Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn....

sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir hafta diliyorum..

Umut hoşgeldin...

kpss sınavımı soranlara öncelikle çok teşekkür ediyorum 50 civarı bekliyordum ama 65 almışım..tabiki bir işe yaramaz..beim zaten beklentim yoktu ama Özlem senin adına üzüldüm. Meryem sen kaç aldın bakim minik fasulyenin annesi...

Dün bebek görmeye gittik eşimin iş arkadaşı kırklık olmuş...son çocuk lise sonda işte. maşallah çok tatlıydı 10 günlük daha minicik.. ona çikolata almak için işyerime uğradık ayy geçen seferki gibi sel basmış yine neyseki deneyimli olduklarından daha az girmiş içeri yine çamur akmış...neyse patron akıllanırda önlem alır artık..

Allahım nasib ederse kaldı 4 gün tatile. annem ağzımı arıyor gelecekmisin diye..bizim sektörde izin az olur malum bayramda seyranda. bilmiyorum dedim...
beklemesin diye umutsuz konustum...ne olur ne olmaz...

odasını nemli tut nefes almasını kolaylaştırır. burun tıkanıklığı daha kötü bırak aksın. benim oğlumun öksürük sorunu için viks demişti burdakızlar baya faydasını görmüştüm ama hapşırık içinde iyi gelirmi bilmem. daha deneyimli annelere sormak lazım geçmiş olsun.

ay bu anneler böyle. bizimkilerde gün sayıyolar. bilmiyolarki devamlı başlarındayım artık. özlemeyi bırak bıkacaklar benden

yaa kızlar benim 2 haftadır uyurgezerlik problemim başladı. hemen her sabah farklı bir yerde uyanıyorum. koca karyola beni kaldıracak kocada yok. sanırım son zamanlardaki bunalımdan kaynaklı. cuma günü işten ayrılışımı yapıyorum. cumartesi günüde bu şehri tamamen terk ediyorum. burdaki ekmeğimizi yedik suyumuzu içtik. yeni bir hayata adım atıyorum. hemde çok korkarak atılan bir adım.

hakkınızda hayırlısı olsun...uyurgezerlik değildirde belki kafan dolu olduğundan uyuduğun uykuda kalitesiz ondan hatrılanıyorsun ne biliyim yani uzman değilimde fikir yürütüyorum..
Bende geçen gece sahur için kalkmışım saati kapatıp içeri gidip koltuğa yatmısım. Eşim farketmezse sahuru kaçıracaktık hiç hatırlamıyorum bile...

HERKESE HAYIRLI HAFTALAR;

Bugün yine iş başı yaptık,hafta sonu yoğundu ,yarın oğluşum geliyor teyzesi getirecek eylül 1 e kadar bizimle kalacak.Yıllık iznimi alıcam bayramla birleştiricem.

canım onları saymıyorum bile
dün gece 2 gibi sahuru yaptık. yatsıyı kıldım yattım. saat en geç 3 olsun hadi. yatağa yattığımdan eminim. sabah salondaki kanepede buldum kendimi. birde evin ışıklarını filanda yakıyorum. umarım kafa yorgunluğundandır. bizim evimiz 5. katta ve balkon duvarımız çok alçak. üstünde kilitte yok. korkuyorum başıma bişey gelcek diye

günaydın herkesee...

yst uyurgezerlik değildir inşallah şimdi balkon falan deyince ben de ürktüm. daha önceden oluyor muydu böyle bir sıkıntı?
kafa yoğunluğuğundan, stresten oluyordur bence ya. stres herşeyin, her hastalığın başı nerdeyse. sorunu pek bilmiyorum sanıyorum taşınma sürecindesiniz ama inşallah kısa sürede rahatlarsınız.

bu arada haftanın 1.si olmuşum yahu

.....

Bediican "8" görmüşsün bu arada tebrik ederim..
Ben de cumartesi iftara yakın gördüm ama iftardan sonra hemen eski halime döndüm

Geç buldum çabuk kaybettim

Son düzenleme:
bebişi grip olan bir annemiz vardı.
kaç aylık bebişin bilmiyorum ama eğer emzirebiliyorsanız en iyi ilaç, en iyi antibiyotik zaten.
grip olmuşsa (eğer ateş yoksa) başka ilaca gerek yok.
ateş varsa zaten doktoruna sorun fitil ya da ateş düşürücü verecektir.
ateş yoksa bol bol emzirin , burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik sıkın burnuna.
tıkanıklığı heme açıyor.

geçmiş olsun minişe :2:

tayin taşınma taşınamama hepsi bir arada. bende strese buluyorum. kafa yorgunluğu diyorum ama farkına varmadan kendime zarar vermekten korkuyorum. 20 aylık bir oğlum ilaç kullanırsam onu ihmal ederim diye ilaçta başlamadım. omega 3 depresyona strese iyi geliyor diye duymuştum. şimdi balık yağı kapsüllerinden başladım. umarım faydasını görürüm.

kolay gelsin, tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler bir de öyle düşün istersen, ne bileyim belki herşey daha iyi olacak hepiniz için. taşınma olayı büyük stres hele ki şehir değiştirme.. ama bu aynı zamanda bir sürü yeni insan, yeni çevre demek. gideceğiniz yer de güzel bir yerdir inşallah herşey kolaylıkla hallolur.
omega 3 iyi geliyor depresyona evet. bir de melisa çayı ve papatya çayı da sinirleri yatıştırıyor. ama oğlun emiyor mu bilmiyorum, hani belki süte geçer falan. her bitki çayı hamilelik ve emzirme döneminde verilmiyor, yanıltmak istemem :44:

Canım kuskus salatası istedi ya neler konuyordu içine bilen var mı?
Ben hiç yapmadım normal makarna salatası gibi mi oluyor?
1 kere arkadaşımda yemiştim ne alakaysa sabahtan beri aklıma düştü

evet canım normal makarna salatası gibi oluyor. ama sen aklına gelen her şeyi koyabilirsin içine.
Canım kuskus salatası istedi ya neler konuyordu içine bilen var mı?
Ben hiç yapmadım normal makarna salatası gibi mi oluyor?
1 kere arkadaşımda yemiştim ne alakaysa sabahtan beri aklıma düştü

hoş geldin bak çiçeklerle karşıladık

kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı
bendede var ondan fadimecim yalnız değilsin

varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun

bendemi girsem iddiaya :44:

evleneceksin tabi işte böyle umutlu ol . benim yeğenim sözlüydü yüsük takıldı birgün yüzü gülmedi. ayrıldı iki ay sonra kafası dağılsın diye başkasıyla tanıştırdılar oda nişanlıdan ayrılmıştı birbirlerini anlarlar dediler. şimdi ikisi sözlendi çocuğun yüzünde güller açıyor. çok mutlu Allah bozmasın.

o uyku hali bendede var leptopu alıp uzanıyorum bir süre sonra bakıyorum leptop yana düşmüş ben uyumuşum

işte o imkansız be Sultan cım...
kim napsın benim kv yi..hem huysuz bir de gürcü inadını var ki sorma

alanda 3 gün içinde geri iade eder sevncim kursagımda kalır
öyle bir düşünceniz varsa bizim kp. yanlızlık çekiyor talip olabiliriz

Allah kolaylık versin cecoş kızkardeşinlede buzları eritmişsinizdir inşaAllah

yeni hayat ,hayatınıza güzellikler getirsin eskiyi aratmasın inşaA
llah

HERKESE HAYIRLI HAFTALAR;

Bugün yine iş başı yaptık,hafta sonu yoğundu ,yarın oğluşum geliyor teyzesi getirecek eylül 1 e kadar bizimle kalacak.Yıllık iznimi alıcam bayramla birleştiricem.
oh oh hadi iyisin oluşuna kavuşuyorsun

aman Allah korusun yol yakınken yardım al istersen

tebrikler canım bende ayın birincisi olmuşum devam inşaAllah

evet canım normal makarna salatası gibi oluyor. ama sen aklına gelen her şeyi koyabilirsin içine.
şunun tarifini bir alsak diyorum farklıysa bizde yaparız

merhabalar
herkes bayram temizliğine başladı herhalde bende daha bişey yok herhalde son günlere kalacak işler yine
gerçi bugün yapsam haftasonuna yine kirlenirdi değil mi

selam kızlar, valla bayrama tatile gitmek lağzım yaa. evde bayram temizlik misafir derken, yorulucaz iyice. ama tabii tatil için bikini mayo, bikini mayo içinde kilo vermek gerek.

geçen gün rüyamda gördüm kendimi. üzerimde mavi bir bikini vardı, güneşleniyorum. güneşlenirken de bir yandan düşünüyorum " aman Allah'ım ne kadar zayıfım ben ya, şu bacaklara şu kollara bak nasıl zayıfladım nasıl güzel oldum ben bu kadar." diye. diyet kilo falan derken sıyırmaya başladım galiba ufaktan ama şu an en büyük hayalim açık mavi bikini oldu.

herkese merhaba ;
döndüm evime :))) uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar tatil yaptık.
iyi geldi vallaaa. akçay'ı çookk seviyorumm hiç ne ter ne sıcak ne bunaldık geldik.
başladık sonrasında iğrenç istanbul nemi ve sıcağına. gelir mi tekrar tatill

sizler nasılsınız?? neler yaptınız bakalım ben yokken. bir kaç defa bakayım dedim ama olmadı
bir türlü bağlanamadım telden. geçmişe bakmak niyetim vardı ama 150-160 sayfa gözüm kesmiyor :26:

neysee daha evdeyim buralardayım bakarız ne olmuş ne bitmiş.

bu arada 15 gün geçti ama aynı kilyla döndüm. ilgilenenlere duyrulur

hoşgeldiiiiiiiiinmaşallah kilo da almadan gelmişsin
Herkese Selamlar, Hepimize hayırlı bir hafta diliyorum =)

selam canım güzel bir hafta olur inşallah
az da olsa gram versek daha da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…