Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaa Rabbim kendi sabrından versin.bırak geçmiş ait olduğu yerde kalsın sürekli canlı tutup kendini yıpratma, hepimizin hayatında film gibi sahneler yaşanmıştır mutlaka, önemli olan bunları aşabilmek. affetmek en büyük erdemdir. hem biz ne hatalar yapıyoruz hergün ya Rabbim bizi affetmese halimiz nece olur Hz. İsa birgün otururken yanına birisi gelip bir sürü hakeretlerde bulunup, küfürler savurmuş. İsa (as) ağzını bile açmamış. o kadar büyük hakeretlere yanındaki dayanamamış.ya İsa duymuyormusun bu adamın söylediklerini bu çirkin sözlere bir cevap vermeyecekmisin demiş. İsa (as) herkez yanında olanı verir benim yanımda yokki aynısıyla cevap vereyim demiş. bize birşey yapıldığında kendimizi yıpratmak yerine ya benim yanımdada olsaydı deyip, şükretmeliyiz . bize yapılmış ve sabrederek mükâfatların en güzelini alıcaz inşaAllah ya biz yapsaydık ve cezaların en büyüğünü haketseydik halimiz ne olurdu :44:Rabbime şükürler olsunki bizi güzel ahlakla ahlaklandırmış.
canabıHak insanlara dört büyük meziyet vermiş
D oğruyla yanlış ı
Adaletle zulümü
Faydalıyla zararlıyı
İyiyle kötüyü (güzelle çirkini ) ayırt edebilme özelliği
biz herzaman bu özelliklerin güzel olanlarına sahip olmaya çalışalım inşaAllah.

Kızlar ekşi sözlüğün gözünde hepimiz kezban'ız..
Sürekli kk konuşuluyor bu ara reytingimiz epey fazla..

Özellikle bir derdimiz var konusu :)

Mehtapcım Allah analı babalı büyütsün iyişaallah;

Cecocum ,Allah bir ömür mutluluk versin ayırmasın;

Fadimem ,bu dünya artık iyilik yap kötülük bul dünyası olmuş

kızlar salı günü tahlil yaptırmıştım,trigliserit normalde 150 den düşük çıkması gerekirken bende 191 çıktı,moralim bozuk,inanılmaz sıkı bir diyete girmem lazım

Doğru sende benim gibi ehtiyardın :))
O zaman asuuu'ydu genç olan :))

ben senden daha ehtiyarımdır herhalde
Allahım sizi çalışkan enerjik ehtiyarlar sizi:))
ondan 2 gün üstüste misafir ağırlıyorsun demekki yenacım ben çok tazeyim o nedenle çağıramıyorum kimseyi beceremiyorum yaa
dafi zaten rekor sahibi 40 kişilil iftarla
maşallah size hamarat ehtiyarlar
yena neler yapıyorsun anlat ben de pazar artık kesin çağırmalıyım
temizlik desen durum vahim kalktım 12 de birazdan giderim camiye sonrası malum market mutfak yarın gitmeyeceğim inşallah biraz temizlik yaparım da hem bayram için başlamış olurum hem de haftasonu misafiri ağırlayabilirim

geçmiş olsun canım moralini bozma diyetine dikkat et kısa zamanda düzelir inşallah

kızlar ben geldim yine , minik kısçemle ziyaret edelim bakalım bizim 90+ topiğimiz ne alemdeymiş dedik ama her seferinde burda kadro değişiyo :)) olsun ama bende gelicem yakında 2 ayımız kaldı kızımla inşallah , şimdiden 95 oldum en son bu topikten 71 olmuştum napim bebişim sağlıklı olsunda annesi gene verir kilocukları dimi ? tek tesellim gebelik şekeri filan çıkmadı şükür . Sizler nasılsınız ? Yenacım sen nasılsın ? Bebeği olan arkadaşlardan bikaç öneri bekliyorum göğsümün yara olmaması için gerçekten işe yarıyacak birşey varmıdır ? yoksa bu göğüs ucu kremlerinden alıp kullanmaya başlıyimmi acaba ? ne dersiniz?

canım benim malsefe göğüs ucu çatlağını hiç bir şekilde önleyemiyosun 40 günün doluyo oda geçiyo :26: ben hamileliğim so ayında doktorumun verdiği bi krem başladım sürmeye ama fayad etmedi doğumdan 2 gün sonra başladı acımaya ve gittikce fazlalaştı...ama rabbim veriyo sabrını ...evlat öyle birşeyki bir göğsün kanarken öbürünü emzireyim şimdi diyosun...aç kalmasın diyosun senin gözün den yaş akerken ağrıdan o ağlamasın diyosun...evlat çok seviliyor..rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

yalnız herkesin göğüs ucu yara olmuyo..sende şanslı olanlardansındır inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasib etsin inşallah...

anam sorma o 40 kişilik iftarı bir abartmışım bir amartmışımkiii
giderken gece yersiniz diye yanlarına koyduğum halde hâlâa bitmeyen yemekler var börekleri dondurucuya koydum , kızartmayı paylaştırdım pilavı paylaştırdım , zeytinyağlılardan gelinlere verdim çorbadan bir kâse dün üzüle üzüle döktüm, bir tabak tas kebabı var daha ordumu gelicek zannetmişim ne zaten ordu gibiydik beş masa olduk ama

Son düzenleme:

Canım biz baktık alibeyköyde, bizim paramıza ev var yok değil ama çok küçük ve biçimsiz evler. Annemin yayla gibi evini satıp öyle bir ev almayı da içim elvermiyo( Şimdi zaten 10 yıl kredi çekecek olsak dediğin gibi beylikdüzü esenyurt çok uzak olur ama biz annemlere olan borcu 4 yılda bitirip evi satarız diyoruz. Bir de site içi istiyorum ben canım, kiptaş var burda belediyenin firması, onun 5. etabından 3+1 uygun bulabilirsek ona bakıcaz. Bakalım ev ne zaman satılcak. Bizim de tek maaş canım

Canım sen 71le mi hamile kalmıştın. 24 kilo aldın değil mi yanlış anlamadıysam. Ben de 65e düşünce bebek düşünüyorum ama 15 kilodan fazla almamam lazım. bu mümkün mü sence yoksa insan ister istemez çok yediği için fazla mı alıyoruz. Benim kabızlık, ülser gastrit sorunum da var. Kilo vermeden hamile kalırsam of ki ne of yandığımın resmidir

bana gönder bana afiyetle yiyeyim ohhhh okurken bile karnım doydu :) ellerine sağlık

canım hamilelikte kilo birazda şans işi bünyeden bünyeye değişiyor...ben tedavi sonrasında hamile kalmıştım hamilelikte değil ama kullanılan iğne ilaçlardan 70 kilodan 100 kiloya çıkmıştım..ama hamile kaldığımda bırak kilo almayı nerdeyse 20 kilo zayıflamıştım :) doktorum bile tarihe geçiçeksin demişti verdiğim kilolarla..malesef hiç hamile kıyafeti bile giyemedim

sağol canım ellerine sağlık..acaba puding yerine çikolatalı sos nasıl olur donmuyoya daha güzel olabilirmi acep =)) sadece bi fikir :26:

olabilir canım dene bakalım önerileri bekliyormm:))

ayyy çok güzel yaa gözünüz aydın,maşallah allah analı babalı buyutsün inşallah
bizim PİPİCANIN gelmesine de çok az kaldı bayramdan önce gelecek inşallah
dualarınızı eksik etmeyinn...

Hadi gözünüz aydın
Rabbim analı babalı büyütsün İnşallah sende en kısa zamanda erkekini görürsün oyyyy bizim yerimizede cennet kokuluyu içine çeke çeke kokla
nice yıllara tatlım maşallah kocaaaa yıllar geride kaldı allah tounlarınızı görmeyi nasip etsin inşşş

.Hıı bi de nurgul hamile mi onu merak ettim ben tatile çıkmadan önce regl olup olmayacağını bekliyordu.haydi iyi gecelrr hayırlı sahurlar

yok canım ya malesef kırmızılara yakalandık bi dahaki aya inşallahh

kimsenin ahı kimsede kalmaz canım hem kv yaptığıda çoluğundan çocuğundan çıkmaz herkesin yaptığı kendine

Selam beybilerr

nassınızz ? benden iyilik aynen göçebe hayatıma devam ediyorum

eşim cumartesi askere gidiyor , yerleri ve ne kadar süre gidecekleri bu geceden sonra belli olacak diye bekliyoruz , çaktırmamaya çalışıyoruz ama ikimizde acayip bir ruh hali içerisindeyiz :18::18::18:

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllahhh , nolur bizim için dua edin kuzularımm , herkesi öpüyorumm

slm kizlarrr
sabah 7.30 kalktim ve simdiye kadar ayaktaydim belim ayaklarim agriyor dinlenmwk icin yattim bu sirada sizlee yazayim
sabah kalkinca enistemiz icin dr la konusmaya gittim pazartesi cikcakmis dun pilini taktilar bende bayram temizligi yapayim diyorum ama 5cocukla ne kadar yapcamki
3kg undan cigborek yaptim esim is yerinde iftar sahur yapiyor dun eltim tr ye gitti 18 yasinda 2olan cocugu evde iftarlari bende yapcaklar hatta 1 bende kalcak 1ri oglan kardesi o calisiyor sahurluk vercem kaliraada buzluga atcam
bahcemde otlar buyuduydu hep etwgime yapisiyordu au gicik otlar onlari makinayla ksstim oh be otlardan sebeb bahceye girmek iatemiyordum yapistimi cikmiyor minicik minicik otlar sonra domates topladim aksam yemek icin bazi yerlerde essekeeigi diyorlar bazilarida pirtonmu ne su uzun mor olanlardan topladim maydonoz nane salatalik biber aksama organik salata yapcam
sabah hastaneden eve dirwk gelmedim magazalarda indirim vardi kizima 2guzel elbise aldim hellokitty li penyeler aldim deliriyor hallo kittye benim kiz

mehtabbbcim pipiican dogmus rabbim hayirli uzun omur versin anali babali buyutursunuz insallah

Son düzenleme:
yenacim ben kirmizi kartim.yedim oyun disiiyim ben sabah 10 felandim oyundan atilali gorumcem tam 5 dakka kala kirmizi karti yedi
bu gun cok yoruldum yarin yolluklari yikayayim havalar hep yagmurluydu firsat bulamadim yavas yavas yikayayim perdeleride yikayip cami sileyim oooo cok is varmutfagin dolaplarini inceden temizlemem lazim bodurmuda bu gun en azindan kizin dolabini duzeltim esimede kilit taktirdim acamiyor yoksa ben disari kizim dolabin ocine girip hepsini dagitiyor
uyuz papatyam bu cocuklar ne zeki ses geldi bakiyom nerden geliyor diye benim kiz disardan plastik oturak alip gelmis lavobanin onune koymus kapisinida kapamis anam beni yakalamasin diye sabunlugu dusueunce bagirdim nerdesin diye hemen usulca kapoyi actigi gibi disari kacti

dualarımız sizinle aynurcuğum hakkınızda hayırlısı olsun
toksin kolay gelsin sana da 5 çocuk evişi bayram temizliği zor neyseki kırmızı kartı yemişsin
ben de yememek için ilaç alacağım yarın başlayacağım 3 veya4 gün kullanıp kadir gecesi bırakmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…