Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaçgündür oruç tutamıyordum bugün sahura kalkkıp niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bozmak zorunda kalmam tam 8 gün borçlandım

gidici onlar misafir canım

hoşgeldin canımbiz iyiyiz kilo aldım ben de ramazanda sen almamışsındır inşallah aldıysan da göndeririz bizimkilerle beraber

insallah canim gitsinler artik yaaa
gerci bende ne ararsan var popo göbek basen hersey var allah ne verdiyse

kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı

diyom ya basende var bende göbekte ne ararsan yani
aa ne güzel bakkk, farketti demekki senin kilo verdigini
dahada verip catlatcaz dimi oh HIH

Kaçgündür oruç tutamıyordum bugün sahura kalkkıp niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bozmak zorunda kalmam tam 8 gün borçlandım

benmde 8 gün borc

varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,,,,,topikte kimsecikler yok herkese iftar mahrurluğu çökmüş galiba...sultan42 çok tatlı çıkmışsın bence :)

kilolarımız gidicek enkısa zamanda ozaman gözel resimlerini tekrar bekliyoruz :)

allahtan görümcelerimde kiloluda benim kilolar ondan göze batmıyor :):):):) bundan bari şansım var...doğum yapalı 7 ay oldu doğum kilolarım durduğu gibi eylülde düğünler var..ve ben kıyafet almayı düşünmüyorum..eski kıyafetlerimin incine girmem şart..hepimiz birbirimizi sıkı gaza getirirsek olur bencede :)

varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun

nerdeeee, cok istiyorum 10 kilo vermeyi, ama bitürlü kilo veremiyorum sanki, cok mutsuzum umutsuzluga düsüyorum sanki hic olmicakmis gibi geliyor..

sagol canim o senin tatliligin, diyorum ya basenler kralicesiyim mübarek :)
e göbekte aldi basini gittiiiiiii..
ramazan bi gecsin
okadar sIKI sIKI sarilcamki düzgün beslenmeye,
ve üstelik spora da
mecburum en kisa zamanda en az 10-15 kilo gitmesi lazim
yeni birileriyle tanisip evlencem ben yaaaaaaaaaau :18:

hb canım çok teşekkür ederim bırakmıcam burayı beraber inş veririzzzzz

Umut cum hoşgeldin..yokluğunu hissettim...

umarım güzel bir tatil olmuştur..Marmaris harika bir yer ben çok seviyorum
hele artık iice yaklasıp aşağı kıvrıla kıvrıla inilen o yemyeşil ağaçlık yoluna hayranım
burada Yalova ya giderken o kadar uzun olmasa da öle bir yol var her gecerken kndimi Marmaris e gider gibi hayal ediyorum

buralar da cok sıcaktı inan..piştim ben bu yaz
ah ne sanslısın kayınvaliden Marmaris te yasıyor..benmkide bana 15 dk uzaklıkta

aslında demk istedgm uzaklık yakınlık sorunsalı degildi neden öle dediysem ben isterdmki benim kv de Bodrum da falan yaşasın bende bayramlarda yaz tatillernde onu ziyarete gideyim

böle de kötü bir geliniim sanırsam dul kadının bi başına ne işi varsa oralarda

iyi geceler
teravihten geldik çayımızı içtik balkonda üşüdüm valla
şimdi uykum geldi gibi uyumayı deneyim ben uyumazsam gelirim yine

hoş geldin, sıkma canını çık tartıya ben de sen gibiydim. ama tartıya çıkmadan olmuyor, insana bi dank edicek. burası sayesinde gitti kiloların hepsi ama daha çok yolumuz var =)

iyi geceler kızlar, bir de size bakıyım dedim. keyifler yine yerinde. kurbana kadar 10kilo yarışmasına ben de varım. feci istiyorum kurbanda kışlık bişiler de alınır, incecik incecik giyinirim.

Selam millet ben geldimmmmmmm :122: :122:

Bugün tvde maç vardı eşim o bitince eve ineriz diyince ancak bu saatte geldim
Gündüz annemlerin senelerdir tanıdığı felç geçiren bir teyzeyi ziyarette gittik cerrahpaşaya hatta hafta içi olmuş olsaydı gidip çocuk bölümünde Ayşeyi arayacaktım
Mutludanda hala haber cıkmadı acaba oda mı ulaşamadı Ayşeye :26:
Neyse umarım bir sorun yokturda yoğunluktan gelemiyordur

Allah analı babalı büyütsün Nazarlardan saklasın kuzucuğu
Arkadaşlarında dediği gibi emzirirken zaten fazladan kalori harçıyorsun birde az birşey dikkat edersen tamamdir
Umarım sende hedefine bizlerle birlikte ulaşırsın
Bu arada aramızada hoşgeldin

Sana kavuşmak için 5.5 yıl bekledim !!!

Şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , VATAN SAĞOLSUN ben seni 5.5 ay daha beklerimm.....

Allah kavuştursun canım
İnşallah sağlıcakla gidip gelir eşin Senin içinde zor ama 5.5 ay nedir ki 5.5. yılın yanında

Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim
Aslında bir çoğumuzunda bildiği ama maalesef günlük hayatta bazen yinede aldığımız şeyler :26:
Benim büyük kızda o hatayı çok yaptık ama küçüğüne bakkaldan mümkün olduğunca birşey almamaya gayret ediyorum. Dediğin gibi en güzeli kekide başka tatlılarıda evde yapmak
Umarım bundan sonra çok daha dikkatli oluruz da bari çocuklarımız bu obezite belasıyla savaşmak zorunda kalmazlar

Bi resim ekliyimde topik senlensin
basenler kralicesi

Eki Görüntüle 487195

Hani nerde yalançiiiiiiiiiiiii
Canım bazen azcık var ama neticede orantılı bir vucuda sahipsin ya sadece basen olupta belin ve üst kısmın iyice bir deri bir kemik olaydı Yasemin Yalçının Gülazer tiplemesi gibi yine halimize çok şükür üstelik bence çokda hoş cıkmışsın kendine haksızlık etme
O çok az fazlalıklarıda Allahın izniyle hep birlikte en kısa zamanda vereceğiz inşallahhhhhhhhh .... Aminnnnnn

Özlettin kendini canım yaa
Umarım hepimiz bayramdan sonra kendimizi toparalar şu gel gitlere bir son veririz hepbirlikte
Bu arada sıcakta olsa tatilinin güzel geçmesine de sevindim Yol yorgunluğu yarın öbür gün gider nasılsa ondan sonra daha enerjik olursun inşallah

Hadi kızlarrrrrrrrrr bayrama ne kaldı
Hemen bayram sonrası hepimiz silkeleniyoruz başta ben olmak üzere ve bu işi kökünden çözüyoruz
Umarım herkes yine yediklerinide günlük sporlarınıda paylaşırda hepimize gerçekten gaz olur
Ben kendi adıma 10 dakika da spor yapsam yazmaya kararlıyım

aaaaa bu saat olmuş neden hala kimseckler yok burda

Yettim Canım benim
Kaç gündür deng gelemiyoruz hep aklım sende valla
Bizim fasülye nasıl acaba diye düşünüp duruyordum Yesin onu obez tetesi
İyisin dimi canım

Yettim Canım benim
Kaç gündür deng gelemiyoruz hep aklım sende valla
Bizim fasülye nasıl acaba diye düşünüp duruyordum Yesin onu obez tetesi
İyisin dimi canım

ohhh hoşgeldin..evet karşılasamıyoruz

iyiyiz şükür biz..iştahım artıyor.bulantılarım rahatsızlıklarım gecıyor:18::18:
sevinmem gereken yerde korkuluyum:18:

kaç aydır yani 4-5 aydır tatlı istemeyen görünce ıykk yapan ben bugün tatlı siparişi verdim kocişe..
bundan sebep tüm korkularımeski ben geri dönmesin..ben böle iyiydim

fasülye mizinde keyfine dicek yoktur e şimdi..salatalık yeyip durmaktan kurtuluyor

kızın nasıl oldu?dünden beri topladımı kendini birascık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…