arkadaşlar şu topiği okuyun allah aşkına :) deminden beri gülüyorum :) millette dert yok heralde dertsiz başına zorla dert arıyor :) akıl fikir ver yarabbim....
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/479699-kaynanamin-pala-biyiklari.html
Selam yavrukuşlaarrr
keyifler nasıl? benden iyilik , şafak saymaya balladım artıkın
gezme eylemlerime son verdim , mersinde yaylada annemlerin yanındayım , hakkaten zormuş evlendikten sonra kocayı askere göndermek , o yüzden bekar bacılarıma itinayla duyurulur , heriflerinizi askerliğini yapmış olanından alın
baskül bulamadığım sebebiyle tartılamıyorum başlarda iyiydi ama bu aralar can sıkıntısından yemeye başladım sanki , bakalım hayırlısı ...
herkesi öpücükledim , Allaha emanet olun
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..
Fakat epey geliştirmişsin çiş testini..
Bilim insanlarına duyurulur..
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben evime geldim nihayet ama işler daha yoğunlaştı. tayinimiz çıktı :) sanırım yine giremem işler yoluna girene kadar. daha benim tayin durumum netlik kazanamaz .bu hafta eş durumu başladı ama açık olan yerler haftaya belli olacak. kafam darma dumanburada çocuğun bakıcısından memnunum, evimiz kendimizin oraya gidince ne olacak hiçbir fikrim yok hele en önemlisi çocuk. sınıf öğretmenleri şu 444 ile mağdur edildi .yer açılır mı açılmaz mı bundan emin değilim çünkü iller arası yer edğiştirmede sadece 7 il açıldı ve 5i doğu ( ben doğu görevimi 5 yıl yaptım zaten. neyse kafam çok karışık sizide yormayayım .canım yeterince sıkkın ne yapacağımızı bilmiyoruz. hadi gitmeyelim desek eşim 2 yıl tayin isteyemeyecek ceza alıyorlar çünkü. şimdi istediğimiz yer oldu sonra olur mu muamma. yani çok afedersiniz 2 ucu oklu değnek :) sıkmayım dedim ama yinede yazdım kusura bakmayın ne olur.
RABBİM BU MÜBAREK GECEDE DULARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. bizide hayırlı bir yola koyar inşalah. başım bu yaşıma kadar ağrımadığı kadar ağrıyor ya keşke çalışan biri olmassymışım valla ya...
YENA canım senden çok şey istedim farkındayım o nedenle benden izinli yazmanı istemeye yüzümde yok hakkımda ama ben bu 2 hafta belkide 3 hafta (taşınma ve yerlekşme olursa)giremem. ne olur kusura bakma ama yok artık sınırımızı aştın diyorsan listeden sil istersen. seni yormak istemem .durum bu canım...
hayirli aksamlar kizlarrr
kadir gecemiz mubarek olsun rabbim cumlemizin dualarini kabul eder insallah
bu gunde temizlige devam ettim halilarimi taksit taksit yikadim bittiler
buyuk kizim bayramlik istiyordu hazir niyetli deilken gittik aldik
ev bu gun cok sessiz gorumcem evine gecti yarin insallah baslicam orucuma insallah basim agrimaz yarin aminnn ya kalabalikta sahur iftar guzel oluyordu simdi tek ben oruc tutuyom esim firmada sahuru iftari yapiyor bende diet yemwklere yaparim kendime
Bende başaldım temizliğe toksinciğim, ama çok zorlandım oruçlu iş hakkaten zor..Allah dışarıda inşaatta,tarlada çalışanlara yardım etsin bu sıcaklarda fena .. camlardan perdelerden başladım kızım kapıları sildi sağolsun memnuniyetsiz bir şekilde :)
zaten çok geç başladım işe sonra yemekti mutfaktı derken sürekli ayakta kalmak ayak bileklerim sızlıyor yaww..
Kızımın arkadaşı seslendi parka gittiler oğlanıda aldı yanına .:) sonra apartmanın önünde oturma yerleri var site içi olduğundan rahatlıkla izin veriyorum orda oturacaklar..Bende biraz bakınıp mutfağı toparlıyayım...
merhaba fıstıklar..
üç-dört gündür çok kötü bir grip geçiriyorum. yerime çalışacak kimse de olmadığından çoğu gece 38 derece ateş ve kolumda serum ile nöbet tuttum. bu gün evdeyim.. biraz yatıp dinlensem diyorum ama ev de de iş çok..
günlerdir topiğe girmedim sayılır. arada yattığım yerden okuyayım dediğimde de uyuyup kalıyorum.. az önce azıcık geçmişe baktım..
kız cecoşş... bu yorgunluk niye ki... sen de gebiş olmayasın????
unutmadan anlatıyım güzel bi rüyadan uyandım
hayır olsun sabaha karşı gördüm.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorumo kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
bebeğim aynı malesefsabah doktora götürdüm..çok küçük olduğu için sadece ateş düşürücü kullanabileceğimi söylediler.iğne vurdular damla verdiler orda..evde buhar makinem sürekli açık..nefes almakta çok zorluk çekiyor malesef duanıza ihtiyacım var..bende kocakarı ilaçlarını deniyorum :) nane limon kaynatıp verdim.ıhlamur içiriyorum tarhana çorbası yaptım...bakalım..
arkadaşlar şu topiği okuyun allah aşkına :) deminden beri gülüyorum :) millette dert yok heralde dertsiz başına zorla dert arıyor :) akıl fikir ver yarabbim....
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/479699-kaynanamin-pala-biyiklari.html
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben evime geldim nihayet ama işler daha yoğunlaştı. tayinimiz çıktı :) sanırım yine giremem işler yoluna girene kadar. daha benim tayin durumum netlik kazanamaz .bu hafta eş durumu başladı ama açık olan yerler haftaya belli olacak. kafam darma dumanburada çocuğun bakıcısından memnunum, evimiz kendimizin oraya gidince ne olacak hiçbir fikrim yok hele en önemlisi çocuk. sınıf öğretmenleri şu 444 ile mağdur edildi .yer açılır mı açılmaz mı bundan emin değilim çünkü iller arası yer edğiştirmede sadece 7 il açıldı ve 5i doğu ( ben doğu görevimi 5 yıl yaptım zaten. neyse kafam çok karışık sizide yormayayım .canım yeterince sıkkın ne yapacağımızı bilmiyoruz. hadi gitmeyelim desek eşim 2 yıl tayin isteyemeyecek ceza alıyorlar çünkü. şimdi istediğimiz yer oldu sonra olur mu muamma. yani çok afedersiniz 2 ucu oklu değnek :) sıkmayım dedim ama yinede yazdım kusura bakmayın ne olur.
RABBİM BU MÜBAREK GECEDE DULARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. bizide hayırlı bir yola koyar inşalah. başım bu yaşıma kadar ağrımadığı kadar ağrıyor ya keşke çalışan biri olmassymışım valla ya...
YENA canım senden çok şey istedim farkındayım o nedenle benden izinli yazmanı istemeye yüzümde yok hakkımda ama ben bu 2 hafta belkide 3 hafta (taşınma ve yerlekşme olursa)giremem. ne olur kusura bakma ama yok artık sınırımızı aştın diyorsan listeden sil istersen. seni yormak istemem .durum bu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?