selam millet,
bir haftadrır salonu boyuyorum..ev küçük olunca eşyalar kaldırılmadan boyamak zorunda kaldım..
bütün gün merdivene in çık..her duvar 4 kez boyandı.bayağı açık bir renk denedim.
dyo'nun su bazlı vanilya ç,çeği.aslında bu sıcakta kilo da verdirir düşüncesindeydim..100 gram bile vermedim.
sıcaklarla kimsenin başı hoş değil.yarın da kapı pencereleri verniklemeye başlıyacağım.tabii önceden zımparalayarak.
kaç senedir evi ihmal etmiştim.
yemeklerimi yazıp katlıda bulunamıyorum.küçük bir tencere yapıp 3 gün yiyorum.
iş güç arasında yemekle uğraşmak zor..yalnız dün çiğ börek yapıp 5 kapıya dağıttım.eşimim ruhuna gitsin diye..
Allah kabul etsin ablacığım
Okadar işinin arasında birde çiğ börekle uğraşmışsın
Gerçektende işin çok zor ama maşallah her işinide kendin yapıyorsun ne güzel
Umarım en kısa zamanda işlerin biterde ondan sonra güle güle oturursun mis gibi evinde
Bayramdan sonrada umarım daha sık aramızda olursun özledik valla yaaa
Kolay gelsin canım..
Dikkat et çok yorma kendini..
Hayrını Allah kabul etsin..
Çiğ börek yemek istiyorum bende.:)
mehtapcigim sagol bilgi icin canimmmmmm
off sende de ne kaynana varmış be ablaM...21 yıllık evliyim kayınbabamın bana gelinlik giydirmemesi içimden çıkmıyor .bir gelin görsem özenirim ,neymiş efendim gelinlik giymek günahmış öyle diyen kayınbabam küçük eltime giydirdi ve dügününede gelmişti
ALLAH KIZLARIMA NASİP EDER İNŞALLAH
Kızlar ekşi sözlüğün gözünde hepimiz kezban'ız..
Sürekli kk konuşuluyor bu ara reytingimiz epey fazla..
Özellikle bir derdimiz var konusu :)
ayyyy bugün sarı bir gecelik aldım kendimemerhaba hatunlar,
temizlik yaptım bugün oyy yoruldum vallaha. sonrada yatıp uyudum çok yorulmuşum. hepinizi rüyamda görmüş olabilirim.CECOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ iyi dinle bak. rüyamda reklam çekimi varmış ve hepimiz ordaymışız etrafıma bakıyorum cecoşu görüyorum üzerinde kırmızı elbise var ve çıtır mı çıtır! aaaaaaaaa cecooşş aşkımm sende mi burdaydın diyorum. evet bebeğim diyosun, sonra sarılıyoruz birbirimize. sonra ege denizini görüyoruz ondada masmavi bir elbise var. yena ablayla mery sizde bir koltukta oturmuş sohbet ediyorsunuz. meryde sarı bir elbise yena abladada yeşil. renkler çok göz alıcıydı hep aklımda kaldı bisürü kişi var hep bayan. hepimiz ordayız. kk üyeleriymiş hepsi. çok enteresandı ya. sizi çok özlemişim demekki rüyama girdiniz
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :122:
Ben gelinlik giydim ama oda annemlerin Fatihte kiradaki dükkanını bir gelinlikçi kiraladığı için bedavaya almıştık. Gelinliğimin kirasını annem bir ay dükkan kirası almayarak ayarlamıştı ama onu bile KV beğendi. Bana sormadı bile bumu olsun diye. Bende yapılanların hepsini unutabilirim belki ama yanarım yanarım bana bir düğünü çok gördüklerine yanarım
Kp düğün isterse asla gelmem demişti hatta kapanmayı kabul etmezsem istemeye bile gelmeyeceğine dair yemin etmiş meğer.
Şimdi ne zaman bir düğüne gitsek gözyaşlarımı tutamameşim yaw bir düğün için bukadar ağlanırmı kaç sene oldu hala unutmadın der ve ben her seferinde derim öleceğim güne kadar asla unutmayacağım sonuçta benim tek hayalimdi ve bir hiç uğruna hayallerimi yıktılar diye. Hayır düğün yapmayız dediniz bende kabul etmişim bari insan gibi davranında ya helal olsun düğün yapmadılar ama bir gün bile beni kırmadılar diyebilseydim
Babam hala der keşke o zaman bana deseydin bırak gelmeselerdi ben sana yinede o düğünü yapardım diye
Şimdi hep diyorum eşime kızlarım ileride evlenmeye niyetlendiklerinde erkek tarafı maddi durumları yok diye yapamayız derlerse gerekirse borça girer yinede gönüllerine göre birer düğün yaparım yeterki karşı taraf sevgi dolu, dürüst ve Allah korkusu olan bir aile olsunelimden gelenin fazlasını yaparım yeterki mutluluk ve huzur daim olsun ve kızlarım ileride anaları gibi içlerinde bir takım uktelerle yaşamak zorunda kalmasın
sağ ol canım..amin..bana gelince yaparım size..istediğin kadar yersin..
Neyse kızlar ya oruç tutamadığım halde yine sahuru yaptımyemek mi yesem acep
Yok yok çok az işim kaldı onlarıda hemencecik yapayımda yarın hemen evden cıkmadan bir süpürür silerim olur biter
Sağ olsun küçük cimcime eve geldiğinde yarım saat uyanık kalıyor ama o yarım saattede dünya iş yapıyor
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Sabah inşallah bildirimimi yapar çıkarım evdenen son cepten girdiğimde gitti benim kontürlerin yarısı internet paketine kıyamadım bu sefer daha beter oldu
Birde kızlar aklımdayken sizlerede sorayım :26: genelde iftar saatine yakın tartıda daha az çıkıyordum ve diğer zamanlar 1 en fazla 1.5 kilo oynama oluyordu artı olarak ama bu sabah tartıldığımda tam 3 kilo birden fazla cıkmıştımsizce bu normalmidir yani bukadar fark sizdede hiç oluyormu. Hayır iki gündür bol bol su içiyorum böbreklerim ağrımasın diye ama yinede okadar fark şaşırttı beni yani 2 günde de 3 kilo alınmazki be kardeşim
ayyy cecoşum bunları bilmiodum bak ben...
artık ne desem az senin kv(kurtlar vadisine)
demek hala unutamadın..ayyy canım benim..
senin de 2 kızın var inşallah Rabb im nice güzellikler onlara yaşatır
benim kurtlar vadiside herkesin diline dolandi
Aminnnnn canım aminnn o güzel yüreğinden gelen temenni için çok teşekkür ederim
İnşallah hiçbirimizin evladı ileride üzülmez kız olsun erkek olsunAminnnnnnnnnn
Bu arada bizim fasülye git gide büyüyormaşallah
Banu teyzesi ısırır onun popişini
ay cecoşum aynen..oruç tuttugum yok ama bu saatler olunca ne yesem die düşünür oldum
gündüzde birsey yiyemıorum..iftarda hazırlayınca eşimle yiyorum..1tek su için tutmuyorum ha orucu..
cecoşumm iddiadaşım benoructan dolayı degilde şöle bir fikir verebilirim..
günüm günümü tutmuyor..birgün ne yesem cıkıor sabah aksam..o zaman tartıda -1 yada -1,5 görüyorum..diger gün iştahım yerinde oluyor..ozaman aynı kiloma geliyorum..
ama +3kg bana da fazla geldi
bence almamıssındır ödem falan yapmıştır
Yenaaaaaaa beni de götür Zeynep Abla ya
Kız aslında farkında olmadan doğru bir tespit yapmış oldunBenim KV maaşallah kurtlar vadisindeki mematiden beter eline birde silah ver anında totoşumdan vurur beni hani ölmesin sürünsün hesabı
Sakın senle dalga geçtiğimizi düşünme gerçektende hoşumuza gittiği için dilimizde pilesenk oldu ( heyt beee şu pilesenk kelimesinide hep kullanmak istemişimdir cümle içindepek bir havalı geldi bana )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?