- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecoşummmm eşine ve cimcimene de geçmiş olsun...
nazaramı geldiniz kuzum siz
bu arada biz dün konusurken bağlantım gitti benim..sonra da kapatıp yattım
Çok sağolun kızlarrrr yaa iyiki varsınız
Sorma meryemciğim yaa bende diyorum artık kesin nazara geldik diye ailecek dökülüyoruz :26:
Umarım birkaç güne birşeyleri kalmaz
hımmm demek fasülye kademesinden kurtaralım yigenimizi diyorsunuz...
fikirleri alayım kızlar
Biz genelde büyük kızıma kurtlu fasulye derdik
Küçüğüne doktorumuz daha baştan çok hareketli diye kurbağ demişti
Eşimin halalarıda devamlı mercimek derler küçük kızıma
Hoşbulduk canlarımBen de sizleri özledim, orada telefon bile iyi çekmediği için giremedim hiç. Bir de günler deli gibi geçti, dinleneceğime daha çok yoruldum geldim :))) Meryemciğim, haklısın canım şanslıyım; ne demişler; "en iyi kayınvalide uzakta oturan kayınvalide" Kadıncağız bizi memnun etmek için kendini paraladı, ben de böyle konuşuyorum ne ayıp değil mi? Şaka yapıyorum diyeceğim ama her şakada bir gerçek payı da varrrrr Eh aramızda yabancı yok, dökerim sonra zaten içimdekileri :))
Bu sabah tartıldım, yüz güldürücü bir sonuç gördüm tartıda :)) Almadığım gibi biraz vermişim de :) Demek ev ortamında daha hareketsiz ve daha fazla ara öğünlü beslenme tarzındansa bol hareketli, arada kaçamaklı, az ara öğünlü beslenme tarzı bana kilo veridiyor. Orada diyet ilkelerine çok az uyabildim çünkü. Sadece kendimi frenledim tümden salmayayım diye; bir gün dondurma yediysem akşamına ekmeği az yedim vb. Ama hışırım çıktı o ayrı.
Ev 4 katlı, hiç durmadan merdiven in çık, çocukların peşinden koştur, sıcakta ev işi yap... Ev işi derken haksızlık olmasın, temizlik filan yapmadım Allah için ama tüm gün dolu geçti. Sabah kalk yatakları toparla, kahvaltı hazırla, sofrayı toparla, bulaşıkları yıka, yemeklere yetiş, çocukları hazırla koştura koştura denize git, orada ayrı yorgunluk zaten, dönüşte çocukları yıka, duşa gir, akşam yemeği sofrası hazırla, topla, bulaşıkları yıka, balkonları-bahçeyi yıka, çay koy, yatakları aç derken nasıl gece olduğunu anlamadım. Bunlar evde de yapılan işler gerçi ama evde 2 yetişkiniz orada 4, hem evde yardımcım olunca pek çok şey kolay oluyordu. Bu arada kayınvalidem de hiç boş durmadı hatta daha ağır işleri hep o yaptı. Ben bulaşık yıkarken o yerleri sildi örneğin. Bir de durmadan aşağı in, yukarı çık çok gıcık bir durum. Çok katlı evler hiç bana göe değil, bir şey unuttun haydaaa, yukarı yollanıyorsun. Çocuğun kakası geldi haydaaa yukarı banyoya, kağıt havlu bitti, yukarı; çamaşır makinası bitti, yukarı, çocuklar ortalıkta yok, yukarı... Aşırı sıcak, inanılmaz nem de bunların üzerine binince herkes hasta oldu zaten. Çocuklarımın ikisi de öksürüyor.
Bir de tatsız olay yaşadık, oğluşum ablası ile kavga ederken koşarak mutfağa dalıp bana çarptılar, elimde kaynar çay vardı, yavrumun yüzüne döküldüGüzel yüzü, gözü yandı. Önce az bir yer dedik, gece vaktiydi, eczaneden aldığımız ilaçları sürdük. Ertesi gün baktım derisi açılacak gibi doktora gittik, hem cildiye hem göz baktı. Gözüne de gelmiş yavrumun, haşlanan noktalar varmış. Her iki bölgeye de antibiyotikli ilaçlar sürüp 3 gün havuzdan, denizden uzak tuttuk. Gözü çabuk geçti, yüzünde de iz kalmaz dedi doktor ama kolay geçmeyecek gibi. Önce deri açıldı, soyuldu, şimdi pembe bir leke var, 9 gün oldu, umarım izi kalmaz, tam gözün altında, üst yanakta 2 adet 25 kuruş büyüklüğünde bir alan
İşte böyle, çok uzun oldu ama gündüzden başladım yazmaya, göndermedikçe bir şeyler ekledim, destan gibi olduGeçmişi halen okuyamadım. Banu bir tek senin gönderini gördüm, geçmiş olsun canım. Geçen sene beniim çocuklarda da olmuştu, virütik bir şeydi ve oldukça bulaşıcıydı, umarım çabuk atlatırsınız.
canım sizlerede çok büyük geçmiş olsun
Benimde en çok korktuğum şey odur
Sağ ol canım iyi dileklerin içinde
İnan ayakta uyuyorum
Şimdiden herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun
Benim tüm dualarımda hepinize mutlaka dua edeceğim
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Son düzenleme: