Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooff canım benim ya çok kötü kendim geldim aklıma nasıl bir ruh halidir çok ii bilyorum
allah yardımcınız olsun inşallah..
eşim sabah askere gidecekti sabaha kadar kalp çarpıntısından uyuyamadım çok fenaa çok
şükür olsunki atlattık darısı başıınıza hatırlamak bile istemiyorum

ooff canım benim ya çok kötü kendim geldim aklıma nasıl bir ruh halidir çok ii bilyorum
eşim sabah askere gidecekti sabaha kadar kalp çarpıntısından uyuyamadım çok fenaa çok

asucum bana sorarsan kullanma derim bu bize verilen bir hediye gibi dusunuyorum

cecom cnm nice saglikli uzun hayirli evlilik yildonumlerine

faktorB cnm hadi az kalmis ozkanin dedigi gibi cok almissin azcik dikkat etmeye calis nasil zor veridigimizi bilioyorsun diet yapma ama saglikli beslenki bebisin damak zevki anne karninda basliyormus
ben sekerden sebeb saglikli beslendim mecburen benim kiz cig mantar yer brokoli ben ne yersem yer muslli yee kornfelwks yer azcik dikkat lutfen zor biliyom ama

kizimiz olcakmis ne guzel kizlari cok seviyom ya helede minicik elbiselerin icinde ay yerim ben onu
benim papatyam dogdugunda benim bahcenin ciceklerinin icinde ciplak resimlercekmistim elbiselerle felan onlari bulayimda bir ara yukleyim albume

merhaba hatunlar,

temizlik yaptım bugün oyy yoruldum vallaha. sonrada yatıp uyudum çok yorulmuşum. hepinizi rüyamda görmüş olabilirim. CECOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ iyi dinle bak. rüyamda reklam çekimi varmış ve hepimiz ordaymışız etrafıma bakıyorum cecoşu görüyorum üzerinde kırmızı elbise var ve çıtır mı çıtır! aaaaaaaaa cecooşş aşkımm sende mi burdaydın diyorum. evet bebeğim diyosun, sonra sarılıyoruz birbirimize. sonra ege denizini görüyoruz ondada masmavi bir elbise var. yena ablayla mery sizde bir koltukta oturmuş sohbet ediyorsunuz. meryde sarı bir elbise yena abladada yeşil. renkler çok göz alıcıydı hep aklımda kaldı bisürü kişi var hep bayan. hepimiz ordayız. kk üyeleriymiş hepsi. çok enteresandı ya. sizi çok özlemişim demekki rüyama girdiniz

evett pipicanımız geldi teşekkür ederiz.
hala hastanedeler. teyzemin miyomlar ağrı yapıyormuş. ne olur ne olmaz diye bekletiyorlar hastanede. teyzemin sütü gelmiyormuş. bi ara telefonda konuştumda çıldırmak üzere gibiydi. süt sağmaya çalışıyorlarmış gelmiyormuş.

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :122:

Eve gelir gelmez çamaşır attım makinaya, sabah serdiklerimi topladım ve hemen geçmişi okuyup geldim
Dün gece kaç gün aradan sonra küçük cimcime su koyuverdi yatağa
Sabaha karşı alez, yorgan hatta yastık bile cişe bulandı artık nasıl koyverdiyse
Anam yaz günü bu sıcaklarda da öyle bir kokuyor ki inanılmaz
Bugün bütün gün annemlerde evdeydik ama çocuklar okadar çok kudurdularki inanın cıldırmamak içten değil. Bizim ikizler herşeyi ağlayarak elde etmeyi huy edinmişler bugün baktım benim küçük cimcimede şansını o şekilde denedi, artık o sinirle nasıl kükrediysem çabuk şu koltuğa otur diye anında koltuğa oturup hiç gıkını çıkarmadan yarım saat oturdu cadı
Öğlende uyutayım dedim ama nerdeeee ikizlerin bağırışlarından, kavgalarından hatta ulumalarından ( iftaye aracı gibi nefes almaksizin ağlıyor keçiler ) küçük cadıda uyumadı ve tabi doğal olarak hepsinde huysuzluk hat safhadaydı.
Annem bir ara kızkardeşime kızdı bunları iyice arsız yapmışsın diye çünkü iyiliklede yapma kuzucuğum dediğin an bananneeeee yapcağız işte diyip kaldıkları yerden devam ettiler.
Valla kardeşime açıdım tamam kıyamıyor ama kendi çekiyor ceremesini. Kızcağız ne gündüz ne gece uyuyamıyor artık iyice göz altları morarmış uykusuzluktan üstelik sinirleride bozulmuş çocuklarına birşey demiyor ama başka herşeye alınıyor :26:
Sırf gürültülü oynasalar iyi birbirlerinede acımadan vuruyorlar :26: valla bugün sonunda dayanamadım gel şunları bir ara doktora götürelim bir baksınlar hiperaktivitemi var yoksa başka birşeymi dedim en azından sakinleştirici birşey verir belki doktor yoksa bu gidişle kızkardeşim hastanelik olucak

Canım bende zaten eskiye nazaran çok sık görüşmüyorum artık
Ne kadar sık görüşürsek okadar sık canımı sıkacak birşeyler buluyorlar çünkü. İnan herkesede derim hep keşke beni çok azda olsa insan yerine koysaydıda şu an kesinlikle bir an olsun KVyi yanlız bırakmazdım. KP yatalak olduğunda bile her gün yardımcı olmak için gittik inan birkaç gün sonra başladı söylenmeye her gün her gün niye geliyormuşuzda benim ufak cimcime TV kumandasıyla oynuyormuş bozacakmış herşeyi kaldırmak zorunda kalıyormuş diye gelen misafire bizi şikayet etmişti :26:
Bizimkiler maaşallah hem kokiiii hem bulaşiii en son eşime rest çekmeseydim eminim bizim kendi borçlarımız hariç babasınında borçlarını üzerimize almış olurduk kesin :26:

Maalesef bazı insanlar kıymet bilmezler. Ben hamileyken evdeki doğalgaz bağlansın diye tam 3 kere eşime abonelik parası vermiştim ve her seferinde babası birşey bulup eşimden parayı almıştı ve doğum sonrası eşimin ailesinde kalmak zorunda kalmıştık 2 aydan az fazla. Biraz utanma duygusu göstereceklerine ne zaman gidiyorsunuz diyip duruyordu KV. Her sabah gözümü açtığımda odamda ya Kv yada görümce oluyordu ve yattığımız odanın kapısını bile kapatmamıza izin vermiyorlardı neymiş efendim ev onun eviymiş istediğini yaparmış kapı kapanırsa çiçekleri havasız kalırmış
Ben gelinlik giydim ama oda annemlerin Fatihte kiradaki dükkanını bir gelinlikçi kiraladığı için bedavaya almıştık. Gelinliğimin kirasını annem bir ay dükkan kirası almayarak ayarlamıştı ama onu bile KV beğendi. Bana sormadı bile bumu olsun diye. Bende yapılanların hepsini unutabilirim belki ama yanarım yanarım bana bir düğünü çok gördüklerine yanarım
Kp düğün isterse asla gelmem demişti hatta kapanmayı kabul etmezsem istemeye bile gelmeyeceğine dair yemin etmiş meğer.
Şimdi ne zaman bir düğüne gitsek gözyaşlarımı tutamam eşim yaw bir düğün için bukadar ağlanırmı kaç sene oldu hala unutmadın der ve ben her seferinde derim öleceğim güne kadar asla unutmayacağım sonuçta benim tek hayalimdi ve bir hiç uğruna hayallerimi yıktılar diye. Hayır düğün yapmayız dediniz bende kabul etmişim bari insan gibi davranında ya helal olsun düğün yapmadılar ama bir gün bile beni kırmadılar diyebilseydim
Babam hala der keşke o zaman bana deseydin bırak gelmeselerdi ben sana yinede o düğünü yapardım diye
Şimdi hep diyorum eşime kızlarım ileride evlenmeye niyetlendiklerinde erkek tarafı maddi durumları yok diye yapamayız derlerse gerekirse borça girer yinede gönüllerine göre birer düğün yaparım yeterki karşı taraf sevgi dolu, dürüst ve Allah korkusu olan bir aile olsun elimden gelenin fazlasını yaparım yeterki mutluluk ve huzur daim olsun ve kızlarım ileride anaları gibi içlerinde bir takım uktelerle yaşamak zorunda kalmasın

CEco, demiştim yaaa senin KV ( kurtlar vadisi ) tez konusu diye hakkaten bir araştir sosyoloji öğrencilerine falan söyle topluma ayna tutar en azından..

Valla bir ara çok modaydı Seda sayanın programını arayıp kocayı yada ailesini şikayet etmek eşime bile diyordum valla bir gün ya müge anlıya yada seda sayana bağlancağım diye
Sedaya şikayet etmek için bağlanırım
Mügeye de artık kaynanamı nasıl camdan salladığımı anlatmak için

En sonunda gerçekten kitap haline getireceğim hatunu ondan sonra satış rekorları kırar Steven spielbergün hayvan mezarlığını bile geçeriz

Canım geçmiş olsun Üzülme inşallah Ramazandan sonra çok daha dikkatli davranır diyetine 4 elle sarılırsın o trigliseritte düşer

Valla helal olsun sana
Bende bayılırım ailece kalabalık iftarlara hatta sahurlara ama işte artık herkes kendi günlük yaşantısına düşmüş özellikle gençler kıvırmaya bahane arıyorlar :26:
Umarım hep öyle mutlu, huzurlu ve neşe dolu birarada nice yemekler yersiniz
İnşallah bende ilerde hep kalabalık bir aileyle sofralar kurup yemekler yerim artık evlatlar evlenince dahada bir genişleriz nasılsa ama şimdilik daha çoooooook var

Canım bence hiç takılma okadar kilo alma mevzusuna bünyeden bünyeye değişir o hatta hamilelikten hamileliğe bile değişiyor Ben büyük kızımda 26 kiloya yakın almıştım yanlış hatırlamıyorsam ama küçüğünde 5 kilo vermiştim
Tabi ilkınde tecrübesizlik olduğu için çok sağlıksız beslendim ne kadar yağlı ve tuzlu şey varsa hep onları yedim ama ikincide protein ağırlıklı da olsa hep sağlıklı beslendim sütüm, peynirim, yumurtam hatta etim Kesin duba gibi olurum artık vinçle hastaneye kaldırırsınız beni bu kadar yemek yemeğe diye dalga geçiyordum ilk zamanlar ama inanılmaz iyi hissettim kendimi ve kilo verdim bir yandan
İnşallah sende çok rahat bir hamilelik geçirirsin zamanı gelince Rabbim sanada nasip eder inşallah zayıflayarak hamilelik bitirmeyi

Canım sana şimdiden Allah kavuştursun diyelim o zaman
Rabbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip eder inşallah... Aminnnnnn
Ben asker yolu hiç beklemedim ama şu an düşüncesi bile içini açıtıyorsa gerçekte kim bilir ne kadar zorluk çekiyorsunuzdur karı koca Bütün dualarımız sizlerle
Hayırlı tezkereler şimdiden

Allah yardımcın olsun valla işin çok zor
Enişte bey iyileşsinde sen birşekilde halledersin nasılsa hamarat hatun
Olmadı bu bayramda sadece kaynananın gördüğü yerleri yapıver nasılsa dip köşede yapsan okadar çocuk anında maf eder yine ortalığı

Anammmm kız ne güzel rüyaymış o Canlı canlı rengler ve hepimiz bir arada
inşallah rüyan gerçek olurda hepimiz fıstık gibi olup biraraya geliriz
Kız bende de kırmızı sevdası vardır hee tam rengini seçmişim rüyada da olsa Gerçektende ahtım var şöyle bir insani kıvama geleyim ilk işim kendime şöyle güzel kıpkırmızı bir elbise almak şöyle yayık yaka kolsuz belden oturtmalı diz altına kadar kiloş gibi birşey hani şu Elvis Presley Filmlerinde Rock'n Roll yaparken kızlar giyerdi ya heh işte onlardan
Yoksa rüyanda da öyle birşeymi giymiştim bak merak ettim şimdi

Rabbim hayırlara çıkarır inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnn

Hayırlı uğurlu olsun =)) Kaderi güzel olsun. Allah nazarlardan korusun onu =)

cecom benim kaynanam rahmetli kayin babamda bizde kaliyor
yapacam bir sekilde haftaya sali enistenin abisi tr geri doncek o zaman gorumcem evine gececek bende kalan islerimi yaparim
yarin beraber 5cocukla yolluklari yikarim cocukklarin kirletmicegi yerlerden baslicam ee cam ve mutfak dolaplarin icleri bodrumuda temizlerim. ......... aman yaptigim kadariyla zaten bayramda benim ailemden kimse yok burda eltimde yok tek gorumcem var oda olmiyacakti ama enistemiz rahatsizlaninca gidemiyorlar normalde cumartesi yola cikcaklardi

gecenlerde yazmistim tatile gitmek istiyom hemde istemiyom simdi istiyom bir engel olmassa gitcem insallah eylul sknuna kadar zayiflamam lazim

Selam kizlaaaaaaaaaaar
bugun okudum okudum ama yazmaya firsat bulamadim :)
biraz fazla calistim bugun yoruldum, susuzluk fena yapiyor adami
kizlar ya acaba 1 dilim baklavada kac kalori vardir
of of :18:

İnşallah Allah gönlüne göre verirde az da olsa kilo vermiş olarak tatile gider bir güzel dinlenirsin
Bende biraz evvel erkek kardeşimden kendi kayınvalidelerinin almanyadan yola cıktıklarını öğrendim üstelik yarın en geç öbür gün annemlerin evine geliceklermiş kalmaya :26: kadıncağızın haberi bile yok daha sabah ben söyliyeceğim:26:
Şimdi işin yoksa bütün evi temizle bırak benimde evde bir sürü işim var onlarıda yapmam gerekiyor çünkü büyük ihtimalle annem onlara evi birakıp bizlere gelicektir titiz hatun valla fırça atar geceden geceye niye temizlik yapmadın diye bütün gün bir aradayız geceleri niye değerlendirmiyorsun hesabı
Artık yatmadan birkaç iş yaparım birde sabah erken kalkıp anneme gitmeden bir süpürür silerim her yeri yoksa kendi yapmaya kalkışır gelince eee oda ayrıntıya girerse benim işler bitmez ne güzel bayram temizliğinden yırttım diyordum ama şimdi meloş teftişi var

İftara geldiğinde bile benim küçük kuzu yatak odasında yatarken ona bakmak için yatak odasına girdide dalga geçtim kız teftişmi yapıyorsun diye yok yok öğrendin artık bu işi diyor dedim sağ ol yaa 13 sene sonrada olsa onaylanmak bile güzel

azdaha unutuyordum sizce kac dene cig borek yedim hicccccccv

Harikasın yaa valla ben olsam kesin iki tane yerdim pek severim ama tabi en güzelini sen yapmışsın
Ben yememek için yapmıyorum yoksa dayanamam
Anammmmmmmm şimdi kardeşimin kayınvalideleri ( 4 kişiler ) geldimi birde yemek derdi daha farklı olucak :26: İhtimal çok düşüktü ama anlaşılan gelinimizin dedesi bunları eve koymuyor
Bir dedesi var gelinin tam çatlak sefaköyde yayla gibi evi var döşeli bütün çocuklarına yazdan yaza izin veriyor birde bunlara izin vermiyormuş annemde isterseniz bize gelin demişti bunlarda anlaşamayınca dedeyle demek bize gelmeye karar verdiler.
Pazartesine kadar kalacaklarmış o gün erkek kardeşimde eşiyle geliyor almanyadan al sana 2 kişi daha valla kızılay çadırına dönecek ev yandı kadıncağız bırak birde hepsi birbirinden dengesiz
Kaynanası kaç senelik evli kızlarını kıskanır kocası neden onu elinden tutmuyormuş neden sevgilim demiyormuş diye kavga çıkartır
Kayınpederi kahveye gitmesine izin vermiyorlar diye birinci kattan camdan atlayıp kahveye kaçarmış
Baldızlardan bir tanesin önüne gelen serseriye aşık olup kapıya getirirmiş 17 yaşında olduğu halde evde kaldım diye ağlayan bir tip üstelik en uzun eteğide totoşunun altında
Diğer baldız desen benim kızla yaşıt ama makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyen kimseye saygısı olmayan, her istediğini yaptıran bir tip
Bırak kardeşimle aralarında gram saygı yok Kaynana ananı bilmem ne yapayım diye ( ayıp oldu ama neyse ) diye kardeşime küfür edermiş şakayla karışık bizim dengesizde asıl ben senin ananı dermiş :26::26:

Valla düşündükçe seviyesizliklerini nasıl tahammül edeceğim diye deli oluyorum :26::26::26: Olmadı ben birkaç gün hiç uğramam oraya annemde ister bana gelir akşam olunca ister kardeşime gider yatmaya
Çocuklarında terbiyesini bozmayalım 3 günde de olsa :26:

Anammm bak şimdi fark ettim bizim sülalede bir tane akıllı yokmuş yaw

cecoşşşşşşşş ilk resimdeki elbise gibi bişeydi. hatta bu bile olabilir bendede onun yanındaki gibi bi elbise vardı dar geliyor aşağı doğru.

sedaaaaaaaammm hoşgeldin bebekimmm

baklavayı sultan sormuştu sanırım dimi gııı alıntı yapmayı unuttum. bunları buldum.

BİSKÜVİ VE KEKLER
Ev Kurabiyesi (100 g)................................350
Cheese cake (100 g).................................280
Meyveli kek (1 dilim)..................................138
Çikolatalı kek (1 dilim)................................190
Tiramisu (1 dilim)......................................402
Kruasan sade (100 g).................................385
Kruasan peynirli (100 g).............................394
Kruasan elmalı (100 g)...............................242
Vanilyalı wafer (6 g)...................................28
Çikolatalı wafer (6 g)..................................26

ŞEKER VE ÇİKOLATALAR
Şeker (1 çk)...............................................20
Pudra şekeri (1 yk)......................................32
Bal (1 yk)..................................................65
Pekmez (1 yk)............................................50
Reçel (1 yk)...............................................48
Sütlü çikolata (100 g).................................492
Lolipop şeker (1 adet)..................................22

TATLILAR
Baklava (100 g)........................................402
Tahin helva (100 g) ..................................518
Sütlaç (100 g)..........................................140
Muhallebi (100 g)......................................174
İrmik helvası (100 g)..................................304
Şekerpare (1 adet)....................................140
Tulumba tatlısı (1 adet)...............................92

ÇEŞİTLİ YİYECEKLER
Kaşarlı tost-yağsız (2 dilim tost ekmeği, 30 g peynir).....267
Dönerli sandviç (yuvarlak sandviç ekmeği, 50 g döner)...308
Fileto balık (1 dilim)..................................430
Hamburger (1 adet)..................................274
Peynirli burger.........................................317
Lahmacun (1 adet)...................................250
Kıymalı pide (1 adet)................................498
Gözleme ( 1 adet)....................................490
Mantı (1 porsiyon)....................................490
Kebap (1 porsiyon)............................350-450
Patates kızartması (küçük tabak)................330
Kola (100 ml)............................................45
Elmalı tart...............................................275
Çikolatalı milkshake (200 g)........................390
Çilekli milkshake (200 g)............................370
Nugget (6 adet).......................................260
Hot dog (1 adet)......................................216
Poğaça (1 adet)......................................180
Sosisli sandviç (1 adet).............................320
Sade donut (1 ob)....................................180

Eki Görüntüle 485218

cecoşşşşşşşş ilk resimdeki elbise gibi bişeydi. hatta bu bile olabilir bendede onun yanındaki gibi bi elbise vardı dar geliyor aşağı doğru.

Heee öyle bir elise benimde hayalimde ama tabi staplez değil kolsuz olabilir yakası kayık yaka birde altı az daha volonlu

Şunun gibi mesela

selam millet,
bir haftadrır salonu boyuyorum..ev küçük olunca eşyalar kaldırılmadan boyamak zorunda kaldım..
bütün gün merdivene in çık..her duvar 4 kez boyandı.bayağı açık bir renk denedim.
dyo'nun su bazlı vanilya ç,çeği.aslında bu sıcakta kilo da verdirir düşüncesindeydim..100 gram bile vermedim.
sıcaklarla kimsenin başı hoş değil.yarın da kapı pencereleri verniklemeye başlıyacağım.tabii önceden zımparalayarak.
kaç senedir evi ihmal etmiştim.
yemeklerimi yazıp katlıda bulunamıyorum.küçük bir tencere yapıp 3 gün yiyorum.
iş güç arasında yemekle uğraşmak zor..yalnız dün çiğ börek yapıp 5 kapıya dağıttım.eşimim ruhuna gitsin diye..

Heee öyle bir elise benimde hayalimde ama tabi staplez değil kolsuz olabilir yakası kayık yaka birde altı az daha volonlu

Şunun gibi mesela

Eki Görüntüle 485226

sipariş alındı bi dahakine böyle bir elbiseyle görcem seni tamam ya o değilde ben şu kıyafeti giyenlere uyuz oldum yaa gram yağ yok he bunlarda. ne bunlar bee

Geçmiş olsun canım..
Üzülme, beslenme ve yürüyüşle kesin düzelir..
Benim de yüksek, doktor yürüyüş yapmalısın dedi...ÖZellikle yürüyüş dedi..

Asucum nasıl yorgunum şu an duştan çıktım pelte kıvamındayım...
Misafirleri geçirmeye çıktığımızda komşumla karşılaştım. hadi yürüyelim yarım saat dedi..yürüdük..
eve geldim makinayı boşalttım çıkan tatlı tabakları çay bardaklarını yerleştirtim.süpürge tuttum yerleri sildim..
banyo wc temizliği, yüz havlularını makinaya attım..
eşim oğlanı parka götürmüştü ben yürüyüşe çıkınca. parktan geldiklerinde oğlanı yıkadım sonra ben girdim..
namaz kıldım buraya geldim :)

Yemeklere gelince öyle ahım şahım bişeyler yok ama yinede yazayım..

Dünün mönüsü :)

İftariyelik
mercimek çorbası
karnıyarık
pilav
zeytinyağlı barbunya
patates salatası
yoğrtlu semizotu
yoğurtlu kırmızı biber (közlenmiş)
meyve tabağı

Bugünün mönüsü

İftariyelik
tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası
İzmir köfte ( dün kıymayı fazla çektirdim :) )
pilav
zeytinyağlı taze fasulye
kabak mücver
yalancı tavuklu mantı ( daha önce paylaşmıştım linki )
patlıcan salatası
meyve tabağı

tatlı olarak muzlu muhallebi gibi bişey yaptım uyduruk :)

Merhaba faktörcüğüm..

göğüs ucu acısı hakkaten çok rahatsız edici.
bana doktor ''lansinoh'' merhem önermişti memnun kalmıştım,herkese öneriyorum bende..

Hayırlısı olsun tatlım..göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah..

Kolay gelsin toksinciğim temizliğede başlamışsın..
Çok yoruluyorsun bu aralar..

.............................
yuhh bana yaaaa:))

Mehtapçığım ne güzel bir rüyaymış öyle..
bir gün hep beraber bir araya gelebiliriz belki..
Ne güzel olur..

Son düzenleme:

Allah kabul etsin ablacığım
Okadar işinin arasında birde çiğ börekle uğraşmışsın
Gerçektende işin çok zor ama maşallah her işinide kendin yapıyorsun ne güzel
Umarım en kısa zamanda işlerin biterde ondan sonra güle güle oturursun mis gibi evinde
Bayramdan sonrada umarım daha sık aramızda olursun özledik valla yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…