Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin canım..
Dikkat et çok yorma kendini..

Hayrını Allah kabul etsin..
Çiğ börek yemek istiyorum bende.:)

inşallah cecoşum..aslında hergü açıyorum.sizleri okumaya çalışıyorum.ama bana bir şey oldu..yazacak bir şey bulamıyorum.
okuyup kaapatıyorum.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
ben de banyo yapayım..her tarafım boya.küçüç bir salom beni nasıl oyaladı..
bende hepinizi çok özledim...

kendimi yemek topiklerinde kaybetmiş birşekilde buldum :) yemek resimleriyle resmen aşk yaşadım...ağzımın suyunun aktığını farkedince çok güldüm :) deliriyorum galibaaaa

Neyse kızlar ya oruç tutamadığım halde yine sahuru yaptım yemek mi yesem acep

Yok yok çok az işim kaldı onlarıda hemencecik yapayımda yarın hemen evden cıkmadan bir süpürür silerim olur biter
Sağ olsun küçük cimcime eve geldiğinde yarım saat uyanık kalıyor ama o yarım saattede dünya iş yapıyor

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Sabah inşallah bildirimimi yapar çıkarım evden en son cepten girdiğimde gitti benim kontürlerin yarısı internet paketine kıyamadım bu sefer daha beter oldu

Birde kızlar aklımdayken sizlerede sorayım :26: genelde iftar saatine yakın tartıda daha az çıkıyordum ve diğer zamanlar 1 en fazla 1.5 kilo oynama oluyordu artı olarak ama bu sabah tartıldığımda tam 3 kilo birden fazla cıkmıştım sizce bu normalmidir yani bukadar fark sizdede hiç oluyormu. Hayır iki gündür bol bol su içiyorum böbreklerim ağrımasın diye ama yinede okadar fark şaşırttı beni yani 2 günde de 3 kilo alınmazki be kardeşim

off sende de ne kaynana varmış be ablaM...
Cecoşumunkine alışmıştım bak sana da üzüldüm şimdi..

en cokda bu en son yaz<dıklarına
İnşallah kızlarına nasipeder Rabbim..istedikleri gibi gelinlikler düğünler
Kızlar ekşi sözlüğün gözünde hepimiz kezban'ız..
Sürekli kk konuşuluyor bu ara reytingimiz epey fazla..

Özellikle bir derdimiz var konusu :)

bazı yorumlara çok gülüyorum ama...
ayyyy bugün sarı bir gecelik aldım kendime
aynı renk te bir lastkli çarşaf..

ama görmelisinz limon sarısı..eşimde dedi nerden buluyosun böle renkleri

ayhh mehtapcm ne güze bir rüya..inşallah toplaşırız bir gün biaraya

ama cecoşa kırmızı görmeni kıskandım ne yalan diim
benim elbisem nasıldıııııı

ayyy cecoşum bunları bilmiodum bak ben...
artık ne desem az senin kv(kurtlar vadisine)

demek hala unutamadın..ayyy canım benim..
senin de 2 kızın var inşallah Rabb im nice güzellikler onlara yaşatır

ay cecoşum aynen..oruç tuttugum yok ama bu saatler olunca ne yesem die düşünür oldum

gündüzde birsey yiyemıorum..iftarda hazırlayınca eşimle yiyorum..1tek su için tutmuyorum ha orucu..

cecoşumm iddiadaşım benoructan dolayı degilde şöle bir fikir verebilirim..
günüm günümü tutmuyor..birgün ne yesem cıkıor sabah aksam..o zaman tartıda -1 yada -1,5 görüyorum..diger gün iştahım yerinde oluyor..ozaman aynı kiloma geliyorum..

ama +3kg bana da fazla geldi

bence almamıssındır ödem falan yapmıştır

cecoşuçum,çok su içtiğin için fazla çıkmış olma ihtimalini göz önünde bulundurdum.hahahaa ne diyorum ben yaaa.
Yılmaz Erdoğanlaştırdıklarımızdanmıyım.

KAfam güzel valla paso yeyince..

Son düzenleme:
ayyy cecoşum bunları bilmiodum bak ben...
artık ne desem az senin kv(kurtlar vadisine)

demek hala unutamadın..ayyy canım benim..
senin de 2 kızın var inşallah Rabb im nice güzellikler onlara yaşatır

Aminnnnn canım aminnn o güzel yüreğinden gelen temenni için çok teşekkür ederim
İnşallah hiçbirimizin evladı ileride üzülmez kız olsun erkek olsun Aminnnnnnnnnn

Bu arada bizim fasülye git gide büyüyor maşallah
Banu teyzesi ısırır onun popişini

benim kurtlar vadiside herkesin diline dolandi
ama çok güzel Sultan cım..
tası tam gedigine koymuşsun

bu arada snin çalıstıgını yeni ögrendim ben.. neiş yapıosun?

ayy evet büyüyor teyzesi büyüyor ama daha 200gr kadar..

ay 3 domates aldım elime bugün..hani su yerli iri domateslerdn bizimki bukadar varmıdır dedim eşime..
ooo nerden okadar orada nerden baksan yarım kg domates var dedi

İnşallah öyledir valla bıktım şu mehteran olayından :26:
Aslında bir ara sağlık ocağına gidip doktora söylesem ya bana bir ödem söktürücü versin Ramazan davulu gibiyim fazla yemediğim halde

İnan bende oruç tutmuyorum ama yemek yemeye çekiniyorum sonuçta kızım bile oruçlu evde :26:
Sabah ve öğlen ufaklıkları doyurma bahanesiyle mutfağa girip sadece metabolizmam durmasın diye birşeyler atıştırıyorum oda genelde çocuklardan arta kalanlar kendime tabak bile hazırlamıyorum.
Bir tek bol bol su içiyorum çekinmeden öbür türlü böbrekler başlıyor zonglamaya :26:

benim kurtlar vadiside herkesin diline dolandi

Kız aslında farkında olmadan doğru bir tespit yapmış oldun Benim KV maaşallah kurtlar vadisindeki mematiden beter eline birde silah ver anında totoşumdan vurur beni hani ölmesin sürünsün hesabı

Sakın senle dalga geçtiğimizi düşünme gerçektende hoşumuza gittiği için dilimizde pilesenk oldu ( heyt beee şu pilesenk kelimesinide hep kullanmak istemişimdir cümle içinde pek bir havalı geldi bana )

Asumanzeynep Asumanzeynep, lütfen topikhaneye.:))

Uyudunmu yine neden yoksun..

ah sen çok yaşa cecoşummmm..
pilesenk he...cidden burdan bakıncada havalı görünüyor:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…