topikteki iş ilanlarına göz atayım dedim hep temizlikçi hep bi bakıcı aranıyor :)
biz kadınlar acaba başka bir iş yapacağımızın farkında değilmiyiz yoksa işin kolayına kaçıp hemen köleliğimi seçiyoruztamam bu işleri yadırgamıyorum ama % 90 bu işler için iş arıyor burada...şaka gibi..
ayrıca bazılarıda yazmış kilolu şişko istemiyoruz diye :) koptum burda..
ohhh hoşgeldin..evet karşılasamıyoruz
iyiyiz şükür biz..iştahım artıyor.bulantılarım rahatsızlıklarım gecıyor:18::18:
sevinmem gereken yerde korkuluyum:18:
kaç aydır yani 4-5 aydır tatlı istemeyen görünce ıykk yapan ben bugün tatlı siparişi verdim kocişe..
bundan sebep tüm korkularımeski ben geri dönmesin..ben böle iyiydim
fasülye mizinde keyfine dicek yoktur e şimdi..salatalık yeyip durmaktan kurtuluyor
kızın nasıl oldu?dünden beri topladımı kendini birascık?
sultancım çok hoşsun bebeaaaammm
sadece yürüyüşe sarılsan hiç bişi kalmaz o basenlerin
Umut cum hoşgeldin..yokluğunu hissettim...
umarım güzel bir tatil olmuştur..Marmaris harika bir yer ben çok seviyorum
hele artık iice yaklasıp aşağı kıvrıla kıvrıla inilen o yemyeşil ağaçlık yoluna hayranım
burada Yalova ya giderken o kadar uzun olmasa da öle bir yol var her gecerken kndimi Marmaris e gider gibi hayal ediyorum
buralar da cok sıcaktı inan..piştim ben bu yaz
ah ne sanslısın kayınvaliden Marmaris te yasıyor..benmkide bana 15 dk uzaklıkta
aslında demk istedgm uzaklık yakınlık sorunsalı degildi neden öle dediysemben isterdmki benim kv de Bodrum da falan yaşasın bende bayramlarda yaz tatillernde onu ziyarete gideyim
böle de kötü bir geliniim sanırsamdul kadının bi başına ne işi varsa oralarda
Selam millet ben geldimmmmmmm :122: :122:
Hani nerde yalançiiiiiiiiiiiii
Canım bazen azcık var ama neticede orantılı bir vucuda sahipsinya sadece basen olupta belin ve üst kısmın iyice bir deri bir kemik olaydı Yasemin Yalçının Gülazer tiplemesi gibi yine halimize çok şükür üstelik bence çokda hoş cıkmışsın kendine haksızlık etme
O çok az fazlalıklarıda Allahın izniyle hep birlikte en kısa zamanda vereceğiz inşallahhhhhhhhh .... Aminnnnnn
Bugün şükür çok daha iyi hatta çenesi bile düşmeye başladı
Tabi doktorun verdiği beslenme listesi hiç hoşuna gitmedihaşlanmış patates, pirinç lapası, muz, ılık su, yağsız tuzsuz herşey
En sevdiği şeylerin hepsi yasakama zaten ben yedirmiyordum o zararlı olanları fakat yasak dendi ya aklına karpuz kabuğunu soktu doktor hanım bir kere yemeyeceği varsa bile yiyesi geldi neyse alışır birkaç güne kadar nasılsa
Merak etme hemen bir kereden geri gelmez o kilolar ama içebilirsen yatmadan evvel tarçınlı süt içen azından tatlı krizlerini önler canım
Bu ara benimde insülin direnci mi azdı ney yada açlık kan şekerim mi düştü anlamadım gitti devamlı bir uyuklama halidir gidiyor :26: Annemler oruç tutuyor ben eve girer girmez koltuğa bir uzanıyorum gerisini hatırlamıyorum
Hadi oturayım uzanınca uyku basıyor dedim bugün ama bir baktım oturduğum yerde uyuya kalmışım :26:
Neyse bayramdan sonra inşallah yine doktora gideceğim bakalım tahlilleri yine yeniler kesin o zaman sonuçu göreceğizumarım yanılıyorumdur
bizde evlendirip göndeririiz caaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiim
işte o imkansız be Sultan cım...
kim napsın benim kv yi..hem huysuz bir de gürcü inadını var ki sorma
alanda 3 gün içinde geri iade eder sevncim kursagımda kalır
ohh ohh sevndim iyi olmasına
benmde kardeşim var 17yaslarında boyu benden uzun 1.70 var..
1-1.5 sene önce 60 kg olan kız şimdi neredeyse 80e gelmiş..
görünce eşimde bende sasırdık bu yaz..ocak ta geldklerinde de kilo almıssın demiştik ama bu sefer baya baya belliydi..eşim de dedi hatta Başak aman dikkat et daha gençsin hemen verirsin falan dedi..
annemler geçen diyetsyene götürmüşler..tahliller yapılmış..
troidi 0-5 olması gereken yerde 8 lerde cıkmış benm gibi
hatta guatr bile görmş doktoru..çok üzüldüm..
liste vermiş bilinçlensin diye..çünkü tam ergen onu yeme bunu ye diyince herseyi bırakıp kalkıyor masadan..doktor da bunu anlamışki listeyi eline vermiş..sen kocaman bir kızsın sen,n mesul,iyetnde hersey demiş..hergün de spor vermiş 1 saat..
şiimdi hftada 3 gün havuza gdiyor..diger günler tek basına koşu yoluna
ara da annem de arkadaslık yapıyormuş ama Ramazan olunca Adana sıcagnda bir de zaten 55kg kadın..
demiş Başak kusura bakma kendin için yürceksin..
bizimki 10 15 gündür hç aksatmamış
bugnde ananeme iftara davetlilermiş..annem erkn gdelim yardıma demiş Başak ben gelirsem yürüyüşüm kalır beni hiç ellemeyin..hem ordaki yağlı yemklerden canım çeker demiş
vallahi pek sevindim..inşallah böle azimle devam eder....
iddiadaşım havalardan falan sanırım o uyku hali..
vallahi cevremde herkeste var ama sen yine de tahlillerini bir yenilet..faydalı olur:16
evet canım bebişim ve benm .......çok teşekkür ederim basladım bakalım ufak capta gidiorum gelişmeleri yazarım sizeeeekaraca hosgeldin aramiza
resimdeki sen ve bebeginsiniz dimi??
Ay masallah cok tatlisiniz yaaaaaa :)))
Umut a yazdıklarımla beraber bunu da kocişime okuttum deli gibi gülüyoruz
Kizlaaaaaaaaar
bu arada Kayip bi kiz vardi hatirliyormusunuz, ögretmeni kacirmisti. ASLI
bulunmus o
cok sevindim gercekten
Kaçırılan Kız Aslı Bulundu - Atv Haber - Mesut Öğretmen Yakalandı - video izle
buda haberi ve yakalanma ani videosu
kansızlık,romatizma,fıtık,astım başlangıcı,reflü şüphesi,düşük kolestrol.. ne ararsan var yani :/ şimdi bi de idrar tahlilimde iltihap görünmüşantibiyotik alıyorum günlerdir :/
Öğlen
bir karnı yarık (etsiz olanı alinazik miydi)
2 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
Bol su bol su bol su
Açlıktan ölecek gibiyim yaaaaa :aaaaaaaa
Hu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.
Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.
Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım
kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı
Evet çok şükür bulunmuş adamda yakalanmışama önemli olan bundan sonraki ailenin kıza tavrı hatta etrafın kıza karşı tutumu sonuçta eminim onun piskolojiside kesin bozulmuştur
Umarım bundan sonraki hayatı çok daha güzel olur ve destek alarak bu durumu ileride unutmasa bile bu durumla yaşamayı öğrenir
Rabbim kimseyi şaşırtmasın .... Aminnnnnn
İnan o kızın haberini ilk okduğumda oturup dua ettim Rabbim sen yardımcıları ol ve bu tip insanları evlatlarımızdan uzak tut diye
ailesine gitmek istememis
yardim yeri gibi biseye yerlestirmisler
adini getiremedim simdi :26:
ama yazik yani, annesinin babasinin kötü birileri oldugunu hiic sanmiyorum,
okadar yolunu gözlediler, gözyasi döktüler
ama kiz cok kücük, insallah akli basina gelir
büyük bi travma yasadigi kesin
adam tecavüz etmis buna,
sacini kestirtip sariya boyatmis
gözleride masmavi ya kizin, kahverengi lens taktirmis, kimse tanimasin diye, kendide sakal birakmis pislik
aramıza hoş geldin inşallah istedigin kiloya inersin .......aminhb canım çok teşekkür ederim bırakmıcam burayı beraber inş veririzzzzz
bende sözde niyetlencektim olmadı bugün 9 yarına ALLAH BÜYÜKbendee aynen tatlım yaa al bendende 10 gün borççç
adeet uzuyacağı ayı buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?