gidici onlar misafir canım
hoşgeldin canımbiz iyiyiz kilo aldım ben de ramazanda sen almamışsındır inşallah aldıysan da göndeririz bizimkilerle beraber
kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı
Kaçgündür oruç tutamıyordum bugün sahura kalkkıp niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bozmak zorunda kalmam tam 8 gün borçlandım
insallah canim gitsinler artik yaaa
gerci bende ne ararsan var popo göbek basen hersey var allah ne verdiyse
diyom ya basende var bende göbekte ne ararsan yani
aa ne güzel bakkk, farketti demekki senin kilo verdigini
dahada verip catlatcaz dimi oh hıh
benmde 8 gün borc
varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun
arkadaşlar merhaba,,,,,topikte kimsecikler yokherkese iftar mahrurluğu çökmüş galiba...sultan42 çok tatlı çıkmışsın bence :)
kilolarımız gidicek enkısa zamanda ozaman gözel resimlerini tekrar bekliyoruz :)
allahtan görümcelerimde kiloluda benim kilolar ondan göze batmıyor :):):):) bundan bari şansım var...doğum yapalı 7 ay oldu doğum kilolarım durduğu gibi eylülde düğünler var..ve ben kıyafet almayı düşünmüyorum..eski kıyafetlerimin incine girmem şart..hepimiz birbirimizi sıkı gaza getirirsek olur bencede :)
hoşgeldin karaca,
ahh ahh topiğimizin hatunları yok şimcik nöbet bende :)
tartılmıyorum deme çık tartıya. çıkan rakamı görünce azimlenecek, kilo verdikçe mutlu olucaksın.. en büyük önerim burayı bırakma. bu hatunlar acayip kilo verdiriyor demedi demeikinci önerimde , sen şimdi bebiş emziriyorsun kafadan diyet yapma, diyetisyen yardıımıyla kilo vermeye çalış. bebeşi olan ablalarım daha iyi önerilerde bulunabilir.
bu arada mehtap ben istanbuldan hoşgeldin aramıza diyelim.. :118::118::118:
Kaçgündür oruç tutamıyordum bugün sahura kalkkıp niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bozmak zorunda kalmam tam 8 gün borçlandım
karaca hosgeldin aramiza
resimdeki sen ve bebeginsiniz dimi??
Ay masallah cok tatlisiniz yaaaaaa :)))
slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???
slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???
Sana kavuşmak için 5.5 yıl bekledim !!!
Şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , VATAN SAĞOLSUN ben seni 5.5 ay daha beklerimm.....
Günaydınlar herkese
Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz Türkiyede artık nerdeyse tüm besinlerde şeker olarak Mısır şurubu şerbeti kullanılıyor. Dünya ülkeleri içinde en yükske oranda kullanılan ülte Türkiye. Toplum olarak bu tehlikenin farkında olmalı ve elimizdne geleni yapmalıyız. Piyasadan tepki almaktan korkmayan bazı doktorlar çocuklarınıza şekerli hiçbir besini(evde kendi yaptıklarımız hariç) vermeyin diyorlar. Özellikle market ürünlerini evimizden uzak tutmalıyız. Bu mısır şurubu şerbeti glikozla bağlanmıiş fuktoz içerdiğinden çocukların ileride obez olmasından büyük rol oynuyor. Bu ürünleri yiyen çocuklar şekere bağımlı oluyor, annesi ona gofret'i yedirmedğinde hırçınlaşıyor, adete kölesi oluyor bu yiyeceklerin. Ayrıca sadece çocuklar için değil yetişkinlerin de insülin yapısını bozuyor. Şu anda PCOS ve insülin direnci hastalığının yaygın olmasında bu ürünlerin tüketimi büyükl rol oynuyor. Peki ne yapıcaz, hiçmi yemiycez bunları
Benim araştırdığım kadarıyla yapmamız gerekenler şunler
Tatlımızı evde kendimiz yapıcaz. Genelde kuru meyvalar kullanıcaz tatlının içine, şeker yerine hakiki bal koyucaz, kek yaparken bal ve pekmez kullanıcaz. Diyetiğsyen dilara koçak çocuğunuza tatlı yedirmeyin , çocuk buna alışmazsa ilerde de kölesi olmaz diyor.Ayrıca topum olarak da biliçlenip tepkimizi göstermeliyiz. Hangi ürünlerin içinde bu madde kullanılıyor bunu bilmek bizim de hakkımız değil mi?
Hu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.
Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.
Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım
arkadaşlar merhaba,,,,,topikte kimsecikler yokherkese iftar mahrurluğu çökmüş galiba...sultan42 çok tatlı çıkmışsın bence :)
kilolarımız gidicek enkısa zamanda ozaman gözel resimlerini tekrar bekliyoruz :)
allahtan görümcelerimde kiloluda benim kilolar ondan göze batmıyor :):):):) bundan bari şansım var...doğum yapalı 7 ay oldu doğum kilolarım durduğu gibi eylülde düğünler var..ve ben kıyafet almayı düşünmüyorum..eski kıyafetlerimin incine girmem şart..hepimiz birbirimizi sıkı gaza getirirsek olur bencede :)
aaaaa bu saat olmuş neden hala kimseckler yok burda
iyi geceler
teravihten geldik çayımızı içtik balkonda üşüdüm valla
şimdi uykum geldi gibi uyumayı deneyim ben uyumazsam gelirim yine
Yettim Canım benim
Kaç gündür deng gelemiyoruz hep aklım sende valla
Bizim fasülye nasıl acaba diye düşünüp duruyordumYesin onu obez tetesi
İyisin dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?