- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hayırlı sahurlar kızlaaarr
geçmişi okudum alıntılar yaptım tam cevap yazıyorum benim kociş kalktı su gibi olmuş (üzerinize afiyet iki gündür hasta dün gece ikiyi geçiyordu hastaneden geldiğimizde ) hemen duşa girdi ona yardımcı olurken yazdıklarımda gitti. siz yazmış kabul edin olurmu
bu akşam inegöle iftara gittik hasta hasta gitti adam söz verdik diye gelince acı kestane yağı vardı onunla biraz masaj yaptım ilaç alıp yattı su gibi kalktı .dün gece daha kötüydü arkadaşlarıyla iftarları vardı. uludağa çıkmışlar bir geldi titriyor hemen bir iğne yap bana dedi. baktım kullanma tarihleri geçmiş kalkıp acile gittik hastahane çok yakın bize, belki bir iğne yaparlar gözün açılır dedim bir parol yazıp gönderdiler. bugün eczaneye gidip grip ilacı aldım inşaAllah iyi gelir.
hadi şimdi ben kaçayım sahur hazırlayım
Rabbim acil şifalar versin enişteye
Umarım birkaç güne kadar toparlar kendini
sağolun canlarım Allah razı olsundafi ablam geçmiş olsun..
bu sıcakların gribi de kötü olur..umarım çabucak iyileşir eşin..
Sultancığım harika bir benzetme ama..
buluşuna sağlık :))
ama çok güzel Sultan cım..
tası tam gedigine koymuşsun
bu arada snin çalıstıgını yeni ögrendim ben.. neiş yapıosun?
Kız aslında farkında olmadan doğru bir tespit yapmış oldunBenim KV maaşallah kurtlar vadisindeki mematiden beter eline birde silah ver anında totoşumdan vurur beni hani ölmesin sürünsün hesabı
Sakın senle dalga geçtiğimizi düşünme gerçektende hoşumuza gittiği için dilimizde pilesenk oldu ( heyt beee şu pilesenk kelimesinide hep kullanmak istemişimdir cümle içindepek bir havalı geldi bana )
off sende de ne kaynana varmış be ablaM...
Cecoşumunkine alışmıştım bak sana da üzüldüm şimdi..
en cokda bu en son yaz<dıklarına
İnşallah kızlarına nasipeder Rabbim..istedikleri gibi gelinlikler düğünler
bazı yorumlara çok gülüyorum ama...
ayyyy bugün sarı bir gecelik aldım kendime
aynı renk te bir lastkli çarşaf..
ama görmelisinz limon sarısı..eşimde dedi nerden buluyosun böle renkleri
ayhh mehtapcm ne güze bir rüya..inşallah toplaşırız bir gün biaraya
ama cecoşa kırmızı görmeni kıskandım ne yalan diim
benim elbisem nasıldıııııı
ayyy cecoşum bunları bilmiodum bak ben...
artık ne desem az senin kv(kurtlar vadisine)
demek hala unutamadın..ayyy canım benim..
senin de 2 kızın var inşallah Rabb im nice güzellikler onlara yaşatır
Bugün ekşi deki neye çok güldüm biliyomusun.?
Hani kociş,bebiş,hamiş deniyor ya..Onlarda kukiş demişler koptum ayol..
hayırlı sahurlar kızlaaarr
geçmişi okudum alıntılar yaptım tam cevap yazıyorum benim kociş kalktı su gibi olmuş (üzerinize afiyet iki gündür hasta dün gece ikiyi geçiyordu hastaneden geldiğimizde ) hemen duşa girdi ona yardımcı olurken yazdıklarımda gitti. siz yazmış kabul edin olurmu
bu akşam inegöle iftara gittik hasta hasta gitti adam söz verdik diye gelince acı kestane yağı vardı onunla biraz masaj yaptım ilaç alıp yattı su gibi kalktı .dün gece daha kötüydü arkadaşlarıyla iftarları vardı. uludağa çıkmışlar bir geldi titriyor hemen bir iğne yap bana dedi. baktım kullanma tarihleri geçmiş kalkıp acile gittik hastahane çok yakın bize, belki bir iğne yaparlar gözün açılır dedim bir parol yazıp gönderdiler. bugün eczaneye gidip grip ilacı aldım inşaAllah iyi gelir.
hadi şimdi ben kaçayım sahur hazırlayım
selam millet,
bir haftadrır salonu boyuyorum..ev küçük olunca eşyalar kaldırılmadan boyamak zorunda kaldım..
bütün gün merdivene in çık..her duvar 4 kez boyandı.bayağı açık bir renk denedim.
dyo'nun su bazlı vanilya ç,çeği.aslında bu sıcakta kilo da verdirir düşüncesindeydim..100 gram bile vermedim.
sıcaklarla kimsenin başı hoş değil.yarın da kapı pencereleri verniklemeye başlıyacağım.tabii önceden zımparalayarak.
kaç senedir evi ihmal etmiştim.
yemeklerimi yazıp katlıda bulunamıyorum.küçük bir tencere yapıp 3 gün yiyorum.
iş güç arasında yemekle uğraşmak zor..yalnız dün çiğ börek yapıp 5 kapıya dağıttım.eşimim ruhuna gitsin diye..
günaydınlar hayırlı cumalar bayanlar
sporum yok
kilom 80 yuppiii 79 a 1 kaldı..inşallah haftaya 79 olurum..bayrama siwasa gidiyoruz inşallah kilo almadan dönerim
slm sen halen diyetisyenin yanına gidiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?