hoşgeldin ElmaSalyangozu kilo almadan gelmen çok güzel birde şu bayramı atlatsak sonraaa gitsin kilolaaaaarrrherkese merhaba ;
döndüm evime :))) uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar tatil yaptık.
iyi geldi vallaaa. akçay'ı çookk seviyorumm hiç ne ter ne sıcak ne bunaldık geldik.
başladık sonrasında iğrenç istanbul nemi ve sıcağına. gelir mi tekrar tatill
sizler nasılsınız?? neler yaptınız bakalım ben yokken. bir kaç defa bakayım dedim ama olmadı
bir türlü bağlanamadım telden. geçmişe bakmak niyetim vardı ama 150-160 sayfa gözüm kesmiyor :26:
neysee daha evdeyim buralardayım bakarız ne olmuş ne bitmiş.
bu arada 15 gün geçti ama aynı kilyla döndüm. ilgilenenlere duyrulur
merhabalar
herkes bayram temizliğine başladı herhalde bende daha bişey yok herhalde son günlere kalacak işler yine
gerçi bugün yapsam haftasonuna yine kirlenirdi değil mi
herkese merhaba ;
döndüm evime :))) uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar tatil yaptık.
iyi geldi vallaaa. akçay'ı çookk seviyorumm hiç ne ter ne sıcak ne bunaldık geldik.
başladık sonrasında iğrenç istanbul nemi ve sıcağına. gelir mi tekrar tatill
sizler nasılsınız?? neler yaptınız bakalım ben yokken. bir kaç defa bakayım dedim ama olmadı
bir türlü bağlanamadım telden. geçmişe bakmak niyetim vardı ama 150-160 sayfa gözüm kesmiyor :26:
neysee daha evdeyim buralardayım bakarız ne olmuş ne bitmiş.
bu arada 15 gün geçti ama aynı kilyla döndüm. ilgilenenlere duyrulur
Allah kabul etsin canımAsucuğum bende yarın başlayacaım temizliğe inşallah..
bugün bitiyor cüzüm..
yaa kızlar benim 2 haftadır uyurgezerlik problemim başladı. hemen her sabah farklı bir yerde uyanıyorum. koca karyola beni kaldıracak kocada yok. sanırım son zamanlardaki bunalımdan kaynaklı. cuma günü işten ayrılışımı yapıyorum. cumartesi günüde bu şehri tamamen terk ediyorum. burdaki ekmeğimizi yedik suyumuzu içtik. yeni bir hayata adım atıyorum. hemde çok korkarak atılan bir adım.
evleneceksin tabi işte böyle umutlu ol . benim yeğenim sözlüydü yüsük takıldı birgün yüzü gülmedi. ayrıldı iki ay sonra kafası dağılsın diye başkasıyla tanıştırdılar oda nişanlıdan ayrılmıştı birbirlerini anlarlar dediler. şimdi ikisi sözlendi çocuğun yüzünde güller açıyor. çok mutlu Allah bozmasın.
ohhh hoşgeldin..evet karşılasamıyoruz
iyiyiz şükür biz..iştahım artıyor.bulantılarım rahatsızlıklarım gecıyor:18::18:
sevinmem gereken yerde korkuluyum:18:
kaç aydır yani 4-5 aydır tatlı istemeyen görünce ıykk yapan ben bugün tatlı siparişi verdim kocişe..
bundan sebep tüm korkularımeski ben geri dönmesin..ben böle iyiydim
fasülye mizinde keyfine dicek yoktur e şimdi..salatalık yeyip durmaktan kurtuluyor
ailesine gitmek istememis
yardim yeri gibi biseye yerlestirmisler
adini getiremedim simdi :26:
ama yazik yani, annesinin babasinin kötü birileri oldugunu hiic sanmiyorum,
okadar yolunu gözlediler, gözyasi döktüler
ama kiz cok kücük, insallah akli basina gelir
büyük bi travma yasadigi kesin
adam tecavüz etmis buna,
sacini kestirtip sariya boyatmis
gözleride masmavi ya kizin, kahverengi lens taktirmis, kimse tanimasin diye, kendide sakal birakmis pislik
yaa kızlar benim 2 haftadır uyurgezerlik problemim başladı. hemen her sabah farklı bir yerde uyanıyorum. koca karyola beni kaldıracak kocada yok. sanırım son zamanlardaki bunalımdan kaynaklı. cuma günü işten ayrılışımı yapıyorum. cumartesi günüde bu şehri tamamen terk ediyorum. burdaki ekmeğimizi yedik suyumuzu içtik. yeni bir hayata adım atıyorum. hemde çok korkarak atılan bir adım.
HERKESE HAYIRLI HAFTALAR;
Bugün yine iş başı yaptık,hafta sonu yoğundu ,yarın oğluşum geliyor teyzesi getirecek eylül 1 e kadar bizimle kalacak.Yıllık iznimi alıcam bayramla birleştiricem.
tayin taşınma taşınamama hepsi bir arada. bende strese buluyorum. kafa yorgunluğu diyorum ama farkına varmadan kendime zarar vermekten korkuyorum. 20 aylık bir oğlum ilaç kullanırsam onu ihmal ederim diye ilaçta başlamadım. omega 3 depresyona strese iyi geliyor diye duymuştum. şimdi balık yağı kapsüllerinden başladım. umarım faydasını görürüm.
o uyku hali bendede var leptopu alıp uzanıyorum bir süre sonra bakıyorum leptop yana düşmüş ben uyumuşum
.....
....Allah kolaylık versin cecoş kızkardeşinlede buzları eritmişsinizdir inşaAllah
şu bebenin kademesini arttıralım artık teyzeleri fasülyelikten çıktı artık
allah ıslah etsin ne dıyelim biz kimlere güvenelim bu dewirde allaha emanet yavrular:18:
rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Cecom gecmis olsun yaa noldu hepiniz birer birer hastalandiniz ?
Önce büyük kiz, simdide hepiniz birden
yanlis biseymi yediniz acaba ??
COK gecmis olsun
geçmiş olsun canım öyle bir salgın var burdada herkes öyle çabuk atlatırsınız inşaAllahSelam kızlarrrrrrrrr ben geldimmm :122:
Kaç gecedir aynı şeyi söyleyip duruyorum ama inanılmaz yorgunummm :26::26::26:
Sabahtan yine 3 saat kadar bizim buradaki sosyete pazarında gezdik sonra eve gelip akşam için hazırlık yapıp havaalanına yola cıktım. İnanılmaz trafik vardı ve ben resmen o kısacık mesafede yorgunluktan bitkin düştüm :26:
Eşimde iş yerinden erken cıkıp havaalanına gelmiş Allahtanda dönüşte o kullandı arabayı
Eve bir geldim benim küçük kuzu 1 saat içinde 3 kere kusmuş :26: sonra birde üzerine ishal eklendi :26:
Biraz evvel hastaneden geldik; doktor eğer gece bir daha kusarsa mutlaka getirin serum takacağız dedi :26: Aslında kızı gören hayatta hasta olduğuna inanmaz cünkü hala bıcır bıcır konuşup dolanıryor ortada cadı
Tabi ben yinede takıldım kaldım onun rahatsızlığına. Her zaman alışveriş yaptığımız manav abla kızılcık kaynat ishale bire bir iyi gelir dedi bende biraz önce ateşten aldım kızılcıkları, biraz ılınsın vereyimde inşallah iyi gelir
Eşiminde kızımdan farkı yok aslında hatta doktor büyük kızın ilaçlarını sizde kullanın dedi.
Bende de inanılmaz bir halsizlik var sanki dayak yemiş gibiyim umarım bende onlar gibi rahatsızlanmam
Bakalım inşallah yarın biraz daha iyi olurlar yoksa eşim işe bile gidecek halde değil :26: birde Kadir gecesi olduğu için eşimin amcasına iftara gideceğiz tabi gündüz yine annemlerdede olacağız. Offf Allah biliyor ya bu sene ilk kez bu kadar yoruldum annemler geldiğinde neyseki seneye gelmeleri Ramazanın sonuna deng gelecek
Valla ablacığım benim öyle böyle değil resmen tüm gün uyuklayarak geçiriyorum. Kim bilir belki insülin direncimi yine nüksetti yada açlık şekerindenmidir bilmiyorum. Bakalım bayramdan sonra yine doktora gideceğim o zaman bir çare bulunur inşallah çünkü bütün gün uyuşturulmuş gibiyim
Kızkardeşimle ertesi gün seninde dediğin gibi hiç birşey yokmuş gibiydisanırım ikimizinde sinirleri çok bozuldu bu ara çünkü maşallah hepsi bir araya gelince tam bir curcuna var evin içinde
Komşu geçen gittiğimde çocukların çok ağlamasıyla ilgili konuşunca belki batıl gelecektir size ama biz 3 cuma üst üste kızımın ağzına babasının ayakkabısıyla çok hafif ağzına vurur gibi yaptık ayakkabıyıda evin dışına attık her seferinde inan hiç ağlama huyu kalmadı o zamandan beri dediki kızının küçüklüğünü biliyoruz bir başlardı ağlamaya en az 2 saat durmaksızın ve resmen uluyordu çocuk artık şimdi tabi 17 yaşında hanım hanımcık bir kız
Nasıl bunalttıysalar artık dün en sonunda ulan cuma günü sizleri sıraya dizip ağzınıza ağzınıza vurmazsam ne olayım dedimhatta babanın ayakkabısı yetmez evdeki herkesin ayakkabılarıyla vurcam dedim annemle kızkardeşim yerlere yattılar
canım burdada var onu yapanlar çok ağlayan çocuk gördülermi hemen cuma günü babasının ayakkabısını vur ağzına derlerKomşu geçen gittiğimde çocukların çok ağlamasıyla ilgili konuşunca belki batıl gelecektir size ama biz 3 cuma üst üste kızımın ağzına babasının ayakkabısıyla çok hafif ağzına vurur gibi yaptık ayakkabıyıda evin dışına attık her seferinde inan hiç ağlama huyu kalmadı o zamandan beri dediki kızının küçüklüğünü biliyoruz bir başlardı ağlamaya en az 2 saat durmaksızın ve resmen uluyordu çocuk artık şimdi tabi 17 yaşında hanım hanımcık bir kız
Nasıl bunalttıysalar artık dün en sonunda ulan cuma günü sizleri sıraya dizip ağzınıza ağzınıza vurmazsam ne olayım dedimhatta babanın ayakkabısı yetmez evdeki herkesin ayakkabılarıyla vurcam dedim annemle kızkardeşim yerlere yattılar
geçmiş olsun canım öyle bir salgın var burdada herkes öyle çabuk atlatırsınız inşaAllah
canım burdada var onu yapanlar çok ağlayan çocuk gördülermi hemen cuma günü babasının ayakkabısını vur ağzına derler
bencedeeeeeee merrymizin bebisi kademe atlamasi lazim artik
şu bebenin kademesini arttıralım artık teyzeleri fasülyelikten çıktı artık[/FONT][/COLOR]
hımmm demek fasülye kademesinden kurtaralım yigenimizi diyorsunuz...
fikirleri alayım kızlar
ben hamileyken kornişon derlerdi benim kızlara
hoşgeldin inşallah kilo almamışsındır .alsanda önemli degil hemen verirsin tatile gidip diyet yapmak zor
çocuklar için ALLAH YARDIMCIN OLSUN ESKİ GÜNLERİM AKLIMA GELDİ İKİZLERİM KÜÇÜKKEN KIZLARLATEK BAKMAK ÇOK ZORDU
hoşgeldin canımbiz iyiyiz kilo aldım ben de ramazanda sen almamışsındır inşallah aldıysan da göndeririz bizimkilerle beraber
Umut cum hoşgeldin..yokluğunu hissettim...
umarım güzel bir tatil olmuştur..Marmaris harika bir yer ben çok seviyorum
hele artık iice yaklasıp aşağı kıvrıla kıvrıla inilen o yemyeşil ağaçlık yoluna hayranım
burada Yalova ya giderken o kadar uzun olmasa da öle bir yol var her gecerken kndimi Marmaris e gider gibi hayal ediyorum
buralar da cok sıcaktı inan..piştim ben bu yaz
ah ne sanslısın kayınvaliden Marmaris te yasıyor..benmkide bana 15 dk uzaklıkta
aslında demk istedgm uzaklık yakınlık sorunsalı degildi neden öle dediysemben isterdmki benim kv de Bodrum da falan yaşasın bende bayramlarda yaz tatillernde onu ziyarete gideyim
böle de kötü bir geliniim sanırsamdul kadının bi başına ne işi varsa oralarda
..... Özlettin kendini canım yaa
Umarım hepimiz bayramdan sonra kendimizi toparalar şu gel gitlere bir son veririz hepbirlikte
Bu arada sıcakta olsa tatilinin güzel geçmesine de sevindimYol yorgunluğu yarın öbür gün gider nasılsa ondan sonra daha enerjik olursun inşallah
..
umutçuğum hoşgeldin..
Özletin kendini..
günaydınnn....
sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir hafta diliyorum..
Umut hoşgeldin...
...
hoş geldinbak çiçeklerle karşıladık
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?