Selam beybilerr
nassınızz ? benden iyilik aynen göçebe hayatıma devam ediyorum
eşim cumartesi askere gidiyor , yerleri ve ne kadar süre gidecekleri bu geceden sonra belli olacak diye bekliyoruz , çaktırmamaya çalışıyoruz ama ikimizde acayip bir ruh hali içerisindeyiz :18::18::18:
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllahhh , nolur bizim için dua edin kuzularımm , herkesi öpüyorumm
Selam beybilerr
eşim cumartesi askere gidiyor , yerleri ve ne kadar süre gidecekleri bu geceden sonra belli olacak diye bekliyoruz , çaktırmamaya çalışıyoruz ama ikimizde acayip bir ruh hali içerisindeyiz :18::18::18:
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllahhh , nolur bizim için dua edin kuzularımm , herkesi öpüyorumm
Selam beybilerr
CECO KV.NİN YAPTIKLARINI AĞZIM AÇIK KALARAK OKUDUM
SABIRLI BİR İNSANMIŞSIN. GERÇİ KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAZ YA BURDA YA ÖBÜR TARAFTA KARŞILIĞINI GÖRECEKLER AMA BEN HERHALDE İLETİŞİMİ KOPARIRDIM GİBİ GELİYOR. YANİ HİÇ GÖRÜŞMEZDİM, NE KOKSUNLAR NE BULAŞSINLAR. SENDE İYİ SABIR VARMIŞ
ceconun kayınvalidesi benimkinin aynısı bir ara eşimle küsmüştük 3 ay konuşmadık aynı evde sebeb ellimde kirli donlarını yıkadıgım kayınlarımdı iyiligin karşılıgı buymuş demekki dedim eşimi doldurup bana iftira attılar .eşimde saf gibi inanıyordu .ikizlerime hamile oldugumu duymuş benim yalan attıgımı söylemiş sözde ben mahsuz söylüyormuşumki eşim beni boşamassın .bana böyle şeyler söyleyen insanlar evime gelip bütün kışı bende geçirdiler sonuçta onlar yaşlı eşimin annesi babasıydı susup içime attım şimdide psikyatır tedavisi görüyorum.3 sene önce kendime ev yapıp geldim sobalı ev yeni ev soguk oluyor mecburen 2 soba kurdum tek bir odada birde mutfagımda baca vardı mutfaga soba kurdum büttün kışı ben eşim kızımla orda geçirdik ,resmen gece yerde donuyordum fayanslar buz gibiydi .onları odada ikizlerle yatırdım üşümesinler dedim ama halen beni sevmezler .yüz vermiyen eltim el üstünde taşınır bende yerlerde
ama kimse kimseye etmesin cezasını çekiyor ben sustum kendime yaptım ilaç bagımlısı gibi yaşıyorum
küçük görümcem evlendi 12 kişilik evde yaşıyor kaynanam üzüntüden kahroluyor ama benim çektiklerimin cezası gibi geliyor
21 yıllık evliyim kayınbabamın bana gelinlik giydirmemesi içimden çıkmıyor .bir gelin görsem özenirim ,neymiş efendim gelinlik giymek günahmış öyle diyen kayınbabam küçük eltime giydirdi ve dügününede gelmişti
ALLAH KIZLARIMA NASİP EDER İNŞALLAH
CEco, demiştim yaaa senin KV ( kurtlar vadisi )tez konusu diye hakkaten bir araştir sosyoloji öğrencilerine falan söyle topluma ayna tutar en azından..
Mehtapcım Allah analı babalı büyütsün iyişaallah;
Cecocum ,Allah bir ömür mutluluk versin ayırmasın;
Fadimem ,bu dünya artık iyilik yap kötülük bul dünyası olmuş
kızlar salı günü tahlil yaptırmıştım,trigliserit normalde 150 den düşük çıkması gerekirken bende 191 çıktı,moralim bozuk,inanılmaz sıkı bir diyete girmem lazım
anam sorma o 40 kişilik iftarı bir abartmışım bir amartmışımkiii
giderken gece yersiniz diye yanlarına koyduğum halde hâlâa bitmeyen yemekler varbörekleri dondurucuya koydum , kızartmayı paylaştırdım pilavı paylaştırdım , zeytinyağlılardan gelinlere verdim çorbadan bir kâse dün üzüle üzüle döktüm, bir tabak tas kebabı var daha ordumu gelicek zannetmişim ne zaten ordu gibiydik beş masa olduk ama
Canım sen 71le mi hamile kalmıştın. 24 kilo aldın değil mi yanlış anlamadıysam. Ben de 65e düşünce bebek düşünüyorum ama 15 kilodan fazla almamam lazım. bu mümkün mü sence yoksa insan ister istemez çok yediği için fazla mı alıyoruz. Benim kabızlık, ülser gastrit sorunum da var. Kilo vermeden hamile kalırsam of ki ne of yandığımın resmidir
Selam beybilerr
eşim cumartesi askere gidiyor , yerleri ve ne kadar süre gidecekleri bu geceden sonra belli olacak diye bekliyoruz , çaktırmamaya çalışıyoruz ama ikimizde acayip bir ruh hali içerisindeyiz :18:
slm kizlarrr
sabah 7.30 kalktim ve simdiye kadar ayaktaydim belim ayaklarim agriyor dinlenmwk icin yattim bu sirada sizlee yazayim
sabah kalkinca enistemiz icin dr la konusmaya gittim pazartesi cikcakmis dun pilini taktilar bende bayram temizligi yapayim diyorum ama 5cocukla ne kadar yapcamki
3kg undan cigborek yaptim esim is yerinde iftar sahur yapiyor dun eltim tr ye gitti 18 yasinda 2olan cocugu evde iftarlari bende yapcaklar hatta 1 bende kalcak 1ri oglan kardesi o calisiyor sahurluk vercem kaliraada buzluga atcam
bahcemde otlar buyuduydu hep etwgime yapisiyordu au gicik otlar onlari makinayla ksstim oh be otlardan sebeb bahceye girmek iatemiyordum yapistimi cikmiyor minicik minicik otlar sonra domates topladim aksam yemek icin bazi yerlerde essekeeigi diyorlar bazilarida pirtonmu ne su uzun mor olanlardan topladim maydonoz nane salatalik biber aksama organik salata yapcam
sabah hastaneden eve dirwk gelmedim magazalarda indirim vardi kizima 2guzel elbise aldim hellokitty li penyeler aldim deliriyor hallo kittye benim kiz
mehtabbbcim pipiican dogmus rabbim hayirli uzun omur versin anali babali buyutursunuz insallah
merhaba hatunlar,
temizlik yaptım bugün oyy yoruldum vallaha. sonrada yatıp uyudum çok yorulmuşum. hepinizi rüyamda görmüş olabilirim.CECOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ iyi dinle bak. rüyamda reklam çekimi varmış ve hepimiz ordaymışız etrafıma bakıyorum cecoşu görüyorum üzerinde kırmızı elbise var ve çıtır mı çıtır! aaaaaaaaa cecooşş aşkımm sende mi burdaydın diyorum. evet bebeğim diyosun, sonra sarılıyoruz birbirimize. sonra ege denizini görüyoruz ondada masmavi bir elbise var. yena ablayla mery sizde bir koltukta oturmuş sohbet ediyorsunuz. meryde sarı bir elbise yena abladada yeşil. renkler çok göz alıcıydı hep aklımda kaldı bisürü kişi var hep bayan. hepimiz ordayız. kk üyeleriymiş hepsi. çok enteresandı ya. sizi çok özlemişim demekki rüyama girdiniz
evett pipicanımız geldi teşekkür ederiz.
hala hastanedeler. teyzemin miyomlar ağrı yapıyormuş. ne olur ne olmaz diye bekletiyorlar hastanede. teyzemin sütü gelmiyormuş. bi ara telefonda konuştumda çıldırmak üzere gibiydi. süt sağmaya çalışıyorlarmış gelmiyormuş.
merhaba kızlar ya sabah yazıyordum güzel haberleri elektrikler gitti şansa. yazamadım. teyzem doğurdu sonunda ATAHAN bebişimiz geldi. erkekim yaa. hastanedeler hala annem refakatçi kalıyor. geliyim göreyim dedim eve geçince gel dedi evi temizle dedi ya. benim erkekim olmuş temizlik diyor ah annem ahh
normal doğum olmuş sağlıkları iyi. çok şükür rabbime. hepinize teşekkürler dualarınızı eksik etmediniz.
sedacım benim gel ya özlüyorum seni.
bu arada noluyor kızlarrrr milföyler hemideee milföylü profiteroller hemideeeeee bu topikte. cıkss cıksss olmadı böylee bensiz yenir mi yaaa
cecom benim kaynanam rahmetli kayin babamda bizde kaliyor
yapacam bir sekilde haftaya sali enistenin abisi tr geri doncek o zaman gorumcem evine gececek bende kalan islerimi yaparim
yarin beraber 5cocukla yolluklari yikarim cocukklarin kirletmicegi yerlerden baslicam ee cam ve mutfak dolaplarin icleri bodrumuda temizlerim. ......... aman yaptigim kadariyla zaten bayramda benim ailemden kimse yok burda eltimde yok tek gorumcem var oda olmiyacakti ama enistemiz rahatsizlaninca gidemiyorlar normalde cumartesi yola cikcaklardi
gecenlerde yazmistim tatile gitmek istiyom hemde istemiyom simdi istiyom bir engel olmassa gitcem insallah eylul sknuna kadar zayiflamam lazim
azdaha unutuyordum sizce kac dene cig borek yedim hicccccccv
Eki Görüntüle 485218
cecoşşşşşşşş ilk resimdeki elbise gibi bişeydi. hatta bu bile olabilirbendede onun yanındaki gibi bi elbise vardı dar geliyor aşağı doğru.
Heee öyle bir elise benimde hayalimde ama tabi staplez değilkolsuz olabilir yakası kayık yaka birde altı az daha volonlu
Şunun gibi mesela
Eki Görüntüle 485226
Mehtapcım Allah analı babalı büyütsün iyişaallah;
Cecocum ,Allah bir ömür mutluluk versin ayırmasın;
Fadimem ,bu dünya artık iyilik yap kötülük bul dünyası olmuş
kızlar salı günü tahlil yaptırmıştım,trigliserit normalde 150 den düşük çıkması gerekirken bende 191 çıktı,moralim bozuk,inanılmaz sıkı bir diyete girmem lazım
Allahım sizi çalışkan enerjik ehtiyarlar sizi:))
ondan 2 gün üstüste misafir ağırlıyorsun demekki yenacım ben çok tazeyim o nedenle çağıramıyorum kimseyi beceremiyorum yaa
dafi zaten rekor sahibi 40 kişilil iftarla
maşallah size hamarat ehtiyarlar
yena neler yapıyorsun anlat ben de pazar artık kesin çağırmalıyım
temizlik desen durum vahim kalktım 12 de birazdan giderim camiye sonrası malum market mutfak yarın gitmeyeceğim inşallah biraz temizlik yaparım da hem bayram için başlamış olurum hem de haftasonu misafiri ağırlayabilirim
kızlar ben geldim yine , minik kısçemle ziyaret edelim bakalım bizim 90+ topiğimiz ne alemdeymiş dedik ama her seferinde burda kadro değişiyo :)) olsun ama bende gelicem yakında 2 ayımız kaldı kızımla inşallah , şimdiden 95 oldumen son bu topikten 71 olmuştum napim bebişim sağlıklı olsunda annesi gene verir kilocukları dimi ? tek tesellim gebelik şekeri filan çıkmadı şükür . Sizler nasılsınız ? Yenacım sen nasılsın ? Bebeği olan arkadaşlardan bikaç öneri bekliyorum göğsümün yara olmaması için gerçekten işe yarıyacak birşey varmıdır ? yoksa bu göğüs ucu kremlerinden alıp kullanmaya başlıyimmi acaba ? ne dersiniz?
Selam beybilerr
yenacim ben kirmizi kartim.yedim oyun disiiyimben sabah 10 felandim oyundan atilali gorumcem tam 5 dakka kala kirmizi karti yedi
bu gun cok yoruldum yarin yolluklari yikayayim havalar hep yagmurluydu firsat bulamadim yavas yavas yikayayim perdeleride yikayip cami sileyim oooo cok is varmutfagin dolaplarini inceden temizlemem lazim bodurmuda bu gun en azindan kizin dolabini duzeltim esimede kilit taktirdim acamiyor yoksa ben disari kizim dolabin ocine girip hepsini dagitiyor
uyuz papatyam bu cocuklar ne zeki ses geldi bakiyom nerden geliyor diye benim kiz disardan plastik oturak alip gelmis lavobanin onune koymus kapisinida kapamis anam beni yakalamasin diye sabunlugu dusueunce bagirdim nerdesin diye hemen usulca kapoyi actigi gibi disari kacti
.............................
yuhh bana yaaaa:))
merhaba hatunlar,
temizlik yaptım bugün oyy yoruldum vallaha. sonrada yatıp uyudum çok yorulmuşum. hepinizi rüyamda görmüş olabilirim.CECOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ iyi dinle bak. rüyamda reklam çekimi varmış ve hepimiz ordaymışız etrafıma bakıyorum cecoşu görüyorum üzerinde kırmızı elbise var ve çıtır mı çıtır! aaaaaaaaa cecooşş aşkımm sende mi burdaydın diyorum. evet bebeğim diyosun, sonra sarılıyoruz birbirimize. sonra ege denizini görüyoruz ondada masmavi bir elbise var. yena ablayla mery sizde bir koltukta oturmuş sohbet ediyorsunuz. meryde sarı bir elbise yena abladada yeşil. renkler çok göz alıcıydı hep aklımda kaldı bisürü kişi var hep bayan. hepimiz ordayız. kk üyeleriymiş hepsi. çok enteresandı ya. sizi çok özlemişim demekki rüyama girdiniz
evett pipicanımız geldi teşekkür ederiz.
hala hastanedeler. teyzemin miyomlar ağrı yapıyormuş. ne olur ne olmaz diye bekletiyorlar hastanede. teyzemin sütü gelmiyormuş. bi ara telefonda konuştumda çıldırmak üzere gibiydi. süt sağmaya çalışıyorlarmış gelmiyormuş.
selam millet,
bir haftadrır salonu boyuyorum..ev küçük olunca eşyalar kaldırılmadan boyamak zorunda kaldım..
bütün gün merdivene in çık..her duvar 4 kez boyandı.bayağı açık bir renk denedim.
dyo'nun su bazlı vanilya ç,çeği.aslında bu sıcakta kilo da verdirir düşüncesindeydim..100 gram bile vermedim.
sıcaklarla kimsenin başı hoş değil.yarın da kapı pencereleri verniklemeye başlıyacağım.tabii önceden zımparalayarak.
kaç senedir evi ihmal etmiştim.
yemeklerimi yazıp katlıda bulunamıyorum.küçük bir tencere yapıp 3 gün yiyorum.
iş güç arasında yemekle uğraşmak zor..yalnız dün çiğ börek yapıp 5 kapıya dağıttım.eşimim ruhuna gitsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?