Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoşummmm eşine ve cimcimene de geçmiş olsun...

nazaramı geldiniz kuzum siz

bu arada biz dün konusurken bağlantım gitti benim..sonra da kapatıp yattım

Çok sağolun kızlarrrr yaa iyiki varsınız
Sorma meryemciğim yaa bende diyorum artık kesin nazara geldik diye ailecek dökülüyoruz :26:
Umarım birkaç güne birşeyleri kalmaz yoksa benide hastaneye yakında kaldırırlar 5 dakika arayla bez değiştirmek, yok birşeyler yesin diye bin tane takla atmak falan derken posam çıkyor resmen :26:

hımmm demek fasülye kademesinden kurtaralım yigenimizi diyorsunuz...

fikirleri alayım kızlar

Biz genelde büyük kızıma kurtlu fasulye derdik yerinde durmuyor diye
Küçüğüne doktorumuz daha baştan çok hareketli diye kurbağ demişti hep sıplıyor diye hatta daha 2 aylık falandım resmen kesesine çarparak devamlı hareket ediyordu
Eşimin halalarıda devamlı mercimek derler küçük kızıma

canım sizlerede çok büyük geçmiş olsun
Benimde en çok korktuğum şey odur İnşallah izi kalmadan en kısa zamanda düzelir yakışıklı oğluşunun yüzü

Sağ ol canım iyi dileklerin içinde
İnan ayakta uyuyorum Neyse sizlerle sohbet etmek isterdim ama yatıp uyuyayım yoksa oturduğum yerde uyurum ve bir keresinde daha olduğu gibi laptob yere düşünce sıçrarım yerimden Allahtan sağlam birşeymişde kırılmamış o zaman
Şimdiden herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ve bizleride mutlaka dualarınızda unutmaycağınıza eminim

Benim tüm dualarımda hepinize mutlaka dua edeceğim
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar

Son düzenleme:
Elmasalyangozu, sen de hoşgeldin canım :) Aynı zamanlarda dönmüşüz tatilden. Gerçi benimki tatilden ziyade aile ziyareti oldu ama öyle diyelim artık. Epeyce de gezdim gitmişken :))

....

Asumancığım sağol canım. Her gören iz kalmaz diyor ama içim pır pır ediyor gene de, tüm seyahat boyunca yüzüne bakıp içlendim zaten. İlk 3 gün daha kötüydü, hızlı toparladı Allahtan. Eşim geldi diye pasta yapmıştım, akşam yoldan geldi, çocuklar da pastayı kesme kavgası yaparken mutfağa daldılar. Çocuklar birbirini yiyor, salonda 3 yetişkin oturup sohbet ediyor... Oğlan spatulayı almış, pasta keseceğim diye, kız da hayır anne kesecek diye elinden kapmış, biri önde diğeri arkada daldılar mutfağa koşarak. Ben de elimde çaylarla kalakaldım Neyse olacağı varmış, gene de ucuz atlattık...

....

Bende de bir bitkinlik var, atamadım üzerimden. Hava değişimi midir, yorgunluk mudur anlayamadım. Sızlıyor her yanım. Bugün evi tarumar etti afacanlar, sonra annemlerle dışarı çıktık, et aldım eve döndüm ben, evi topladım, valizlerin kalanlarını yerleştirdim, akşam yemeklerini yaptım, tam yerime oturacakken annemler çocukları getirdiler. Sonra da felaket kudurdular Yerlere zeytinyağı şişesi mi dökülmedi, hazırladığım salataya sofraya gelmeden bir sürahi su mu boca edilmedi, kendim yapacağım diye banyoda her yer çişle mi sulanmadı... En sonunda oturup ağladım da halime acıyıp sakinleştiler biraz. Bu hafta çoooook zor geçecek galiba benim için :) Allah sağlık versin ne diyelim. Epey dert yandım, artık iyi geceler dileyeyim. Güzel, rahat, huzurlu uykular arkadaşlarım

Son düzenleme:
gitmedi sandım çift bile çıkmış nasıl gönülden çağırdıysam:))

Asumancığım, tam çıkarken mesajını gördüm, hemen aklıma eskilerin şarkısı geldi, hatta kulaklarımda Emel Sayın'ın sesiyle yankılanıyor. Artık bu şarkıyla uykuya gideirm ben:

Bu kadar yürekten çağırma beni..
Bir gece ansızın gelebilirim.
Beni bekliyorsan, uyumamışsan..
Sevinçten kapında ölebilirim.

geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsınız Allah birdaha göstermesin. izde kalmaz inşaAllah. bizim yeğeninde iki hafta önce araba haararet yapmış.kapağı açarken buhar birden koluna vurmuş kolu yanmış gece vakti gelin aradı yenge ne yapalım dedi. hemen bir yumurta kır beyazını sür sızısını alsın sonrada soğuk suya koyun dedim. hertarafı şişti su topladı dedi. hemen yumurta beyazı sürmüşler şişleri inmiş sızısı azalmış sabaha kadar buz koymuşlar. sabah işe gitti revire gitmiş doktor 15 gün istirahat yazmış çok derin yanık demiş. daha izni bitmedi ama yanığı geçti hiç iz kalmadı. yumurta çok iyi geldi diyor. hep yumurta uyguladık içine birazcıkta zeytinyağ döktük çok faydası oldu dedi.

Allah razı olsun canım Allah rahatlık versin Rabbim şu mübarek geceleri dolu dolu yaşamayı nasibetsin

güzel bir çağrışım olmuş yena da gelmiş bile
Emel Sayın ın sesiyle uyumak da hoş geliyor kulağa iyi geceler canım

Canım geçmiş olsun hepinize diyeyim seninde pek keyfin yok anlattığına göre..
Ablamda aynen anlattığın gibi mide bulantısı karın ağrısı oda serumluk olmuş.

Dün aradığımda söyledi kızdım hatta neden aramıyorsun diye...
Çocukla hastaneyemi gelecektin diyor..

Çook geçmiş olsun canım..Allah korumuş daha kötü olabilirdi diye teselli edeyim seni..
İz kalmaz bencede yeğenim ayağını çaydanlığın içine sokmuştu resmen o bile iyileşti..
Sizin çok fazla değilmiş..

yena pabucu yarım hadi gel de sohbet edelim bak yerin boş duruyor

Geldim canım ama benimde üzerimde yorgunluk var..
OĞLumda pek keyifsiz gibi umarım hastalanmaz..

Sen neler yaptın bugün.

Çok teşekkürler, kayınvalidem de yumurta beyazının yağını tavuk tüyü ile süren bir yakının hikayesini anlattı, kesinlikle izi kalmazmış, bu yöntem Anadolu'da eskiden çok uygulanırmış. Ben cesaret edemedim uygulamaya ama yumurta akının bir hikmeti var gerçekten galiba :) Bir de kantaron yağı dediler, onu da cesaret edip süremedim. Göz doktoru gözüne hiç bir yabancı madde kaçmasın, enfeksiyon kaparsa çok uğraşırız dedi, yanık bölge de göze çok yakın olunca sadece doktorun verdiği kremleri sürdük. Şimdi sadece pembe bir gölge var, o da kısa zamanda geçer inşallah.
güzel bir çağrışım olmuş yena da gelmiş bile
Emel Sayın ın sesiyle uyumak da hoş geliyor kulağa iyi geceler canım
Evet canım hatta gece gece açıp dinledim de; sizlere de bu güzel sesi dinletmek için linkini veriyorum :)) Pek bitkin olmasam daha ne şarkılar dinlerdik İyi geceler tekrar;
Emel Sayın - Bir gece ansızın gelebilirim - Dailymotion video
...

Yenacığım sağol canım biraz içim soğudu, benimki de geçer o zaman herhalde, aslında o kadar az bir miktar ki dökülen, gene de yapacağını yaptı. Barış bu gece güzelce dinlenir, yarına zıpkın gibi olur inşallah. Yarın çok güzel ve enerjik bir gün olur umarım. Öpüyorum tekrar sizleri...

Son düzenleme:

ablana geçmiş olsun canım salgın var demekki
barış da hastalanmaz inşallah bayram üzeri
ben de kızları yatmaya ikna etmeye çalışıyorum ama hiç niyetleri yok küçük dersaneye gidecek sabah azcık uyusa iyi olur sahurdan önce ama
bugün pek bişey yapmadı camiye gittim geldim yemek yaptım güllaç yaptım yine
sabah ben de erken kalksam iyi olacak aslında ama şimdi az da olsa uyumazsam kalkamam sanırım

yumurta beyazını ben de duymuştum hatta merhem gibi bişeyler yapıyorlardı
şarkıyı da dinliyorum canım sağol iyi gitti valla

kızlara örnek olayım ben de1 saat de olsa uyumayı deneyim diyorum bakalım
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar

Umutcum cok gecmis olsun ogluna, ay nasil cani yanmistir birden,
ama insallah izi kalmaz sanmiyorum bende

Bu aralar herkes keyifsizmi, yoksa banami öyle geliyor ??
Nazarmi deydi bize nedir,
rabbim gönlümüzdeki sIKintilari gidersin insallahhhhhhhh en kisa zamanda..

hayirli geceler
umutcum hosgeldin ogluna gecmis olsun insallah hic iz kalmaz tatildenn kg almadan geldin superrr

cecom gecmis olsun ailene motoru bozmuslar cabucak iyilesirler insallah

dun bayram temizligine devam ettim yaslandim heralde ayaklarimin alti cok aciyor dun 41me ayak bastim
kuzenim ve ailesini mangala davet etmistik gorumcemlerde bizdeler bu gun enistenin abisi gidiyor gorumcemde evine geccek enistemizin kan suladindici ilacini ayarloorlar 2gune cikacak insallah
dun mangal icin izin aldi kardesim hastaneden hep beraberdik bahcede he kuzenimin hanimi koca bir tepsi pastayla geldi acayip guzel gorunuyordu bende yuvarladim bir dahada bana boyle seyler getirme dedim kuzenin hanimida kg vermis baya guzel olmus tatilde kaynana evini temizlemis eltisinin ve kendi yeni ev yaptirdi onu temizlemis sunnette yappti o kadar harekete zayiflamis simdide dikkat ediyor eyluldede arkadas arasinda evinin bahcesinde sunnet eylencesi yapacak

Son düzenleme:
Ceco, Umutt çok geçmiş olsun ,böyle hastalıkla ilgili şeyler duyduğumda dayanamıyorum,çok kötü oluyorum.Vücudumdan sanki bir şeyler eriyo kemiklerimin sızladığını hissediyorum.Acaba bir doktara mı gitsem ,psikolojik belkide

merhaba fıstıklar..
üç-dört gündür çok kötü bir grip geçiriyorum. yerime çalışacak kimse de olmadığından çoğu gece 38 derece ateş ve kolumda serum ile nöbet tuttum. bu gün evdeyim.. biraz yatıp dinlensem diyorum ama ev de de iş çok..

günlerdir topiğe girmedim sayılır. arada yattığım yerden okuyayım dediğimde de uyuyup kalıyorum.. az önce azıcık geçmişe baktım..

kız cecoşş... bu yorgunluk niye ki... sen de gebiş olmayasın????

elmasalyangozu hoş geldin...

ttk... rüyan çok güzel... sen her gece gör bu rüyayı. zayıflamansa yardımcı olur

umuttt.. sen de hoş geldin.. yanığa susam yağı iyi gelir. şu tahinin üzerinde biriken yağ... yumurtanın beyazını iyice çırparak kar haline getirerek sürebiilirsin..yumurtanın sarısının yağı kullanılır. onun hazırlanması biraz eziyetli..yumurta sarısını gözden çıkardığın bir tencerede yada konserve kutusunda iyice yanıp kararana dek pişiriyorsun. ama bu açık havada yapılmalı çünkü çıkardığı koku iğrenç ve evden çıkmıyor.. yumurta sarısı iyice yandğında toparlanıyor ve bir yağ çıkarıyor..çok da değil az birşey tabii ki... soğuyunca bu yağı sürmen de tedavi eder.. çok geçmiş olsun

günaydın hanımlar.

ceco, umut geçmiş olsun ikinize de .

umut çocuklar da yormuş seni iyicene, neyse ki sonradan durulmuşlar biraz bari. ben de oğlum söz dinlemediği zaman 1-2 kere oturup sinirden ağladım.
elimde değildi arka odaya kaçtım ama. gelip beni o halde görünce oturup o da ağlamıştı

uff akşam kuskus salatasını yiyince bu sabah 91,0 çıktım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…