Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...

egedeniz geçmiş olun..

Bende dün regl oldum sabah nasıl sancı ile uyandım ve de gece donmuştum sanki battaniye ile sarındım ama yok ağrımda geçmedi malesef acile götürdü eşim boşuna eziyet çekiyorsun diye ben pek taraf değilim bünye alışır diye korkuyorum hafif ağrıyı ilaç ile çekiyordum ama 6 ayda bir böyle ağır geçiyor eee camlar açık klima ilede uyudum filan üşüttüm baya acısını illaki çekerim..

umut çok geçmiş olsun sizde yavrunada tez zamanda geçer inşallah canım ben san ne dicem. Arkadaş ile öss hazırlıkta dersanede idik şakalaşırken bir bardak kaynar çay yüzüne döküldü. Hemen yanık ilacı sürdük silverdin. Sonrasında yüzü kapkara oldu kendisine bişey söyleyemedik ama çok korktuk iz kalır diye çok şükür uzun sürdü ama hiç iz kalmadı sizde de kalmaz...

Kadir gecemiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...kalbimizden geçenleri bizim için hayırlı eylesin inşallah....

kız iki buçuk senedir içine atmış demekki, ne diyeyim. ben de güldüm, gerçi o da halinin gülünecek olduğunun farkında sanırım. en çok da iki senedir aynı evde yaşayıp, sonrasında da komşu olmaya lafı yok, bununla sıkıntısı yok. bi bıyık olmuş sıkıntısı.

Eki Görüntüle 489196

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
dualarda unutmayın inşaAllah

Eklentiler

• $kadir-gecesi-kandil-mesajlari-resimli-8.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
kaç gündür girip yazamadım hep misafirlerimiz vardı iftara falan gittik çok dolu geçti son günler bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun hepimizin duaları kabul olur inşallah

Kdir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.....allh bizi vatanımızı eşlerimizi anne babaımızı kardeşlerimizi çocuklarımızı ve tüm sevdiklerimizi korusun inş....

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben evime geldim nihayet ama işler daha yoğunlaştı. tayinimiz çıktı :) sanırım yine giremem işler yoluna girene kadar. daha benim tayin durumum netlik kazanamaz .bu hafta eş durumu başladı ama açık olan yerler haftaya belli olacak. kafam darma duman burada çocuğun bakıcısından memnunum, evimiz kendimizin oraya gidince ne olacak hiçbir fikrim yok hele en önemlisi çocuk. sınıf öğretmenleri şu 444 ile mağdur edildi .yer açılır mı açılmaz mı bundan emin değilim çünkü iller arası yer edğiştirmede sadece 7 il açıldı ve 5i doğu( ben doğu görevimi 5 yıl yaptım zaten. neyse kafam çok karışık sizide yormayayım .canım yeterince sıkkın ne yapacağımızı bilmiyoruz. hadi gitmeyelim desek eşim 2 yıl tayin isteyemeyecek ceza alıyorlar çünkü. şimdi istediğimiz yer oldu sonra olur mu muamma. yani çok afedersiniz 2 ucu oklu değnek :) sıkmayım dedim ama yinede yazdım kusura bakmayın ne olur.

RABBİM BU MÜBAREK GECEDE DULARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. bizide hayırlı bir yola koyar inşalah. başım bu yaşıma kadar ağrımadığı kadar ağrıyor ya keşke çalışan biri olmassymışım valla ya...

YENA canım senden çok şey istedim farkındayım o nedenle benden izinli yazmanı istemeye yüzümde yok hakkımda ama ben bu 2 hafta belkide 3 hafta (taşınma ve yerlekşme olursa)giremem. ne olur kusura bakma ama yok artık sınırımızı aştın diyorsan listeden sil istersen. seni yormak istemem .durum bu canım...

oyyy bebişim ya allah sabır versin seni çok ii anlıyorum kociş askerdeyken kendime günlük gibi bişi tuttum hala okuyunca içim yanıyor çok zor ya
meğer ne çok sewiyormuşum herifimi dedim
ama allah sabrını verıyo hıc canını sıkma o yokken rahatlığa alışıyosun
gelıncede kızıyodum ne var bırazdaha yapsaydın dıye
çok pasaklı da o yokken ewım tertemız duruyodu şimde günde iki kere süpürüp silsem yeri yani
şaka bi tarafa allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ama çok ciddiyim eğlenmene bak kilolara dikkat stres adama çok pis yedirıyo
biz varızzz bacııı ssağlık olsun

ŞAFAK KAÇ KIZ

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..
Fakat epey geliştirmişsin çiş testini..
Bilim insanlarına duyurulur..

amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla herkese dünyanın en güzel şey oalan annelik duygusunu taddırsın
Sorma ya ne rüya amaabi taneyi buldum da bide tane bebe allah allah akılllara zarar
heeey buluşu yapan olursa komisyonumu alırıımm heee
ben bulduuum kardeşimm

hadi ben namaza gider hanımlar hepimiz için dua edicem rabbiMM kabul eder inşallah
AYNURUM sanada edecem allah kocişle sana sabır versin

KADİR
GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Son düzenleme:

Canım ,herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah..
Kolay değil elbet çocukla olunca daha bir zorlaşıyor..

Seni izinli yazıyordum zaten. onu düşünme bunca stresin arasında..
Çok kalabalık olursak listeden ismini silsem bile gelir gelmez hemen eklerim...
Problem değil tamammı özlemciğim..Bir an önce herşey yoluna girer umarım..

Son düzenleme:
hayirli aksamlar kizlarrr
kadir gecemiz mubarek olsun rabbim cumlemizin dualarini kabul eder insallah

bu gunde temizlige devam ettim halilarimi taksit taksit yikadim bittiler
buyuk kizim bayramlik istiyordu hazir niyetli deilken gittik aldik
ev bu gun cok sessiz gorumcem evine gecti yarin insallah baslicam orucuma insallah basim agrimaz yarin aminnn ya kalabalikta sahur iftar guzel oluyordu simdi tek ben oruc tutuyom esim firmada sahuru iftari yapiyor bende diet yemwklere yaparim kendime

canlarr herkes namazda heralde :) bol bol dua edelim...eşim dışarda iftarda evde tekim kızım hasta olduğu için bırakamıyorum eşim gelsin inşallah bende duamı namazımı yapacağım...Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin amin...

inşaallah herkes bayramdan sonra direk 8 li rakamlarla başlık atar buraya :)

Bende başladım temizliğe toksinciğim, ama çok zorlandım oruçlu iş hakkaten zor..Allah dışarıda inşaatta,tarlada çalışanlara yardım etsin bu sıcaklarda fena .. camlardan perdelerden başladım kızım kapıları sildi sağolsun memnuniyetsiz bir şekilde :)
zaten çok geç başladım işe sonra yemekti mutfaktı derken sürekli ayakta kalmak ayak bileklerim sızlıyor yaww..
Kızımın arkadaşı seslendi parka gittiler oğlanıda aldı yanına .:) sonra apartmanın önünde oturma yerleri var site içi olduğundan rahatlıkla izin veriyorum orda oturacaklar..Bende biraz bakınıp mutfağı toparlıyayım...

Son düzenleme:

cnm benim kapilar prizler duruyor koltugumu yikicam hali yikamamakinasiyla mutfak dolaplarinin ici duruyor bu gun kizin gonlunu yaptim orucluyken yavas yavas yaparim artikin
bahceli ev ya cocuklar hep pis elleriyle ellediler prizleri ayakkapligi silincek cok yer var ayaklarim benimde cok agriyor yattimmi yataga hic bisey duymuyom gecende kardesim 4kez aramis yorgunluktan hic duymadim
bu gun dolaplarin alt cekmeceleri cikarip fayanslari sildim buzdolabinin altini sildim mutfagimin yarisina kadar fayans onlarida silecektim kiz bayramlik diye tutturunca olmadi:26:

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrr :122: :122: :122:

Şu mübarek gecede Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve bizleri Af edip Cennetine kabul eder Aminnnnn
Rabbim tüm bebek müjdesi bekleyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmayı, hamile olan arkadaşlarımızada çok rahat doğum yapmayı nasip eder inşallah... aminnnnnn

Bizde bugün akrabaları ziyaret ettik ve en son eşimin amcasında iftarımızı yapıp evimize döndük malum bu gece Kadir Gecesi faydalanmak lazım bu geceden
Allahın izniyle birazdan oturup kuranımı da okuyacağım ve tabiki sizleride dualarımda unutmayacağım İnşallah sizlerde benim için dua edersiniz
Benim en önemli duam herhalde huzur, sağlık ve mutluluktan sonra bir an önce zayıflayabilmemiz için olucaktır

Daha sonra çok geç olmazsa yine uğrarım inşallah

Canım sanada çok geçmiş olsun
Rabbim inşallah tez zamanda şifanı verir güzelim

Anammmm kız aklıma karpuz kabuğu sokma bırak benim hesabıma göre önümüzdeki hafta adet olmam lazım şimdi bir gün geçikirse kesin yine test alırım pirpirik ben
Rabbim Adaşım Banuya ve diğer topikteki bebiş özlemi çeken arkadaşlara nasip eder inşallah aminnnnnn
Bırak şimdi aklıma geldi doğumdan sonra doktorumla konuştuğumda makarasına ben 10 senede bir doğuruyorum ama ikinciden sonra bakarsın 2 sene ara verip gelirim demiştim Yoksa o zaman yine bana yani abdalla malum mu oldu
Yok yok yaa öyle bir durum olduğunu sanmıyorum sonuçta tıpa var ama Allah nasip ettikten sonra tıpa olsa ne yazar

Kız iki dakikada dengesize bağladım gebiş kelimesini görünce

RAbbim inşallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder inşallllllaaaaaaaaaahhhh .....Aminnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyidir şu anda
Büyük ihtimalle kullanıyorsundur ama yinede bir söyliyeyim dedim hani şu spreyler var deniz suyu içeren onlar bebişlerede kullanılıyordu onu bir denesen eğer kullanmıyorsan belki biraz rahatlatır.
Birde ben buhar makinesi hiç kullanmadım onun yerine bir plastik kabın içine kaynak su koyup içinede bir çay kaşığı wicks koyuyordum tabi kaynak suda iyice eriyip odada çok ferah bir hava oluşturuyordu Tabi birde hava ne kadar soğuk olursa olsun kışında olsa sabahtan mutlaka her yerin camlarını açıp havalandırıyordum.
Bebişin kaldığı odada çiçeklerin varsa onlarda odadaki havayı etkileyebiliyormuş bizim doktorumuz öyle diyordu.
Umarım bir an önce toparlar kendinide sende biraz daha rahatlarsın

Anammmm gece gece güldüm bende yaa milletin derdi alt tarafı bıyık ama Kvsi bıyığı bahane ediyormuş anladığım kadarıyla yani bıyıklı yada bıyıksız o gelin o çocuğun koynuna zor girer onda o kaynana varken 60:

Canım Allah yardımcın olsun ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine herşeyi gönlüne göre hayırlı kılsın aminnnnnn
Umarım en kısa zamanda yine aramıza dönersinde yine eskisi gibi sohbetlerimizi ederiz

Neyse kızlar pala bıyıklı kaynananın maceralarınıda okudum artık abdestimi alıp kuranımı okuyayım sonra yine uğrarım inşallahhhh

Benim içinde dua etmeyi unutmayın heee

herkese hayırlı geceler
özlemcim tayin konusunda hayırlısı olur inşallah canım zor bir karar gerçekten
hamarat yena işlere başlamış bile maşallahkapıları da kızı silmiş maşallah bakalım benimkiler ne yapacaklar
yarın çarşı işlerimi halledeyim başlarım ben de inşallah
toksin zaten bitirdi nerdeyse maşallah
ben de bugün çok yoğundum kafam kazan gibi şu anda birazdan abdestimi alayım da kuran okuyum inşallah
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin
arada uğrarım herhalde aklımdasınız hep zaten
bugün nursenayla konuştum yerleşmiş epeyce nete başvurmuşlar bağlanmasını bekliyor sonra aramızda olacak inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…