekki dedim eşimi doldurup bana iftira attılar .eşimde saf gibi inanıyordu .ikizlerime hamile oldugumu duymuş benim yalan attıgımı söylemiş sözde ben mahsuz söylüyormuşumki eşim beni boşamassın .bana böyle şeyler söyleyen insanlar evime gelip bütün kışı bende geçirdiler sonuçta onlar yaşlı eşimin annesi babasıydı susup içime attım şimdide psikyatır tedavisi görüyorum.3 sene önce kendime ev yapıp geldim sobalı ev yeni ev soguk oluyor mecburen 2 soba kurdum tek bir odada birde mutfagımda baca vardı mutfaga soba kurdum büttün kışı ben eşim kızımla orda geçirdik ,resmen gece yerde donuyordum fayanslar buz gibiydi .onları odada ikizlerle yatırdım üşümesinler dedim ama halen beni sevmezler .yüz vermiyen eltim el üstünde taşınır bende yerlerdeGÜNAYDIN HANIMLAR.
MEHTAPCIM BEBİŞİNİZ DÜNYAYA GELMİŞ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN,SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN İNNNŞALLAHHH
CECO KV.NİN YAPTIKLARINI AĞZIM AÇIK KALARAK OKUDUM
SABIRLI BİR İNSANMIŞSIN. GERÇİ KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAZ YA BURDA YA ÖBÜR TARAFTA KARŞILIĞINI GÖRECEKLER AMA BEN HERHALDE İLETİŞİMİ KOPARIRDIM GİBİ GELİYOR. YANİ HİÇ GÖRÜŞMEZDİM, NE KOKSUNLAR NE BULAŞSINLAR. SENDE İYİ SABIR VARMIŞ
BİZİ DE AKŞAM ŞİRKET İFTARI VARDI. ÇOK BİRŞEY YİYEMEDİM AMA SÜTLAÇ YEDİM EKSTRADAN. ONA CANIM SIKILDI KEŞKE YEMESEYDİM GÜZEL DE DEĞİLDİ ZATEN
GİDİP TARTILSAM MI REVİRDE ACEP ÇOK MERAK EDİYORUM GR.LARIM HANGİ YÖNE OYNAMIŞ :44:
Tünaydınlarrr,
Nasılsınız arkadaşlar .
Mehtapçığım, gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..
Fadimeciğim,çoğu insanın var içinde ukteler yalnız değilsin..Umarım çocukların mutlu evlilikler yaparlar ve onların üzerinde gördüğün gelinlik seni çok mutlu eder..Hatta zayıflar fıstık gibi olursun zaten çok güzel kadınsın..Kızların gelinliğini giyer resim çekersin..
Tomurcuk,iyi tatiller canım çok eğlen ve dinlen..ben cuma gideceğini anlamışım nedense :)
LEAH,nerelerdesin bacısı :) sendemi tatildesin .?
CEco, demiştim yaaa senin KV ( kurtlar vadisi )tez konusu diye hakkaten bir araştir sosyoloji öğrencilerine falan söyle topluma ayna tutar en azından..
Asu ve dafi,bugünde misafirim var :) yoruluyorum haliyle kızlar..sizin gibi genç değilim artık :) ayrıca birde obezim yani en aşırısından..
Sonra bayram temizliği var sırada. işte o çok büyüyor gözümde malum hava felaket elini kaldırsan, kaşını oynatsan terliyosun..
hep regl olayım öyle başlayayım dediydim ama yok gelen giden..Kırmızı kart göremedim bir türlü..
ttk,arkadaşım nerelerdesin.?merak ederiz biz gelmeyenleri önemli bir mesele yoktur umarım..
fadime , sen de çok çekmişsin anlaşılan...
gelinlik de mi giyemedin , ben giydim ama nikahımız oldu sadece.. istediğim kadar uzun süre giyemedim diye içimde kalmıştır, nerde gelinlik görsem bakınırım hala.. sen hiç giyememişsin çok üzüldüm
dediğin gibi en güzelleri kızlarına nasip olsun inşallah.
kadir kıymet bilmeyen insanlara çok sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?